canım ben baktım da yardımcı olamıcam çünkü daha 29.haftamdayım bazen sertleşme oluyor karnımda yalancı kasılmalarmış ve normalmiş düzenli ve çok sık olmadığı sürece seninki de öyle mi?
inş.canım gerçekten bir sorun çıkmaz........
ya ben kışı hiç sevmem çok üşüyen biriyim ve hep kış depresyonuna giriyorum...gerçi bebişimle geçireceğim bi kış depresyona girmem herhalde onu kucağıma bi alsam sağ salim bi daha depresyona girmemhihoyyyt
hee olabilir ee tok açın halinden anlamaz ben geç kahvaltı ettim de :)
kızlar selammmm
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...nlar/322481-gebelik-karinda-sertlesmeler.html
bu konuma bı goz atarmısınız
cunku tecrubelerınıze ıhtıyacım war
kuşum yok be güzelim ben işe gelir gelmez ilk burayı açıyomm geçenlerde profilimi düzenlerken doktorlardan habaerdar olmak istiyorum diye işaretlemiştim bu sabah mail gelmiş o yüzden küçük çaplı bi araştırma yaptım güzelimm sonrada işler yoğunlaşınca bu saati buldu
oy kurban olurum onun gülüşüne ben yavrumm gülücekerde atrmışş
inşallahhh düzelicek özgede yeni ufuklara yeni aşklara yelken açıcakk :Saruboceq:
oo ben çıkıyorum ya kimseler yok kendi kendime mi takılıcam :umursamaz: saten gesmeye didicem hazırlanmam lazım zemuszemus
burayada tünaydın
aynı kişler bi o topik bi bu topik turlucaz anlaşılan kaydirigubbakcemile3
senın haftalarında bana da oldu da
gectı sımdı yıne basladı
cok mu takıyorum nedır bılemedım sekerım
heee bende sonbaharı sevmem
son bahar yaprak döküm mevsimidir
son bahar hüzün ve ayrılık mevsimidir
o yüzden sevmem
kışı severim birde kar yağsa her yer bembeyaazz süppperrrr olur hihoyyyt hihoyyyt
heee kim bilir kaçta kalktında geç kahvaltı yaptın bu günlerini çok arayacaksın kaydirigubbakcemile3
güzelim bunlar normal olağan şeyler ve çoğu hamiş bunları bu haftalarda yaşar telaşlanma yane :teselli:
hımm anladım güzelim demek dr. araştırması yapıyorsun son durum ne peki?
evet evet özgenin hayatına öyle biri giricek öyle bir aşık olucakki kendini kaybedicek :asigim: :asigim:
sende zaten gez paso bol bol gez fırsat bu fırsat kaydirigubbakcemile3
oooo dünür hoş geldin nasılsın
damadım nasıl iyimi?
kızz biz bayramda oraya gelcez haa haberin varmı?
damadımı görmeye gelicez
takma canım takma o huy bende de var ve sırf bu yüzden hamileliğim çok gergin geçiriyorum ve taktıkça sorunlar üst üste geliyo
siz hastamasınız ya dünyanın en güzel ve en özel dönemini yaşıyorsunuz bir kadın olarak ama bunuda kendi evham ve tedirginliğinizle mahvediyorsunuz bravo yani alkisalkisalkis
yok kıs erken kalktım sabahın köründe saat 9 muydu neydi kaydirigubbakcemile3
yeni geziyom ben güselim 5 ay sürekli yatıp bir yere çıkamayınca böyle oluyo:)
neyse hadi ben çıkayım barik bacaklarım ağrıdı boş boş oturdum burda deminden beri
kıs daha şimdi cevapyazdım sana orda gerçekten turlucaz galiba:)
he anacım doğum anında yaptım bi dene daha :kedi:bu arada burcum takviminde yanlışlık mı var senin 2 haftalık hamile gözüküyorsun da kaydirigubbakcemile3
allaahh beeee :içelim: :içelim:
ibo çalıyor şuan burda
tutun kollarımdan düşerim şimdi yalnızım dostlarım yalnızım yalnız
:içelim: :içelim:
heee bende sonbaharı sevmem
o yüzden sevmem
kışı severim birde kar yağsa her yer bembeyaazz süppperrrr olur hihoyyyt hihoyyyt
heee kim bilir kaçta kalktında geç kahvaltı yaptın bu günlerini çok arayacaksın kaydirigubbakcemile3
güzelim bunlar normal olağan şeyler ve çoğu hamiş bunları bu haftalarda yaşar telaşlanma yane :teselli:
hımm anladım güzelim demek dr. araştırması yapıyorsun son durum ne peki?
evet evet özgenin hayatına öyle biri giricek öyle bir aşık olucakki kendini kaybedicek :asigim: :asigim:
sende zaten gez paso bol bol gez fırsat bu fırsat kaydirigubbakcemile3
oooo dünür hoş geldin nasılsın
damadım nasıl iyimi?
kızz biz bayramda oraya gelcez haa haberin varmı?
damadımı görmeye gelicez
gidemedim şeker bugün çokfena yazışasım var hem giyiniyorum hem yazıyorum nasılım?kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
he anacım doğum anında yaptım bi dene daha :kedi:
ayarlayamadım takvimidekaydirigubbakcemile3
allah allahhh:içelim:
zemuszemus süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
benimde kayınna yok annem var fırsat bu fırsat topikteyim
ama miracın uyanmasına ramak kaldımızıklıo
hee yapmışındır sen doğumdan sonra şey ne zamn başlar diye sormandan belliydi kaydirigubbakcemile3
olsun ayarlamasanda bıdığın resmi yetiyo saten maşallah
oyy mızıklayıp mı uyanıyo yerim onu ben.kayınnayı kaçırdın mı kıss?kaydirigubbakcemile3
canımsın benimmm tavsiyelerinizi dikkate alıcammm bi tanemmm en iyi tesellim kuaförüm sateennn kaydirigubbakcemile3 epeydir gitmedim işe ordan başlayım barikkkk sizi seviorum bennn :çok üzgünüm:günaydın canımmmm
bu ne şimdi yaaaa özgemm neoloyor kuzum ya kendine gel canım ne kadar dolmuşsun senn kuşum bak benden sana tavsiye içine atma ağlamak istiyorsan ağla için rahatlasın
ama bu son olsun sonra kendini toparla geçmişine sünger çek tamamen unut demiyorum
çünkü bunu yapmak çok zor artık bazı şeyleri rafa kaldırmanın zamanı geldi herşeyde bi hayır vardır hep böyle düüşün herşeyin bi nedenide vardır unutma .ama artık kapalı kutu olayı bırak kendine gell kzuzum tamammı.
bak şimdi benim tavsiyemm iyi düşün taşın ablamın gülçinin söylediklerine kulak ver tecrübee sonuçta bir ömür var önünde acısıyla tatlısıyla bunu karartmaa
biraz değişiklik yap kendin için ne biliyim saç modelini rengini giyim tarsını falan değiştir
değişik hobiler bul kendine hep evde durma kendine biraz zaman ayır yani kısacası yenilen canımm omuzların dik olsunn yıkılıpta kimseyi sevindirme tamammı canım benimm anlaştıkmı özgeeeeeopuyorumnanaktan
ayneeeeeeen burdada hava birden bire buzzz oldu ama eskişehirin soğunu bilirim insanın sümüğü burnunda donar kaydirigubbakcemile3günaydın herkese......ben kalan işimi de hallettim ama dondum ya çok soğuktu
tamam hayatımmm zaten o msnyi bi açsam dökülcem :lepi:öğretirim annem öğretirim sen bir ara msn aç ben ordan yazarım uygulamalı anlatırım tatlımmm a.s.
evet canım özgecan takılıyor arada böyle bozuk plak misali ben onu tamir edecem emme du hele kaydirigubbakcemile3
aynende öleyimmmm iyiyim bebeeemm sen nassınnnnözgetoşş naber aşk böcüğüm benim melankonik ördeğim Şeniz
bende bende bendeeee çooook üşürüm yaawwww:kedi:ya ben kışı hiç sevmem çok üşüyen biriyim ve hep kış depresyonuna giriyorum...gerçi bebişimle geçireceğim bi kış depresyona girmem herhalde onu kucağıma bi alsam sağ salim bi daha depresyona girmemhihoyyyt
inşallah hakımda hayırlısıŞeniz hepimizinnn her konudaainşallahhh düzelicek özgede yeni ufuklara yeni aşklara yelken açıcakk :Saruboceq:
can kuşummm hoşgelmişinnnnn Şenizburayada tünaydın
aynı kişler bi o topik bi bu topik turlucaz anlaşılan kaydirigubbakcemile3
ama yaaaaaaaaasenağlamaallaahh beeee :içelim: :içelim:
ibo çalıyor şuan burda
tutun kollarımdan düşerim şimdi yalnızım dostlarım yalnızım yalnız
:içelim: :içelim:
bende sonbahar hazan mevsimi hüzünlüüü ondan bu halde oluorum satiiii kış soğuk kışıda sevmiom en güzel yazz enerji doluuuu düzembazzzz:dance: seni gidi seniiiii zalim yarrr şarkı besteliom gülçinimmm ağlara vurdum delerdimmm :sm_cool:heee bende sonbaharı sevmem
o yüzden sevmem
hadi byeeeeeee opuyorumnanaktan :teytey:
evet cınım ben panik atağım bide hamileliğim sorunlu geçince iyice tırtladım delikafadulden
allah allahhh:içelim:
zemuszemus süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gidemedim şeker bugün çokfena yazışasım var hem giyiniyorum hem yazıyorum nasılım?kaydirigubbakcemile3
:roflol:
he valla mız mız uyanıyo :ecrin_bebek:
kayınna gezenti günü var gene gitti kaçmaya niyeti yok ama geceleri çok işe yarıo onun odaya veriom bakıo kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?