valla bilmiyorum nerden çıktı, resmen baş parmağını cok cok cok emiyoraaaaa bu nerden çıktı şimdi delikafadulden
ablacım kas gevşeticiyi sür sonrada sıcak havlu ile sar yumuşasın başka türlü baş edemezsin
sağol roşum :) hoş geldin aramıza :)amanın rüzgardenizin boynumu tutulmuş,aay onu bana sorun boyunda fıtık belde fıtık,
ters bi haraket yapmaya gör,korkutmak istemem ama allah korusun,boyun sağlamsa bile sıkıntı kalıcı olabilir,bikaç gün sürükler,zorlamasın kendini,
kas gevşetici ,ağrı kesici kremler sürüp ,bol istirahat etsin,başka çaresi yokboshayallersmile
canıııııııımmmmmmmm nasılsın?Slm geldim geldim
gülçincim burdaytım anacım yorgunum hafta sonu çok gezdik daha kendime gelemedim...
Filiz ablacım seni burda görmek ne güzel... Iyim canım şükür oğlanda ii pek yemek yemiyo tek sorunum oo pek dememe bakma bayağı iştahsız bi oğlum var..ne yapçam bilmiyorum vermesem hiç istemiycek maşalahh rüzgarıma anasına rahatta vermezmiş yerim ben onu....elini emerler benim oğlan bu dönem çok emiyo..doktor emsin elleme demişti...çok yorgunum havadanmıdır nedir ağırlık var üstümde..
Neşe tansiyon sorunumu yaşamış hiç bilmiyodum aman allah korusun şu tansiyondan allahtan düşükmüş....
Meloş abla harbiden çok yoğun giremiyo yoksa hayatta bırakmazdı burayı...
Arifecim nasılsın canım...
Aynur sen nasılsın canım.
Gülçincim sen ansılsın a canımişler nasıl cerencim nasıl eve gidince bi öpüver o tatlı yanaklarından fatoş teyzen içinde...
Nurcum sen nasılsın ilayda nasıl canım benim...
cerencim k.pederimin kahrı yoktur bana,her işini kendi yapıyo,
allah sağlıklı ömür versin inş.
sen kendine çocuklarına zor yetişiyosun der,
senin halini görüp iş beklersem günaha girerim diyo saolsun,hoş demesede yapamam ,gücüm yok gerçekten de,
neyse kıslar hepinizi öpüp kaçiim ben zira çok işim var,opuyorumnanaktanrüzgarcııma çok geçmş olsun:Saruboceq:
valla bilmiyorum nerden çıktı, resmen baş parmağını cok cok cok emiyor
evet dediğin gibi yapayım, kas gevşetici sürüyorum sadece kapatmıyorum bölgeyi
bugün iyiyim canım hiç ağrım olmadı şükürcanım benim yaaa kıyamam sana umarım çok sancın olmaz :teselli:
sorma canım böbreğim ağrıyor sağol hayatımafİfem geÇmİŞ olsun ne oldu kuzum arasada bakıyom okuyamıyom kusura bakma nen var bacım...
hoşgeldin canım nasılsın aras nasıl ohh gezmeklere gidlmiş ne iyi yaptın iyi olmuştur sizin için bugün iyiyim canım çok şükür arasın yeme problemimi var hay allah ya inşallah çabuk düzene girerSlm geldim geldim
gülçincim burdaytım anacım yorgunum hafta sonu çok gezdik daha kendime gelemedim...
Filiz ablacım seni burda görmek ne güzel... Iyim canım şükür oğlanda ii pek yemek yemiyo tek sorunum oo pek dememe bakma bayağı iştahsız bi oğlum var..ne yapçam bilmiyorum vermesem hiç istemiycek maşalahh rüzgarıma anasına rahatta vermezmiş yerim ben onu....elini emerler benim oğlan bu dönem çok emiyo..doktor emsin elleme demişti...çok yorgunum havadanmıdır nedir ağırlık var üstümde..
Neşe tansiyon sorunumu yaşamış hiç bilmiyodum aman allah korusun şu tansiyondan allahtan düşükmüş....
Gülçincim sen ansılsın a canımişler nasıl cerencim nasıl eve gidince bi öpüver o tatlı yanaklarından fatoş teyzen içinde...
itiraf ediyim ben topicinize kaçak girdim,aklinialirimsmilesakarya topicinden sızdım,cereni takip edrkene kendimi burda buldumbilmiyorumkismile
Slm geldim geldim
itiraf ediyim ben topicinize kaçak girdim,aklinialirimsmilesakarya topicinden sızdım,cereni takip edrkene kendimi burda buldumbilmiyorumkismile
evet canım çok doğru söyledin onu allah hepimize önce sağlık versin
ediyorum canım etmemmi günlerdir aklım çıkıyor ağırıcak diye neyseki durudu şükür
bu havada sıcak su torbasıyla oturuyorum korkudaneyvahedigeldismile
zaten tekrarlarsa bu sefer doktorda alıcam soluğu :sinifsinif:
inşallah canım az kaldı rahat edicen sende inşallah
nurcum hoşgeldin canım çok ama çok geçmiş olsun bitanem umarım biran önce kurtulursun baş ağrından şunada bi çare bulamadılar ya allah şifa versin canım
hayırdır kuzum pasaport falan ne iş yolculukmu var ilaydam nasıl
kim gelmiş biricik ablam opuyorumnanaktan
ablacım nasılsın ya çok özledik seni vay vay rüzgara bak sen esir almış seni sıpa
eee o kadar bekledin bak şimdi burdayım diyor ablam senin rüzgar işini biliyor bence
süper kilolar gitmiş formadasın yani çok güzel hiç rüzgardan dert yanma sen oğluşun senin için uğraşıyor ablamkaydirigubbakcemile3
bende girdim bu kilo işine verdim ama tartılmak kısmet olmadı ama bu aralar spor yapamıyorum böbreğim ağrıyor yediklerime dikkat ederek hiç değilse alamıyım diye uğraşıyorum bakalım artık
valla ablam seni çok özledik biz ay biz kıyarmıyız hiç sana herkes derken ipi sapı toplam bir elin parmağı kadarız ablam onlarda iyi şükür diğer arkadaşlar artık hiç uğramıyor malesef:umursamaz:
ay yerim ben senin o minik parmaklarını canım
sanada merhaba rüzgarcımmopuyorumnanaktan
ablam nese iyiydi gülçin yazmış zaten evde dinleniyordu en son
bana gelince aşılamdan sonra bişi yapmadım ablacım kendi halinde deniyoruz ateş falan ölçüyorum yumurtamı takip ediyorum normalde gelecek adet günümde 2. aşılamayı düşünüyorum ama kısmet tamamen teslim oldum artık herşey allahtan ne eylerse güzel eyler ben hayırlsını sağlıklısını diliyorum ondan benden böyle
ay ablam yeterki gelsin belki bende söyelenicem şikayaet edicem o zaman ama bu hasretle bekleyişe değer dimi sorma al işte geldim der gibi intikam alıyorlar kaydirigubbakcemile3
afiyet bal şeker olsun yarasın kuzucuğa
biz iyiyiz canım beniim sen nasılsın paşam nasıl bakalım
hoşgeldin sefa geldin canım
teşekkür ederim arifem inş kurtulurum şu beladan 7 yıldır çekiyorum bu derdi
yazın almanyaya gitmek istiyorumda ondan çıkarttırdım
sen nasılsın canım nasıl gidiyor
http://www.dove.com.tr/benanneyim/Oy_ver.aspx?id=f017f7c7-fab6-4117-8671-c739b6987fc5
kızlar oylarınızı bekliyorumm
arifem geçmiş olsun cnm ya bilriim böbrek ağrısını hastanede yattım bile
bol su iç başka bişey fayda etmiyo cnm valla
http://www.dove.com.tr/benanneyim/Oy_ver.aspx?id=f017f7c7-fab6-4117-8671-c739b6987fc5
kızlar oylarınızı bekliyorumm
Herkese merhaba dİycem ama kİsmecİkler yok hepİmİz Çok suÇluyuz bu konuda Özellİkle ben topİĞİ Çok İhmal ettİm bak ya ta arka sayfalara kaymıŞ topİĞİmİz sadece gÜlÇİn gelmİŞ gÜnaydın demİŞ okadar nerde eskİ canlı sohbetlerİmİzz offf offf İÇİm sıkıldı
sabahtan beri otuz kere geldim buraya baktım kimse yok gelen giden yok artık canı sıkılmasın diye bakmaktan vazgeçtşm bendeee
bu ne yaa bu ne yazık vallahi çok yazık.....
hadi bana iyi akşamlaaarrrrr gideyimde kızımla hasret gidereyim bari
byeee byeeeee
günaydın kızlar nasılsınız bir yaramazlık yoktur inşallah
ben dün çok rahatsızdım kızlar böbreklerim ağrıyor bu aralar ya kum yada taş var heralde çok şükür bugün daha iyiyim kendimce bişiler yapıyorum umarım tamamen geçer
gülçinim nasılsın canım ceren nasıl parmağın geçtimi canım
meloş ablam nasılsın nasıl gidiyor işler yoğunmusunn hala
jerrorcum canım nasılsın ne yaptın kuzum ayrıldınmı iş yerinden cemre nasıl çıktımı hiç dişiniz
merhaba kızlaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr... valla uzun zaman oldu ama inanın Rüzgar sayesinde hiçbir şeye vakit bulamıyorum, son derece hareketli ve ilgi isteyen, kaprisli ve inatçı bir velet... hamileyken bu çocuk uslu olacak diyordum, çok sakindi karnımdayken ama nerdeeeee anamı ağlatıyor valla... şu an karşımda oyun halısında ama yırtıyor kendini ilgilen benimle diye ama alışması lazım yalnız oynamaya... ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten... ha bu arada zayıflamak isteyenlere bir Rüzgar tavsiye edebilirim, hamile kaldığımda 68 kg idim şimdi 61'e kadar indim oğlumun sayesinde... buraları çok ihmal ettim biliyorum, beni affedin, geçmişi okuyamadım doğru dürüst, umarım bir yaramazlık yoktur ve herkes iyidir... evde wireless kullandığımız için Rüzgar'a zararlı olduğunu düşündüğümden devamlı açık tutamıyorum, bunun da etkisi var buraya gelemememin, eskiden bütün gün açıktı sayfa... neyse bende durumlar bu kızlar, hepinizi çok özledim :)
wuuhuuuuu bende üye oldum can sıkıntısından hadi bari cerenede tıklayıoverin gari :):):)
bir şey oalcağından değil ya maksat muhabbet işte
http://www.dove.com.tr/benanneyim/Oy_ver.aspx?id=e64865bc-f4c3-4b51-8a40-e91470e177ec
inşallah işlerin hafiflerde yine gelirsin ablamkıslar şikayetler işe yaramış
son sayfaları okuyamadım bayağı gelen olmuş kaydirigubbakcemile
canım sağol iyiyim valla aynı ablacım gelemiyorum buraya bile senağlama
ablacım hani sen zayıflıycam diye rejim falan yapıyordun
dikkatliol belki böbreğin bununla alakalı ağrıyor olabilir,geçmişolsun.
valla hepinizi çoook özledim gerçi gelsem de pek kimse olmuyor amaa :sinifsinif:
slm canım şükür kavuşturana.kaydirigubbakcemile5
heee bu erkek milleti böle hep kendileriyle ilgilenilsin a.s
rüzgarbeyi öpüyorum kocaman .buarada bilgisayarın yanına küçük kaktüslerden
koyarsanız radyasyonu emiyormuş ben öle yaptım opuyorumnanaktan
bune gülçin nereye üye oldun kıs bi bakim bakam
günaydın ablacım amin inşallah hepimiz için nasılsınherkese günaydın mutlu bir gün olsun inşllh opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?