Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

gülçinnn noldu sana ya aradım taradım bulamadım ne olduğunu herne olduysa biri açıklasın merak ettim allah şifa versin canım :Saruboceq:

opuyorumnanaktan herkese günaydın

gülçinim noldu sana bende dün nerde bu kız diyordumbilmiyorumkismile
canım şimdi nasılsın geçmişolsun .

çok geçmiş olsun canımıniçi bizi mutlaka haberdar etttt merakta kalmayalım

sağol canımın içi geldim nihayet burdayım.

inşallah çok canın yanmadan kurtulursun

bende bunu çok isterdim aynurum ama malesef dediğin olmadı acım tavan yaptı inletti resmen beni mahvoldum mafoldumben
artık bu tırnaklar parmaklar yüzünden psikolojim gitti mafoldumben
dün doktora gittik ve yine küçük bir operasyon yapıldı mikrop kapmış yara bu yüzden iltihap toplamış yine tırnakta artık sorun yok ama kesilen doku bir türlü iyileşemiyor işte mikrop kaprığı için yazarken bile ayaklarım titriyor doktor bu kez kesilen dokuyu yaktı cossss deyiii akannehir akannehir
ayyy dün çok fenaydım bir ara gidiyorum sandım neyse bu gün daha iyiyim şükürler olsunki artık kurtulmak istiyorum bu acılardan :Saruboceq:

canım çok teşekkür ederim birtanem inşallah şifa olucak inşallah.

ooyyy ablammm rüzgar yine kudurmuş senide uyutmamış canım yaa kıyamam size ben :teselli:

ayyy bir bilsem ablacım bir bilsem yıl oldu hala çekiyorum ne bitmez çilem varmış geçmiyor yaa geçmiyor bir türlü anlayamadımki bağışıklık kalmadı heralde bende vücut takviye almadan kendi kendisine yetemiyor artık ne olu bana anlamıyorum ufak bir soğuk algınlığını bile yatarak geçirir oldum yaaaa mafoldumben mafoldumben
yaşlanıyormuyum ölüyormuyum bir anlasam bilmiyorumkismile

geçecek inşallah ablacım sabır diyorum sabır elimden başka birşey gelmiyor sadece sabıırrr :Saruboceq:

sen aradığın vakit acının en şiddetlisini yaşıyordum bütün klinik inledi sesimden operasyon yapılıyordu bilmiyorumkismile

zaten sonraki sesimdende anlamışsındır :çok üzgünüm:

teşekkür ederim fatoşum bende senin oğlana verdim oyumu :lepi:

canımmm inan o kadar acı çekiyorum ki hiç kimseye anlatamıyorum ayaklarım acaip hassas ve çok feci şekilde canım yanıyor artık bunu dile getirmekten sıkıldım neden bu kadar hassas dayanıksızım diye hatta doktor naz yapıyorum kapris yapıyorum sandı uyuz etti beni ama acısını çeken biliyor işte psikolojiyide hiç sorma oda gitti :gitme:

sakınnn ama sakınn ihmal etme bak beni örnek al güzelim o öyle durdukça kendisi iyileşmiyor emin ol daha beter hale geliyor güzelim. Bu benim ikinci operasyonum geçmedi kurtulamadım en sonda doku aldılar sen düşün. o yüzden ayağına daha fazla zarar vermeden bir an önce tedaviye başla :teselli:

verdim bile sempatiksalakcinni

oooffff ooffff valla filiz ablamın dediği gibi ne oldu bize yaa yaz yaramadı galiba ne bu halimiz resmen dökülüyoruz yaa
geçen yaz zaten sezeryandı doğumdu çocuğun gaz sancısı idi eşimin ameliyatıydı derken hastalıklarla geçti bunalım bir şekilde ama ben bu yazında böyle geçmesini istemiyorum çok yoruldum yaaaa mafoldumben
allah sanada acil şifa versin nurum :Saruboceq: allahım yardımcın olsun güzelim.

oğluşum kitap okuyor, nasıl ama :)

harikaaaaaaaaaaaaaaa alkisalkisalkis alkisalkisalkis

yemedim içmedim hattaaaa
uyumadım çirkin çocullarınıza oyverdim
gecenin buyarısı.
aslında busaat benim için sabaha kerşıda neyse kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
saate bakınca inanamadım valla bilmiyorumkismile
iyimisin sen abla :uhm:

gülçin canım nasıl oldun merak ettim ama topiğe uğrayıp haber vermemişsin

aynurum şuan için düne göre daha iyiyim bir tanem ama pansumanda tekrar aynı acıları yaşayacağım kesin nasıl çıkıcam bu işin içinden bilemiyorum yaranın iyileşmesi için her gün pansuman yapmak gerekiyor ama ben pansuman yapıldıktan sonra iki gün ağrı çekiyorum üçüncü gün ancak normale dönüyorum hep ağrı sızı ile nasıl durucam evde çocuk var bana mecbur işe gelmem gerek ay bilemiyorum ne yapıcam şaştım valla kafamçokkarıştı

neşem sen gelmişsin topiğe nasılsın paşamız nasıl annesinin midesinimi bulandırıyomuş ben iyiyim 2 .ci yok inşallah şekerim sadece gecikmedir diye düşünmeye çalışıyom

canım düşünme zaten çokta emin değilsen kan ver rahatla güzelim belirsizlik kötü çünkü :teselli:

hilalcim hoş geldin güzelim nasılsın
çok çok geçmiş olsun tatlım demek enfeksiyon sizde de oldu bütün bebekler az yada çok geçiriyor bunu telaş yapma.
Bizim gönül oğlunu sünnet ettirdi canım bu konuda sana o yardımcı olabilir.

bu arada hala bi fotosunu ekleyemedim oğlumun ya çok değişti alakası yok burdakiyle bilmiyorumkismile

evet ilk fırsatta ekle lütfen merak ediyoruz

gülçinnn noldu sana ya aradım taradım bulamadım ne olduğunu herne olduysa biri açıklasın merak ettim allah şifa versin canım :Saruboceq:

ahhh aaahhh hiç sorma güzelim aylardır küçücük bir tırnağın batması beni mahvetti bütün hayatımı alt üst etti desem yeridir.
Hamilelikte oluşan ödem sebebi ile ayaklarım şişti doğumdan sonrada biraz içe doğru kesildi tırnak ve ayaklar şiş olduğu için ete battı o gün bu gündür batıyor turnak batması deyip geçmeeee çok ciddi bir hastalıkmış tedavi olunmazsa kangrene çeviriyormuş ki buda ayağın kesilmesi demek allah korusun işte benim her iki ayağımın her iki tırnak kenarlarında batıklar oluştu yani dört tane aylardır tedavi oluyorum ama banamısın demiyor tedavi süreci biraz sancılı geçiyor dünde bunun konusu vardı üstüne gelmişsin canım. durum bu anlayacağın. :bbo:

opuyorumnanaktan herkese günaydın

gülçinim noldu sana bende dün nerde bu kız diyordumbilmiyorumkismile
canım şimdi nasılsın geçmişolsun .

günaydın ablacım opuyorumnanaktan

ahh biliyorsun be ablam durumumu mahvoldum ben dün protezler çıktı pansumanda bir daha takamadık yeri kapandı felan anında mikrop kaptı enfeksiyon oluştu bizde apar topar doktora gittik doktor yine işlem yaptı felan akannehir akannehir akannehir
ayyy içim acıdı ya yazarken senağlama

sanada günaydın sabah şekeriii canım ya çok canın yanmış allah daha beterinden saklasın ama bu bile çok eziyet olmuş sana nazarmı var üstünde nee senin neşeni harekettliliğini göze getirenler var herhalde

ahhh ya ne zor anlar yaşamışsın o dr söyle ne nazı insan canı yanıyorsa bağırır kolaymıymış çektiklerin acaba onun başına gelse napardı getirmesin beni oraya klava:

ben hala regli olmadımmm gülçinnnn mafoldumben mafoldumben bugün sabah işe gelmeden kan verdim sonuç öğleden sonra çıkar dediler inşallah negatif çıkarda bende derin bir ohhh çekerim eşime kalsa sorun yok hava değişimleri yada hormonal değişimlerdendir çok stres yapıyosun diyyoooo

canım benimmmmm birtanemmm evet gülüm ya inan yazmaktan söylemekten dile getirmekten çok sıkıldım artık canım acıyor demekten bıktıma artık yaa fakat dün felaket geçti benim için yeter allahım diye bağırdığımı hatırlıyorum yani keşke bir yöntemi olsada genel anestezi ile yapsalar bu işlemi uyusam ve kalktığımda herşey bitmiş olsa ama ne mümkün :umursamaz:

sorma gülüm yaa inan bende özledim o hallerimi canım yandıkça otomatikman gözlerim doluyor düşün acıya tahammülüm kalmadı o yüzden diyorum ya psikolojide gitti mafoldumben

sorma yaa çok fena doktor kıs acıdığını biliyor farkında elbet acıyacak diyor ama dayanman gerek diyor iyide seni kessler açık yaraya işlem yapsalar durabilirmisin acaba sen dua et o acıyla ben sana tekme atmadım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ooyyy canımmm düşünme böyle bak senin psikolojide gidicek yoksa birtanem arasa kan verdiğin yeri çıkmıştır sonuç şimdiye kadar tatlım şansını bir dene.
ama ne olursa olsun sakin ol bence hamile değilsindir.

offffff offf canım çok sıkkın ben öğleden sonrayı bekleyene kadar çatlıcam herhalde

şşttttt hadi ara çıkmıştır sonuç dellenme burda

slm kızlar ben geldim..nasılsınız dün döndük hala kendime gelemedim çocukla yolculuktan sonra dinlenmek ve yerleşmek zor oluyor dün büyük kısmını yerleştirmem ragmen ortalıkta hala iş var..siz haber vereyim dedim işlere dalmadan..özledim hepinizi..bir yaramazlık yok dglmi?
gülçinim ne oldu dertlenmişsin galiba birşeyden geçmişe dönemiorum malum siz yazmışsınızdır bayagı.ierror ne o reglinmi geçikti mevsim degişikliginden olabilir cnm hadi bakalım haber ver bize...ben kaçıyorum geri malum kız uyumuşken ne yapsam kardır..öptm sizi..

ben burdayımmm mavim hoşgelmişsin tatlım yerleşememen normal biz kendi semtimizde bile gezmeye gitsek eve gelince eşyalarımızı yerleştirmek zor oluyoki helede sen uzaklara gittin bir yere çıkarken cemreye şunu alalım yanımıza bunu alalım derken ben bile yerleştirmekten usanıyorum inşallah dediğin gibi mevsim değişikliğidir

gülçin aradım çıkmamış bi saat sonra yine arayın dediler çıkarsa haber veririz dediler ne zormuş beklemek

rüzgar bey kitaba pas bile vermiyor, dahaçok seni okuyo gibi kaydirigubbakcemile3

ama şuda kesin maaşallah görmeyeli kocaman adam olmuş opuyorumnanaktan
hehehe... resminin çekildiğini anlıyor velet :)

büyüdü valla, hayretler içinde kalıyorum bazen :)
oyyyy yerim ben ben o zıpırı yerim :) yavruuuum niye enfeksiyon oldu ki? kıyamam aaahhh ahhhh keşke o sünneti doğar doğmaz yaptırsaydım hastanede, şimdi çoktaaaan bitmiş olacaktı, biz 3 yaşına kadar yaptırmayı düşünüyoruz sünneti, daha var yani, bu yüzden o konuda bir şey diyemeyeceğim :) oğlan kaç aylık oldu Hilalcim? kilosu boyu kaç?

ben de seni öptüm :)
hiç sorma hem de ne kudurma, dün gece de çok farklı geçmedi, ne oldu bu çocuğa anlamadım... ayrıca kendi kendine uyumayı nasıl öğreteceğim onu da bilmiyorum, bunun için yöntemler var ama ağlamasına izin vermek gerekiyor, ben de kıyamıyorum, sanırım artık kıymak zorunda kalacağım, çünkü kucağıma almadan uykuya geri dönemiyor, kendi kendini sakinleştirip uyumayı öğrenmek zorunda, ileride daha büyük uyku problemleri yaşanabildiğini yazıyor kitaplar, çok araştırdım... tek çare kendi kendine uyumayı öğrenmesi ama nasıl? offfffffff mafoldumben mafoldumben mafoldumben

ahhh be güzelim, nasıl söz o? Allah korusun bir daha duymamış olayım lmaz: vücut direncin düşmüş anlaşılan, vitamin takviyesi al, kadınlar için "one a day" diye bir vitamin var, ondan al ve bir kutu kullan, vücut kendini toparlasın, direnci artsın, başka türlü toparlayamayacaksın kendini, kıyamam sana ya offff :1hug:

dua ed,yorum hayatım senin için, keşke elimden başka bir şey gelse, şöyle sihirli bir değnek olsa elimde keşke mafoldumben

sesinden çok belliydi acı çektiğin, sonradan da aramak istemedim tekrar, eve gidip belki uyumuşsundur falan diye düşündüm, rahatsız etmek istemedim açıkçası ama aklım sendeydi birtanem :1hug:

Allah beterinden saklasın canım, Allah yavrularımıza sağlık sıhhat versin biz atlatırız herşeyi, önemli olan onlar, inşallah senin ayakların da iyileşecek ve çok güzel bir yaz geçireceksin, önemli olan şu an moralini yüksek tut, psikolojini düzelt, tamam mı? hepsi geçecek tatlım, sadece biraz zamana ihtiyacın var Şeniz

yaaa teyzesi, kitap okumaya başladı Rüzgar bey kaydirigubbakcemile3 daha doğrusu size okuyor gibi numara yapıyor, aslında yiyordu kitabı kaydirigubbakcemile3

Valla ablacım bende anlamadım gitti bu ağrının nedenini
bizim moralimiz bozuk olunca onlarda çok huzursuz oluyorlar hisleri çok kuvvetli gerçekten

ablacım erkeklerin hepsi öyle yemin ederim ahmet yemekte ilayda huzursuzluk yapınca başını yemekten kaldırmıyor sofra boyunca yemek yiyor
dün artık sinirden ağladım dayanamadım en sonunda kızı alıp dışarı çıkardı nasıl olduysa

oğluşum kitap okuyor, nasıl ama :)

oyyy yerim ben bunun kitap okuyuşunu

yemedim içmedim hattaaaa
uyumadım çirkin çocullarınıza oyverdim
gecenin buyarısı.
aslında busaat benim için sabaha kerşıda neyse kaydirigubbakcemile3

Meloş ablam nasılsın çok yoğunsun galiba görüşemiyoruz

Canım benim inş kurtulursun şu beladan bi bitsede sende rahat etsen artık benim bile içim acıyor senin acını duyunca
benim durum mevsim normaline kadar böyle herhalde

Hoşgeldin canım yolculuk zor oluyor çocukla gerçekten hele birde dönüşte yerleşme allah kolaylık versin

offffff offf canım çok sıkkın ben öğleden sonrayı bekleyene kadar çatlıcam herhalde
canım mevsim değişikliğinden ve de girdiğin stresten olabilir gecikme ama sen yine de bize hemen haber ver :)
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiinnnnnn... aman aman aman çocukla yolculuk bir felaket ya burdan Cunda'ya giderken bavul hazırlıyorum sanki, hele bir de uzun yol... offffffff... biz de seni özledik canım :) Gülçinin ayağındaki batıklarla başı dertte canım, ikinci bir operasyon geçirdi dün
oyyyyyyyy oyyyy oyyyyyyyy yerim ben senin o suratını beeeeeeeeee, dişlere bak dişlere... çok tatlı Nurcum, Allah nazarlardan saklasın :) senin migren nasıl bugün? daha iyi misin?

kesinlikle bizim ruh halimizle çok ilgili çocukların huzursuzlukları, hemen hissediyorlar valla

valla bu sabah saat 7.00 de Rüzgar uyandı, mamasını hazırladım, altını değiştirdim, Mehmet'i kaldırdım, "altı temiz, mamasını yedir, ben uyuyacağım" dedim, kalktı saat 9.00'a kadar oyaladı, ben de 9.00'a kadar uyudum, sonra geldi "kaka yaptı" diye, en azından 2 saat uyumuş oldum bugün... "al yap" demeden baktıramayacağım bu çocuğa ben offf

hehehe

oyyy oyyy hoşgeldinnnnn vede şımarığımızla beraber şu resmin tatlılığına bak yaaa ne şaklabanlıklar yapıyolar böyle

hemde neler canım evde odalara saklanıyor
babasının odasına gidip kapıyı çalıyor baba diye
zorla sevdiriyorlar yani

teşekkür ederi< teyzesi dişleri yarıyor yine kuzumun çok canı yanıyor galiba durmuyor

valla ablacım kesinlikle öyleler hafta sonları kız uyanınca sessizce alıp odadan çıkıyorum uyusun dinlensin diye ama o bana yapmıyor bakalım ne zaman akıl edecek benimde ouykusuz olduğumu o yüzden ben beklemiyorum artık kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…