hemde neler canım evde odalara saklanıyor
babasının odasına gidip kapıyı çalıyor baba diye
zorla sevdiriyorlar yani
ben yine sana aynı şeyi sorcam ama merak ettimbu denli yürümeye başladımı odalara gidecek kadar ayyy maşallah benim kız daha öyle kendi kendine adımlar atmaya başlamadı anca yuvarlanıyo emekliyo bide ufaktan koltuk kenarında belki bir iki adım atıp devriliyo valla oysaki çok hareketli aslında
iloşumuz yürümeye başladı dimek maşallah
hemde neler canım evde odalara saklanıyor
zorla sevdiriyorlar yani
ben yine sana aynı şeyi sorcam ama merak ettimbu denli yürümeye başladımı odalara gidecek kadar ayyy maşallah benim kız daha öyle kendi kendine adımlar atmaya başlamadı anca yuvarlanıyo emekliyo bide ufaktan koltuk kenarında belki bir iki adım atıp devriliyo valla oysaki çok hareketli aslında
iloşumuz yürümeye başladı dimek maşallah
Canım tek elinden tutunca ve duvarlara tutunarak gidiyor
bırakıncada 5-6 adım atıyor ama daha tek başına gitmiyor birde bu yürüme arabası ile rahatça geziyor
oy oy oy demek minik cadı odalara saklanıyor artık, yerim ben senin baba diyen dilini :)hemde neler canım evde odalara saklanıyor
zorla sevdiriyorlar yani
teşekkür ederi< teyzesi dişleri yarıyor yine kuzumun çok canı yanıyor galiba durmuyor
valla ablacım kesinlikle öyleler hafta sonları kız uyanınca sessizce alıp odadan çıkıyorum uyusun dinlensin diye ama o bana yapmıyor bakalım ne zaman akıl edecek benimde ouykusuz olduğumu o yüzden ben beklemiyorum artık kötükedihüso
slm kızlar ben geldim..nasılsınız dün döndük hala kendime gelemedim çocukla yolculuktan sonra dinlenmek ve yerleşmek zor oluyor dün büyük kısmını yerleştirmem ragmen ortalıkta hala iş var..siz haber vereyim dedim işlere dalmadan..özledim hepinizi..bir yaramazlık yok dglmi?
gülçinim ne oldu dertlenmişsin galiba birşeyden geçmişe dönemiorum malum siz yazmışsınızdır bayagı.ierror ne o reglinmi geçikti mevsim degişikliginden olabilir cnm hadi bakalım haber ver bize...ben kaçıyorum geri malum kız uyumuşken ne yapsam kardır..öptm sizi..
gülçin aradım çıkmamış bi saat sonra yine arayın dediler çıkarsa haber veririz dediler ne zormuş beklemek
hiç sorma hem de ne kudurma, dün gece de çok farklı geçmedi, ne oldu bu çocuğa anlamadım... ayrıca kendi kendine uyumayı nasıl öğreteceğim onu da bilmiyorum, bunun için yöntemler var ama ağlamasına izin vermek gerekiyor, ben de kıyamıyorum, sanırım artık kıymak zorunda kalacağım, çünkü kucağıma almadan uykuya geri dönemiyor, kendi kendini sakinleştirip uyumayı öğrenmek zorunda, ileride daha büyük uyku problemleri yaşanabildiğini yazıyor kitaplar, çok araştırdım... tek çare kendi kendine uyumayı öğrenmesi ama nasıl? offfffffff mafoldumben mafoldumben mafoldumben
ahhh be güzelim, nasıl söz o? Allah korusunbir daha duymamış olayım lmaz: vücut direncin düşmüş anlaşılan, vitamin takviyesi al, kadınlar için "one a day" diye bir vitamin var, ondan al ve bir kutu kullan, vücut kendini toparlasın, direnci artsın, başka türlü toparlayamayacaksın kendini, kıyamam sana ya offff :1hug:
dua ed,yorum hayatım senin için, keşke elimden başka bir şey gelse, şöyle sihirli bir değnek olsa elimde keşke mafoldumben
sesinden çok belliydi acı çektiğin, sonradan da aramak istemedim tekrar, eve gidip belki uyumuşsundur falan diye düşündüm, rahatsız etmek istemedim açıkçası ama aklım sendeydi birtanem :1hug:
Allah beterinden saklasın canım, Allah yavrularımıza sağlık sıhhat versin biz atlatırız herşeyi, önemli olan onlar, inşallah senin ayakların da iyileşecek ve çok güzel bir yaz geçireceksin, önemli olan şu an moralini yüksek tut, psikolojini düzelt, tamam mı? hepsi geçecek tatlım, sadece biraz zamana ihtiyacın var Şeniz
yaaa teyzesi, kitap okumaya başladı Rüzgar bey kaydirigubbakcemile3 daha doğrusu size okuyor gibi numara yapıyor, aslında yiyordu kitabı kaydirigubbakcemile3
Canım benim inş kurtulursun şu beladan bi bitsede sende rahat etsen artık benim bile içim acıyor senin acını duyunca
benim durum mevsim normaline kadar böyle herhalde
valla bu sabah saat 7.00 de Rüzgar uyandı, mamasını hazırladım, altını değiştirdim, Mehmet'i kaldırdım, "altı temiz, mamasını yedir, ben uyuyacağım" dedim, kalktı saat 9.00'a kadar oyaladı, ben de 9.00'a kadar uyudum, sonra geldi "kaka yaptı" diye, en azından 2 saat uyumuş oldum bugün... "al yap" demeden baktıramayacağım bu çocuğa ben offf
hehehe
melloş abla kız nirelerdesinnn sesin soluğun yokkkk bakıyomda geceleri girmeye başladın yoksam bu tavuğun işve cilve dönemlerimide sen uyumuyon bakıyım
Canım tek elinden tutunca ve duvarlara tutunarak gidiyor
bırakıncada 5-6 adım atıyor ama daha tek başına gitmiyor birde bu yürüme arabası ile rahatça geziyor
oğlan uyandı kızlar, sebze çorbasını yapıp yedirmem lazım, sonra da Cunda'ya gideceğiz, akşama uğrar neler konuşmuşsunuz bakarım :) şimdilik bye :)
ohhhhh çok şükür sonucu aldım negatif çıktı kız gülçin bu kesin sonuç değilmi onada güvenemiyom valla öyle tedirgin oldumki rabbim tez zamanda arifemin göbüşünü doldursun isteyene nasip eylesin valla böyle bir süprize ne kendim nede psikolojim hazır değil gece uykularımız anca 1o ayda düzene girdi uyku nedir anca şimdi öğrenebildim yeni bir bebişe hazır değilim rabbim isteyenin gönlüne göre versin
kız hem rahatla diyon hemde tırsıtıyosun beni ama ben her ay aynı gün regli oluyodum ilk defa başıma geldi
ayy valla ben bile kan testine güvenmiyom bide sen öyle deyince şimdi yine stres yapıyom
sökmesi için ne ilaç içsem acaba
yok kız ben öyle rastgele ilaç almam zaten dr aradım ameliyata girmiş sonra yine görüşücem ben hani regli sökmesi için basit bi ilaç varmıdır diye merak ettim çok öptüm sizleri fırsat bulunca yine gelicem
ceren54 vala kafayı yemişsiniz güzelimbiz çocuk çocuk die yagmur duasına çıkıcaz bunlar istemio
Kız aynur stres yapma tahlilini yaptırmışın sen şimdi sakin ol mevsim etkiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?