valla kadın olmak güzelde hayatım çok zorlukları var hemde erkeklerden katbekat fazla bunlar
canım benim çok geçmiş olsun, aman dikkat et sağlığına, doktora gitmeyi ihmal etme lütfenevet canım çok doğru söyledin onu allah hepimize önce sağlık versin
ediyorum canım etmemmi günlerdir aklım çıkıyor ağırıcak diye neyseki durudu şükür
bu havada sıcak su torbasıyla oturuyorum korkudaneyvahedigeldismile
zaten tekrarlarsa bu sefer doktorda alıcam soluğu :sinifsinif:
inşallah canım az kaldı rahat edicen sende inşallah
nurcum hoşgeldin canım çok ama çok geçmiş olsun bitanem umarım biran önce kurtulursun baş ağrından şunada bi çare bulamadılar ya allah şifa versin canım
hayırdır kuzum pasaport falan ne iş yolculukmu var ilaydam nasıl
kim gelmiş biricik ablam opuyorumnanaktan
ablacım nasılsın ya çok özledik seni vay vay rüzgara bak sen esir almış seni sıpa
eee o kadar bekledin bak şimdi burdayım diyor ablam senin rüzgar işini biliyor bence
süper kilolar gitmiş formadasın yani çok güzel hiç rüzgardan dert yanma sen oğluşun senin için uğraşıyor ablamkaydirigubbakcemile3
bende girdim bu kilo işine verdim ama tartılmak kısmet olmadı ama bu aralar spor yapamıyorum böbreğim ağrıyor yediklerime dikkat ederek hiç değilse alamıyım diye uğraşıyorum bakalım artık
valla ablam seni çok özledik biz ay biz kıyarmıyız hiç sana herkes derken ipi sapı toplam bir elin parmağı kadarız ablam onlarda iyi şükür diğer arkadaşlar artık hiç uğramıyor malesef:umursamaz:
ay yerim ben senin o minik parmaklarını canım
sanada merhaba rüzgarcımmopuyorumnanaktan
ablam nese iyiydi gülçin yazmış zaten evde dinleniyordu en son
bana gelince aşılamdan sonra bişi yapmadım ablacım kendi halinde deniyoruz ateş falan ölçüyorum yumurtamı takip ediyorum normalde gelecek adet günümde 2. aşılamayı düşünüyorum ama kısmet tamamen teslim oldum artık herşey allahtan ne eylerse güzel eyler ben hayırlsını sağlıklısını diliyorum ondan benden böyle
ay ablam yeterki gelsin belki bende söyelenicem şikayaet edicem o zaman ama bu hasretle bekleyişe değer dimi sorma al işte geldim der gibi intikam alıyorlar kaydirigubbakcemile3
afiyet bal şeker olsun yarasın kuzucuğa
ay evet ya, yeni keşfetti yumurcak... bizimki emziği bırakalı aylar oldu, ağzına sürmüyor, zorladığım zaman öğürüyor köpecik, ben de süs niyetine başucunda sergiliyorum :)bence o parmağın emiliyor olabileceğini yeni keşfetti
geçenlerde tam uyumak üzere iken cerende emziği ağzından düşünce parmağı ağzına gitmişti oda emmişti anlık bir reflex olarak. kaydirigubbakcemile3
ama emziği emmeyi daha çok seviyor bizimkisi kaydirigubbakcemile3
evet evet öyle yap ablam sende rahat edersin.
oy verdim bile tatlım :)http://www.dove.com.tr/benanneyim/Oy_ver.aspx?id=f017f7c7-fab6-4117-8671-c739b6987fc5
kızlar oylarınızı bekliyorumm
arifem geçmiş olsun cnm ya bilriim böbrek ağrısını hastanede yattım bile
bol su iç başka bişey fayda etmiyo cnm valla
Cerenime de tıkladım gülüm :)wuuhuuuuu bende üye oldum can sıkıntısından hadi bari cerenede tıklayıoverin gari :):):)
bir şey oalcağından değil ya maksat muhabbet işte
http://www.dove.com.tr/benanneyim/Oy_ver.aspx?id=e64865bc-f4c3-4b51-8a40-e91470e177ec
valla şükür kavuşturana :)kıslar şikayetler işe yaramış
son sayfaları okuyamadım bayağı gelen olmuş kaydirigubbakcemile
canım sağol iyiyim valla aynı ablacım gelemiyorum buraya bile senağlama
ablacım hani sen zayıflıycam diye rejim falan yapıyordun
dikkatliol belki böbreğin bununla alakalı ağrıyor olabilir,geçmişolsun.
valla hepinizi çoook özledim gerçi gelsem de pek kimse olmuyor amaa :sinifsinif:
slm canım şükür kavuşturana.kaydirigubbakcemile5
heee bu erkek milleti böle hep kendileriyle ilgilenilsin a.s
rüzgarbeyi öpüyorum kocaman .buarada bilgisayarın yanına küçük kaktüslerden
koyarsanız radyasyonu emiyormuş ben öle yaptım opuyorumnanaktan
bune gülçin nereye üye oldun kıs bi bakim bakam
aaaaa yine mi? hay allah ya... nedir senin bu tırnaklardan çektiğin ya bilmiyorumkismile kıyamambaktın demek sonunda fotolara mersiiiii opuyorumnanaktan
anladım ben oni analdım yerimseniben
özlemide öpüyorum aynen ilet şekerim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
çünkü o bir maymun kaydirigubbakcemile3
benim maymunum kaydirigubbakcemile3
sağol canım sanada
aslında pek iyi değilim arifem :çok üzgünüm:
dün akşam pansuman yaptık pansuman esnasında protezler çıkartılıyor temizlenip tekrar takılıyor bizde çıkarttık temizledik ama geri takamadık parmaklarıma protezin yeri kapandı çünkü birde yaralar hala kapanmamış canım yanıyor mafoldumben
bıktım artık yaa yani varya aylardır bu acıyla yaşamaktan sıtkım sıyrıldı artık psikolojim bozuldu doğum yaptım bu kadar acı .ekmedim inan ne yapacağımı şaşırmıuş durumdayım doktrorada ulaşamıyorum mafoldumben mafoldumben mafoldumben
geçmiş olsun birtanemyok canım evdeki ilk pansumandı doktorun anlattığı vede gösterdiği şekilde yaptık ama anlayamadım protezlerin yeri nasıl kapandı göremedik görmedende takamayız zaten o plastikleri çok acı veriyor uyuşturulması şart.
hem nasıl yanıyor canım anlatamam çok basit görünüyor gerçketen ama gel birde bana sor bak diyorum doğumda ben bu kadar acı çekmedim sen düşün gerisini ayaklarım acaip hassas dokunamıyorum yaaaa
neyse doktora ulaştım sonunda hemen gel dedi şimdide eşimi bekliyorum gelsin gidicez tabi burdan istanbula koştur koştur bakalım yetişebilcezmi mafoldumben
amaaaan o diş ağrısı da felaket, ben 2 ay önce çektirdim bir dişimi, kurtuldum çok şükür, hemen bir dişçiye git gülüm, geçmiş olsun sana dacanım yaaa çok üzüldüm çok geçmiş olsun canının nasıl yandığını tahmin edebiliyorum iki gündür benimde dişim ağrıyo deli oldum valla bu diş ağrısı başımada vuruyo valla gerilimliyim inşallah sonsuza dek kurtulursun bu sorundan
neren acıyor/ağrıyorsa canın orada işteayyy inşallah birtanem inşallaaahhhhh allahım kimseye böyle dert sıkıntı vermesin
sağlık o kadar önemliki hastalığın küçüğü büyüğü yok işte can yakıyor
sanada çok geçmiş olsun tatlım yaa diş ağrısı kabir azabının yarısı derler allah yardımcın olsun bütün beynin oyuluyordur şimdi doktora gittinmi çürükmü?
amaniiiiiiiinnnnn... eyvah eyvah eyvahedigeldismilebide ben ayın 22 sinde regli olmam lazımdı hala olmadım onun streside var
hemen kan tahlili yaptır bence, eğer yoksa bir şey, doktora git canım, kist falan olabilirbenim günüm hiç sekmezdi en fazla 1 gün atardı ileriye
ben hiç mutlu değilim valla kadın olmaktan, bir daha dünyaya gelirsem erkek olarak geleceğimcanım benim sakin olll kafayı yersin düşünme böyleeee
zor ama güzel herşeye rağmen şuan çektiğima acılara rağmen kadın olduğum için mutluyum
bir daha gelsem dünyaya tekrar kadın olmak isterim :lepi:
ahaaa gel bir de onlara anlat bakiim bu durumu, onlara sorarsan erkek olmak daha zor :mymeka:valla kadın olmak güzelde hayatım çok zorlukları var hemde erkeklerden katbekat fazla bunlar
ayyy ben toparlanıp çıkayım eşim gelir birazdan ancak yetişiriz doktora :bbo:
ayyy kızlar ne olur dua edin bana her şey yolunda gitsin ve artık kurtulayım şu durumdan parmaklarımın tekrr kesilmesini istemiyorummmmmmmmmmm mafoldumben
muhtemelen bir daha şirkete dönmem canlarım eve gelincede zaten açamam pc felan yarın grş. nasipse hepiniz allaha emanet olun
allah hepinize önce sağlık sıhhat sonrada huzur mutluluk versin inş. :Saruboceq:
Gülçinim inşallah şifa blup dönersin, Allah yardımcın olsun. İerror canım, yosa 2. mi yolda??? Ay çok sevinirim inan ki..Rabbim hepinize sağlık huzur versin. Kızlar dün 3lü testimizin sonucunu aldık çok şükür iyi çıktı. Hepinizi ayrı ayrı öpüyorum. Haziran'da sınavım var o vakte kadar arada girebilirim. Dualarınızda bizi de unutmayın teyzeleri...
verdim canımhttp://www.dove.com.tr/benanneyim/Oy_ver.aspx?id=f017f7c7-fab6-4117-8671-c739b6987fc5
kızlar oylarınızı bekliyorumm
arifem geçmiş olsun cnm ya bilriim böbrek ağrısını hastanede yattım bile
bol su iç başka bişey fayda etmiyo cnm valla
cerenimede verdim bende arası yaptım sizde oylayıverin gari...olurmu teyzoşlarıwuuhuuuuu bende üye oldum can sıkıntısından hadi bari cerenede tıklayıoverin gari :):):)
bir şey oalcağından değil ya maksat muhabbet işte
http://www.dove.com.tr/benanneyim/Oy_ver.aspx?id=e64865bc-f4c3-4b51-8a40-e91470e177ec
şükür kavuşturana ablam yoğunsun diye msneyede yazamadım nasılsın?herkese günaydın mutlu bir gün olsun inşllh opuyorumnanaktan
canım ya geçmiş olsun çok zordur eminim sölemiştim bende de var baş belası hemde iki ayakta..baktın demek sonunda fotolara mersiiiii opuyorumnanaktan
anladım ben oni analdım yerimseniben
özlemide öpüyorum aynen ilet şekerim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
çünkü o bir maymun kaydirigubbakcemile3
benim maymunum kaydirigubbakcemile3
sağol canım sanada
aslında pek iyi değilim arifem :çok üzgünüm:
dün akşam pansuman yaptık pansuman esnasında protezler çıkartılıyor temizlenip tekrar takılıyor bizde çıkarttık temizledik ama geri takamadık parmaklarıma protezin yeri kapandı çünkü birde yaralar hala kapanmamış canım yanıyor mafoldumben
bıktım artık yaa yani varya aylardır bu acıyla yaşamaktan sıtkım sıyrıldı artık psikolojim bozuldu doğum yaptım bu kadar acı .ekmedim inan ne yapacağımı şaşırmıuş durumdayım doktrorada ulaşamıyorum mafoldumben mafoldumben mafoldumben
kaydirigubbakcemile3kesinlikle haklı bencede çok süper şey kadın olmakolsun sırnaşık şey sırnaşık şey
ben hepsine razıyım sil baştan yaşamaya sempatiksalakcinni
KADIN OLMAY AYRICALIKTIR GÜZELİM kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
Bir keresinde evde cerenle oynaşırken dedimki ulen bu çocuğunda hiç bir yeri bana benzemiyor her poku sen dedim eşime
eşimde bana döndü: En kıymetlisi sana benziyor ya yetmezmi
bence haklı ve doğru diyor
bayan olmak bu işte bizi özel kılan kaydirigubbakcemile3
canım hadi inşallah atlatırsın haberdar et bizi...ayyy ben toparlanıp çıkayım eşim gelir birazdan ancak yetişiriz doktora :bbo:
ayyy kızlar ne olur dua edin bana her şey yolunda gitsin ve artık kurtulayım şu durumdan parmaklarımın tekrr kesilmesini istemiyorummmmmmmmmmm mafoldumben
muhtemelen bir daha şirkete dönmem canlarım eve gelincede zaten açamam pc felan yarın grş. nasipse hepiniz allaha emanet olun
allah hepinize önce sağlık sıhhat sonrada huzur mutluluk versin inş. :Saruboceq:
hasi gözün aydın canım sonuçların ii çıkmışGülçinim inşallah şifa blup dönersin, Allah yardımcın olsun. İerror canım, yosa 2. mi yolda??? Ay çok sevinirim inan ki..Rabbim hepinize sağlık huzur versin. Kızlar dün 3lü testimizin sonucunu aldık çok şükür iyi çıktı. Hepinizi ayrı ayrı öpüyorum. Haziran'da sınavım var o vakte kadar arada girebilirim. Dualarınızda bizi de unutmayın teyzeleri...
canım yaaa çok üzüldüm çok geçmiş olsun canının nasıl yandığını tahmin edebiliyorum iki gündür benimde dişim ağrıyo deli oldum valla bu diş ağrısı başımada vuruyo valla gerilimliyim inşallah sonsuza dek kurtulursun bu sorundan
canım benim aman dikkat et kendine, herşeyi ve herkesi ihmal edebilirsin ama kendini asla... merak etme son aylara doğru alırsın verdiğin kiloları :) valla tam da dediğin gibi, dediğim dedik bir adam bu, sağol canım :)Rüzgarım denizim ne desen haklısın. Gündüz iş yoğunluğu, akşam blantı-kusmalar ve erkenden sızıp kalmalar derken inan hayatımdaki herşeyi ve herkesi ihmal ettim, kendimi bile, deli gibi kilo veriyorum. Sağlık olsun da..Canım ya oğluşun pek havlı maşallah, dediğim dedik bir görüntüsü var. Allah sana kolaylık versin hayatım.
Gene kızacaksın ama gitmeliyim, midem döndü, çok üzgünüm....Öpüyorum...
sağol hayatım :) hiç sorma bu adamın tavırlarını :) anlayışsız şeyler işteverdim canım
cerenimede verdim bende arası yaptım sizde oylayıverin gari...olurmu teyzoşları
şükür kavuşturana ablam yoğunsun diye msneyede yazamadım nasılsın?
canım ya geçmiş olsun çok zordur eminim sölemiştim bende de var baş belası hemde iki ayakta..
kaydirigubbakcemile3kesinlikle haklı bencede çok süper şey kadın olmak
canım hadi inşallah atlatırsın haberdar et bizi...
hasi gözün aydın canım sonuçların ii çıkmış
canım sanada geçmiş olsun...
filiz ablacım alıntı yapmadım uzundu
rüzgarıma maşallah abla buu çocuk büyük adam ya büyümüşte küçülmüş yerim ben onun büyük adam edallarını... sxorma bazen sırf bizde eşimle kavga ediyoruz hiç halden anlamıyolar hiç...
verdim gitti :)http://www.dove.com.tr/benanneyim/Oy_ver.aspx?id=be803089-98fb-4c97-b6ce-466132de12dd
teyzoşalrı oğluşumuda oylayın olurmu...öptük...
canım hala mı ağrıyor ya? offffslmlar şekerler nasılsınız bakalım ben hiç iyi değilim başım geçmedi ilayda deseniz huysuzlukta tavan yapıyor ne yapacağımı şaşırdım artık
Gülçinim canım benim çok geçmiş olsun kıyamam sana ya akşam arayacam seni drdasındır diye rahatsız etmek istemedim
ablam hoşgeldin nasılsın bugün
aynurcum canıım çok sağol allah düşmanımada vermesin bu ağrıyı inş
neşemm hoşgeldin canım testinizin güzel çıkmasına sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş...
beyazcım maşallah zeynebe çok tatlı
oyumuzuda hemen veriyoruz.
arifem canım benim sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?