gülçincim cerenin resimlerine akşam özlemlebaktık.dedimya dinletisi vardı
ordan gelince açtık maaşallah. ya zaten benim bişey sölememe gerek yok
nasıl derler kaydirigubbakcemile3 anladın sen onuuu.
zaten özlem bayılıyor şekerşeye oooyyy yerim seni dedi durdu.
birde kıza ne maymun diyon be :mymeka:
sanada hayırlı sabahlar canım nasılsın bugün
baktın demek sonunda fotolara mersiiiii opuyorumnanaktan
anladım ben oni analdım yerimseniben
özlemide öpüyorum aynen ilet şekerim opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
çünkü o bir maymun kaydirigubbakcemile3
benim maymunum kaydirigubbakcemile3
sağol canım sanada
aslında pek iyi değilim arifem :çok üzgünüm:
dün akşam pansuman yaptık pansuman esnasında protezler çıkartılıyor temizlenip tekrar takılıyor bizde çıkarttık temizledik ama geri takamadık parmaklarıma protezin yeri kapandı çünkü birde yaralar hala kapanmamış canım yanıyor mafoldumben
bıktım artık yaa yani varya aylardır bu acıyla yaşamaktan sıtkım sıyrıldı artık psikolojim bozuldu doğum yaptım bu kadar acı .ekmedim inan ne yapacağımı şaşırmıuş durumdayım doktrorada ulaşamıyorum mafoldumben mafoldumben mafoldumben
aaaa çok üzüldüm canım geçmiş olsun canım
hay allah evdemi yapıyordunuz pansumanı canım daha önce nasıl yapıyordunuz yani hemenmi kapandı yeri ay nasıl canın yanmıştır
anlıyorum canım küçük ve basit gibi gözüküyor ama dışı seni iç beni misali
rabbim daha büyük dertler vermesin canım geçicek inşallah bitanem bi doktora falan gitseydin onlar takabilirdi belki olmazmı doktor nerdeymişki ya geldimi hepsi üst üstte zaten sabır canım inşallah en kısa zamanda iyilleşir parmağın eskisinden çok daha iyi olur kıyamam yaaŞeniz
canım yaaa çok üzüldüm çok geçmiş olsun canının nasıl yandığını tahmin edebiliyorum iki gündür benimde dişim ağrıyo deli oldum valla bu diş ağrısı başımada vuruyo valla gerilimliyim inşallah sonsuza dek kurtulursun bu sorundan
işin kötü yanı dr izinde imiş bende başka dr a gitmek istemiyom çekiyom böyle
minik kuşumu çok öp annesi
bide ben ayın 22 sinde regli olmam lazımdı hala olmadım onun streside var
ilk defa böyle günüm sekti acayip stres oldum şimdi
canım eşim kendi korunuyo vede ev testlerinden yaptım korkumdan valla eşim hernekadar stres yapma ben eminim desede test yaptım negatif ama gelgörki yinede huzursuzum
benim günüm hiç sekmezdi en fazla 1 gün atardı ileriye
offffffff offffff bayan olmask ne zor şu dünyada
canım ev testleri güvenilir değilmi bak içime kurt düşürdün oysa ben ilk hamişliğimde de test te çıkmıştı şimdi çıkmadı diye biraz rahatlamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?