bende zaten buzlukta durabilecek tarzda pastalar yapacam
tatlıyıda nasıl olsa ahmet yer
desene ahmet kilo vermek yerine almaya devam edicek kaydirigubbakcemile3
banada ayıııırrrrr cokacimcoook
aplaaamm bugüne kısmetmiş bende özlemişim sizleri ancak gelebildim işte fırtınalara tutuldum rüzgarlarla savruldum şimdi bir limandayım dinleniyorum :)) Sen hala tekne güzelisin nedenmiş kalmadı falan lafları kabul etmiyorum doğurunca daha da güzelleşiyor kadınlar bir seksilik geliyor bence bakmasını bilene yaniii hele sen oralarda eyicene daş gibi olurusn tekneler denizler birde rüzgar daha ne olsun demi ama
evet oda öyle diyor zaten sen beni yuvarlaklaştırmaya and içtin galiba diye
hemen paketler yollarım gülüm sana
Canım tekrar hoşgeldin nasılsın bakalım
çeneye daldım sana yazamadım kusura bakma
sen de beni yoldan çıkarıyorsun di mi? ama olsun iyi oluyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla ablam ben suçsuzum benide başkaları yoldan çıkarıyor yoldan çıkmaya müsaitte olunca
bence de gelmezlik yaparlarsa elinde patlamasın yaptıkların bilmiyorumkismilebence bunlar seni yine akndırıyorlar canım
sen fazla harızlık yapma gelmezlerse ziyan olmasın laelaelaelaelae
amaaannnnn gördün işte tamam vereliniortak
özletti valla demi ablaaa gelcek o gelcek arada sırada gelip esicek demi balımmm kaydirigubbakcemile5
tırsma be ablam ne kadar korkarsan o akdar başına gelir ah ben orda olucaktımki aahhhh bilmiyorumkismile
tekne güzelisin evet
sorma yaaa facede ne kadar oyun var ise hepsin nurda kayıtlı kaydirigubbakcemile3
kıs delüü sen oturup ders çalışsana sanane oyundan felan allaa allaaaa :mymeka:
seksilikmi
doğumdan sonramı
ay ben neden buna inanamıyorum acaba
sanırım bakmayı bilmiyorum -tatlicadiarzu-
bende de kaydirigubbakcemile3
bende zaten buzlukta durabilecek tarzda pastalar yapacam
tatlıyıda nasıl olsa ahmet yer
bence de gelmezlik yaparlarsa elinde patlamasın yaptıkların bilmiyorumkismile
valla özletti :) canım benim, az beklemedik yolunu, en azından ben bekledim :)
aaahhhh ahhhh burada olaydın senden öğreneceğim çok şey vardı ya benim
ayy mersiiii :kedi:
valla ne seksilik kaldı ne başka bir şey bende de... tek kalan frigidlik oldu mafoldumben... geçmiyor geçmiyor geçmiyor mafoldumben
selam tatlım iyiyim sen nasılsın minik cadın kocaman olmuş maşallah aman daldığın çene olsun kuşum yaa :))opuyorumnanaktanCanım tekrar hoşgeldin nasılsın bakalım
çeneye daldım sana yazamadım kusura bakma
işte geldim burdayım ben bu işte ustayımmmsen de beni yoldan çıkarıyorsun di mi? ama olsun iyi oluyor kaydirigubbakcemile3
bence de gelmezlik yaparlarsa elinde patlamasın yaptıkların bilmiyorumkismile
valla özletti :) canım benim, az beklemedik yolunu, en azından ben bekledim :)
:)
çatlak patlak yusyuvarlak :icecream:yok yok patlamaz tüketirler onlar olmadı paket yapar bize size her yere bir günde kargo nasılsa kaydirigubbakcemile3
evet yaaa bende özledim valla çatlağı :hulya:
ah be ablam benden öğreneceğin ne olak senin ne haddime keşke yakın olsam nasıl yardımcı olurdum sana yaaa oooffffffffffffffffffffffffffffffff boshayallersmile siz buraya taşınsanıza hem burası istanbula daha yakın hem istanbuldan daha küçük daha ideal bilmiyorumkismile
bencede yaaa bende kendimi hiç seksi hissetmiyorum nedense şöyle bir kaç estetik yaptırırsam kendime belki o zaman :dilcikar:
çatlak patlak yusyuvarlak :icecream:
cuma gelse ne iyi olardıı :)
evde malzeme yok o yüzden pastada yok kaydirigubbakcemile3
cuma gelse ne iyi olardıı :)
görücü usulü evlilik resmimi gördünüz dimi :)) heheh
kocaman börek tepsisi varya yuvarlak aliminyum içine tuzu koy doldur ellerine irer dilim ekmek bana bana yesinler dursunlar
yanalrınada birer şişe su oohhh yeter çok bile
madem gelenler akraba :roflol:
daha şimdidenmi cumaaa
daha dur yeni başladık haftaya deme gülüm :sm_cool:
harikaaaaaaaaaaaaaaaaa
görücüler böyle görerek evleniyorlar gariiiii sempatiksalakcinni
:roflol: roflol:
kaydirigubbakcemile3 olabülürr
ayyyy çidooo inanmıyorum sana yaaa avatar resmine ne koymuşsun sapık karı :)
hahahaaaaaa bazı şeyler değişsede insanoğlu değişmiyor güloooo huy işte heheh ama geçici bir süre tabiki değişecek yakında kalıcı uygun bir şey bulayımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?