Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

Canım tekrar hoşgeldin nasılsın bakalım
çeneye daldım sana yazamadım kusura bakma

evet oda öyle diyor zaten sen beni yuvarlaklaştırmaya and içtin galiba diye
hemen paketler yollarım gülüm sana

amaaaannn salla gitsin yaaaa kafaya takınca hiç gitmiyor kilo
hem ahmetin eski resimlerine bakıyorumda yok canım yok bence şuan çok iyi durumda sakın kilo vermesin aayyy çok zayıfmış gülüm o yaaaa cılız erkekler bana çok itici gelir kısss erkek dediğin accık yapılı olur anacım
benim kociş gibim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yolla gülo yollaaa yerim vallaaaa cokacimcoook

geveze nolcek kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla ablam ben suçsuzum benide başkaları yoldan çıkarıyor yoldan çıkmaya müsaitte olunca
sen de beni yoldan çıkarıyorsun di mi? ama olsun iyi oluyor kaydirigubbakcemile3
bence de gelmezlik yaparlarsa elinde patlamasın yaptıkların bilmiyorumkismile

valla özletti :) canım benim, az beklemedik yolunu, en azından ben bekledim :)

aaahhhh ahhhh burada olaydın senden öğreneceğim çok şey vardı ya benim

ayy mersiiii :kedi:

valla ne seksilik kaldı ne başka bir şey bende de... tek kalan frigidlik oldu mafoldumben... geçmiyor geçmiyor geçmiyor mafoldumben
bende zaten buzlukta durabilecek tarzda pastalar yapacam
tatlıyıda nasıl olsa ahmet yer

ooooo ahmet yaşadı :)

yok yok patlamaz tüketirler onlar olmadı paket yapar bize size her yere bir günde kargo nasılsa kaydirigubbakcemile3

evet yaaa bende özledim valla çatlağı :hulya:

ah be ablam benden öğreneceğin ne olak senin ne haddime keşke yakın olsam nasıl yardımcı olurdum sana yaaa oooffffffffffffffffffffffffffffffff boshayallersmile siz buraya taşınsanıza hem burası istanbula daha yakın hem istanbuldan daha küçük daha ideal bilmiyorumkismile

bencede yaaa bende kendimi hiç seksi hissetmiyorum nedense şöyle bir kaç estetik yaptırırsam kendime belki o zaman :dilcikar:

selam tatlım iyiyim sen nasılsın minik cadın kocaman olmuş maşallah aman daldığın çene olsun kuşum yaa :))opuyorumnanaktan

işte geldim burdayım ben bu işte ustayımmm

çatlak patlak yusyuvarlak :icecream:

çatlak patlak yusyuvarlak :icecream:

kremalı börek sütlü çörekkkk
çek dostum çek arabanı yoldan çek
cek cek amca
burnu kanca
al sana bir tabanca
tabancanin yarısı
osman beyin kaa--rııı--sı--

:dance: :dance: :dance: :dance:

HOŞGELDİN ÇATLAĞIMMM Şeniz

evde malzeme yok o yüzden pastada yok kaydirigubbakcemile3

kocaman börek tepsisi varya yuvarlak aliminyum içine tuzu koy doldur ellerine irer dilim ekmek bana bana yesinler dursunlar
yanalrınada birer şişe su oohhh yeter çok bile
madem gelenler akraba :roflol:

hahahaaaaaa bazı şeyler değişsede insanoğlu değişmiyor güloooo huy işte heheh ama geçici bir süre tabiki değişecek yakında kalıcı uygun bir şey bulayımda

ay yok yok kalsın bacım kalsın ben seni böyle işledim beynime böyle hatırlamak istiyorum :dance: :sm_cool: :roflol:

şekerler ben kaçar kızım uyandı onu doyurup evimi süpüreyim
hepinizi öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…