ben de bir anlayabilsem ne istediğini, ota poha herbir şeye ağladı dün, sıcak onu çok rahatsız etti sanırım mafoldumben
teşekkürler hayatım, kendimle gurur duyuyorum valla :içelim:
hehehe... bak ne diyeceğim sen gel bir aylığına Ceren'le, ben Ceren'e bakayım sen Rüzgar'a, ne dersin? ama bak ben hiç karışmayacağım Rüzgar'la sana, ona göre, başka türlü kilo verdirmez bu velet sana :)
işte dediğim gibi, uyku düşmanı bu çocuk, benim de uykumun düşmanı kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar nasılsınız
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
herkese günaydın .mutlu ve huzurlu bir gün diliyorum hepinize kaydirigubbakcemile5
günaydınlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr... bugün erkenciyim, nasıl ama? oğluşum oyun halısının üstünde oynuyor, bakalım ne kadar sürecek? saat 10.00 gibi uyutabilirsem uyutacağım :)
nasılsınız bakalım? herkese sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir gün diliyorum
günaydın ablam nasılsın
ay canım benim ya belki oynarken kendiliğinden uyur ablacım :)
ben de bir anlayabilsem ne istediğini, ota poha herbir şeye ağladı dün, sıcak onu çok rahatsız etti sanırım mafoldumben
teşekkürler hayatım, kendimle gurur duyuyorum valla :içelim:
hehehe... bak ne diyeceğim sen gel bir aylığına Ceren'le, ben Ceren'e bakayım sen Rüzgar'a, ne dersin? ama bak ben hiç karışmayacağım Rüzgar'la sana, ona göre, başka türlü kilo verdirmez bu velet sana :)
işte dediğim gibi, uyku düşmanı bu çocuk, benim de uykumun düşmanı kaydirigubbakcemile3
aynen öyle canım, çok zor bir çocuk oldu çıktı, burcu akrep, yükseleni oğlak, sen düşün artık halimi... ciddi bir sabır savaşı veriyorum gerçekten, an geliyor çıldıracak gibi oluyorum, sonra içimden 10'a kadar sayıyorum ve karşımdakinin bir bebek olduğunu hatırlatıyorum kendime, başka türlü çıldırırı insan... uyutuyorum valla o uyurken aynen böyle oluyorum akannehir sonra da erkenden uyanacak diye eyvahedigeldismile oluyorum, inşallah geçer :)
sağol birtanem iyiyim :) aman aman aman... ev hanımlığı zor zanaat, iş bitmiyor
yavaş yavaş vermek daha kalıcı olur canım :)
hehehe
ayyyyy süpeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr bayıldım opuyorumnanaktan
maşallah çok tatlı canım, Allah bağışlasın :)
süpeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nice senelere inşallah :) Allah sağlıklı uzun ömürler versin, şansı bahtı açık olsun :)
opuyorumnanaktan çoktatlııı allah nazardan korusun
opuyorumnanaktan allah uzun ,mutlu ve sağlıklı nice yıllar nasip etsin opuyorumnanaktan
,sanada günaydın ablacımopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
herkese günaydın .mutlu ve huzurlu bir gün diliyorum hepinize kaydirigubbakcemile5
günaydınlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr... bugün erkenciyim, nasıl ama? oğluşum oyun halısının üstünde oynuyor, bakalım ne kadar sürecek? saat 10.00 gibi uyutabilirsem uyutacağım :)
nasılsınız bakalım? herkese sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir gün diliyorum
aaahhh ahhhh nerde onda on göz? yok hayatım, başladı ağlamaya, uyku ağlaması belli, uyuttum ben de :)günaydın ablam nasılsın
ay canım benim ya belki oynarken kendiliğinden uyur ablacım :)
aaaa öyle bir şey mi varmış? :uhm:bu kadar sık neden ağlarki bir çocuk
ben hamile iken bir ürün görmüştüm bebeğim neden ağlıyor diye
çocuk ağladığında ses tonuna yaydığı dalgaya göre neden ağladığını söylüyor açmı uykusumu var altımı pis ağrısımı var söylüyordu ama ben almadım tabi sen al bir dene istersen abla belki işe yarar kaydirigubbakcemile3
kendinle gurur duymaya devam et bence çünkü ben sana mükemmel bir Anne olucaksın diyordum bunu şuan hayata geçiriyorsun sabrınla.... opuyorumnanaktan
aayyyy ablaaaammmmm çalışmıyor olsaydım eğer inan cereni alır ve yanına gelirdim ama zayıflamak için değil sırf seninle vede rüzgarımla bolca vakit geçirmek senin yanında arkadaş olmak için alemlere akardık kıs abla iki bebeyle kaydirigubbakcemile3
Ben gibi oda desene uyuyarak günü kaçırmak istemiyor bende öyleyimdir erkenden kalkarım güne geç başlamayı sevmem zemuszemus
aman efendim aman kimler gelmiş kimler iyiki veranda da oturdum heee buraya toplaşmışsınız kaydirigubbakcemile3
saat on oldu uyudumu rüzgar :uhm:
keşkeeeeeeeeeeeeeee :Saruboceq:
çok zor valla, herşeyi ağlayarak yaptırmaya çalışıyor, o susmadan istediğini yapmıyorum ama, almıyorum kucağıma, Mehmet de artık tırsmaya başladı benden, ağlayınca o da dokunamıyor ben izin vermedikçe... sebepli sebepsiz ağlamalara çıkardı çünkü, bir yeri ağlayan çocuk başka bir şeye ilgisini kaydırınca ağlamayı kesmez, bizimki kesiyor ve unutuyor, ta ki sıkılana kadar, bakıyorum altı temiz, uykusunu almış, karnı tok, bırakıyorum o zaman ağlasın, çünkü bu sefer her istediğini ağlayarak yaptıracak, başa mı çıkılır ileride?Allah kolaylık versin ablacım ağlayan bebekle uğraşmak çok zor
benim zzillide ağladığı anda babası kucağına aldığı için ağlayarak bişeyler yaptırmaya çalışıyor dün ahmetede tembihledim bırak alma ağlasın diye oda uyguladı ve uyanalı ağlamadan geziniyor evde odaları teftiş ediyor
sanada günaydın ablacım
günaydın ablam inş uyurda sende dinlenirsin biraz
keşke yakın olsaydık gelir ilgilenirdim o arada sende uyur dinlenirdin
aaaa öyle bir şey mi varmış? :uhm:
ayyy teşekkür ederim hayatım, şımartıyorsun beni ama bu topikteki bütün anneler mükemmel bence :)
keşke gelebilseydin tatlım yaaa, Nur da gelirdi, ohhhh valla ne alem yapardık :)
aaa sen de mi öylesin?
uyudu uyudu :)
günaaydın canım nasılsın ben iyiyim çok şükür parmağın nasıl oldu
uayndı bile bu sıpa canımnurcum günaydın canım nasılsın
ablam tam sıpa bu oğlan ya:) neyeseki uyumuş inşallah hemen uyuanmaz
evet öyle bir şey varmış hatta eşim demişti alalım işe yarar diye ama ben almadım.
mersiiiiiiiiiiii üzerime alınıyorum müsaadenle canımcım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
aaaa evet bende öyleyim
mesela dün gece üçte yattım sabah yedide kalktım
neden üçte yattım kötü bir şey yoktu merak etme ablam.
saat 10 gibi ceren hanımı yıkadım güzelce masaj yaptım losyonla ve yatağa yattığı gibi sızdı sonra bende dedim bari ütü yapayım bir abktım saat bir olmul kociş gelmiş (bu hafta gece vardiyasında da ) sonra dedim hadi yatmadan duş alıyım malum ütü terletiyor ya, ee duşta da pansumanlar ıslanınca duştan sonra pansuman yaptık temizledik felan derken saat oldu 2,30 tam yattık ceren hanımcım uayndı yarım saatte yatakta onunla oynaştık derken ailecek yatakta sızdık saat üç idi kaydirigubbakcemile3 sonra tabi onlar baba-kız uyurlarkene ben yedide kalktım işe gelmek için biraz önce aradılar yeni uyanmışlar yatak keyfi yapıyorlar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayyyy valla süpperrr olaardııııı ayvalığın altını üstüne getirirdik son gelişimiz olurdu senide alır dönerdik :roflol: :roflol:
canım beniiimmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
iyiyim bende şükür birtanem parmaklarım sanırım iyi canım yaa artık ağlamadan pansuman yapabiliyoruz :teytey: :dance: :dance:
uayndı bile bu sıpa canım
hamarat hatunun hali başka valla
hiç düşünmeden gelirdim valla sizle kaydirigubbakcemile3
aaaa yeni bir arkadaş gelmişşşş
petunyaaa huuuu hoş geldin abcımmm nassennnn
kimsin nesin necisin
Gününüz güzel geçsin kızlar iyi sohbetler olsun kaydirigubbakcemile2
ne inim ne cinim :) bir eski dost desem hihoyyyt
ilk sayfaya bayıldım ne güzel konu açmışınız maşallah sayfalarda ilerliyor 1000 de kutlama yapılır artık hihoyyyt
sanırım sıcaklardanhay allah yaa bu çocuk kesin sıcaklardan uyuyamıyor ablacım yaaa
burası böyle sıcaksa orayı düşünemiyorum bile -tatlicadiarzu-
gün içinde duş aldır abla rüzgara rahat eder
esta piti piti ne hamaratlığı be ablam -tatlicadiarzu-
hiç düşünme zaten düşünmene fırsat vermeyizki ağzım gözüm burnum derken bir bakmışsın istanbuldasın kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hmmm acaba o eski dost tahmin ettiğim kişi mi?aynende öyle cicim
eski bir dostsan eğer iyi bilirsin bu kutlamaları
gerçi bu sıralar malesef online sohbetler yok o yüzden kutlama olmayabilir :çok üzgünüm:
e gel sende canım ekleyelim ilk sayfayaaa
aaaaa hay allah kahretsin ben neşeyi hamile listesine almadım yaaaaaaaa ne salağım sempatiksalakcinni
aynende öyle cicim
eski bir dostsan eğer iyi bilirsin bu kutlamaları
gerçi bu sıralar malesef online sohbetler yok o yüzden kutlama olmayabilir :çok üzgünüm:
e gel sende canım ekleyelim ilk sayfayaaa
aaaaa hay allah kahretsin ben neşeyi hamile listesine almadım yaaaaaaaa ne salağım sempatiksalakcinni
sanırım sıcaklardanvalla tek başıma cesaret edemiyorum şu banyo işini, elimden kayacak, tutamayacağım, kafasını gözünü vuracak diye korkuyorum, kilosu arttı, tek elimle tutamıyorum artık sıpayı
hehehe
hmmm acaba o eski dost tahmin ettiğim kişi mi?
aaaa Neşe'yi listeye eklemeyi nasıl unutursun sen????klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?