şekerler ben kaçar kızım uyandı onu doyurup evimi süpüreyim
hepinizi öptüm
kızlar bu çocuk benim elimde kalacak... delirmek üzereyim, tam uyudu yatağına yatırayım dedi uyandı ve uyumuyor, gerçekten sabrım taşıyor artık
şekerler ben kaçar kızım uyandı onu doyurup evimi süpüreyim
hepinizi öptüm
kızlar bu çocuk benim elimde kalacak... delirmek üzereyim, tam uyudu yatağına yatırayım dedi uyandı ve uyumuyor, gerçekten sabrım taşıyor artık
ay yok yok kalsın bacım kalsın ben seni böyle işledim beynime böyle hatırlamak istiyorum :dance: :sm_cool: :roflol:
haydin güle güle şekerim iloşu öpüyorum opuyorumnanaktan
ayy ablam ne olur sakin ol lütfen
bu defa içinden ona kadar değil elliye kadar say
ancak sakinleşirsin :teselli:
bak sen yaramaza çıldırttırmış annesini sakin ol apla ya küçükken yaramaz olan büyüyünce uslu olurmuş sabret :dance:
bak sen yaramaza çıldırttırmış annesini sakin ol apla ya küçükken yaramaz olan büyüyünce uslu olurmuş sabret :dance:
hihoyyyt tamamdır o zaman bu kalsın hehe
değil 50 1550'ye kadar saysam sakinleşemem, geldiler bana, bıraktım yatağına ne halt ederse etsin, ağlasa da almayacağım, iyice şımardı artık
yok anacım, bu büyüdükçe kuduran cinsinden, karnı tok, altı temiz, uykusu var, serseri uyumuyor, kavga ediyor benle ya
bir birimizi kandırmayalım canımın içi
öyle olmadığını biliyoruz malesef :1no2:
heee kalsın gari kalsın naniknanik
ayyy ablaammm dur sakin ol lütfen
ağlasın tamam ama dikkat et katılmasın ağlamaktan çocuk
bizimkisi çok ağlayınca nefes alamıyor gibi oluyor allah korusun
allah yardımcın olsun ablacım :teselli:
yok o kadar ağlatmam canım ama şu an aynen böyleyim kafamçokkarıştı
ağlaya ağlaya uyudu kaldı, kendimi canavar gibi hissettim ya, içim parçalandı şimdi
ayyy yavrum benimmm kıyamam ben ona yaaa neyse ablacım uayndığında sakinleşmiş olur belki gerçi uyanmışır heralde şu saate kadar.
kızlar hepnizi özlüyorum ama denkte gelemiyoruz ben yazıyorum çıkıyorum sonra gelip okuyorum sizle şöyle adam akıllı sohbet edemiyoruz sayfa sayfa takipte edemiyorum ve atlatıgım şeyler oluyor bu yüzden kusura bakmayın...
gülçinim çok ama çook geçmiş olsun umarım kısa zmanda şifa bulursun cnm..
bende berra hanımda inanın hiç birşeye fırsat bulamıyorum sanırım hatayda kalabalık ve yogun ilgiden sonra buradada benden istiyor ve yanından ayrılamıyorum ne yapacam ben bilmiyorum işlerim birikiyor sabah kahvaltımı bile yapamıyorum..yedigim iki dilim ekmek biri peynirli biri reçelli birde bir elma ..şimdi farkettim birşey yemedigimi yemegi bile kaş göz arasında yaptım..neyse bir düzene koymalıyım umarım uydurabilirim hanfendiyi ..öptm sizi..
uyandığında sakindi ama sadece 20 dakika uyudubugün anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi, şimdi şimdi kendime geliyorum, düşün yani ben nasıl başa çıkacağım bu çocukla? tamam şikayet etmiyorum, Allahıma binlerce, milyonlarca kere şükür bana onu verdiği için ama ben bu çocukla nasıl başa çıkacağım bilmiyorum, çok hareketli, devamlı hareket istiyor, devamlı ilgi istiyor, yanından bir dakika bile ayrılamıyorum mafoldumben
ah son sayfayı okudumda filiz abla çıldırtmış seninki
nasıl iyi bilirim o anki psikolojiyi bende çok yaptım gece yarısı uyumaınca attım yatağına bende gititm odama çektim yorganı kafama uyudummu hayır miraç paşanın oynaya oynaya uyumasını bekledim ama sonraki vicdan azabıda kötü be
günaydın gülçinim nasılsın canım ceren nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?