Günaydııııııııııınnnnnnnnnn birtaneemmmmm opuyorumnanaktan
iyiyim canım çok şükür sen nasılsın tatlım
ceren iyi ama bir proble var iki gündür sırtında kırmızı benek benek lekeler var yıkadım geçmedi beyaz tenli diye hemen kızarıklık oluyor ondandır dedim bekledim geçmedi ne olduğunu anlayamadım valla bu gün 11,30 da dr randevumuz var bakalım ne imiş.
umarım ciddi bir durum değildir.
bunun dışında iyiyiz canım yaa şükür bir yaramazlık yok
iyiyim canım çok şükür bende bildiğin gibi işte
hadi ya geçmiş olsun inşallah önemli bişey değildir canm
ay kızamık falan olmasın canım neyse bi gisin bakalım doktora
güzel haberlerle gel canımopuyorumnanaktan
iyi ol gülüm iyi ol
ne oldu ehliyet kursuna yazıldınmı
sağol canım yaa bizimde aklımıza kızamık geldi ama bir tek sırtındamı olur
vücudunun her yerinde olmazmı? sadece sırtında var oda üst kısmında bilemedim valla
neyse bir gidelimde bakalım doktor ne dicek
GÜNAYDIN
/.imageshack.us/img392/ku351eh2ql2fk3.gif/1/w535.png[/IMG][/URL]
merhaba tatlım hoşbuldum iyiyim canım sen nasılsın bende hepinizi çok özlemişim çok öpüyorum canımgünaydın kızlar nasılsınız
kimler gelmiş ya çiğdemcim hoşgeldin nasılsın çok özledik kız seni tekrar hoşgeldin renk kattın canım
tatlım geçmiş olsun sıcaklardan olabilir belki tenide hassas ise olur öyle şeyler hiçbişiciği yoktur inşallah bizede haber ver öpüyorumGünaydııııııııııınnnnnnnnnn birtaneemmmmm opuyorumnanaktan
ceren iyi ama bir proble var iki gündür sırtında kırmızı benek benek lekeler var yıkadım geçmedi beyaz tenli diye hemen kızarıklık oluyor ondandır dedim bekledim geçmedi ne olduğunu anlayamadım valla bu gün 11,30 da dr randevumuz var bakalım ne imiş.
canım ya çok geçmiş olsun kaçıncı haftadasın? lütfen çok dikkat et gerçi çok üzülmüşün ama bundan sonra çok daha özenli ol kendinede bebeğinede sen iyi olursan bebeişinde iyi olur korkma her kanama çok kötü birşey olacağı anlamına gelmez turp gibi olur inşallah tüm dualarım seninle Allah bebeğini sana ve sevdiklerine bağışlasın iyi şeyler düşün bol bol dinlen:teselli:Merhabalar kızlar, girip size haber veremedimgeçtiğimiz cumartesi benim kanamam başladı Doktora telefon ettik, hemen gelin dedi. Ultrosonda baktı, çok şükür oğlumun kalbi atıyordu. "Şimdilik problem yok ama olmayacağı anlamına gelmiyor" dedi. "Bir hafta 10 gün yatacaksın hiç kalmayacaksın" dedi. Sadece tuvalete kalkıyorum. Ne olur bize dua edin kızlar.
Cuma günü çok yorulmuştum, sabahtan akşama tek başıma laboratuvarda koşuşturdum durdum, akşama doğru da toplantım vardı. Eve gelirken karnımda korkunç bir acı vardı.Ertesi sabah da kanama başladı. Dr "kendini zorlamışsın çok" dedişimdi progynex diye bir iğne oluyorum. Kendimi yıprattığım hiçbirşey şimdi kalmadı, boşu boşuna bebeğimi tehlikeye atmışım, aptal kafam benim.
Canlarım dualarınıza çok ihtiyacımız var. İnanın çamaşırımda o manzarayı görünce dünyam başıma yıkıldı, Rabbim kimseye, bana da yaşatmasın onu tekrar. Bugün de ishalim var çok kötü, inşallah atlatabiliriz. İnsan normal hayatını devam ettirebileceğini zannediyor ama hiç de öyle değilmiş, çok özenli olmak gerekiyormuş. Çok oturamıyorum. Hepinizden dua bekliyoruz teyzeleri. Yaradan'a emanet olun...Bebişlerinizi öpün benim için...
cnm benim çok geçmiş olsunMerhabalar kızlar, girip size haber veremedimgeçtiğimiz cumartesi benim kanamam başladı Doktora telefon ettik, hemen gelin dedi. Ultrosonda baktı, çok şükür oğlumun kalbi atıyordu. "Şimdilik problem yok ama olmayacağı anlamına gelmiyor" dedi. "Bir hafta 10 gün yatacaksın hiç kalmayacaksın" dedi. Sadece tuvalete kalkıyorum. Ne olur bize dua edin kızlar.
Cuma günü çok yorulmuştum, sabahtan akşama tek başıma laboratuvarda koşuşturdum durdum, akşama doğru da toplantım vardı. Eve gelirken karnımda korkunç bir acı vardı.Ertesi sabah da kanama başladı. Dr "kendini zorlamışsın çok" dedişimdi progynex diye bir iğne oluyorum. Kendimi yıprattığım hiçbirşey şimdi kalmadı, boşu boşuna bebeğimi tehlikeye atmışım, aptal kafam benim.
Canlarım dualarınıza çok ihtiyacımız var. İnanın çamaşırımda o manzarayı görünce dünyam başıma yıkıldı, Rabbim kimseye, bana da yaşatmasın onu tekrar. Bugün de ishalim var çok kötü, inşallah atlatabiliriz. İnsan normal hayatını devam ettirebileceğini zannediyor ama hiç de öyle değilmiş, çok özenli olmak gerekiyormuş. Çok oturamıyorum. Hepinizden dua bekliyoruz teyzeleri. Yaradan'a emanet olun...Bebişlerinizi öpün benim için...
Aminnn canımPeki petunyacım, dikkat edicem ve kendimi üzmeyeceğim inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun her konuda.
sanada geçmiş olsun tatlım dikkat et kendineopuyorumnanaktancnm benim çok geçmiş olsun
dikkatli ol bundan sonra neşem
benimde kanam oluyor cnm arada şimdi yok çok şükür bebeğin eşi aşağıdaymış benimde açılmam yok şimdilik bana da yat dedi ama nerde zeyneple yatıcam
bende nidilat kullanıyorum cnm
canım dediğim gibi artık çok ama çok dikkatli ol hiçbirşey sizden önmeli değil nesecimMerhabalar kızlar, girip size haber veremedimgeçtiğimiz cumartesi benim kanamam başladı Doktora telefon ettik, hemen gelin dedi. Ultrosonda baktı, çok şükür oğlumun kalbi atıyordu. "Şimdilik problem yok ama olmayacağı anlamına gelmiyor" dedi. "Bir hafta 10 gün yatacaksın hiç kalmayacaksın" dedi. Sadece tuvalete kalkıyorum. Ne olur bize dua edin kızlar.
bende iyiyim canım çok şükür aynı koşuşturmacamerhaba tatlım hoşbuldum iyiyim canım sen nasılsın bende hepinizi çok özlemişim çok öpüyorum canım
cnm benim çok geçmiş olsun
benimde kanam oluyor cnm arada şimdi yok çok şükür bebeğin eşi aşağıdaymış benimde açılmam yok şimdilik bana da yat dedi ama nerde zeyneple yatıcam
hiç sorma o vicdan azabını, kendimi çok kötü hissettim ben de... neyse biraz daha fazla sabırlı olmaya çalışacağım, elden başka bir şey gelmiyor, bir günü bir gününe uymuyor veledin, bugün çok iyi ve sakinse ertesi gün bir canavara dönüşüyor, sanırım burcunun da etkisi var, akrep burcu bizim ki :)ah son sayfayı okudumda filiz abla çıldırtmış seninki
nasıl iyi bilirim o anki psikolojiyi bende çok yaptım gece yarısı uyumaınca attım yatağına bende gititm odama çektim yorganı kafama uyudummu hayır miraç paşanın oynaya oynaya uyumasını bekledim ama sonraki vicdan azabıda kötü be
tatlı zorluklar tabii canım, tabii o an pek tatlı gelmiyor ama sonradan sakinleşince gülüp geçiyorum... bir de sanırım ben çok bunaldım, yalnızım, yardım eden kimsem yok, eşimin ailesinden böyle bir şey istemedim, hatta geri çevirdim, pişman değilim buna ama arada bir nefes almaya ihtiyaç duyuyor insan, sinirlerimin yıpranmasında bunun da etkisi var galiba :)günaydın kızlar nasılsınız
ablacım işin zor gerçekten ama bunlar tatlı zorluklar değilmi :) ne yapıcan sıpa işte
kimler gelmiş ya çiğdemcim hoşgeldin nasılsın çok özledik kız seni tekrar hoşgeldin renk kattın canım
günaydın gülçinim nasılsın canım ceren nasıl
mavicim nasılsın canım ay bu çocuklar biraz fazla ilgi gördümü huyu suyu değişiyor galiba allah yardımcınız olsun kızlar mavicim yemene içmene dikkat et dengesiz beslenme canım herşeyin başı sağlık öpüyorum
burcum hoşgeldin nasılsın canım
dediğin gibi erkek çocukları daha hareketli galiba, Burcu da aynı dertten muzdarip baksana... daha çok küçük kreş için, zaten 3 yaşından önce yollamak da istemiyorum okula... bu arada önümüzdeki sene benim okul işi yattı, kadroyu tamamlamışlar ve ücretli öğretmen almayacaklarmış, ne yapacağım bilmiyorum, bu iş çok kötü oldu, tamam oğlumla beraber olacağım ama bir yandan da para kazanmak lazımahhh ablacım aahhh ne diyim bilemedim böyle olan çocukları genelde çocuk psikologları ana okulu yada kreşe yönlendirirler enerjilerini orda faydalı şekilde kullansınlar sosyalleşsinler diye ama rüzgarda küçük henüz kreş için ne yapıcaksın mecbur sıkacaksn dişini ablacım. elden gelen başka bişi yok.
canım yaaa zor oluyor dimi sürekli olunca birde bilmiyorumkismile allah yardımcınız olsun sanırım erkek çocukları ile uğraşmak zor. kızlardan böyle konuşan duymadım daha.
aynı bölgede mi? giydiği kıyafetin düğmesi, çıtçıtı falan iz yapıyor olabilir mi? ya da yediği bir şeye alerjik reaksiyon gösterebilir, mesela Rüzgar'a yumurta dokundu, yüzünde kırmızılıklar oluştu yer yer... yumurtayı kestim geçti, neyse doktordan dönünce haber ver bize canımGünaydııııııııııınnnnnnnnnn birtaneemmmmm opuyorumnanaktan
amaaaaaaaaannnnnnn çok geçmiş olsun, lütfen çok dikkatli ol Neşecim, biliyorsun çok bekledin sen bu bebişi, sadece sen mi? hepimiz bekledik yolunu, yat dinlen, işler oğlundan daha önemli değil, bırak gitsin... bak ben önümüzdeki sene işsizim ama ne yapayım, oğlum daha önemli yoksa kadrolu olarak işe girmemde bir sorun olmayacaktı ama oğluma ayıracağım vakit çok çok sınırlı olacaktı belki de hiç olmayacaktı, lütfen dikkatli ol hayatım, kendini hiç zorlama, yat dinlen ve bebişimizin sağlığına çok dikkat et :) tekrar geçmiş olsun hayatım, sen ve bebişin Allaha emanet olun, dualarım sizinle :)Merhabalar kızlar, girip size haber veremedimgeçtiğimiz cumartesi benim kanamam başladı Doktora telefon ettik, hemen gelin dedi. Ultrosonda baktı, çok şükür oğlumun kalbi atıyordu. "Şimdilik problem yok ama olmayacağı anlamına gelmiyor" dedi. "Bir hafta 10 gün yatacaksın hiç kalmayacaksın" dedi. Sadece tuvalete kalkıyorum. Ne olur bize dua edin kızlar.
sen de çok dikkat et hayatım, yok mu sana yardım edecek birileri? çok geçmiş olsun canımcnm benim çok geçmiş olsun
çiğdoşum, günaydın :)
Günaydın aplaaaaa bugün daha iyisin bakıyorum kolay değil tabi haklısın ama napıcan kızsanda öfkelensende iki güler sana senin hiçbişeyin kalmaz ben eminimmopuyorumnanaktan
canım belki yeni başlıyordur yada alerji falandır en iyisini doktor bilir endişelenme canım
cumartesiye kadar yazılıcam hayatım inşallah
Merhabalar kızlar, girip size haber veremedimgeçtiğimiz cumartesi benim kanamam başladı Doktora telefon ettik, hemen gelin dedi. Ultrosonda baktı, çok şükür oğlumun kalbi atıyordu. "Şimdilik problem yok ama olmayacağı anlamına gelmiyor" dedi. "Bir hafta 10 gün yatacaksın hiç kalmayacaksın" dedi. Sadece tuvalete kalkıyorum. Ne olur bize dua edin kızlar.
tatlım geçmiş olsun sıcaklardan olabilir belki tenide hassas ise olur öyle şeyler hiçbişiciği yoktur inşallah bizede haber ver öpüyorum
cnm benim çok geçmiş olsun
dediğin gibi erkek çocukları daha hareketli galiba, Burcu da aynı dertten muzdarip baksana... daha çok küçük kreş için, zaten 3 yaşından önce yollamak da istemiyorum okula... bu arada önümüzdeki sene benim okul işi yattı, kadroyu tamamlamışlar ve ücretli öğretmen almayacaklarmış, ne yapacağım bilmiyorum, bu iş çok kötü oldu, tamam oğlumla beraber olacağım ama bir yandan da para kazanmak lazımAllah yardımcımız olsun
aynı bölgede mi? giydiği kıyafetin düğmesi, çıtçıtı falan iz yapıyor olabilir mi? ya da yediği bir şeye alerjik reaksiyon gösterebilir, mesela Rüzgar'a yumurta dokundu, yüzünde kırmızılıklar oluştu yer yer... yumurtayı kestim geçti, neyse doktordan dönünce haber ver bize canım
oğlan uyandı, gidip çorbasını yapayım, çok öpüyorum seni güzelim :)
günaydın kızlar nasılsınız
ablacım işin zor gerçekten ama bunlar tatlı zorluklar değilmi :) ne yapıcan sıpa işte
günaydın gülçinim nasılsın canım ceren nasıl
mavicim nasılsın canım ay bu çocuklar biraz fazla ilgi gördümü huyu suyu değişiyor galiba allah yardımcınız olsun kızlar mavicim yemene içmene dikkat et dengesiz beslenme canım herşeyin başı sağlık öpüyorum
burcum hoşgeldin nasılsın canım
canımcım hoşgeldin şekerim nasılsın opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
yaaa işte bebeler büyüdükçe sanırım evde olan hanımların pek vakti olmuyor pc başına oturmaya.
canım çok çok sağol hayatım geçiyor inşallah az kaldı umarım geçiyordur. :Saruboceq:
kıısss sen yine iyisin iki dilim ekmek yiyebiliyorsun onu hiç ağzına götüremeyenler var bu bebişler size kilo verdiricekler kesin kararlılar kaydirigubbakcemile3
sana kolay gelsin balım arada sırada berradan fırsat buldukça gel birde minik hanımın yeni fotolarını koy lütfen görelim kızımızı opuyorumnanaktan
ahhh ablacım aahhh ne diyim bilemedim böyle olan çocukları genelde çocuk psikologları ana okulu yada kreşe yönlendirirler enerjilerini orda faydalı şekilde kullansınlar sosyalleşsinler diye ama rüzgarda küçük henüz kreş için ne yapıcaksın mecbur sıkacaksn dişini ablacım. elden gelen başka bişi yok.
canım yaaa zor oluyor dimi sürekli olunca birde bilmiyorumkismile allah yardımcınız olsun sanırım erkek çocukları ile uğraşmak zor. kızlardan böyle konuşan duymadım daha.
Merhabalar kızlar, girip size haber veremedimgeçtiğimiz cumartesi benim kanamam başladı Doktora telefon ettik, hemen gelin dedi. Ultrosonda baktı, çok şükür oğlumun kalbi atıyordu. "Şimdilik problem yok ama olmayacağı anlamına gelmiyor" dedi. "Bir hafta 10 gün yatacaksın hiç kalmayacaksın" dedi. Sadece tuvalete kalkıyorum. Ne olur bize dua edin kızlar.
oğlan uyandı, gidip çorbasını yapayım, çok öpüyorum seni güzelim :)
kolay değil o dengeyi korumak galiba kızsan bir türlü sevsen bir türlü ama büyücek annesi anlayacak uslanacak merak etme sen bak ne güzel uykusunuda almış ohh tadını çıkar bugünün ödül olarak parka götür bencecanım :) evet bugün iyiyim çünkü saat 10.00 da uyuttum oğlanı, hala uyuyor, sanki bir mucizeeeeeeeeee hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt uyandığında uykusunu almış olduğundan huysuzluk yapmayacak inşallah... ah ne sıpa bu veletler, ben kızıyorum kızınca başlıyor kahkahalar atmaya, ciddi olmaya çalışıyorum ama sinir minir kalmıyor tabii, çaktırmamaya çalışıyorum yoksa korkuyorum arsız olmasından :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?