Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

iyiyim canım çok şükür bende bildiğin gibi işte
hadi ya geçmiş olsun inşallah önemli bişey değildir canm
ay kızamık falan olmasın canım neyse bi gisin bakalım doktora
güzel haberlerle gel canımopuyorumnanaktan

iyi ol gülüm iyi ol
ne oldu ehliyet kursuna yazıldınmı
sağol canım yaa bizimde aklımıza kızamık geldi ama bir tek sırtındamı olur
vücudunun her yerinde olmazmı? sadece sırtında var oda üst kısmında bilemedim valla
neyse bir gidelimde bakalım doktor ne dicek

canım belki yeni başlıyordur yada alerji falandır en iyisini doktor bilir endişelenme canım
cumartesiye kadar yazılıcam hayatım inşallah

Merhabalar kızlar, girip size haber veremedim geçtiğimiz cumartesi benim kanamam başladı Doktora telefon ettik, hemen gelin dedi. Ultrosonda baktı, çok şükür oğlumun kalbi atıyordu. "Şimdilik problem yok ama olmayacağı anlamına gelmiyor" dedi. "Bir hafta 10 gün yatacaksın hiç kalmayacaksın" dedi. Sadece tuvalete kalkıyorum. Ne olur bize dua edin kızlar.
Cuma günü çok yorulmuştum, sabahtan akşama tek başıma laboratuvarda koşuşturdum durdum, akşama doğru da toplantım vardı. Eve gelirken karnımda korkunç bir acı vardı.Ertesi sabah da kanama başladı. Dr "kendini zorlamışsın çok" dedi şimdi progynex diye bir iğne oluyorum. Kendimi yıprattığım hiçbirşey şimdi kalmadı, boşu boşuna bebeğimi tehlikeye atmışım, aptal kafam benim.
Canlarım dualarınıza çok ihtiyacımız var. ınanın çamaşırımda o manzarayı görünce dünyam başıma yıkıldı, Rabbim kimseye, bana da yaşatmasın onu tekrar. Bugün de ishalim var çok kötü, inşallah atlatabiliriz. ınsan normal hayatını devam ettirebileceğini zannediyor ama hiç de öyle değilmiş, çok özenli olmak gerekiyormuş. Çok oturamıyorum. Hepinizden dua bekliyoruz teyzeleri. Yaradan'a emanet olun...Bebişlerinizi öpün benim için...

GÜNAYDIN
/.imageshack.us/img392/ku351eh2ql2fk3.gif/1/w535.png[/IMG][/URL]​

günaydın kızlar nasılsınız

kimler gelmiş ya çiğdemcim hoşgeldin nasılsın çok özledik kız seni tekrar hoşgeldin renk kattın canım
merhaba tatlım hoşbuldum iyiyim canım sen nasılsın bende hepinizi çok özlemişim çok öpüyorum canım

tatlım geçmiş olsun sıcaklardan olabilir belki tenide hassas ise olur öyle şeyler hiçbişiciği yoktur inşallah bizede haber ver öpüyorum

canım ya çok geçmiş olsun kaçıncı haftadasın? lütfen çok dikkat et gerçi çok üzülmüşün ama bundan sonra çok daha özenli ol kendinede bebeğinede sen iyi olursan bebeişinde iyi olur korkma her kanama çok kötü birşey olacağı anlamına gelmez turp gibi olur inşallah tüm dualarım seninle Allah bebeğini sana ve sevdiklerine bağışlasın iyi şeyler düşün bol bol dinlen:teselli:

Peki petunyacım, dikkat edicem ve kendimi üzmeyeceğim inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun her konuda.

cnm benim çok geçmiş olsun
dikkatli ol bundan sonra neşem
benimde kanam oluyor cnm arada şimdi yok çok şükür bebeğin eşi aşağıdaymış benimde açılmam yok şimdilik bana da yat dedi ama nerde zeyneple yatıcam
bende nidilat kullanıyorum cnm

Beyazım çok geçmiş olsun sana da. Dinlenmemiz gerek. Senin Zeyneple zor ama her fırsatta yat canım. ınşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi. ığne falan hiç gözümde yok ki ben iğneden nasıl korkarım. Hayırlısı bunda da vardır bir hayır..Dualarınızı bekliyorum canım...
Çok öpüyorum, Allah'a emanet olun..

Peki petunyacım, dikkat edicem ve kendimi üzmeyeceğim inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun her konuda.
Aminnn canım

sanada geçmiş olsun tatlım dikkat et kendineopuyorumnanaktan

canım dediğim gibi artık çok ama çok dikkatli ol hiçbirşey sizden önmeli değil nesecim
allaha emanet ol canım arkadaşımopuyorumnanaktan
merhaba tatlım hoşbuldum iyiyim canım sen nasılsın bende hepinizi çok özlemişim çok öpüyorum canım
bende iyiyim canım çok şükür aynı koşuşturmaca
canım benimopuyorumnanaktan

beyazcım sendemi ya geçmiş olsun canım dikkatli ol güzelim
beyazcım sabahtan beri aklımdasın seni rüyamda gördüm ben
hayırlara çıksın inşallah:Saruboceq:

hiç sorma o vicdan azabını, kendimi çok kötü hissettim ben de... neyse biraz daha fazla sabırlı olmaya çalışacağım, elden başka bir şey gelmiyor, bir günü bir gününe uymuyor veledin, bugün çok iyi ve sakinse ertesi gün bir canavara dönüşüyor, sanırım burcunun da etkisi var, akrep burcu bizim ki :)
tatlı zorluklar tabii canım, tabii o an pek tatlı gelmiyor ama sonradan sakinleşince gülüp geçiyorum... bir de sanırım ben çok bunaldım, yalnızım, yardım eden kimsem yok, eşimin ailesinden böyle bir şey istemedim, hatta geri çevirdim, pişman değilim buna ama arada bir nefes almaya ihtiyaç duyuyor insan, sinirlerimin yıpranmasında bunun da etkisi var galiba :)
dediğin gibi erkek çocukları daha hareketli galiba, Burcu da aynı dertten muzdarip baksana... daha çok küçük kreş için, zaten 3 yaşından önce yollamak da istemiyorum okula... bu arada önümüzdeki sene benim okul işi yattı, kadroyu tamamlamışlar ve ücretli öğretmen almayacaklarmış, ne yapacağım bilmiyorum, bu iş çok kötü oldu, tamam oğlumla beraber olacağım ama bir yandan da para kazanmak lazım Allah yardımcımız olsun
aynı bölgede mi? giydiği kıyafetin düğmesi, çıtçıtı falan iz yapıyor olabilir mi? ya da yediği bir şeye alerjik reaksiyon gösterebilir, mesela Rüzgar'a yumurta dokundu, yüzünde kırmızılıklar oluştu yer yer... yumurtayı kestim geçti, neyse doktordan dönünce haber ver bize canım
amaaaaaaaaannnnnnn çok geçmiş olsun, lütfen çok dikkatli ol Neşecim, biliyorsun çok bekledin sen bu bebişi, sadece sen mi? hepimiz bekledik yolunu, yat dinlen, işler oğlundan daha önemli değil, bırak gitsin... bak ben önümüzdeki sene işsizim ama ne yapayım, oğlum daha önemli yoksa kadrolu olarak işe girmemde bir sorun olmayacaktı ama oğluma ayıracağım vakit çok çok sınırlı olacaktı belki de hiç olmayacaktı, lütfen dikkatli ol hayatım, kendini hiç zorlama, yat dinlen ve bebişimizin sağlığına çok dikkat et :) tekrar geçmiş olsun hayatım, sen ve bebişin Allaha emanet olun, dualarım sizinle :)
sen de çok dikkat et hayatım, yok mu sana yardım edecek birileri? çok geçmiş olsun canım

Günaydın aplaaaaa bugün daha iyisin bakıyorum kolay değil tabi haklısın ama napıcan kızsanda öfkelensende iki güler sana senin hiçbişeyin kalmaz ben eminimmopuyorumnanaktan

canım :) evet bugün iyiyim çünkü saat 10.00 da uyuttum oğlanı, hala uyuyor, sanki bir mucizeeeeeeeeee hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt uyandığında uykusunu almış olduğundan huysuzluk yapmayacak inşallah... ah ne sıpa bu veletler, ben kızıyorum kızınca başlıyor kahkahalar atmaya, ciddi olmaya çalışıyorum ama sinir minir kalmıyor tabii, çaktırmamaya çalışıyorum yoksa korkuyorum arsız olmasından :)

Kızlaaaaaarrrrrrrrr geldimmmm nihayettt burdayımmmm :lepi:
ceren hanımcığımı doktora götürdük doktor şaşırdı görünce kocaman olmuş bu yawww dedi kaydirigubbakcemile3
sırtındaki kızarıklıklar ciddi bir şey değil allerjikmiş ama alerjisi neye bilemiyoruz tabii yediği hiç bir şeyi değiştirmedik çünkü bakalım losyon verdi doktor geçici bir durum yani.
bunun dışında herşey yolunda maşallah gelişimi çok güzel dedi doktor amcamız, boyu kilosu normalin üstünde imiş ben her ne kadar zayıf desemde gayet iyi dedi doktor şükür.
Bizde durumlar böyle canlarım sizlerde ne var ne yok. bakalım...

canım belki yeni başlıyordur yada alerji falandır en iyisini doktor bilir endişelenme canım
cumartesiye kadar yazılıcam hayatım inşallah

kızamık için çok erken dedi doktor canım alerjikmiş...
cumartesi kayıt sonrada dersler hadi bakalım umarım ilk sınavda geçersin tatlım
Bende istiyorum ama bakalım ne zaman başayabilicem :uhm:

canım benimmm birtanem çok ama çok çok geçmiş olsun tatlım hiç bir şey senden ve içindeki candan önemli değil bunu asla unutma ve yat dinlen bırak işleri onlar bir şekilde olur zaten kendini değil bebeğini hırpalıyorsun bak gülüm dikkatli ol lütfen....

tatlım geçmiş olsun sıcaklardan olabilir belki tenide hassas ise olur öyle şeyler hiçbişiciği yoktur inşallah bizede haber ver öpüyorum

evet gülüm yaa bende onu düşünüyorum aslında beyaz tenli ya birde bizimkisi sıcaktanda olmuş olabilir.
allaha şükür birşeyi yokmuş yaa rahatladım zemuszemus

beyazım hoşgeldin güzelim nasılsın
döndünmü evine yoksa hala memlekettemisin sen?
sende kendine dikkat et güzelim iki canlısın :teselli:

sanırım evet erkeklerde daha bir hiperaktiflik var kardeşimden biliyorum
Zamanla geçecek ablacım hareketlendikçe başka şeylerle ilgilenmeye başlayacak sende rahat ediceksin sabret ve bekle ne yapıcaksın...
okul işinin olmamasına üzüldüm yaa tüh ne olucka şimdi başka bir okul yokmu peki görüşebileceğin hay allah yaaaaa terslik işte olucak ya...

sırtının üst yarısı abla sanki böyle böcek ısırmış gibiydi 7 8 yer kızarık ve kabarık ama neyseki allerjik bir durummuş bu gün daha iyi zaten kabarıklığı geçmiş. :dance:

oğlan uyandı, gidip çorbasını yapayım, çok öpüyorum seni güzelim :)

hadi koş ilgilen çocukla kudurmasın yine gel fırsat bulursan ablam opuyorumnanaktan

tşk ederim cnm iyiyim şükür..evet berra hanım ilgiye alışıtı benden şuan daha fazlasını istiyor artık alışacagız o bana ben ona ayak uyduracagız..beslenmeye dikkat ediyorum ama bazen aksıyor işte..bende öptm cnm.

gülçinim valla evde olunca daha az fırsat buluyorum..ya iş güçte var birde şimdi hanımın sebzesiydi meyvesiydi yogurdu kaşık maması falan derken gün içerisinde onunla ilgileniorum sürekli uyudugunda iş yapmaya çalışıyorum..elimden geldigince ugramaya çalışıyorum cnm..

cnm doktor ne dedi minik benekler için..terden dolayı isilik gibi birşey olmasın bizimde şuanda boyun ense komple o kısımlar isilik gibi kabardı kırmızı kırmızı terden oluyor ama ..sen yinede doktora götür alerji falanda olabilir..bzizim başımıza geldi hatayda çünkü bilmiyorum anlattımmı size biizm kız alerji oldu igne vurulmak zorunda kaldı ama yüzünde oldu alerjisi...haber ver cnm..

geçmiş olsun cnm..aman dikkat et kendine içini ferah tut duanı eksit etme o seni bırakmaz annesi...önce bebegini düşün ve kimse için kendinden ödün verme yorma kendini..allaha emanet olun dualarımız seninle..

oğlan uyandı, gidip çorbasını yapayım, çok öpüyorum seni güzelim :)

hadi bakalım sen çorbanı yap yedir biz o kısma henüz geçmedik ..afiyet olsun size..

kolay değil o dengeyi korumak galiba kızsan bir türlü sevsen bir türlü ama büyücek annesi anlayacak uslanacak merak etme sen bak ne güzel uykusunuda almış ohh tadını çıkar bugünün ödül olarak parka götür bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…