oooooh sefan olsun nurum
giyersin buyaz artık bikinileriii bayanssulusmile
evet canım aynen öyle sağlık olsun ne edek
sende fırsat bu fırsat sakince ders çalışsaydın azcıkın
harikasın nurum :dance:
başarılarının devamını diliyorum vereliniortak alkisalkisalkis
günaydııııııııııınnnnnnnnnn ablaaaaaa naberrrrrr
herkese kocaman günaydın
ayy canım göbek hala sarkık bikini biraz zor
teşekkürler canım inş dahada gider
kuzucuklar nasılsınız ....kızlar berrayla işim zor valla bir dk yalnız bırakmama müsade vermiyor hemen bagırmaya başlıyor sürekli yanında durayım istiyor.kuzum büyüyüor bu arada doktora gittik c.tesi gelişimi gayet iyi kilosuda iyi dedi ..öpüyorum hepinizi..nurcum bu arada kilonu gayet iyi vermişsin maaşallah diyeyim darısı bana artık..
günaydın kızlar nasılsınız
gülçinim canım iyiym şükürler olsun bu ara işler yoğun giremiyorum pek sen nasılsın cerenim nasıl
canım benimmmm sanada kocamaannn günaydın tatlım opuyorumnanaktan
ben iyiyim şükür güzelim bir yaramazlık yok sen nasılsın yoğunluk sende de var demek bene aynıyım valla canımın içi.....
cerende iyi canım keyfi yerinde maşallah kuzumun bizde herşey yolunda umarım sende de öyledir birtanem. a.s.
GÜNAYDIN KISLARRR HERKESLER İYİYMİŞ çok sevindim bebişlerde iyi maşallah tü tü tüüüü kırkbir kere maşallah nazar değmez inşallah sabah sabah eyi tükürdüm hee kaydirigubbakcemile3
iyi olmanıza sevindim canım benim cereni öp benim için kocaman Şeniz
bende iyiyim canım şükürler olsun işler yoğun uğraşıyoruz kursa yazıldım derslar başladı
akşam 7 de oraya gidiyorum eve geliyorum kafamçokkarıştıoluyorum onun dışında herşey yolunda bitanem
günaydın
çok tatlı ya süpermişsin liptonkaydirigubbakcemile3
GÜNAYDIN KISLARRR HERKESLER İYİYMİŞ çok sevindim bebişlerde iyi maşallah tü tü tüüüü kırkbir kere maşallah nazar değmez inşallah sabah sabah eyi tükürdüm hee kaydirigubbakcemile3
selam balım iyiyim sen nasılsın canımgünaydın çiğdemcim nasılsın canım
hee tükürük okkasısın :mymekaöperim tabi canım seve seve hemde defalarca opuyorumnanaktan Şeniz
hımm ehliyet kursuna yazıldın dimi tatlişkom hadi bakalım hayırlısı şimdi sen oraya yoğunlaş bir süreliğine bazı şeyler kafandan uzaklaşır hazır bebekte yokken ehliyet sahibide ol sonraya kaldımı zor olur ben gibi
herşeyin yolunda olmasına ayrıca sevindim balım alkisalkisalkis
haydin gel birlikte sallama çay içelim :içelim:
biz tükürük okkasımıyız nennn :mymeka: ne tükürüyonnnn kötükedihüso
hee tükürük hokkasısın :mymekane nen ilk defa duyuyom
sen varya fazla şımardın alırım ayağımın altına heee ne vuruyon nen hırpani kaydirigubbakcemile huysuz gacııı
bilmesen şaşardım zati resmi içinde teşekkür ederim ama ben resimleri göremiyorum yasak bizde yasak :)Tükürük Hokkası = Eski çin'de insanların tükürme ihtiyacını gidermeleri için Tükürük Hokkası adı verilen porselenden imal edilen ağzının kenarları geniş çaydanlıklar yapılırmış. Buna Tükürük hokkası denir çiğdemcim.
Hatta hafızanda iyice yer etsin diye o porselen çaydanlığın resminide ekliyorum
beenn fazla şımardım demeekkk sırnaşık şey
ve sen beni ayağının altına alıcan öylemi
kıs ben sana 10 kilo basıyorum anacım dikkat et sen benim altımda kalma yavrucum kaydirigubbakcemile3
ayrıcada ben huysuz değilim tımammııı :dilcikar:
bilmesen şaşardım zati resmi içinde teşekkür ederim ama ben resimleri göremiyorum yasak bizde yasak :)
valal hasta olmasam daha uğraşırıdm emme dötüm yemiyo dermanım yok mecalim kalmadı kilo demişken ben 58.8 oldum kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 dahada inmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?