Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

herkese kocaman günaydın

oooooh sefan olsun nurum

giyersin buyaz artık bikinileriii bayanssulusmile

ayy canım göbek hala sarkık bikini biraz zor

teşekkürler canım inş dahada gider

herkese kocaman günaydın

ayy canım göbek hala sarkık bikini biraz zor

teşekkürler canım inş dahada gider

nuurrr aşağıdaki resimlere bir bakıver anacımmm
eğer onlar giyebiliyorsa bikini rahatça sende giyersin
ben giyicem mesela kararlıyım ve umurumda değil artık yağlar çatlaklar izler yavrucum
giyceeemmm bikiniyi sere serpe yayılcam oohhhh zemuszemus zemuszemus

Uploaded with ImageShack.us

kuzucuklar nasılsınız ....kızlar berrayla işim zor valla bir dk yalnız bırakmama müsade vermiyor hemen bagırmaya başlıyor sürekli yanında durayım istiyor.kuzum büyüyüor bu arada doktora gittik c.tesi gelişimi gayet iyi kilosuda iyi dedi ..öpüyorum hepinizi..nurcum bu arada kilonu gayet iyi vermişsin maaşallah diyeyim darısı bana artık..

mavicimmm hoşgeldin nabersin cicim guclubacismile

oohhh berra hanımın gelişimi güzelmiş süppeerrrr

eee bu çocuklar alışıyorlar akılları erdikçe yanlarında istiyorlar bizleri işimiz asıl şimdi başlıyor

teşekkürler mavicim inş hepimiz atalım kiloları çöpe
hepsi aynı bu sıpaların valla 1 saniye ayrılmak yok yanlarından

günaydın kızlar nasılsınız

gülçinim canım iyiym şükürler olsun bu ara işler yoğun giremiyorum pek sen nasılsın cerenim nasıl

nurcum süpersin süper canı gönülden tebrik ediyorum seni canım ilayda nasıl benim diyet bozuldu bu aralar habire bişiler yiyorum sporuda bıraktım ipin ucu kaçmadan düzene girmem lazım benim

mavicim nasılsın canım berra nasıl

günaydın kızlar nasılsınız

gülçinim canım iyiym şükürler olsun bu ara işler yoğun giremiyorum pek sen nasılsın cerenim nasıl

canım benimmmm sanada kocamaannn günaydın tatlım opuyorumnanaktan

ben iyiyim şükür güzelim bir yaramazlık yok sen nasılsın yoğunluk sende de var demek bene aynıyım valla canımın içi.....

cerende iyi canım keyfi yerinde maşallah kuzumun bizde herşey yolunda umarım sende de öyledir birtanem. a.s.

iyi olmanıza sevindim canım benim cereni öp benim için kocaman Şeniz
bende iyiyim canım şükürler olsun işler yoğun uğraşıyoruz kursa yazıldım derslar başladı
akşam 7 de oraya gidiyorum eve geliyorum kafamçokkarıştıoluyorum onun dışında herşey yolunda bitanem

GÜNAYDIN KISLARRR HERKESLER ıYıYMıŞ çok sevindim bebişlerde iyi maşallah tü tü tüüüü kırkbir kere maşallah nazar değmez inşallah sabah sabah eyi tükürdüm hee kaydirigubbakcemile3

öperim tabi canım seve seve hemde defalarca opuyorumnanaktan Şeniz

hımm ehliyet kursuna yazıldın dimi tatlişkom hadi bakalım hayırlısı şimdi sen oraya yoğunlaş bir süreliğine bazı şeyler kafandan uzaklaşır hazır bebekte yokken ehliyet sahibide ol sonraya kaldımı zor olur ben gibi

herşeyin yolunda olmasına ayrıca sevindim balım alkisalkisalkis

günaydın
çok tatlı ya süpermişsin liptonkaydirigubbakcemile3

haydin gel birlikte sallama çay içelim :içelim:

GÜNAYDIN KISLARRR HERKESLER İYİYMİŞ çok sevindim bebişlerde iyi maşallah tü tü tüüüü kırkbir kere maşallah nazar değmez inşallah sabah sabah eyi tükürdüm hee kaydirigubbakcemile3

biz tükürük okkasımıyız nennn :mymeka: ne tükürüyonnnn kötükedihüso

günaydın çiğdemcim nasılsın canım
selam balım iyiyim sen nasılsın canım

hee tükürük okkasısın :mymeka ne nen ilk defa duyuyom
sen varya fazla şımardın alırım ayağımın altına heee ne vuruyon nen hırpani kaydirigubbakcemile huysuz gacııı

hee tükürük hokkasısın :mymeka ne nen ilk defa duyuyom
sen varya fazla şımardın alırım ayağımın altına heee ne vuruyon nen hırpani kaydirigubbakcemile huysuz gacııı

Tükürük Hokkası = Eski çin'de insanların tükürme ihtiyacını gidermeleri için Tükürük Hokkası adı verilen porselenden imal edilen ağzının kenarları geniş çaydanlıklar yapılırmış. Buna Tükürük hokkası denir çiğdemcim.
Hatta hafızanda iyice yer etsin diye o porselen çaydanlığın resminide ekliyorum

[/URL]

beenn fazla şımardım demeekkk sırnaşık şey

ve sen beni ayağının altına alıcan öylemi
kıs ben sana 10 kilo basıyorum anacım dikkat et sen benim altımda kalma yavrucum kaydirigubbakcemile3

ayrıcada ben huysuz değilim tımammııı :dilcikar:

bilmesen şaşardım zati resmi içinde teşekkür ederim ama ben resimleri göremiyorum yasak bizde yasak :)
valal hasta olmasam daha uğraşırıdm emme dötüm yemiyo dermanım yok mecalim kalmadı kilo demişken ben 58.8 oldum kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 dahada inmiyo

aşk olsun çidooo bilgi paylaşıyoruz işte canım paylaşıldıkça çoğaltıyoruz
bak ben kocişle bilgilerimi paylaşıyorum (yatakta) ve çoğalıyorum kaydirigubbakcemile3

heee biliyim kesin uğraşırsında ben kıyamam sana hadi alacağım olsun garii laelaelaelaelae

kııss delii ne vericen daha yaaa dur şimdilik biraz ara ver hastasın sen şimdi ye iç aç durma bırak diyeti felan anacım yaaaaa

slmm kızlar..cerenim öyle valla işimiz zor alışıyoruz kah o beni çekiyor kah o ben onu karşılıklı bazen bagrışıyoruz..şimdi uyududa azcık dinleneyim dedim..nurcum çok tatlılar ne yapalım yoksa hiç çekilmezlerdi...kumsalım berra iyi şükür biraz yaramazlıkları var ama çok tatlı tabii bazen kızıyorum sonra suratıma bakıp gülüyor ianna gülmemek için zor tutuyorum kendimi yüz bulmasın diye..en eglenceli kurs bence ehliyet kursudur tadını çıkar ve kafandakileri at buna odaklan şimdi ...öpüyoum sizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…