Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

slmm kızlar..cerenim öyle valla işimiz zor alışıyoruz kah o beni çekiyor kah o ben onu karşılıklı bazen bagrışıyoruz..şimdi uyududa azcık dinleneyim dedim....

öyle canım bu işler böyle napıcan
amaaannn bu günlerimize şükür kuduracaklar tabii biz az çektirmedik evdekilere şimdi çekme sırası bizde daha çok kuduracaklar bizide kudurtacaklar sağlıklı olsunlarda kudururuz hep birlikte nolcek :sm_cool: :sm_cool:

deli kız gene koptum heekaydirigubbakcemile3 çoğalmak eyidir en iyisi bende bilgilerimi paylaşayım yetti gari faranjitinedee....
yiyem demi yedim zati löp löp götürüdm hastayım ama iştahımın maşallahı var yani heç demiyoki bünye hasta az yer yok anam maşallah ne bulsam götürüdm bu sıra neyse iyileşeyimde iki yüürü eritirim ayolkaydirigubbakcemile2

slm mavi deniz nasılsın?

öyle cnm hep birlikte kudururuz artık.bizim ki kıpırdanmaya baladı zaten uyanır birazdan..

heee kudururuz ne olcekkk :sm_cool: :sm_cool:

kop anam kop kop :sm_cool:
evet yaaa paylaş sen bütün bildiklerini yavrucum :asigim:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kısss daha iyi ya işte ye bol bol ye ki ayaklan bir an önce iyileş at şunu üstünden anacım :dance: :dance:

teşekkür ederim arifem inş istediğim kiloya inerim biran önce
seninde çok kilon yok aslında spor olsa ah daha rahat olur
dün bi plates yaptım bel kaldı

ya yapışkan çıktı bu seferki etmediğim küfür kalmadı gitmiyo edebsiz faranjit midemi allak bullak etti ya de get hastalık diyom nanik yapıyo neyse yakında gider herhalde yoksa saçından tutup atıcam hee kaydirigubbakcemile akşama barbunya var kıı pek güzel oldu gelde yiyek yanınada soğan kırak cücüğünüde sana veriremm aybalamm

gider ay balam gider az daha sık sen dişini birtanem

heee gitmezse ben gelir oraya yollarım meraklanma sen kaydirigubbakcemile3

ayyyy falla süpperr olarrddıı bende bu akşam yapıcam barbunya pilaki yidinmi anam cücüğünü sen kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

filiz ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :1shok: seni bu saatte burada görmek allahımmm yoksa ben hala uykudamıyım :bbo:

HERKESEEEEE EN KOCAMANINDANNNN GÜNAYDDIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

[

GÜNAYDINNNNNN ŞEKERRR NE GÖNDERDİĞİNİ GÖREMİYOM AMA KESİN GÜZEL BİŞİLERDİR BOL GÜLÜCÜKLÜ BİR GÜN OLSUN İNŞALLAH...:dance::dance:

ANAM YİDİM CÜCÜĞÜNÜ :) sen gel gene yaparım aybalam barbunya hemide burdaki barbunya bildiğiniz barbunya değil yani öle çizgili alalı değil bembeyaz kuzu gibi pişirince suyuda aynı kuru fasulye pişiri gibi oluyor sanırım yanılmıyorsam sadece Antalyada oluyor bu beyaz barbunya çünkü burdan istanbula götürüyordu bizim patronun kızları bilen varmı beyaz barbunyayı gacılar merak ettimcokacimcoook

günaydın Gülçinim :) sabah 6.00 dan beri ayaktayım gülüm ben :)
eneee zombi gibi olucaksınız yakında apla ya bu çocuklar maymun etti siz hee oturp gülmüyorlarsa ben neyim sizinle maytap geçiyo bu dosbalar hee ben diyim sırnaşık şeysırnaşık şey

woowww ne tesadüfff bendeeee zemuszemus zemuszemus

hayırdır abalcım yaaa kötü bişi yoktur umarım
ene sendemi kıı seninki cerenmi ayakmı inşallah ayak değildir:Saruboceq:

Rüzgarımın uykusu kaçtı :)
Rüzgar deyince hep bu şarkı geliyor aklıma leman ablam ne güzel söyler bunu:dance:

Anlat ki çözülsün dilim
Ben rüzgarım demeliyim
Rüzgarlığı anlat bana
Senin gibi esmeliyim

sen çocuğun adını rüzgar koy sonrada yok durmuyor yok uyumuyor dert yan olmaz aplam olmazzzz kaydirigubbakcemile3mülayim koyaydın olardı ama rüzgar koyduysan esecek dağıtacak az daha büyüyünce kim bilir neler olucak yakında huniyi takarsın apla sen laelaelaelaelae

günaydın canım benim nasılsın
günaydın gülçinim :) sabah 6.00 dan beri ayaktayım gülüm ben :)

günaydın ablacım nasılsın rüzgar nasıl yine uyumamış sıpa :)

çiğdemcim günaydın canım nasılsın

Rüzgarımın uykusu kaçtı :)

sanırsamda hala kaçık delikafadulden

ne gönderdiğimi önceden görüyordun nen sen
ne olduda görmemeye başladın
çidoooooooooooo yoksa körmü oldun neennn sadece yazılarımı görüyon sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Gönderdiğim resimde yazı vardı canım:

Sevmek : Çay,
Sevilme Şekerdir...

Şekerli çaylara.....
hadi gel içelim....

yidinmi cücüğüüü
yarasın kuzum afiyet olsun beyaz barbunya sanırım duydum ben yaa artık geldiğimizde yaparsın güzelim bizde yerik cokacimcoook işimiz ne zaten demi ye iç yat kaydirigubbakcemile3

heee bende kııııı yok anam ayağımdan değil çok şükür ben hep öyle kalkıyorum bacım alışkanlık bisikletim tamir edilince gezicem ya sabahları şimdilik işe gelene kadar evdeki işlerle meşgul oluyorum :hulya: :hulya:
manyakmıyım ben neden uyumuyorum -tatlicadiarzu- :uhm:

o şarkıyı bende çok severim bayılırım bak bayıldım akannehir
:roflol: :roflol: :roflol:

yaaa sende şimdiden kadının gözünü korkutmasa beeeeeeeeeeeee :mymeka:
çiğdeeeeeeeeeem dövcem amaaaaaaaaaaa :mymeka:

günaydınnnn gülooooooooo iyiyim sen nasssennnnn olumunekankayizsmile

günaydın ablacım nasılsın rüzgar nasıl yine uyumamış sıpa :)

çiğdemcim günaydın canım nasılsın
merhaba kumsalcım iyiyim sen nasılsın tatlım

nen gülo sen gelde ben barbunyada yaparım kuzu çevirmede yaparım :1hug:
ay ya resimleri görmeyişimin nedeni çoğu şey engelli yarım yamalak çıkıyor face dede öyle ne klip görebiliyom nede başka bişi aman olanı yetiyo fazlası sıkıyo zatiilaelaelaelaelae

hehe doğruyu söyleyeni döferler tabiii hepinize renk renk huni alıcam tişört bastırıcam beni sen delirttin deyi yazıcak üstündeee hehhee:dance::dance::dance: dosbalar bizi delirtti hohoooo valla gözünüzde korksun dötünüzde korksunnn dört döndürücekler sizi heheh fırıldak dicem ben sizeee hohohoooo sırnaşık şey:sm_cool:sırnaşık şey

ooyyy kurban oliimm sanaa Şeniz Şeniz
ama ama ama ben kuzu eti yimemkiiii bulantı yapiii bendeee :kedi:

yinede bu güzel jestinden dolayı teşekkür ederim yanacıklarından öperim yafrruuuuuu a.s.

heee annadım garriiii amaannn boşveeeeeeeerrr görme zate görsen nolcek
sen beni görüyon ya yeter gari

sen amma şımarık bişi oldun nen sen varya sen kudurdun sen ya başına gelecek var yada d....eeee girecek :roflol: :roflol:

manyağa bak yaaaaa tişört yaptırıcakmışta huni taktırıcakmışta ben sana bir takıcam kocana koşçan ohaoldumsmile

yavrrummm senide görcez evelallah rahat ol sen sen huniyi takma döneminde iken biz lay lay lom olcez nabeerrrr sositososito sositososito

gelirsem oraya cereni mıncıkladığım gibi mıncıklarım seni heeeeeeeeeeeee alsanaalsanasmile

naniknanik naniknanik

bunlar eyi günlerin iç iççç hohohoooo

bunlar eyii günlerin derken :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…