Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

hepinize tek tek cevap yazdım, tam üç kere gönderdim, gitmiyor bir türlü hepinize günaydın kızlar :)

merhabalar ablam nasılsın

iyiyim fatoşum sen nasılsın oğluşun nasıl

fatoş merhaba ben çiğdem memnun oldummvereliniortak

ha ii bari ne bilim güzelim aman olmasında zaten bazıları yazmış geçmiş olsun diye endişelendim....çok sevindim bak şimdi...oh...
maşallah turp gibi turppp fatoş aplası merak etme:lepi:

Fatoşum iyiyiz şimdilik çok şükür. Yataktan fazla kalkamadım, oturunca yada gezinince karnımın solunda bir acı beliriryor, devamlı ve geçmek bilmiyor. Korktuğum için nete gelemedim Bugün işe başladık bakalım hayırlısı. Sen nasılsın? Neler yapıyorsun?

Neşe bende çok merak ettim inşallah dinlendiğin için yazmıyosundur iyi haberlerle gel emi bekliyoruz güzel haberlerini:1rolleyes:

Petunyacım saolasınız hepinize teşekkür ediyorum, dualar etmişsiniz. Dinlendiğim için yazamadım şimdilik iyiyiz şükür.

İerrorum canım hepinizi öyle çok seviyorum ki..İyiyim şükür canım, iğnelerimi oldum, dinlendim hep yattım. Gelip haber veremedim.

Nurum sorma ya eziyet asıl şimdi başlıyor. 1 hafat dinlendim ya şimdi bana ne sürprizler hazırlanmıştır kimbilir? 18'inde sınavım var onun için yapmam gerekenleri yapamadım, inşallah yetiştirebilirim.

İnşallah canım, sizlerin dualarıyla bugünlere geldik şükür inşallah ahyırlısıyla Mevlam tamamına da erdirrir.

Peki Beyazım, canım sen oğluşuna Mehmet ismini mi koyucan inşallah? Ben de bu simi istemiştim ama eşim istemedi hayırlısı...

Cerenin iyi olmasına sevindim maşallah kuzuna. Canım inşallah bu hamişliği becerebilirim ben(

Saoalsın Mavişim, senin kızın nasıl? Gezmelere gidiyor musunuz anacık kızcık???

Doğru diyorsun canım. Hep birlikte bekledik bu oğluşu...Hepimizin oğluşu o:)) Bakalım bugün işe başladık tekrar, inşallah tekrarlamaz. Canım benimki de terazi yada akrep olacak inşallah hayırlısı. Senden tiyoları alırım o zaman bir yaklaşsın da...

ha ii bari ne bilim güzelim aman olmasında zaten bazıları yazmış geçmiş olsun diye endişelendim....çok sevindim bak şimdi...oh...

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
sağol canımın içi çok şükür bişiciği yok sositososito sositososito

maşallah turp gibi turppp fatoş aplası merak etme:lepi:

heee turp gibim maşşallaahhh suyunu sıkıp içiyom bende kaydirigubbakcemile3

maşallah cerenime ...

maşallah sübanallah maşallah

Cerenin iyi olmasına sevindim maşallah kuzuna. Canım inşallah bu hamişliği becerebilirim ben(...

canım benimmmmmmmmm o nasıl bir laf öylee sakınnn aklına öyle şeyler getirme lütfen birtanem
sen bana ne demiştin bak hatırla allah günahlarını siliyor şuan çektiğin acılarla seninde sınavın bu ve sen bu sınavıda geçeceksin allahın izini ile sakın karamsar olma gönlünü ferah tut ne yapalım yaşanması gerekiyormuş bunların yaşanıyor yeterki bu akdarı ile kalsın gülüm.
kendine çok dikkat et işlere dalıpta kendini hırpalama lütfen biliyorsun önce sen gerisi boş dualarım her daim seninle birtanem :Saruboceq: :Saruboceq:

Ama bugün niye kimse gelmedi
bun burdayım diye herkes kaçtı mafoldumbenmafoldumben

günaydın canlarım nasılsınız,iyisinizdirinşllh.
(aaaay yine kendimi bülent ersoy havasına soktum yaaa :roflol:)

hepinizi ve miniklerinizi öpüyorum kocaman opuyorumnanaktan

Evet canım
aksi gibi benimde bugün işim yoktu iloşda sakindi kendi oynamak istedi ama kimse gelmedi neyse sağlık olsun

evet canım aynen öyle sağlık olsun ne edek
sende fırsat bu fırsat sakince ders çalışsaydın azcıkın

Kızlar değişim yaşamışım resmen

harikasın nurum :dance:
başarılarının devamını diliyorum vereliniortak alkisalkisalkis

günaydın canlarım nasılsınız,iyisinizdirinşllh.
(aaaay yine kendimi bülent ersoy havasına soktum yaaa :roflol:)

hepinizi ve miniklerinizi öpüyorum kocaman opuyorumnanaktan

günaydııııııııııınnnnnnnnnn ablaaaaaa naberrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…