hepinize tek tek cevap yazdım, tam üç kere gönderdim, gitmiyor bir türlühepinize günaydın kızlar :)
günaydın herkese hayırlı cumalar..
ggülçin kız tekrar soruyom cerene ne oldu bacım yav meraktan çatladım...
filiz ablam saol canım benim..öperim arasıda sende paşamı öp...
aynur kız hiç küsermiyim gel bende seni öpem oh oh mis saol canım ii dileklerin için..
neşenin kanamasımı vardı haberim yoktu nasıl acaba merak ettim şimdi ya haber verse iydir inşallah sorun yoktur..
nurcum sen nasılsın iloş nasıl tatlım
petun ya tanışmıyoruz ama ben fatoş tanışalım yanii selamlar
arifem nasılsın canımm öpüyorum seni
fatoş merhaba ben çiğdem memnun oldummvereliniortakgünaydın herkese hayırlı cumalar..
aynur kız hiç küsermiyim gel bende seni öpem oh oh mis saol canım ii dileklerin için..
neşenin kanamasımı vardı haberim yoktu nasıl acaba merak ettim şimdi ya haber verse iydir inşallah sorun yoktur..
maşallah turp gibi turppp fatoş aplası merak etme:lepi:ha ii bari ne bilim güzelim aman olmasında zaten bazıları yazmış geçmiş olsun diye endişelendim....çok sevindim bak şimdi...oh...
günaydın herkese hayırlı cumalar..
Neşe bende çok merak ettim inşallah dinlendiğin için yazmıyosundur iyi haberlerle gel emi bekliyoruz güzel haberlerini:1rolleyes:
NeŞem dualarımda dÜn senİ andım ama merakımda ÇoĞaldı nİye gelİp bİ haber etmİyon bİ cÜmle bİle yazsan telaŞımız geÇİcek nasılsın napıyon kanaman azalmıŞtır umarımmm İnŞallah fırsat bulurda bİ haber edersİn kendİnden
herkese günaydın canlarım nasılsınız
ben çok yorgunum önceki gece 3e kadar pastayla uğraştım dünde misafirleirimi ağırladım arkasından evimi temizleyip bulaşığımı yıkadım ölüyorum yorgunluktan hala dinlenemedim valla
bugün işim yok allaha şükür kızımla ilgilenip ders çalışacağım
ablacım rüzgar paşam seni biraz üzmüş inş büyüdükçe düzelecek kuzum resimdede çok tatlı çıkmış maşallah
neşem çok geçmiş olsun canım neden kendine eziyet ediyorsun yat dinlen artık inş kanaman bir daha olmaz...
beyazcım sanada çok geçmiş olsun canım...
çiğdem nasılsın canım...
gülçin çok geçmiş olsun sarı kuşuma kıyamam ona benim için her yerini ye prensesimin...
arifem nasılsın canım benim diyet nasıl gidiyor...
bizde salı günü iloşu dra götürdük gece öksürüyoedu allaha şükür bişeyi yok sadece gıcık olmuş kuzuma dr teyzesine yapmadığı maymunluk kalmadı zillinin kadın 10 dakikada biten kontrolde 25 dakikada çıkardı bizi
neşem inan yazını görünce bi an için sonunu okumak istemedim
ama şükürler olsun iyisiniz amöan canım işi gücü boşver içindeki mucizeden daha önemli bişey yok şu dünyada
tabiki dualarımda olucaksın rabbim hayırlısı ile sonuna kadar götürücek biz burdan mutlu haberlerini alıp poarti yapıcaz
sağol cnm inş atlatıcaz bu günleri sakın sıkıntı yapma kendine
sağol cnm
hayır olsun arifem hep dualarımdasın ondan mı gördün acaba?sende iyisindir umarım
var var kaynanam geldi memleketten bizimle
yan gelip yatıyo sofrayı bile eşim evdeyse beraber yoksa ben kuruyorum yemekler benden gelen gidene hizmet benden daha ne olsun ablam
geçen gün şeker yüklemem vardı fasulye ıslattım saat 13.de eve geldim bişey yapmamış kadın ya sinir oldum öldüm acıdımdan:mymeka:
hoşbulduk cnm nasılsın?evimdeyim çok şükürrrrrrrrrrrrr
cerenime de maşallah
ay çok vakti,m yok yazamıyorum görümcemler ve eltisigil gelecekmiş
zeynebi çok özlemişler
kalkayım bişeyler yapayım hemen
kocişede karpuz söyledim meyveyle uğraşamam
uğrarım yine
Kızlaaaaaarrrrrrrrr geldimmmm nihayettt burdayımmmm :lepi:
ceren hanımcığımı doktora götürdük doktor şaşırdı görünce kocaman olmuş bu yawww dedi kaydirigubbakcemile3
sırtındaki kızarıklıklar ciddi bir şey değil allerjikmiş ama alerjisi neye bilemiyoruz tabii yediği hiç bir şeyi değiştirmedik çünkü bakalım losyon verdi doktor geçici bir durum yani.
bunun dışında herşey yolunda maşallah gelişimi çok güzel dedi doktor amcamız, boyu kilosu normalin üstünde imiş ben her ne kadar zayıf desemde gayet iyi dedi doktor şükür.
Bizde durumlar böyle canlarım sizlerde ne var ne yok. bakalım...
kızamık için çok erken dedi doktor canım alerjikmiş...
cumartesi kayıt sonrada dersler hadi bakalım umarım ilk sınavda geçersin tatlım
Bende istiyorum ama bakalım ne zaman başayabilicem :uhm:
canım benimmm birtanem çok ama çok çok geçmiş olsun tatlım hiç bir şey senden ve içindeki candan önemli değil bunu asla unutma ve yat dinlen bırak işleri onlar bir şekilde olur zaten kendini değil bebeğini hırpalıyorsun bak gülüm dikkatli ol lütfen....
evet gülüm yaa bende onu düşünüyorum aslında beyaz tenli ya birde bizimkisi sıcaktanda olmuş olabilir.
allaha şükür birşeyi yokmuş yaa rahatladım zemuszemus
beyazım hoşgeldin güzelim nasılsın
döndünmü evine yoksa hala memlekettemisin sen?
sende kendine dikkat et güzelim iki canlısın :teselli:
sanırım evet erkeklerde daha bir hiperaktiflik var kardeşimden biliyorum
Zamanla geçecek ablacım hareketlendikçe başka şeylerle ilgilenmeye başlayacak sende rahat ediceksin sabret ve bekle ne yapıcaksın...
okul işinin olmamasına üzüldüm yaa tüh ne olucka şimdi başka bir okul yokmu peki görüşebileceğin hay allah yaaaaa terslik işte olucak ya...
sırtının üst yarısı abla sanki böyle böcek ısırmış gibiydi 7 8 yer kızarık ve kabarık ama neyseki allerjik bir durummuş bu gün daha iyi zaten kabarıklığı geçmiş. :dance:
hadi koş ilgilen çocukla kudurmasın yine gel fırsat bulursan ablam opuyorumnanaktan
tşk ederim cnm iyiyim şükür..evet berra hanım ilgiye alışıtı benden şuan daha fazlasını istiyor artık alışacagız o bana ben ona ayak uyduracagız..beslenmeye dikkat ediyorum ama bazen aksıyor işte..bende öptm cnm.
gülçinim valla evde olunca daha az fırsat buluyorum..ya iş güçte var birde şimdi hanımın sebzesiydi meyvesiydi yogurdu kaşık maması falan derken gün içerisinde onunla ilgileniorum sürekli uyudugunda iş yapmaya çalışıyorum..elimden geldigince ugramaya çalışıyorum cnm..
cnm doktor ne dedi minik benekler için..terden dolayı isilik gibi birşey olmasın bizimde şuanda boyun ense komple o kısımlar isilik gibi kabardı kırmızı kırmızı terden oluyor ama ..sen yinede doktora götür alerji falanda olabilir..bzizim başımıza geldi hatayda çünkü bilmiyorum anlattımmı size biizm kız alerji oldu igne vurulmak zorunda kaldı ama yüzünde oldu alerjisi...haber ver cnm..
geçmiş olsun cnm..aman dikkat et kendine içini ferah tut duanı eksit etme o seni bırakmaz annesi...önce bebegini düşün ve kimse için kendinden ödün verme yorma kendini..allaha emanet olun dualarımız seninle..
hadi bakalım sen çorbanı yap yedir biz o kısma henüz geçmedik ..afiyet olsun size..
hiç sorma o vicdan azabını, kendimi çok kötü hissettim ben de... neyse biraz daha fazla sabırlı olmaya çalışacağım, elden başka bir şey gelmiyor, bir günü bir gününe uymuyor veledin, bugün çok iyi ve sakinse ertesi gün bir canavara dönüşüyor, sanırım burcunun da etkisi var, akrep burcu bizim ki :)
tatlı zorluklar tabii canım, tabii o an pek tatlı gelmiyor ama sonradan sakinleşince gülüp geçiyorum... bir de sanırım ben çok bunaldım, yalnızım, yardım eden kimsem yok, eşimin ailesinden böyle bir şey istemedim, hatta geri çevirdim, pişman değilim buna ama arada bir nefes almaya ihtiyaç duyuyor insan, sinirlerimin yıpranmasında bunun da etkisi var galiba :)
dediğin gibi erkek çocukları daha hareketli galiba, Burcu da aynı dertten muzdarip baksana... daha çok küçük kreş için, zaten 3 yaşından önce yollamak da istemiyorum okula... bu arada önümüzdeki sene benim okul işi yattı, kadroyu tamamlamışlar ve ücretli öğretmen almayacaklarmış, ne yapacağım bilmiyorum, bu iş çok kötü oldu, tamam oğlumla beraber olacağım ama bir yandan da para kazanmak lazımAllah yardımcımız olsun
aynı bölgede mi? giydiği kıyafetin düğmesi, çıtçıtı falan iz yapıyor olabilir mi? ya da yediği bir şeye alerjik reaksiyon gösterebilir, mesela Rüzgar'a yumurta dokundu, yüzünde kırmızılıklar oluştu yer yer... yumurtayı kestim geçti, neyse doktordan dönünce haber ver bize canım
amaaaaaaaaannnnnnn çok geçmiş olsun, lütfen çok dikkatli ol Neşecim, biliyorsun çok bekledin sen bu bebişi, sadece sen mi? hepimiz bekledik yolunu, yat dinlen, işler oğlundan daha önemli değil, bırak gitsin... bak ben önümüzdeki sene işsizim ama ne yapayım, oğlum daha önemli yoksa kadrolu olarak işe girmemde bir sorun olmayacaktı ama oğluma ayıracağım vakit çok çok sınırlı olacaktı belki de hiç olmayacaktı, lütfen dikkatli ol hayatım, kendini hiç zorlama, yat dinlen ve bebişimizin sağlığına çok dikkat et :) tekrar geçmiş olsun hayatım, sen ve bebişin Allaha emanet olun, dualarım sizinle :)
sen de çok dikkat et hayatım, yok mu sana yardım edecek birileri? çok geçmiş olsun canım
ha ii bari ne bilim güzelim aman olmasında zaten bazıları yazmış geçmiş olsun diye endişelendim....çok sevindim bak şimdi...oh...
maşallah turp gibi turppp fatoş aplası merak etme:lepi:
maşallah cerenime ...
Cerenin iyi olmasına sevindim maşallah kuzuna. Canım inşallah bu hamişliği becerebilirim ben(...
günadyın kızlar hepinize iyi hafatalar nasılsınız
canım benim sen herşeyin altından kalkabilirsin ben buna eminim
sen sadece kendine ve oğluşumuza dikkat et
günaydınn canım benim nasılsın bakalım
kocaman bi günaydın canlarım
herkese güzel bir hafta diliyorum
günaydınn canım benim nasılsın bakalım
günaydınnnn gözümün nurruuuu ben iyiyim şükür sen nasılsın birtanem
bende iyiyim gülüm ne olsun uğraşıyorum
kızı uyuttum ders çalışacam uyanıncada ev süpürüp silecez
Ama bugün niye kimse gelmedi
bun burdayım diye herkes kaçtı mafoldumbenmafoldumben
yaaaa canım aynen böyle oluyor işte
ne akdar sinir bozucu bir durum değilmi
Evet canım
aksi gibi benimde bugün işim yoktu iloşda sakindi kendi oynamak istedi ama kimse gelmedi neyse sağlık olsun
Kızlar değişim yaşamışım resmen
günaydın canlarım nasılsınız,iyisinizdirinşllh.
(aaaay yine kendimi bülent ersoy havasına soktum yaaa :roflol:)
hepinizi ve miniklerinizi öpüyorum kocaman opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?