Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

aay çok keyiflendim hee bana giren girene desene oh ohh suyundanda koy valla ben huniyi takarken hiç şikayet etmem galiba ama sen birinci sınıfa başladığında imdattt diyeceksin yakın rakadaşlar hep öle help çığlıkları atıyo ordan biliyom iyi günlerin derkene bunu demeye çalışıyom mızırdanmayı bırakın bebelere eyi bakın oyum bebelererüzgar,ceren arkanızdayım elinizden geleni ardınıza komayın bebeliğinizin keyfini sürün sıçın batırın ortalığa hahahah ayyy çok keyiflendim hehhehe :teytey::teytey: içimde bi neşe bi neşeee kuş olup uçucam yada siz beni uçurucaksınzı galibabu gidişleee tişörtlerden birinede bizi çiğdoş delirtti yazdırayım bari yıkar yıkar giyersiniz garii :dance::dance::dance:

allaahhııımmmmmmmm koptummmmmmmmm :roflol: :roflol: :roflol:

kuş olup uçacaksın ama nerelere konacaksın aceeepppp
sen bu hızla git yavrum başka kuşun üstüne kon sabahların olmasıııınnnnnnnn :asigim:

valla biliyorsun balım ben halimden fazlası ile memnunum çok şükür cerenin mızırdanmalarınada kudurmalarınada karşılık veriyorum ebdne onunla kuduruyorummmmmmmmmmmm coşuyorummmmmmmmmm :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

biz sana topikçe özel tişört yaptırırız merak etme sen -tatlicadiarzu-

bende koptum kop koooopppp aman sabahlar olmasın benim kocişin kuşuna konam bari hehe:roflol::roflol::roflol:
bum bum bumm daldan hop dala uçtumm

bende koptum kop koooopppp aman sabahlar olmasın benim kocişin kuşuna konam bari hehe:roflol::roflol::roflol:
bum bum bumm daldan hop dala uçtumm

sonunda bir dala kondum
nedir bu daldaki durum
nedir acaba :uhm:
bir sorunmu var bak hele dala :sm_confused: :roflol:

merhabalar şekerler nasılsınız bakalım kalkalı götüm yer gördü sonunda

ay canım kahvaltı yap kaldır evi topla ilayda ile oyna
anca uyuttum balkon yıkayacam şimdi de
sen nasılsın

kıssss ne ettin sen öylee bu saydıkların bunca saatmi tuttu gülüm vışşşşş oyuna fazla daldınız galiba an kız gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu
kıs biz mesaiyi bitirdik ya

merhabalar şekerler nasılsınız bakalım kalkalı götüm yer gördü sonunda
ilahi nur :roflol: nasılsın kuşummm

ay canım kahvaltı yap kaldır evi topla ilayda ile oyna
anca uyuttum balkon yıkayacam şimdi de
sen nasılsın

sanada huni artı tişört hazırlıyom hehe birde dötlük yapam bari sana :roflol::roflol:

ilayda seni uyuttuda senmi hatırlamıyosun acaba hehe ilayda miniğimm seninde arkandayım çiğdoş teyzeniz hepiciğinizin arkasında korkmayın uyutmayın ,yorun perişan edin bunları bebeksiniz sizzz heç bişi yapamazlar korkmayın az büyüdüğünüzde taktik değiştiricez bebekliğinizin tadını çıkarın bugünler geri gelmez rahatçana osurun sıçın kusun nasıl olsa temizleyen var heheh şimdilik tam gaz ilerii heheheheh

gaza getiriyon demek bebeleri sen barbunyayı akşam fazla kaçırdın galiba çidoooo :roflol:

kıssss ne ettin sen öylee bu saydıkların bunca saatmi tuttu gülüm vışşşşş oyuna fazla daldınız galiba an kız gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu
kıs biz mesaiyi bitirdik ya

ay canım ya bu zilli kanepeye çıkıyor artık bırakıp çıkamıyorum yürümekte istiyor salondan yatak odasına varışımız 15 dakika sen hesapla artık

ilahi nur :roflol: nasılsın kuşummm

sanada huni artı tişört hazırlıyom hehe birde dötlük yapam bari sana :roflol::roflol:

ay nasıl olayım canım ya delikafadulden
aynen böyleyim huniye gerek yok anam ben tescilliyim dötlüğe hhayır demem

ay canım ya bu zilli kanepeye çıkıyor artık bırakıp çıkamıyorum yürümekte istiyor salondan yatak odasına varışımız 15 dakika sen hesapla artık

hee bizimkiside öyle yaracak bir gün kafayı bakalım ne zaman sempatiksalakcinni

ee bırak kendisi gezsin antrede ortalık boş nasılsa duvarlara tutuna tutuna gitsin

ay yaramazlık varken bo antre neyine zillimin

ben bırakıyorum cereni salonda o tv ünitesi varya cerenin parmak izleri ile dolu sürekli d-smart ve digitürk yanında düğmelere basıyor bende ellemiyorum bas kızım diyorum basta bozulsun kaydirigubbakcemile3

ben bırakıyorum cereni salonda o tv ünitesi varya cerenin parmak izleri ile dolu sürekli d-smart ve digitürk yanında düğmelere basıyor bende ellemiyorum bas kızım diyorum basta bozulsun kaydirigubbakcemile3

orası zaten hiç temiz durmuyor ben plates yaparken gidsip kapatıyor evin içinde benimle gezecek
ben salonda isem evi gezip geliyor odasına gidiyor oynayıp geliyor ama ben ayaktaysam vay halime
zilli bunlar varya ikisinide yatırıp toto bacak koymayıp mıncıklayacan

valla tam zillier sorma
ceren varya merdivenleri çıkıyor biliyormusun
alt katta iken hemen merdivene koşuyor başlıyor tek tek o minik bacaklarıyla çıkmaya
ama nasıl hızlı yetişip yakalamayayım onu diye

valla mıncıklıcan hee
gerçi eşim mıncıklamakla kalmıyor resmen bacaklarını çıplak gördüğünde ısırıyor çocuğumun yaa bacaklarında hep minik morluklar var
böyle bir baba sevgisi olurmu yaaa kaydirigubbakcemile3

ay yerim ben onu
allah kolaylık versin valla
sercanınki kasap meselesine dönmüş

günaydın kızlarr
biliyorum sitemcisiniz buraya gelmiyorum diye face vakit buluyorum diye
ama Miraç beni deli etmek üzere sohbet etmeye zamanım yok facede açık durup duruyo çoğunlukla.
Ben bu çocukla nasıl baş edicem bilemiyorum sakın erkek doğurmayın valla fena oluyolar yataktan düşüyo beşiğinde koyyorum ayağa kalkıyo yanındaki korkulukların midenrlerini çekio orayad kafayı geçirio sonra zırla dur tuvalete bile gitmiyorum bi vukuat daha gerçekleştircek diye. bugun inat ettim uyutmuyom zırlıyo duruyo yerde bakam sabrım nereye kadar dayancak sıkı yönetime girme zamanı geldi sanırım. Ve hala kaşığı kabul etmiyoruz önce parmaklarımla ağzını açıyorum kaşığı öyle sokuyorum sakin skain zorlamdan olmucak bu iş kaç ay oldu alışamadı gitti bide emen çocuk olsa anlıcam.Deneyimli anneler bu canavarla nasıl baş edicem yarıdm edin bana (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…