aay çok keyiflendim hee bana giren girene desene oh ohh suyundanda koy valla ben huniyi takarken hiç şikayet etmem galiba ama sen birinci sınıfa başladığında imdattt diyeceksin yakın rakadaşlar hep öle help çığlıkları atıyo ordan biliyom iyi günlerin derkene bunu demeye çalışıyom mızırdanmayı bırakın bebelere eyi bakın oyum bebelererüzgar,ceren arkanızdayım elinizden geleni ardınıza komayın bebeliğinizin keyfini sürün sıçın batırın ortalığa hahahah ayyy çok keyiflendim hehhehe :teytey::teytey: içimde bi neşe bi neşeee kuş olup uçucam yada siz beni uçurucaksınzı galibabu gidişleee tişörtlerden birinede bizi çiğdoş delirtti yazdırayım bari yıkar yıkar giyersiniz garii :dance::dance::dance:ooyyy kurban oliimm sanaa Şeniz Şeniz
ama ama ama ben kuzu eti yimemkiiii bulantı yapiii bendeee :kedi:
yinede bu güzel jestinden dolayı teşekkür ederim yanacıklarından öperim yafrruuuuuu a.s.
heee annadım garriiii amaannn boşveeeeeeeerrr görme zate görsen nolcek
sen beni görüyon ya yeter gari
sen amma şımarık bişi oldun nen sen varya sen kudurdun sen ya başına gelecek var yada d....eeee girecek :roflol: :roflol:
manyağa bak yaaaaa tişört yaptırıcakmışta huni taktırıcakmışta ben sana bir takıcam kocana koşçan ohaoldumsmile
yavrrummm senide görcez evelallah rahat ol sen sen huniyi takma döneminde iken biz lay lay lom olcez nabeerrrr sositososito sositososito
gelirsem oraya cereni mıncıkladığım gibi mıncıklarım seni heeeeeeeeeeeee alsanaalsanasmile
naniknanik naniknanik
bunlar eyii günlerin derken :uhm:
aay çok keyiflendim hee bana giren girene desene oh ohh suyundanda koy valla ben huniyi takarken hiç şikayet etmem galiba ama sen birinci sınıfa başladığında imdattt diyeceksin yakın rakadaşlar hep öle help çığlıkları atıyo ordan biliyom iyi günlerin derkene bunu demeye çalışıyom mızırdanmayı bırakın bebelere eyi bakın oyum bebelererüzgar,ceren arkanızdayım elinizden geleni ardınıza komayın bebeliğinizin keyfini sürün sıçın batırın ortalığa hahahah ayyy çok keyiflendim hehhehe :teytey::teytey: içimde bi neşe bi neşeee kuş olup uçucam yada siz beni uçurucaksınzı galibabu gidişleee tişörtlerden birinede bizi çiğdoş delirtti yazdırayım bari yıkar yıkar giyersiniz garii :dance::dance::dance:
bende koptum kop koooopppp aman sabahlar olmasın benim kocişin kuşuna konam bari hehe:roflol::roflol::roflol:allaahhııımmmmmmmm koptummmmmmmmm :roflol: :roflol: :roflol:
kuş olup uçacaksın ama nerelere konacaksın aceeepppp
sen bu hızla git yavrum başka kuşun üstüne kon sabahların olmasıııınnnnnnnn:asigim:
valla biliyorsun balım ben halimden fazlası ile memnunum çok şükür cerenin mızırdanmalarınada kudurmalarınada karşılık veriyorum ebdne onunla kuduruyorummmmmmmmmmmm coşuyorummmmmmmmmm :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
biz sana topikçe özel tişört yaptırırız merak etme sen -tatlicadiarzu-
bende koptum kop koooopppp aman sabahlar olmasın benim kocişin kuşuna konam bari hehe:roflol::roflol::roflol:
bum bum bumm daldan hop dala uçtumm
merhabalar şekerler nasılsınız bakalım kalkalı götüm yer gördü sonunda
gözümün nuru hoşgeldin bacım nasılsın
hayırdır ne ettin bu akdar yaw?
ay canım kahvaltı yap kaldır evi topla ilayda ile oyna
anca uyuttum balkon yıkayacam şimdi de
sen nasılsın
ilahi nur :roflol: nasılsın kuşummmmerhabalar şekerler nasılsınız bakalım kalkalı götüm yer gördü sonunda
ay canım kahvaltı yap kaldır evi topla ilayda ile oyna
anca uyuttum balkon yıkayacam şimdi de
sen nasılsın
ilayda seni uyuttuda senmi hatırlamıyosun acaba hehe ilayda miniğimm seninde arkandayım çiğdoş teyzeniz hepiciğinizin arkasında korkmayın uyutmayın ,yorun perişan edin bunları bebeksiniz sizzz heç bişi yapamazlar korkmayın az büyüdüğünüzde taktik değiştiricez bebekliğinizin tadını çıkarın bugünler geri gelmez rahatçana osurun sıçın kusun nasıl olsa temizleyen var heheh şimdilik tam gaz ilerii heheheheh
kıssss ne ettin sen öylee bu saydıkların bunca saatmi tuttu gülüm vışşşşş oyuna fazla daldınız galiba an kız gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu
kıs biz mesaiyi bitirdik ya
ilahi nur :roflol: nasılsın kuşummm
sanada huni artı tişört hazırlıyom hehe birde dötlük yapam bari sana :roflol::roflol:
ay canım ya bu zilli kanepeye çıkıyor artık bırakıp çıkamıyorum yürümekte istiyor salondan yatak odasına varışımız 15 dakika sen hesapla artık
hee bizimkiside öyle yaracak bir gün kafayı bakalım ne zaman sempatiksalakcinni
ee bırak kendisi gezsin antrede ortalık boş nasılsa duvarlara tutuna tutuna gitsin
ay yaramazlık varken bo antre neyine zillimin
ben bırakıyorum cereni salonda o tv ünitesi varya cerenin parmak izleri ile dolu sürekli d-smart ve digitürk yanında düğmelere basıyor bende ellemiyorum bas kızım diyorum basta bozulsun kaydirigubbakcemile3
orası zaten hiç temiz durmuyor ben plates yaparken gidsip kapatıyor evin içinde benimle gezecek
ben salonda isem evi gezip geliyor odasına gidiyor oynayıp geliyor ama ben ayaktaysam vay halime
zilli bunlar varya ikisinide yatırıp toto bacak koymayıp mıncıklayacan
valla tam zillier sorma
ceren varya merdivenleri çıkıyor biliyormusun
alt katta iken hemen merdivene koşuyor başlıyor tek tek o minik bacaklarıyla çıkmaya
ama nasıl hızlı yetişip yakalamayayım onu diye
valla mıncıklıcan hee
gerçi eşim mıncıklamakla kalmıyor resmen bacaklarını çıplak gördüğünde ısırıyor çocuğumun yaa bacaklarında hep minik morluklar var
böyle bir baba sevgisi olurmu yaaa kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?