Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

slm kızlar naıslsınız? herkesin kandili kutlu olsun
inş herkesin tüm dilekleri kabul olur
arifem bu gece senin için de dua edicem aklımdasın hep
beyazcım nasılsın canım seninde kandilin mübarek olsun bitanem aminnn inşallah
canım benim allah razı olsun çok teşekkür ederim rabbim sanada hayırlı kolay bir doğum nasip etsin sağlıkla kucakla inşallah oğluşunu bu arada doğuma az kalmış ya zaman ne çabuk geçiyorrr
selam kızlar hepiniz kandili mübarek olsun allahım herkezin qönlündeki muradı wersin inş
sizinde kandiliniz mübarek olsun amin inşalllah

canım benim seninde kandilin mübarek olsun rabbim ne muradın varsa versin inşallah

Merhabalar canım arkadaşlarım...Nasılsınız? Size haber veremedik geçen hafta salı günü bir düşük tehlikesi daha atlattık. O gün sabahtan akşama laboratuvarda koşuşturmacalı sınavlarımız vardı, birden karnıma ağrılar girmeye başladı, lavaboda gene kanama geldiğini görünce çok telaşlandım, babasına haber verdik saat 5'i geçtiği için acile gittik. Acilde benim kendi dr'um vardı Allahtan ki, hemen ultrosona aldı, şükür oğluşumun kalbi atıyordu. Rahmimde sertleşme varmış, neyse o. Hemen hastaneye yatırdı. Ne olduğunu anlamadan serum taktılar, iğne ilaç derken kendimi hastanede yatar halde buldum. 3 serum yedik oğlumla. Çarşamba öğlen çıktık şükür. 10 gün rapor verdi dr, yatıyoruz o gün bu gündür fazla oturamıyoruz. Gelip size haber de veremedim, babamız kalkınca çok kızıyor. Dr teyzesi de yatmazsak eğer doğuma kadar hastaneye yatırmakla tehdit etti.
Bugünümüze şükür. Ne olur dua edin. Biraz zor geçecek ama herşey çok güzel olacak inşallah. Sizler neler yapıyorsunuz? Bebişler nasıl? Hepinizi ayrı yrı merak ettim. Bu arada oğluşumun isminin Hüseyin olmasını istedi babası. Rabbim hepimizi evlatlarımıza bağışlasın, olmayanlara da tez zamanda versin inşallah...Heppinizi kocaman öpüyorum...

kismecikler yokkk

canım beniimmm aynurumm nasılsın birtanem...
cerenin doğum gününü ilk kutlayan kişisin canım teşekkür ederim gece o mesajı aldım ama sonra sana yazmaya kıyamadım yazıp hemen yatıp uyumuşsundur diye
çoookk teşekkür ederim birtanem çookkk.... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

aahhhhh neşem aahhh ne diyim sana bilmiyorumki aahhhh
çok çok geçmiş olsun birtanem kendine çok ama ok dikkat et bırak işi gücü koşturma bu kadar akıllanmak için daha kaç defa hastanelik olman gerekiyor canım yaaaa lütfen ama bak seni kimse düşünmez sen kendini düşüneceksin. :teselli:

bu arada minik kuşumuz yaşına girmiş nasıl atlamışım ben bunu ya
doğum gününün kutlu olsun rabbim bir ömür sağlık ve huzur versin bahtın şansın açık olsun cerencim göz yaşların hep mutluluktan olsun minik melekopuyorumnanaktan
gülçimin canım senide tebrik ederim inşallah daha nice doğum günlerine gelin olduğu günleride görmeyi nasip etsin mevlam

günaydın canım benim nasılsın

artık hiç kimse gelmiyor gülçincim bir sen birde ben kaldık çok canım sıkılıyor böyle

tünaydın birtanemmmmm iyiyim şükür sen nasılsın tatlım

evet canım hiç kimse gelmiyor sitem etmiyim diyorum ama elde değil anacım ya
anlamaya çalışıyorum anlamıyorum artık sebepleride
neyse sağlık olsun ne edelim biz bize takılırız bizde olumunekankayizsmile

sıkma sen canını balım ben sana yeterim

sağol birtanem sağol canımın içi
dualarına aminnnnnnnnnn diyorum ay balam rabbşm sanada göstersin böyle günleri hayırlısı ile inşallah

bu arada yavrucum senin için albüme resim ekledim yeni haberin olsun bal böcüğüm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bende iyiyim çok şükür canım ne olsun işe gelip gidiyoz işte kurs falan yuvarlanıyoruz ehliyet sınavına az kaldı onun heycanı var işte biraz hayırlısyla yüzümün akıyla çıkarım inşallah bu iştende.onun dışında galiba adetlerim artık düzene giriyor onun huzuru ve rahatlığı var içimde benden böyle yani

ben artık bu konuda yorum yapmıcam ama dediğin gibi bedne anlam veremiyorum
gelmek isyeteyen buyursun biz burdayız yetiyorsun canım benim birtanemsin sen
aminn canım inşallah canım inşallah yaşıyacağız o günleri
hepsine baktım anne kız süpersiniz canım bayılıyorum sana tadını çıkartıyorsun her anın
cerenin havuzdada keyfi yerinde maşallah oynayıp yorulmuş galiba zilli arabasında baya yorulmuş gözüküyordu çok tatlı ama kuzucuğun rabbim nazarlardan saklasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…