Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

hımmm anladım canımın içüüüüü o halde sana kolaylar kolaylıklar geleeee

ekledim gülüm sırf senin için bir bakarsın
bu arada yavrucum ne oldu neden keyfin yok :teselli:

sağol canım benim bende tek tek baktım baktkça içim açıldı maşallah gülçinim bu nasıl güzellik çok tatlı yavrum rabbim sizle bağışlasın canım ana kız nede güzel anlaşıyorsunuz buarada cerenin gemzesimi var bir resiminde gördüm sanki

canım öenmli şeyler değil iş güç işte günü bitirmaye çalışıyorum havada sıcak ondan galiba

ammiinnnnnnnnnnnn arifem aminn darısı senin başına sağlıkla hayırlısı ile inşallah birtanemmm...
eh cerenle oynayan ilgilenen herkes çok iyi anlaşır

evet canım iki tane gamzesi var maymunumun :):)

amaaannnn boşverrr iş güç işte diyorsun bakma takmaaa takılmaaaa salla gitsinnnn

Bende çok özlemişim sizi canımmmzemuszemusopuyorumnanaktan onu sürümsürüm süründüreceğim işte o zaman :jeyyar:

iyilik Nurcum ya ne olsun ev hanımlığı yapıyorum işte Sizler nasılsınız?cimcimelerden pek zaman bulamıyorsunuzdur siz:ecrin_bebek: En güzel zamanları tıpış tıpış yürüdükleri zaman ne güzel Allah kimseyi aratmasın isteyen herkese nasip etsin eşsiz bir duygu annelik :CüvCüv:

tam dayaklık biliyorum kaydirigubbakcemile3 sizin tempoda bir düşüklük gözlemledim sayfalar coşmuyo artıkCADIARZU herkes bebişiyle ilgileniyo sanırım koşturmak kolay olmasa gerekk Allah kolaylık versin sositososito

günaydın kızlar nasılsınız kandiliniz mübarek olsun rabbim edilen bütün duları kabul etsin herşey gönlünğzce olsun inşalalh

evet canım aynen öyle tam dayaklık senin kocan klava:

yaaa canım benim tempo aynı ama gelen giden olmayınca tempomu başka yerlerde kullanıyorum :asigim:

anladın sen onu kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar nasılsınız kandiliniz mübarek olsun rabbim edilen bütün duları kabul etsin herşey gönlünğzce olsun inşalalh

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah birtanem
günaydın güzelim nasılsın

Herkesin kandili mübarek olsun rabbim dualarımızı kabul etsin inş...
Bu mübarek gecede benide dualarınıza ekleyin inş KPSS güzel geçssin bi işim olsun rabbim kapısından boş çevirmesin inş.

Bu mübarek gecede benide dualarınıza ekleyin inş KPSS güzel geçssin bi işim olsun rabbim kapısından boş çevirmesin inş.

aminnnnnnnnnnnnn nurum amiiinnnnn
rabbim herkesin gönlüne göre vesin herşeyi
umarım seninde istediğin gibi gelişir her bir şey

nurcum canım seninde kandillin mübarek olsun
ekleriz tabi canım allah yarıdmcın olsun inşallah sınavın güzel geçer ve güze bir işin olur canım

slm kızlar naıslsınız? herkesin kandili kutlu olsun
inş herkesin tüm dilekleri kabul olur
arifem bu gece senin için de dua edicem aklımdasın hep

slm kızlar naıslsınız? herkesin kandili kutlu olsun
inş herkesin tüm dilekleri kabul olur
arifem bu gece senin için de dua edicem aklımdasın hep

sağolasın cnaım seninde kandilin mübarek olsun
amiiiinnnnnnnnnnnnnnnn umarım herşey gönlümüez göre hakkımızda hayırlısı ile olur :Saruboceq:

selam kızlar hepiniz kandili mübarek olsun allahım herkezin qönlündeki muradı wersin inş

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…