hımmm anladım canımın içüüüüü o halde sana kolaylar kolaylıklar geleeee
ekledim gülüm sırf senin için bir bakarsın
bu arada yavrucum ne oldu neden keyfin yok :teselli:
günaydı kızlar nasılsınız hepinize güzel bir hafta diiyorum
canım iremcim hoşgeldin nasıldın görüşmeyeli gözün aydın eşin gelmiş
canım hayırlısıyla bebişinde olucak zamanı gelince gün gelicek eşin yalvarıcak sana bebiş diyekaydirigubbakcemile3 ehh o zaman bişiler yaparsın artık :) canım allah hayırlsını versin inşallah şöyle içine sinen güzel bir iş bulursun arada uğra özlemişim seni kendine dikkat et canımopuyorumnanaktan
fatoşcum nasılsın canım ohh ne güzel annalerin yanındasın arasda iyiymiş maşalalh
düğünede az kalmış allah tamanına erdirsin kuzum bir ömür mutluluklar dilerim bizde seni seviyoruz çok dikkat edin kendinize
Hoşgeldin canım benim nasılsın bakalım
ohh ne güzel gez canım hem sen hemde aras güzelce eğlenin tadını çıkarın
günaydın bidenem
çokkk sevindim balım benim inş en kısa zamanda yaralarında kapanır ve bir daha hiç gelmez kuzum benim
heyyooooooooooooo ben geldimmmmmmmmmmm
selam millettt nabersiniizzzzzzzzzzzzzzzzz
ben haftasonu yine doktorda idim bir buçuk aydır olduğu gibi
ve ve veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
protezler çıktı ayacıklarımdan zemuszemus zemuszemus zemuszemus
pansumanda yok artık protezde :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
tabii tam anlamı ile iyileşmedi ama iyileşmek üzere tırnaklarım canlarım yaraların tamamen kapanmasını bekliyorum bu yüzden de açık geziyorum güneşe tutuyorum kuruması için
nasıl mutluyum nasıl sevindim anlatamammmmm sırnaşık şey :teytey: :dance: :dance:
allahım sağlık ne akdar önemli imiş kaybetmeden kıymetini bilin kızlarrrr :2:
canım benim yukarıda da yazdığım gibi süpperriimmmm
heee yaa sorma çok fena oldular bu cadılar tatilde ne etçez bakalım bunalrla bir araya gelince daha çok kuduracaklar maymunlar kesin kaydirigubbakcemile3
günaydınnnn balımmm süpperrriimm süppeerrrrrrrrr :lepi: sen nasılsın
canımmmm rabbim veriyor sana sabrını yoksa dayanılırmı sen sıkıntı yapmamaya çalış kendine işi deliliğe vur gülüm he de geç herşeye herkese evi mok götürsün alsın başını gitsin amaannn boşveeeeeerrrrrr sen otur minik erkekinle ilgilen yavrucummm.
ye sen onu teyzessiiii yeeee
ilk günler bizde öyle idik ama şuan eşim traş olmamışsa zaten ceren yaklaştırmıyor kendisine batıyor diye ittiriyor :roflol:
tatil bitti ve yepyeni bir hafta başladı bileeee opuyorumnanaktan
kurs nasıl gidiyor birtanem bu arada
allaaamm yarebbbiimmmmmmmmm kankaaaaaaaaaa hoşgeldin yaaaa nörüyon nerelerdesin bacım yaaaaaaaaaaa
senin o kocan varyaaa o kocaannn aahhhh aahh
anladın sen onu sositososito sositososito
fatoşçum hoşgeldin güzelim nasılsın
bursada ananngillerle birliktesin ohhh sefan olsun valla keyfini çıkar canımcım.
laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae
tam dayaklık biliyorum kaydirigubbakcemile3 sizin tempoda bir düşüklük gözlemledim sayfalar coşmuyo artıkCADIARZU herkes bebişiyle ilgileniyo sanırımkoşturmak kolay olmasa gerekk Allah kolaylık versin sositososito
günaydın kızlar nasılsınız kandiliniz mübarek olsun rabbim edilen bütün duları kabul etsin herşey gönlünğzce olsun inşalalh
iyiyim canım çok şükür sen nasılsın
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
sırnaşık şey sırnaşık şey
sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito
NASILIM SENCEEE
:dance: :dance:
herzamanki gibi süperrrrrrrrrrr
Herkesin kandili mübarek olsun rabbim dualarımızı kabul etsin inş...
Bu mübarek gecede benide dualarınıza ekleyin inş KPSS güzel geçssin bi işim olsun rabbim kapısından boş çevirmesin inş.
Herkesin kandili mübarek olsun rabbim dualarımızı kabul etsin inş...
Bu mübarek gecede benide dualarınıza ekleyin inş KPSS güzel geçssin bi işim olsun rabbim kapısından boş çevirmesin inş.
slm kızlar naıslsınız? herkesin kandili kutlu olsun
inş herkesin tüm dilekleri kabul olur
arifem bu gece senin için de dua edicem aklımdasın hep
selam kızlar hepiniz kandili mübarek olsun allahım herkezin qönlündeki muradı wersin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?