bende iyiyim çok şükür canım ne olsun işe gelip gidiyoz işte kurs falan yuvarlanıyoruz ehliyet sınavına az kaldı onun heycanı var işte biraz hayırlısyla yüzümün akıyla çıkarım inşallah bu iştende.onun dışında galiba adetlerim artık düzene giriyor onun huzuru ve rahatlığı var içimde benden böyle yani
ben artık bu konuda yorum yapmıcam ama dediğin gibi bedne anlam veremiyorum
gelmek isyeteyen buyursun biz burdayız yetiyorsun canım benim birtanemsin sen
aminn canım inşallah canım inşallah yaşıyacağız o günleri
hepsine baktım anne kız süpersiniz canım bayılıyorum sana tadını çıkartıyorsun her anın
cerenin havuzdada keyfi yerinde maşallah oynayıp yorulmuş galiba zilli arabasında baya yorulmuş gözüküyordu çok tatlı ama kuzucuğun rabbim nazarlardan saklasın inşallah
ii canım siz nasılsnız bakalım 26 nı bekliyorum ipleeeeeeeeeeeeee
kırmzıı gelmezse hamişim demektir
3 gün var test alıp baksam mı acaba diyorum
evet canım az kaldı 3 temmuz ay inşalalh canım inşallah heycan yaptım benwoowww sınava az kaldı demek ne zaman sınav?
canımm çıkarsın sen yüzünün akıyle benim hiç şüphem yok bunuda becerirsin sen
sonrada bana tüyorlar verirsin
adetler düzene giriyor demek süpperrrrrrrrrr sositososito sositososito
peki bunun için yaptığın özel bir şey varmı ilaç gibi?
aynen katılıyorum sana canım bende bu konuda artık yorum yapmıyorum biz buralardayız gelen gelir.
sende bir meleksin melekkk opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
teşekkür ederiz güzel düşünceleriniz için canımcım opuyorumnanaktan ohaoldumsmile
valla ne yapayım gülüm zaten çalışıyorum gün boyu göemiyorum cereni evde onunla olduğum vakitlerde de hep onnla ilgilenmeye çalışıyorum dediğin gibi anın tadını çıkarıyorum yapabildiğim kadar bu günlere bir daha geri dönemicez nede olsa kıymetini bilmek gerek kaydirigubbakcemile5
maşallah kuzuma evet teyzesi havuzda çok yoruldu dönüşte de yol boyu uyudu yorgunluktan maymunum
günaydın canımın içi nasılsınopuyorumnanaktan
ii canım siz nasılsnız bakalım 26 nı bekliyorum ipleeeeeeeeeeeeee
kırmzıı gelmezse hamişim demektir
3 gün var test alıp baksam mı acaba diyorum
valla belirti falan yok canım ben ilk gebeliğimdede ne bulantı bildim nede rahatsızlıgım olduuuuuuuuuuu
evet canım az kaldı 3 temmuz ay inşalalh canım inşallah heycan yaptım ben
sendemi alcan ehliyet gülçinim peki araba kullanmayı biliyormusun vermemmi canım sen merak teme
evet canım giriyor çok şükür troit hormonlarım normal seviyede çok şükür bu en önemlisi
2.ise hayıt tohumu kullanıyorum ve faydasını çok gördüm inşallah zamanla daha güzel olucak
en iyisini yapıyorsun canım doya doya yaşa anneliği oy oy kıyamam ben kuzuma
günaydın canımın içi nasılsınopuyorumnanaktan
cerenim nasıl kuzum tamamen yürüyomu annesi bide antalyaya hangi aralık gittiniz kaç günlüğüne maşallah fotolar bi harika siyah bikininde çok yakışmış gülçin bide ben kızıma mayo aldımda herkes mayo değilde bu primaların su geçirmeyen bezleri varmış onları kullan diyolar sen ne giydirdin gülçin cerenin altına giydiği neydi
açtım bi türlü yazamadım..nasılsınız minigim iş yapmama izin vermiyor mecburen oturdum onunla.bi yaramazlıkyok degilmi geçmişe dönüp bakamıyorum düzenli giremedigim içinde..kaçırdıgım şeyler oluyordur lütfen bana darılmayın kusuruma bakmayın lütfen.burayada resm ekleyeyim minigimin unutmadan..hepinizi öpüyorum..
fıstıklar albümüme kızımın resimlerinden koydum haberiniz olsun.
az kadı gülçinim bende ful ders çalışıyorum bazı derslere gitmedim onları tamamlamam lazım daha çok var diyip duruyordum haftaya sınav var onuda geçicez allahın izniylewoowww bir şey kalmamış sınava ama sakin ol balım heyecan yapma stres olursun heyecandan rahat ol boşveeerrrr kaydirigubbakcemile2
evet canım aslında şimdiye kadar çoktaaann almam gerekiyordu ama sürekli bir erteleme sürekli bir engel olunca nedense ona bir türlü sıra gelmedi bakalım şu tatile gidip gelelimde sonra doğruuu kursa veee ardından sınava
canım araba kullanmayı bilmiyorum malesef sanırım tek eksiğim bu şimdilik bir keresinde babam bana vermişti geç direksiyona diye (çok güvenir babam bana ama yanıldı bu kez ) valla o an kalbim yerinden çıkacak gibi olmuştum çünkü daha ortaokula gidiyordum düşün sonrada yolda 5 metre kadar lastik izi yapınca cesaretim kırılmıştıbakalım şimdi aynı olmaz tabi o zaman küçüktüm kaydirigubbakcemile3
canımm tiroitler düzene giriyor demek süpperrrrr müjdeli haberi almamız yakındır o halde senden :Saruboceq: :Saruboceq:
bencede en iyisini yapıyorum dimi opuyorumnanaktan bir daha ceren bu kadar küçük ve sevimli olmayacakki
bende bu kadar aktif hareketli ve genç olmıcam
o yüzden kopuyorum kızımlakuduruyorum :sm_cool: :sm_cool:
DARISI BAŞINA İNŞALLAH :Saruboceq:
valla canım iş yok can sıkıntısından patlıyorum içeri giresim gelmiyor iş olmadığı için bende dışarıda kendime iş buluyorum kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın iyimisin?
canım nasılsın ya anam sen yaz bırak kimse olmasın biz gülçinle nasılsa geliyoru okuruz hiç değilse iyi olduğunu bilirz bitanemkızlar bi denk gelemiyoz ben geliyom kimse olmuyo yazmaya fırsat bulamadan çıkıyom yine giriyorum bi bakıyorum yazmışsınız
arifem heyecan yapma rahat ol çok basit sınav ben kolay geçmiştim hatta ben ilk 20 dakikada bitirdim sınavdan çıkmak istedim 45 dk dolduramayan çıkamaz testinizi kontrol edin deyiverdi hoca ben okadar sıkı çalışmıştımki eşimin ağzı açık kaldı motordan 100 ,trafikten 100 ilkyardımdan 98 aldım hoca dalga geçti kız motor tamircisimi olucan erkekler bilem bu kadar puan alamazken dedi ama gel gelelim direksiyondan sınırın biraz üzerinden yırttım 80 aldım sınır 70 di ben sadece trafikte çok tecrübe edinmeliyim ehliyeti aldım araya hamilelik girdi trafiğe çıkamamıştım şimdide ara uzayınca bi soğukluk oldu araba sürmüyorum
cerenim nasıl kuzum tamamen yürüyomu annesi bide antalyaya hangi aralık gittiniz kaç günlüğüne maşallah fotolar bi harika siyah bikininde çok yakışmış gülçin bide ben kızıma mayo aldımda herkes mayo değilde bu primaların su geçirmeyen bezleri varmış onları kullan diyolar sen ne giydirdin gülçin cerenin altına giydiği neydi
sağol canım allah razı olsun ŞenizŞeniz hakkını helal et bitanemneşem daha yeni geçmişe baktım kuzum geçmiş olsun. rabbim paşamızıda senide korusun arkadaşım tabikide dualarımızdasın kendi adıma öylesin sen ve arifem hep dualarımdaydı
kendine çok dikkat et gerçi farkındasındır dünyada canından başka ve karnındaki minik melekten başka hiçbirşeyin önemi yok çalışmak zorunda değilsen iş bile sonra gelir benceeee tekrar geçmiş olsunnn
mavicim nasılsın canım nasıl gidiyoraçtım bi türlü yazamadım..nasılsınız minigim iş yapmama izin vermiyor mecburen oturdum onunla.bi yaramazlıkyok degilmi geçmişe dönüp bakamıyorum düzenli giremedigim içinde..kaçırdıgım şeyler oluyordur lütfen bana darılmayın kusuruma bakmayın lütfen.burayada resm ekleyeyim minigimin unutmadan..hepinizi öpüyorum..
fıstıklar albümüme kızımın resimlerinden koydum haberiniz olsun.
az kadı gülçinim bende ful ders çalışıyorum bazı derslere gitmedim onları tamamlamam lazım daha çok var diyip duruyordum haftaya sınav var onuda geçicez allahın izniyle
hadi bakalım sende alırsın inşallah ehliyeti sonra kim tutar seni:) bende lise bitince alıcam derdim hep ama erteleniyor işte bir şekilde
babandada ne cesaret varmış canım daha çok küçükmüşsün ya 5 metre lastik izi kaydirigubbakcemile3 oda güzelmiş hiç değilse o kadar gitmişsin ben hiç oturmadım o koltuğa akannehir
troitler değerlerim bayadır çok iyiydi ama düzensizlik devam ediyordu galiba bu sene vucüt anca kendine gelmeye başladı allah şükür herşey yolunda gidiyor rabbim kimseye dermansız dert vermesin inşalalh bebişte gelicek allahın izniyle :Saruboceq:
çok doğru söylüyorsun cnaım bu günleriniz geri gelmicek hiç kafana birşey takma bırak kızın senin sen kızının tadını çıkar
demek iş yok ay bizde aksine çok yoğunuz canım ne gelen bitiyor nede giden sağlık olsun napalım ben iyiyim canım çok iyiyim şükürler olsun
günaydın canım benimm nasılsın bitanem bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?