kızlar merhaba nasılsınız ..iremim hoşgeldin...cerencim şükür tırnagın iyileşiyor hadi gözün aydın...geçmişe bakamadım umaerım herkes iyidir bunlarıda son sayfada gördügüm kadarıyla yazıyorum uzun süre okuyamıyorum yazmaya fırsat kalmıyor yoksa sonra berra hanım sagolsun..bizde koşturuyoruz işte...öpüldünüz canlarım..
çok şükür canım aminnnn
hee motor anamkaydirigubbakcemile3
akşam 7 de başlıyor 9:15 bitiyor sonra eve kendimi bir atıyorum hal:bbo: eşimde gülüyor bana
bende iyiyim canım dolaptaki kışlıkları yazlıkları temizledim değişim yaptım şimdide ev toplayacam
evet canım şükür sonunda kurtuluyorum sanırım ve umarım bir daha tekrarlamaz :Saruboceq:
sen nasılsın ne var ne yok berra hanım rahat vermiyor demek her zamanki gibi hadi sana kolay gelsin....
motoooorrrrrrrr
ooyyy her akşammı ohaoldumsmile
sanada kolay gele bacım bu iş bitince omuzlarından bir yük kalkmış olucak inan şekerim bir ara bende yapıcam onu ama hangi ara bakalım :uhm:
yok canımın içi her akşam değil pazartesi çarşamba ve cuma pazartesi sadece motor dersi varkaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar nasılsınız güzel bir gün diliyorum hepinize
günaydın kızlar nasılsınz bugün mirmirmirmir
Selam şekerlerim çok yoğunum iki gündür popişim yeri göremedi baya hallettim şükür çamaşırlar yıkanıp birde ütüler yapıldı mı oleyyy diyecem
gülçinim nasılsın canım ayakın nasıl oldu
mavicim çok güzel artık rahatlıkla yaptırırsın biz günde 2-3 kere atlıyoruz banyoya
arifee nasılsın canım
canım benim bitanemopuyorumnanaktangünaydın balımmmmmmm ben iyiyim sen nasılsın birtanem yoğunluk hat safhada yine sanırım
canım yaa sen hangi sektörde çalışıyorsun
Selam şekerlerim çok yoğunum iki gündür popişim yeri göremedi baya hallettim şükür çamaşırlar yıkanıp birde ütüler yapıldı mı oleyyy diyecem
gülçinim nasılsın canım ayakın nasıl oldu
mavicim çok güzel artık rahatlıkla yaptırırsın biz günde 2-3 kere atlıyoruz banyoya
arifee nasılsın canım
canım benim bitanemopuyorumnanaktan
evet canım yoğunluk var bizim sezon açıldı gülçinim mobilya sektörü canım
şimdi düğünler ve kuranlar çok allah mesut etsinkaydirigubbakcemile3
iyiyim çok şükür canım bir yaramzlık yok işte senin işler nasıl galiba sende yoğunsun dimi ceren ne yapıyor annesi varmı yeni resimleri albüme koyda içim açılsın
canımcım demek mobilya satışı yapıyorsunuzz ohhh ne güzel ev kuranlara yardımcı oluyorsunuzdur. artık sende evini ordan yenilersin kaydirigubbakcemile2
bizim işler yoğunmukız bizde iş yok bahçeden içeri girmiyorum ben yazın bizim işler durur bizim sezon ilk bahar sonbahardır söküm zamanı ekim zamanı olduğu için yaz boyunca yatıyoruz biz
canımm cerenin yeni fotoları facede var ama sen facede yoksun
senin için albüme eklicem resimlerini birazdan hayatım bakarsın
yok canım biz mobilya satmıyoruz müşterilerimiz mobilyacılar istikbal mondi ipek falan işte onlar sattıkça bizim işlerde açılıyor
oyy süper bahçenin tadını çıkar gülçinim sıcak sıcak tamam hadi bekliyomm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?