hayırlı cumalar kızlarr
gönülcüm geçmiş olsun çok üzüldüm ve doktora çok sinirlendim salak herif
aman senin miraç bari uysal olsun :)
benim oğlanda tarhanadan nefret ediyo bi türlü sevdiremedim ama balık tavuk çok seviyo yaptığım her yemekten veriyorum tabi şimdi diş krizleri yüzünden hiç bişey yemiyo ama genelde bizim yediklerimizi seviyo
vallaha canin yaptim her yemegi yemiyor hemen ögürüyor..
mesela havvuc,patates,brokoli,et hasliyorumyemiyor tavuklu sehriye corbasi yapiyorum yemiyor yanim benim yaptim tüm yemekleri yemiyor...
bende bizim burda hazir yemekler var kavanozda onlardan veriyorum nasil yiyor agzinami sokuyor gözünrmi o derece..ama bunlarada güc yetmiyor..
mesela dün sülüy köfte yaptim patatesli havvuclu ezdim yogurtla zorla yedirdim ama nasil zorlandim...
simdi tr gidersem neyedircem bilmiyorum vallaha bu konuda baya dertliyim...
ama yemesi güzel tabi hazir yemekleri
gülçin saol bitanem evet dikkat etmem lazım çok kötü öksürüyor
saol canım amin rabbim herkese huzur versin kimseyi ayırmasın
sorma everdik anamın 3 kzızıda evlendi kaldı yalnız garibim....evdeki erkek kardeşle hayırlı gelinler versin rabbim napçan herkes yerinde evde kalsakta olmazdı dimi...ne mutluki 3 nüde gelinlikle çıkardı evden...
...
günaydınlar kimse gelmemiş gülçinde yok noldu yav nerdesinzi hu hu hu
hu huuuuuuuuu kıslaaaarrr zemuszemus
yirim seni yafrummm burdayım iştecikk laelaelaelaelaenerdesin sen uyuuuuuuuuuzzzzzzzzzzzz :mymeka:
yirim seni yafrummm burdayım iştecikk laelaelaelaelae
canımcım hep aklımda ama sende bilon ne kaa yoğun olduğumu bakma bugunlerde biraz iyi msn bilem açamıorum görmüomusun sempatiksalakcinninen manyak karu
geliyon ceee diyon
sonra üç ay sonra bir daha aklına geliyor burası :mymeka:
nurcum doğum gununuz kutlu olsun canımm allah nicelerini nasip etsin gelinliğini göstersinnn..resimlerinize baktım hepsi süpeeerrr... :lepi:herkese merhabalar burda hava çok kötü sonunda kızımın doğum gününüde atlattık sırada allahın izniyle sınav var
sizler nasılsınız
kızımın doğum günü çok güzeldi sağolsun canım gülçinim bizim için kalkıp geldi ayaklarına sağlık o kadar mutlu etti ki bizi
herkese merhabalar burda hava çok kötü sonunda kızımın doğum gününüde atlattık sırada allahın izniyle sınav var
sizler nasılsınız
kızımın doğum günü çok güzeldi sağolsun canım gülçinim bizim için kalkıp geldi ayaklarına sağlık o kadar mutlu etti ki bizi
canımcım hep aklımda ama sende bilon ne kaa yoğun olduğumu bakma bugunlerde biraz iyi msn bilem açamıorum görmüomusun sempatiksalakcinni
nurcum doğum gununuz kutlu olsun canımm allah nicelerini nasip etsin gelinliğini göstersinnn..resimlerinize baktım hepsi süpeeerrr... :lepi:
nurcum doğum gununuz kutlu olsun canımm allah nicelerini nasip etsin gelinliğini göstersinnn..resimlerinize baktım hepsi süpeeerrr... :lepi:
tekrar gözün aydın şekerim sırnaşık şey
nice nice yaş dönümlerinide görmek nasip olur inşallah :Saruboceq:
bizde mutlu oldukkkkkkkk zemuszemus zemuszemus zemuszemus
hay senin aklına tüküreyim insan bir selam der yazar yine gelir beaaa
facede görüyom ama seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kötükedihüso
madem resimleri gördün
madem baktın
insan olan insan bir yorum yazar uyuzzz :mymeka:
selam millet nabersiniz?ben sonunda kocama kavuştum manisadaki evimizdeyiz erenimin de sünnetini yaptırdım öyle geldim buraya çok rahat oldu erkek bebişi olanlar şimdi yaptırın çok rahat oluyo hiç bişey anlamıyolar.benden haberler bunlar sizlerden naber cicişler?
nurcum ben asıl sen buraya yazı yazmadan kutlamıştım aşkitomun doğum gününü hatta telefonun olsaydı bende ayın 27 sine girdiğimiz dakikalarda aklımdaydı iloşum mesaj atardım cerene öyle yaptım tam 20 sine girdik mesaj atabildim sen yazımı görmedin ben o yüzeden tekrar yazıyım nice mutlu yaşlara inşallah
ama yaaa ne zaman gelsem kimse olmuyor..geliyorum kimse yok ee bende sık girmiyorum hal böyle olunca karşılaşamıyoruz..berram iyi öncelikle onu söyleyeyim daha az uyudugu için haliyle fazla birşey yapamıyorum uyuyunca işe dalıyorum valla karşımızda inşaat var düşünün evvin tozunu hergün temizlik gerekiyor neredeyse..kuzucum bu ara biraz iştahı kaçtı sanki.diş mi çıkacak b ilmiyoum bir kaç kezde ateşlendi çıkarsada oda bizde rahatlasak bu ara yeni şeyler yapıyoruz emeklemeyi biraz arka arka giderek başladık öyle aman aman emekleme yokta geçen yere bırakmıştım oyuncaklarıyla bi baktım geri geri gittiş ayaklar pufun altına girmiş çıkamayınca sıkışık kalınca bagırıyor..gülçinim dedigin gibi kaliteli zaman geçirmeye çalışıyorum bende aynen senin gibiyim yarın bir gün özleyecegiz bu hallerini dolu dolu yaşamaya çalışıyorum vaktimi hep onunla geçiriyorum zaten başka seçenegim yok ama çok seviyorum tam cimcime oldu..kumsalım sınavındada sana başarılar dilerim..
bizde durumlar böyle c.tesi günü doktora gidecez akşamı ise yola akçaya gidiyoruz..tatilimiz başlayacak bu havalarlada nasıl olacak bilmiyorum ama..sizleri çok öpüyorum..
Sen böle söylen zaten çok gelirim ben iştahımı kaçırdın...tekrar gözün aydın şekerim sırnaşık şey
nice nice yaş dönümlerinide görmek nasip olur inşallah :Saruboceq:
bizde mutlu oldukkkkkkkk zemuszemus zemuszemus zemuszemus
hay senin aklına tüküreyim insan bir selam der yazar yine gelir beaaa
facede görüyom ama seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kötükedihüso
madem resimleri gördün
madem baktın
insan olan insan bir yorum yazar uyuzzz :mymeka:
selam millet nabersiniz?ben sonunda kocama kavuştum manisadaki evimizdeyiz erenimin de sünnetini yaptırdım öyle geldim buraya çok rahat oldu erkek bebişi olanlar şimdi yaptırın çok rahat oluyo hiç bişey anlamıyolar.benden haberler bunlar sizlerden naber cicişler?
nurcum ben asıl sen buraya yazı yazmadan kutlamıştım aşkitomun doğum gününü hatta telefonun olsaydı bende ayın 27 sine girdiğimiz dakikalarda aklımdaydı iloşum mesaj atardım cerene öyle yaptım tam 20 sine girdik mesaj atabildim sen yazımı görmedin ben o yüzeden tekrar yazıyım nice mutlu yaşlara inşallah
ama yaaa ne zaman gelsem kimse olmuyor..geliyorum kimse yok ee bende sık girmiyorum hal böyle olunca karşılaşamıyoruz..berram iyi öncelikle onu söyleyeyim daha az uyudugu için haliyle fazla birşey yapamıyorum uyuyunca işe dalıyorum valla karşımızda inşaat var düşünün evvin tozunu hergün temizlik gerekiyor neredeyse..kuzucum bu ara biraz iştahı kaçtı sanki.diş mi çıkacak b ilmiyoum bir kaç kezde ateşlendi çıkarsada oda bizde rahatlasak bu ara yeni şeyler yapıyoruz emeklemeyi biraz arka arka giderek başladık öyle aman aman emekleme yokta geçen yere bırakmıştım oyuncaklarıyla bi baktım geri geri gittiş ayaklar pufun altına girmiş çıkamayınca sıkışık kalınca bagırıyor..gülçinim dedigin gibi kaliteli zaman geçirmeye çalışıyorum bende aynen senin gibiyim yarın bir gün özleyecegiz bu hallerini dolu dolu yaşamaya çalışıyorum vaktimi hep onunla geçiriyorum zaten başka seçenegim yok ama çok seviyorum tam cimcime oldu..kumsalım sınavındada sana başarılar dilerim..
bizde durumlar böyle c.tesi günü doktora gidecez akşamı ise yola akçaya gidiyoruz..tatilimiz başlayacak bu havalarlada nasıl olacak bilmiyorum ama..sizleri çok öpüyorum..
teşekkürler canımcım benim
inş hep birlikte görürüz yaş günlerini cimcimelerimizin
Sen böle söylen zaten çok gelirim ben iştahımı kaçırdın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?