Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

hadi gözün aydın ablacım kardeşinle bol bol hasret gider kardeş gibisi yok
oyy maşallah rüzgarıma çocuk adının hakkını veriyo abla esiyo savuruyo maşallah paşama...
saol canım amin..sen nasılsın....özledim her kesi valla....
canım benim kıyamama ya neden oluyo kabızlık acaba yediklerinden diycem pek yemiyo diyon bi anne için çok zor çocuğun yememesi inşallah en klısa zamanda düzelir canım....
canım allah şifalarını versin inşallah rabbim kimseye çektirmesin çok geçmiş olsun....
öperim ablacım evet danacık büyüyo teyzesi..özledim seni ha sohbetleri haberin olsun yani...
benimde oğluşuma kavuşmama nasipse 43 gün var dua edin..
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım...
benim de nasipse 53 gün sonra bir oğlum olacak.. şafak sayıyorum çok heyecanlıyım:)
seninde sağlıcakla kucağına almayı nasip etsininşallah...

fatoşum bak yine ben yaptım açılışı alkisalkisalkis

artık gülçinle sen beni görmeye gelirsiniz.ben daha erkenciyim ya kaydirigubbakcemile3

günaaydın kızlar nasılsınız

iyiyim ablacım çok şükür napalım be ablacım iş güç ev koşturuyoruz bir değişiklik yok bizde sen nasılsın iyiyimisin heee ehliyet alıcam ablam şuanda tek değişiklik bu

ablam gelmişin ama yakalayamadım bu arada gülçincim nerdesin yaff iyisn dimi bi denk gelemedik....

filiz ablacım nasılsın rüzgar emeklemeye başlamış sizde başladı kovalamaca desene kolay gelsin kardeşin gelmiş gözün aydın yine gel ablacım
sağol canım, iyiyim, sen nasılsın? sabırsızlıkla güzel haberlerini bekliyorum canım :)

hem de ne kovalamaca, bir anda masanın altında sandalyelerin ayaklarına sıkışmış olarak bulabiliyorum mesela... ama kardeşimin burada olması çok iyi oldu, bayağı bir yardımı oluyor bana, nefes alabiliyorum hiç olmazsa arada :) sağol hayatım, çok özlemişim valla kardeşciğimi :)
iştahsız çocuk çok zor ya, Allah yardımcın olsun canım, dün Rüzgar mideyi üşütmüş sanırım, devamlı yerde sürünüyor çünkü, öğlen sebze çorbasını içirirken bir kustu, aman Alllahım, kendi bile korktu yavru kuşum, ondan sonra hiçbir şey yemek istemedi, ben de zorlamadım ama içim gitti aç diye, o yüzden ne demek istediğini çok iyi anlıyorum şimdi, o yemedikçe ben de bir şey yiyemedim, boğazımdan geçmedi işte inşallah bir an önce düzelir bu yemek probleminiz de sen de keyifle yemek yedirmenin zevkine varırsın canım... doktor iştah açıcı bir şurup falan verse? Allah kolaylık versin valla, yemeyen çocuk çok zor

sağol hayatım :) valla ortalıkta onun için tehlikeli olan ne varsa kaldırdım, üstüne devirebileceği ya da uzatma kabloları gibi şeyleri yok ettim ortadan ama işte TV sehpası ile büfe camlı, aklım çıkıyor kafayı sert bir şekilde vurur da kırılır diye... o yüzden gözümü ayıramıyorum üstünden, Allah korusun dediğin gibi oyuncaklar bir köşede duruyor, oynanmaması gereken ne varsa üstüne atlıyorlar, çok muzur bu çocuklar çok :)

çok geçmiş olsun hayatım, Allah acil şifalar versin, çok üzüldüm
hadi gözün aydın ablacım kardeşinle bol bol hasret gider kardeş gibisi yok
oyy maşallah rüzgarıma çocuk adının hakkını veriyo abla esiyo savuruyo maşallah paşama...

sağol hayatım :) hiç sorma valla bazen lodostan bazen poyrazdan estiriveriyor valla Rüzgar :) Aras'ım nasıl? yeni resimleri var mı? çok öp benim için :)

filiz abla hoş geldin...oy yerim ben onun esintisini var ablacım resimler profilde dur burayada koyayım 1 tane..niye kustuki kesin üşütmüştür ozaman ay kıyamam mideside bulanırmış evet çocuk yemeyince bende öleyim düğümleniyo boğazım...

kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

salı günü burda yağan feci yağmurda bizim bahçeye (yani fidanlığa) üst üste yıldırım düştü trafo patladı bütün sistem yandı çöktük kızlar elektrik internet telefon herşey gitti iki gündürde onunla uğraşıyoruz malum bir sürü iş bu yüzden gelemedim yanınıza ancak oturabildim masama ve size yazıyorum...

gözün aydın balım sarı prensesimin iyi olmasına sevindim çok güzel bir karar almışın
senin browniende yola çıktı ona iloşda bayılıyor

sağol britanem gözüm aydı valla bu gün üçüncü gün ama içim çok rahat allahım pişmanlık vermesin...
cerende gayet iyi yeni hayatına alışmaya çalışıyor ama sanırım alıştıda zaten kaydirigubbakcemile3
bir sürü bir sürü arkadaşı kankası oldu zillinin kaydirigubbakcemile3

çikolata içinde mersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii opuyorumnanaktan

biz temizliği bitirdik ama kimse yok

bu ne haallll

ayy koptum nurrrr :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ne ettin bu çopcuğu sen böyleeeee iki gün öncede prensesti
iki gün sonra kakılmış olmuş garibim evde cezamı veriyon sen kuzuyaaa :roflol: :roflol:

yoksa yoksa o bir kül kedisimiiii sempatiksalakcinni

gülçincim hayırlı olsun canım hadi bakalım inşallah böle sürer...

sağolasın birtanemmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan
inşallah böyle sürer inşallahhhh :Saruboceq:

abblaammmmmmmmmmm gözün aydınnn kardeşin gelmiş çok çok çok ama çok sevindim inannnn senin adınaaaaaa kaydirigubbakcemile2
ne zamana kadar yanında kalıcak bize denk gelicekmi???

benim paşamm emeklemeyemi bvaşladı allam yarebbim yirim onu ben ısırırım bacaklarını ayacıklarınıııııı

efet ablacım ceren kreşe başladı bü gün üçüncü gün çok yerinde vede doğru bir karar aldığımı düşünüyorum inşallah bu kararımdan dolayı hiç bir zaman pişman olmam.

çok özledim seni ablam çooooooookkkkkkk opuyorumnanaktan

gülçinnnnn ceren kreşemi başladı hayırlı olsun canım şimdiilk sorun yok galiba inşalalh hep böyle devam eder

canım beniimmmmm nasılsın birtanemm neler yapıyorsun

evet canım kreşe başladı minik cadı hayata biraz erken başladı cerenim ama herşey onun iyiliği için......
sorun yok tatlım şimdilik herşey yolunda :teytey: :teytey:

canım beniimmmm bizim damat sana kök söktürüyor dimii aahhhh bu çocuklar ahhhh allah yardımcın olsun gülüm yaaa annelik zor zanaat valla hele hele yemek yemeyen bir çocukla uğraşmak delikafadulden
canım kabızlık hala devam ediyorsa eğer bu hiç normal bir durum değil tatlım bence başka bir doktora çıkar başka başka yöntemler dene. Senmi yaptırıyorsun peki ne yapıyorsun?

alıştığını düşünüyorum en azından şimdilik bir sıkıntı yok
daha sonrasında da olmaz heralde
ceren çocukları sevdiği için orada mutlu olduğunu düşünüyorum aksini aklıma getirmiyorum yoksa ceren orda olamaz zaten

canımmm çok çok geçmiş olsun hastalıklar dolaşıyor etrafınızda allah yardımcınız olsun acil şifalar diliyorum....

mesajım ya hiç gitmiyor yada hep beraber gidiyor.hadi hayırlısı.kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

gülçiiiiin bugün nerdeydin seeeeeeen.
pamukum nasıl .
merak ettim dycem arasaydın diycen ama yinede söylüyorum merak ettim :uhm:

bak ne kadar zeki kadınsın
kendin soruyorsun kendin cevaplıyorsun ben artık bişi demiyorum bilmiyorumkismile

allah bir avazda sağlıkla kavuştursun inşallah

benim de nasipse 53 gün sonra bir oğlum olacak.. şafak sayıyorum çok heyecanlıyım:)

ayyy o heyecan o beklenti o merak
umarım herşey istediğiniz gibi gelişir :Saruboceq:

fatoşum bak yine ben yaptım açılışı alkisalkisalkis

artık gülçinle sen beni görmeye gelirsiniz.ben daha erkenciyim ya kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
yapçan tabee kaç gündür yoksun piyasada.

ablam gelmişin ama yakalayamadım bu arada gülçincim nerdesin yaff iyisn dimi bi denk gelemedik....

burdayım canım geldim burdayım

sen benide özlemişindir şimdi dimi ablacım kaydirigubbakcemile3

kıs bu koca adam olmuş yaaaaaaaaaaa tü maşallah

senin parmaklarını yerim ben zilli snei maşallah yazmanı yiyeyim kuzum...

ye teyzesi çok tatlı parmakları

ablamm canım benim
çok özledim seni
rüzgarım nasıl

Teşekkür ederiz arifecim
sen nasılsın

şimdiden alışsın ama değil mi ?
valla 1 yıl öyle çabuk bi okadarda dolu dolu geçmiş ki,

Evet teyzesi büyüdü iş yapıyor kuzum
inş dişler kolay çıkar valla bizim 4 tane çıktı ve orda durdu

çokda geçmiş olsun canım
allah şifalar versin inş

çikolatayı duyunca dayanamadım geldim
diycem yalan olcak hiç sevmem ,şunu buuuuz gibi limon sod yapsak :roflol:

oda var yeterki siz gelin ,

teşekkürler teyzesi
şükür geldi bugünler

NUR facede resimlerine bakıcaktım ama bulamadım gülçinin profilinden beni eklermisin canım.opuyorumnanaktan

ekledim canımcım

Allahım sağlıkla kavuştursun inş.

ayy yerim ben bunu
kocaman kocaman maşallah

eşarp benim başımdaydı saçlarım sildiğim yere dökülmesin diye takmıştım
başımdan alıp kafasına koydu
bende ona örttüm tabi 1 dakika durmadı bile kafada
eee kız kısmı temizliğide öğrenecek kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
dimi amaaaa
boşuna dememişler kız olsun çamurdan olsun diye

günadyın kızlar nasılsınız hepinize hayrılı cumlar

ablacım iyiim çok şükür koşuşturuyoruz işte ahh ablam bende sabırla bekliyorum o haberi vermeyi
yerim ben onu ya sandalye mas heryere giriyor hee maşalalh kuzuma tam sevilmelik zamanında rüzgar
insanın kardeşi gibi yok özlenmezmi hiç benimkiler yakın olmsana rağmen bir gün görmeim içim gidiyor
bol bol hasret gider ablam kardeş bambaşka birşey

gülçinim canım nasılsın bitanem yıldırımmı düştü bir hasar varmı canım çok geçmiş olsun allah korurumuş cerencim nasıl alıştımı okuluna hali vakti yerindemi
bende iyiyim canım çok şükür bildiğin gibi yarın ehliyet sınavım var ne çabuk geçti hiç anlamadım

fatoşcum maşallah aras çok tatlı olmuş

nurcum nasılsın canım ilayda nasıl

canım benimmmmmmmmmmm sanada günaydın birtanem sanada hayırlı cumalarrr

ben iyiyim birtanem nasıl olıyım evet yıldırım düştü ve maddi hasar oluştu ama allahtan telafisi olabilecek derecede idi hasarlar....
ceren iyi canım yaaa bu sabah biraz mızmızlandı kreşe bırakırken ben gidiyorum diye arkamdan ağladı bende şaşırdım kaldım öğretmenide aldı parka götürdü kandırmak için o sırada kaçtım bende biraz zaman alıcak sanırım tamamı ile alışması kreşe ne yapalım er yada geç olacaktı bu....

wwooowwwwwwww yarın sınav var demek hadi bakalım bal böcüğüm sana bol şans opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızlar sagolun iyi dilekleriniz için..tek tek alıntı yapamadım kusuruma bakmayın sizleri çok seviyorum iyi ki varsınız..çok işim var benimde berrada aksi gibi uyumadı zilli kızlar yarın berrayı doktora götürecegiz sonrada eve gelmeden yola düşecegiz..akçay yolculugu başlıyor inşallah bi aksilik olmazda başımızda bi ugursuzluk vardır ya hayırdır inşallah..bende pek heves heyacan yok bu sene gidecem diye neden bilmiyorum..lütfen hakkınızı helal edin...bendede varsa helal olsun..

işlerim var valiz falan evdede koca sepette ütü başka yapacak işlerim var akşamda hastaneye falan..bende ara ara mola veriyorum..belim feci şekilde agrıyor anlamadım neden..tekrar gelmeye çalışırım bugün..açık zaten pcde..hepinizi öpüyrum yinede ne olur ne olmaz hoşçakalın kendinize ii bakın diyorum...sizleri özleyecegim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…