hadi gözün aydın ablacım kardeşinle bol bol hasret gider kardeş gibisi yokUzuuuuuuuun bir aradan sonra merhaba kızlar... sizleri çok ihmal ettim biliyorum ama kardeşim geldi ve günlerdir onunla hasret gidermeye çalışıyorum, bu arada Rüzgar'ım emeklemeye ve herşeye saldırmaya başladığı için bilgisayarı açamıyorum çünkü anında kabloya doğru uçuşa geçiyor, artık mutfağa kadar
emeklemeye başladı, emekliyor derken sürünüyor yani ama son iki gündür hızlandı bayağı, yalnız bırakmaya gelmiyor veledi, nerede muzurluk Rüzgar orada kaydirigubbakcemile3 acayip şirin ve muzur bir şey oldu... anlayacağınız eskiden bıraktığım yerde duruyordu ama ağlıyordu yalnız bırakamıyordum şimdi ise bıraktığım yerde durmadığı için gözümü ayıramıyorum ohaoldumsmile
geçmişi okuyamadım kızlar, okumaya kalksam şu an yazıyor olamayacaktım, umarım herşey yolundadır ve bir yaramazlık yoktur :) face'de gördüğüm kadarıyla Ceren'im kreşe başlamış, hayırlı olsun, çok sevindim :)
İloşum çok tatlı olmuş yaaa... annesi iş mi yaptırıyorsun kuzuma sen?lmaz: bu arada İloşumun doğum gününü kutlayamadım Nurcum, kusura bakma, nice nice yaşlara inşallah, doğum gününü yürekten kutluyorum :)
kızlar hepinizi çok çok öpüyorum ve seviyorum, ilk fırsatta yine geleceğim, şimdilik hoşçakalın :)
saol canım amin..sen nasılsın....özledim her kesi valla....günaydın kızlar nasılsınız
nurcum geç olsada doğum gününüz kutlu olsun canım rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah iloşcuğum hayatta bütün güzellikler seninle olsun bitanem etrafına şimdiki gibi hep gülücekler dağıtırsın
inşalalh kuzum
fatoşcum nasılsın maşallah arasımız koca adam olmuş çok tatlı olmuş ya allah nazarlardan korurusun
gülçinnnnn ceren kreşemi başladı hayırlı olsun canım şimdiilk sorun yok galiba inşalalh hep böyle devam eder
meloş abla nasılsın bizde özledik
filiz ablacım nasılsın rüzgar emeklemeye başlamış sizde başladı kovalamaca desene kolay gelsin kardeşin gelmiş gözün aydın yine gel ablacım
canım benim kıyamama ya neden oluyo kabızlık acaba yediklerinden diycem pek yemiyo diyon bi anne için çok zor çocuğun yememesi inşallah en klısa zamanda düzelir canım....günaydın kızlar bende filiz abla gibi geçmişi okuyamıyorum malesef
nurcum bu çok tatlı olmuş yahu maşallah işte kız farkı anasına yardım ediyo :)
büyüdülerde doğum günleri kutlanmaya başladı valla ah zaman ah ne çabuk geçiyorsun
biz iyyiz daha dorusu iyi olmak için çabalıyoruz miraç sıralıyo ve tam bir canavar oldu
kabızlık sorunu hala devam ediyor haftaya yine doktora götürcem artık bu sefer nasıl tedavi uygulucaklar bilmiyorum ve hiç ama hiç bir şey yemiyor çok üzülüyorum vitaminsiz kalıyor diye her gün bir umutla ertesi günü bekliyorum belki bu sefer yer diye
benden bu kadar hepinizi çok çokkk öpüyorum prens ve prenseslerinizide
canım allah şifalarını versin inşallah rabbim kimseye çektirmesin çok geçmiş olsun....ben yerim bu ilaydayıı temizliktemi yapıyormuş artık...kızlar sagolun berramda iyi dişinide sorunsuz çıkartır inşallah..emekleme de başarılı ile atlatırsak ee sonrsında gülçinim dedigin gibi zaptedemeyiz...cerende başlamış kreşe hadi bakalım snein ve ceren için en iyisi olsun...alışmıştır umarım.
oy oy ablam gelmiş hadi gözün aydın hem kardeşin hemde rüzgarın emeklemesi için..desene bizide bu sakıncalı şeyler bekliyor geçen bizimkinide yere bıraktıgımda yakınında kablo vardı pcnin hemen atlıyor bütün oyuncaklar kalıyor köşede direk kabloya kaldırdım ama henğz yere bırakmayada tırsıyorum sanırım hala entertaınerinde zıplıyor..burcu ne haber nasılsın?miraç neden böyle yememezlik yapıyor ki acaba kabızlıktan sıkıntı çekiyor ondan belkide..,inşallah sorununuz kısa sürede çözülür..
aslında pek iç açıcı durumum yok dedem hastanede geçen şokla geri düzelmiş.hala hastanede şimdi daha iyi ama korkuyorum..görümcemin eşi dün bütün gün kan kusmuş ama kimseye söylememiş akşam söylemek zorunda kaldı zorla hastaneye götürdüler hala hastanede ve mide kanaması geçiriyor hala sıkıntısı var ve tahlil sonuçları bekliyor..off hepinizi öptm..
öperim ablacım evet danacık büyüyo teyzesi..özledim seni ha sohbetleri haberin olsun yani...hadi gözün aydın ablacım allah bidaha ayırmasın .
demek eren artık kocaman bi erkek oldu hayırlı uğurlu olsun.askerlik ve düğününe darısı opuyorumnanaktan
sağol ablacım arası öp.
varım canım ama görünmüyorum heralde zemuszemus
nurcum fıstık büyümüş işleniyor bak allah bugünleri gösterdi şükür.
yeni yaşı kutlu olsun.darısı diğer mürüvetlerine inşllh opuyorumnanaktan
kocaman olmuş maaşallah ,facede gördüm buarada düğününüzde hayırlı uğurlu olsun canım.opuyorumnanaktan
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım...benimde oğluşuma kavuşmama nasipse 43 gün var dua edin..
seninde sağlıcakla kucağına almayı nasip etsininşallah...benim de nasipse 53 gün sonra bir oğlum olacak.. şafak sayıyorum çok heyecanlıyım:)
sağol canım, iyiyim, sen nasılsın? sabırsızlıkla güzel haberlerini bekliyorum canım :)filiz ablacım nasılsın rüzgar emeklemeye başlamış sizde başladı kovalamaca desene kolay gelsin kardeşin gelmiş gözün aydın yine gel ablacım
iştahsız çocuk çok zor ya, Allah yardımcın olsun canım, dün Rüzgar mideyi üşütmüş sanırım, devamlı yerde sürünüyor çünkü, öğlen sebze çorbasını içirirken bir kustu, aman Alllahım, kendi bile korktu yavru kuşum, ondan sonra hiçbir şey yemek istemedi, ben de zorlamadım ama içim gitti aç diye, o yüzden ne demek istediğini çok iyi anlıyorum şimdi, o yemedikçe ben de bir şey yiyemedim, boğazımdan geçmedi iştegünaydın kızlar bende filiz abla gibi geçmişi okuyamıyorum malesef
büyüdülerde doğum günleri kutlanmaya başladı valla ah zaman ah ne çabuk geçiyorsun
biz iyyiz daha dorusu iyi olmak için çabalıyoruz miraç sıralıyo ve tam bir canavar oldu
kabızlık sorunu hala devam ediyor haftaya yine doktora götürcem artık bu sefer nasıl tedavi uygulucaklar bilmiyorum ve hiç ama hiç bir şey yemiyor çok üzülüyorum vitaminsiz kalıyor diye her gün bir umutla ertesi günü bekliyorum belki bu sefer yer diye
sağol hayatım :) valla ortalıkta onun için tehlikeli olan ne varsa kaldırdım, üstüne devirebileceği ya da uzatma kabloları gibi şeyleri yok ettim ortadan ama işte TV sehpası ile büfe camlı, aklım çıkıyor kafayı sert bir şekilde vurur da kırılır diye... o yüzden gözümü ayıramıyorum üstünden, Allah korusunben yerim bu ilaydayıı temizliktemi yapıyormuş artık...kızlar sagolun berramda iyi dişinide sorunsuz çıkartır inşallah..emekleme de başarılı ile atlatırsak ee sonrsında gülçinim dedigin gibi zaptedemeyiz...cerende başlamış kreşe hadi bakalım snein ve ceren için en iyisi olsun...alışmıştır umarım.
oy oy ablam gelmiş hadi gözün aydın hem kardeşin hemde rüzgarın emeklemesi için..desene bizide bu sakıncalı şeyler bekliyor geçen bizimkinide yere bıraktıgımda yakınında kablo vardı pcnin hemen atlıyor bütün oyuncaklar kalıyor köşede direk kabloya kaldırdım ama henğz yere bırakmayada tırsıyorum sanırım hala entertaınerinde zıplıyor..burcu ne haber nasılsın?miraç neden böyle yememezlik yapıyor ki acaba kabızlıktan sıkıntı çekiyor ondan belkide..,inşallah sorununuz kısa sürede çözülür..
aslında pek iç açıcı durumum yok dedem hastanede geçen şokla geri düzelmiş.hala hastanede şimdi daha iyi ama korkuyorum..görümcemin eşi dün bütün gün kan kusmuş ama kimseye söylememiş akşam söylemek zorunda kaldı zorla hastaneye götürdüler hala hastanede ve mide kanaması geçiriyor hala sıkıntısı var ve tahlil sonuçları bekliyor..off hepinizi öptm..
hadi gözün aydın ablacım kardeşinle bol bol hasret gider kardeş gibisi yok
oyy maşallah rüzgarıma çocuk adının hakkını veriyo abla esiyo savuruyo maşallah paşama...
gözün aydın balım sarı prensesimin iyi olmasına sevindim çok güzel bir karar almışın
senin browniende yola çıktı ona iloşda bayılıyor
gülçincim hayırlı olsun canım hadi bakalım inşallah böle sürer...
Uzuuuuuuuun bir aradan sonra merhaba kızlar... sizleri çok ihmal ettim biliyorum ama kardeşim geldi ve günlerdir onunla hasret gidermeye çalışıyorum, bu arada Rüzgar'ım emeklemeye ve herşeye saldırmaya başladığı için bilgisayarı açamıyorum çünkü anında kabloya doğru uçuşa geçiyor, artık mutfağa kadar
emeklemeye başladı, emekliyor derken sürünüyor yani ama son iki gündür hızlandı bayağı, yalnız bırakmaya gelmiyor veledi, nerede muzurluk Rüzgar orada kaydirigubbakcemile3 acayip şirin ve muzur bir şey oldu... anlayacağınız eskiden bıraktığım yerde duruyordu ama ağlıyordu yalnız bırakamıyordum şimdi ise bıraktığım yerde durmadığı için gözümü ayıramıyorum ohaoldumsmile
geçmişi okuyamadım kızlar, okumaya kalksam şu an yazıyor olamayacaktım, umarım herşey yolundadır ve bir yaramazlık yoktur :) face'de gördüğüm kadarıyla Ceren'im kreşe başlamış, hayırlı olsun, çok sevindim :)
kızlar hepinizi çok çok öpüyorum ve seviyorum, ilk fırsatta yine geleceğim, şimdilik hoşçakalın :)
gülçinnnnn ceren kreşemi başladı hayırlı olsun canım şimdiilk sorun yok galiba inşalalh hep böyle devam eder
...cerende başlamış kreşe hadi bakalım snein ve ceren için en iyisi olsun...alışmıştır umarım.
mesajım ya hiç gitmiyor yada hep beraber gidiyor.hadi hayırlısı.kaydirigubbakcemile3
gülçiiiiin bugün nerdeydin seeeeeeen.
pamukum nasıl .
merak ettim dycem arasaydın diycen ama yinede söylüyorum merak ettim :uhm:
benimde oğluşuma kavuşmama nasipse 43 gün var dua edin..
benim de nasipse 53 gün sonra bir oğlum olacak.. şafak sayıyorum çok heyecanlıyım:)
fatoşum bak yine ben yaptım açılışı alkisalkisalkis
artık gülçinle sen beni görmeye gelirsiniz.ben daha erkenciyim ya kaydirigubbakcemile3
ablam gelmişin ama yakalayamadım bu arada gülçincim nerdesin yaff iyisn dimi bi denk gelemedik....
sen benide özlemişindir şimdi dimi ablacım kaydirigubbakcemile3
senin parmaklarını yerim ben zilli snei maşallah yazmanı yiyeyim kuzum...
Uzuuuuuuuun bir aradan sonra merhaba kızlar... sizleri çok ihmal ettim biliyorum ama kardeşim geldi ve günlerdir onunla hasret gidermeye çalışıyorum, bu arada Rüzgar'ım emeklemeye ve herşeye saldırmaya başladığı için bilgisayarı açamıyorum çünkü anında kabloya doğru uçuşa geçiyor, artık mutfağa kadar
İloşum çok tatlı olmuş yaaa... annesi iş mi yaptırıyorsun kuzuma sen?lmaz: bu arada İloşumun doğum gününü kutlayamadım Nurcum, kusura bakma, nice nice yaşlara inşallah, doğum gününü yürekten kutluyorum :)
günaydın kızlar nasılsınız
nurcum geç olsada doğum gününüz kutlu olsun canım rabbim sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah iloşcuğum hayatta bütün güzellikler seninle olsun bitanem etrafına şimdiki gibi hep gülücekler dağıtırsın
inşalalh kuzum
fatoşcum nasılsın maşallah arasımız koca adam olmuş çok tatlı olmuş ya allah nazarlardan korurusun
meloş abla nasılsın bizde özledik
filiz ablacım nasılsın rüzgar emeklemeye başlamış sizde başladı kovalamaca desene kolay gelsin kardeşin gelmiş gözün aydın yine gel ablacım
günaydın kızlar bende filiz abla gibi geçmişi okuyamıyorum malesef
ben yerim bu ilaydayıı temizliktemi yapıyormuş artık...kızlar sagolun berramda iyi dişinide sorunsuz çıkartır inşallah..emekleme de başarılı ile atlatırsak ee sonrsında gülçinim dedigin gibi zaptedemeyiz...cerende başlamış kreşe hadi bakalım snein ve ceren için en iyisi olsun...alışmıştır umarım.
çikolatayı duyunca dayanamadım geldim
diycem yalan olcak hiç sevmem ,şunu buuuuz gibi limon sod yapsak :roflol:
hadi gözün aydın ablacım allah bidaha ayırmasın .
demek eren artık kocaman bi erkek oldu hayırlı uğurlu olsun.askerlik ve düğününe darısı opuyorumnanaktan
sağol ablacım arası öp.
varım canım ama görünmüyorum heralde zemuszemus
nurcum fıstık büyümüş işleniyor bak allah bugünleri gösterdi şükür.
yeni yaşı kutlu olsun.darısı diğer mürüvetlerine inşllh opuyorumnanaktan
kocaman olmuş maaşallah ,facede gördüm buarada düğününüzde hayırlı uğurlu olsun canım.opuyorumnanaktan
NUR facede resimlerine bakıcaktım ama bulamadım gülçinin profilinden beni eklermisin canım.opuyorumnanaktan
benimde oğluşuma kavuşmama nasipse 43 gün var dua edin..
benim de nasipse 53 gün sonra bir oğlum olacak.. şafak sayıyorum çok heyecanlıyım:)
kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
salı günü burda yağan feci yağmurda bizim bahçeye (yani fidanlığa) üst üste yıldırım düştü trafo patladı bütün sistem yandı çöktük kızlar elektrik internet telefon herşey gitti iki gündürde onunla uğraşıyoruz malum bir sürü iş bu yüzden gelemedim yanınıza ancak oturabildim masama ve size yazıyorum...
sağol britanem gözüm aydı valla bu gün üçüncü gün ama içim çok rahat allahım pişmanlık vermesin...
cerende gayet iyi yeni hayatına alışmaya çalışıyor ama sanırım alıştıda zaten kaydirigubbakcemile3
bir sürü bir sürü arkadaşı kankası oldu zillinin kaydirigubbakcemile3
çikolata içinde mersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii opuyorumnanaktan
bu ne haallll
ayy koptum nurrrr :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ne ettin bu çopcuğu sen böyleeeee iki gün öncede prensesti
iki gün sonra kakılmış olmuş garibim evde cezamı veriyon sen kuzuyaaa :roflol: :roflol:
yoksa yoksa o bir kül kedisimiiii sempatiksalakcinni
:
eşarp benim başımdaydı saçlarım sildiğim yere dökülmesin diye takmıştım
başımdan alıp kafasına koydu
bende ona örttüm tabi 1 dakika durmadı bile kafada
eee kız kısmı temizliğide öğrenecek kaydirigubbakcemile3
günadyın kızlar nasılsınız hepinize hayrılı cumlar
gülçinim canım nasılsın bitanem yıldırımmı düştü bir hasar varmı canım çok geçmiş olsun allah korurumuş cerencim nasıl alıştımı okuluna hali vakti yerindemi
bende iyiyim canım çok şükür bildiğin gibi yarın ehliyet sınavım var ne çabuk geçti hiç anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?