Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

selam kızlarrrr ben meleğime kavuştum çok şükür hayırlısıyla.. bundan daha büyük bi mutluluk yok perş. gününün ilk saatinde dünyaya geldi hemde kandil günü geldi meleğimm. normal doğum yaptım 3.200 gr 50 cm. doğdu. sancılar 3 dk aralıklara düşene kadar evde çektim hastaneye gider gitmezde doğurdum.. :) darısı tümmmm hamile arkadaşların başına inşallahhh .

canım çok sevindim sonuçlar temiz çıkmış gözün aydın amaşallah arasımıza
sağol burcum seninde mübarek olsun hoşgeldin kız nasılsın özledim sizi hepinizi((
miraçın sorunu devam ediyormuş inşallah cerraha gerek kalmadan çözülür probleminiz canım ohh maşallah incilerde çıkmış kan ilcaını doktora danış canım benimmm çok öpüyorum seni ve miracıŞeniz
tebrik ederim rabbim sağlıkla kucallayı nasip etsin canım
sağol ablacım allah razı olsun inşallah kullanıcaz sen nasılsın
1. olamam heralde kaydirigubbakcemile3
canım benin nasılsın iyi geçti şükür sonuç bekliyoruz işte maşallah cemre başlamış yürümeye
gözün aydın canım rabbim size bağışlasın hayırlı bir evlat olsun inşallah

canım inşallah krem le oturtma banyosu işe yarar atlatır kuzum geçmiş olsun...
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
o yakışıklıda seni kocaman öpüyor teyzesi...
aman yüzenleride yerim breen...maşalahh sağol canım amin amin rabbim başka dert vermesin...
gözün aydın allah analı babalı büyütsün
günaydın kızlar nasılsınız

nurcum sınavın nasıl geçti canım
ggünaydın canım saol teyzesi şükür temiz çıktı canım...

kızlarrr selam nasılsınız
biz pek iyi değiliz malesef
kızımda bende hasta olduk cuma ceren dünde ben hastanede idik
aman diyim dikkatli olun hatunlar salgın var her yerde
hastanelerin acilleri hınca hınç dolu valla hastalıktan

canım benim çok geçmiş olsun üzüldüm şimdi nasıl ceren sen nasılsın...evet canım salgın felaket zaten....
günaydın kızlarrrr nasılsınız

günaydın arifem iyi diyelim iyi olalım adet olmuş ya sen nasılsın canım...

Günadyın kızlar nasılsınız hayırlı sabahlar
site eski haline dönmüş ama yazılanlar gitmiş

günaydın hayırlı cumalar...noldu yav ne gelen var ne giden gülçincimiyiy oldunuzmu acep nasılsınız merak ettim.:..

Biraz geç oldu ama merhaba kızlar gerçi kimse gelip okuyacakmı bilmiyom malum gülçinde yok arifemm iyim kendi adıma canım sen nasılsın
sahida hoş geldin sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah......

evet kimseler yok canım maelesef bende iyiyim birtanem çok şükür aras ansıl canım

günaydın herkese diycem ama kimse yokki...

arifecim iyim şükür canım arasta iii ek gıdalara başladık teyzesi kavga kıyamet gidiyoz bazen iyi yiyo bazen sırf inat çok üzülüyom çok bağırıyom bazen çocuğa kendime kızıyom ne sabırsızım kötü anneyim el kada rbebeğe bağırıyom diye ne bileyim

günaydın .....

fatoşcum maşallah arasa ek gıdalara geceçek büyümüş kuzum
yeni tdlar yeni mamalar süperr ee senin için zor olucak biraz ama sabır canım
yanılıyorsun bence çok iyi bir annesin böyle şeyler düşünme onun iyiliği için uğraşıyorsun fatoşcum
galiba herkes bu dönemlerde düşünüyor bunları çok öpüyorum seni ve arası:asigim:

günaydın arifecim haklısın canım herkes aynı galiba evet haklısın zaman lazım...oda geçer neler atlattık oğlumla dimi teyzesi
bu gün nasılsın canım...

günaydın herkese diycem ama kimse gelmeyecek biliyom gülçinin yokluğu belli arife senle ben biraz artıralım sayfaları bari napalım

slm anneler ve anne adaylarıbende anne adayıyım ve bu kulübe yeni üye oldum
29 haftalık hamileyim Rabbim izin verirse bir oğluşum olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…