canımmmmmmmm sanada hayırşlı kandiller
ısırırım hayatım zevkle...demekki cerende ars gibi seviyo hırpalanmayı ee bu ananın elinde alıştı oğlum...
arkadaşlar hepinizin kandilim mübarek olsun dualarınız kabul olsun...
günaydınlarrrrr nasılsınız canlarımmmmopuyorumnanaktan
gülçinim canım seninde kandilin mübarek olsun herşey gönlünce olsun canım bu arada cerene bayıldım maşallah yavrum nasılda güzel çıkmış yaaa yerim onun tokalarını ben masum meleğim benimmm
gülçin aynı aras valla harbi garipler ağlaması gerekirken aynene kahkahalara boğuluyor....
slm arkadaslar nasilsiniz
mirac kandiliniz mübarek olsun..
kizlar bana yardimci olurmusunuz ben bu yaz oglusumla izine gidicem(malatya) ama bizim oglan kavonuz mamalari yiyor ben burda almanyada rahatlikla buluyorum türkiyedede varmi marketlerde mesela hipp markasi????????
birde olsa bile malatyaya varmidir yaaa offfff simdi bürsürü burdan götürmek zorundayim
biraz önce ev yemegi yedirdim mirac beye heryere kusdu simdide ac yatiyor morelim cok bozuk yaaaa
kizlar bana yardimci olurmusunuz ben bu yaz oglusumla izine gidicem(malatya) ama bizim oglan kavonuz mamalari yiyor ben burda almanyada rahatlikla buluyorum türkiyedede varmi marketlerde mesela hipp markasi????????
birde olsa bile malatyaya varmidir yaaa offfff simdi bürsürü burdan götürmek zorundayim
biraz önce ev yemegi yedirdim mirac beye heryere kusdu simdide ac yatiyor morelim cok bozuk yaaaa
slm canım hiç moralini bozma her yerde var kavanoz mamaları büt
ün marketlerde bulunuyor
saol canım seninde mübarek olsun kandilin vardır tabi üzülme sen ama neden ev yemeği yemiyo alışsa ii olur aslında kaç aylık oldu ki paşa...
hoşgeldin gönülcüm seninde kandilin mübarek olsun naıslsın canım oğluşun nasılslm arkadaslar nasilsiniz
canım benim nasılsın herşey yolunda inşallah bebiş nasıl inşallah şekerin normlae döner nesecimmKandiliniz mubarek olsun kızlar..Bugün şeker yüklememiz yapıldı. Açlık 79; 50g glukozdan 1 saat sonra 171 çıktı. Pazartesi 100g ile tekrarlanacak. Şekeri düşüren bişiler biliyor musunuz?
aminnnnnnnnnnnnnn canım inşallahsağolll birtanemmmmmmmm
hemde nasıl hemde nasıl seviyor anlatamam
onu mıncıkla hırpala hoplat zıplat allahım bayılıyor kahkahalara boğuluyor resmen
ah bu çocuklar ne garipler
allah razı olsun balım seninde inşallah.... :Saruboceq:
canım benimmmmmmmmmmm günaydın melekimm nasılsınnnn
sağol hayatım seninde :Saruboceq: rabbim herşeyi gönlüne göre versin inşallahhhhh
maşallah kuzuya maşallah evet tokalar çok yakıştı şirine oldu ceren
darısı hayırlısı ile senin başına inşallah canımın içi :Saruboceq:
günaaydın kızlar nasılsınız
iyiyim ablacım çok şükür napalım be ablacım iş güç ev koşturuyoruz bir değişiklik yok bizde sen nasılsın iyiyimisin heee ehliyet alıcam ablam şuanda tek değişiklik bu
buda son....öptük teyzoşları...
öööööööfffffffffffffff patlıcam sıcak çok sıcakkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?