Kızlar merhaba arasa idrar kültürü istemşiştiler böbrekte genişleme var ya sorun çıkmış galiba dün almıştı eşim sonuçları bu gün çağırmışlar sonda ile idrar alıcaz tahlil yapıcaz diye gittik pipiden hortum saldılar mesaneden idrar aldılar biraz riskli bi işlemmiş kanama yırtıllma enfeksiyon riskleri var imza bile yapıyolar moralimçok bozuktu dfün ama yapıldı bi aksilik olmadı işlem esnasında şükür cuma sonuç alcaz dua edin teryzeleri ii çıksın nedir yavrumun çektiğ allaha zor gelmesin yine çok şüklür...böle işte oyüzden giremedim 2 gündür...emarda çekmiştiler onda problem yokmuş teyzeleri
SİZLER NASILSINIZ HER KES İYDİR UMARIM
günaydın kızlar nsılsınız
gülçinim günyadın canım nasılsın ceren nasıl
Herkeser günaydın canlarım nasılsınız
ben dün gezmeye gittim kızımla çocuk 1 haftadır evin içindeydi
çok iyi oldu
Gülçinim havalar çok bunaltıcı gerçekten
çok hş olmuş bide belios kıım erken gelmsse 58 günü kladı kınalı kuzumun ESMA MELEK babasını minik sewgilis özlemle bekleniosun...
canım benimmmmmmmmm sanada tekrardan günaydın bal böcüğüm nasılsın
ben iyiyim canım şükür bir yaramazlık yok keyiflerde yerinde yoğun bir tempoda çalışıyorum habirekendime iş çıkarıyorum tatil öncesi
cerende iyi canım nasıl olsun kreşe alışmaya çalışıyor kuzum
sanada günaydın gözümün nuru nabersinnnn opuyorumnanaktan
oohhh sefanız olsun ana-kız gezdiniz demek nerelere gittiniz bakem -tatlicadiarzu-
evet canım havalar bunaltıcı valla tam tatil havası aslında öğleden sonra buralarda durulmuyır yaaaaa kötükedihüso
alışveriş merkezine gittik güzelce gezdik arkadaşlarla görüştük güzel oldu bizim için
seninde tatil yaklaşıyor iyice çalışmak zor geliyordur
iyiyim bitanem sen nasılsın eşin geldimi ilayda nasılHerkeser günaydın canlarım nasılsınız
ben dün gezmeye gittim kızımla çocuk 1 haftadır evin içindeydi
çok iyi oldu
Gülçinim havalar çok bunaltıcı gerçekten
fatoşcum çok geçmiş olsun canım kıyamam ben o miniğe inş. sonuçlar temiz çıkacakl canım
arifem sen nasılsın canım
canım benimmmmmmmmm sanada tekrardan günaydın bal böcüğüm nasılsın
ben iyiyim canım şükür bir yaramazlık yok keyiflerde yerinde yoğun bir tempoda çalışıyorum habirekendime iş çıkarıyorum tatil öncesi
cerende iyi canım nasıl olsun kreşe alışmaya çalışıyor kuzum
sanada günaydın gözümün nuru nabersinnnn opuyorumnanaktan
oohhh sefanız olsun ana-kız gezdiniz demek nerelere gittiniz bakem -tatlicadiarzu-
evet canım havalar bunaltıcı valla tam tatil havası aslında öğleden sonra buralarda durulmuyır yaaaaa kötükedihüso
oohhhh sefanız olsun iyi etmişsiniz valla süppeerrr olmuş
yok be güzelim nerde ne hikmetse tatil moduna ben giremedim bir türlü
sercan ise rezervasyon yaptırdığından beri (yani mart ayından beri) tatil modundan çıkamadı garibim herşeyi tatile göre planladı oraya yoğunlaştıç
ben ise fazla işkolik olunca o moda girmem söz konusu olmadı daha
Sanırım tatil başlayınca giricem o ruh haline ben kaydirigubbakcemile3
iyiyim bitanem sen nasılsın eşin geldimi ilayda nasıl
ohh gezmeklerede gidilmiş :))
iyiyim canım çok şükür bizim işler bu ara bir yoğun bir durgun geçiyor
wwooow tatill ne zman çıkıyorsun canım
ay yerim ben onu okullu olmuş benim miniğimmm
öp benim için kuzaucuğu gülçinim
iyiyim canım çok şükür bizim işler bu ara bir yoğun bir durgun geçiyor
wwooow tatill ne zman çıkıyorsun canım
ay yerim ben onu okullu olmuş benim miniğimmm
öp benim için kuzaucuğu gülçinim
Hanginizinki daha iyi karar veremedim ama ikiside güzeldir herhalde
bizim tatil işi bile belli değil(((
oohhh ne güzel iyi olmana sevindim valla
zaten kötü olmak içinde bir sebebin yokki
evet canım nasipse haftaya cuma 16 temmuzda izine çıkıyorum şimdilik 15 gün ama uzatabilirimdenasipse 17 temmuzda da antalyada olucaz inş. bir aksilik çıkmazsa.
valla oldu canım yaaa birde sabahları bana yapışıp ağlamasa çok daha mutlu olucam benden ayrılmak çok zor geliyor kuzucuğuma allahım ayırmasın :Saruboceq:
öperim tabikide seve seve canımın içi. opuyorumnanaktan
valla sanırım benim halim daha iyi çünkü sercan gözünde o kadar büyüttüki bu tatili 15 gün ona yetmeyecek o kadar hayal kurduğuyla kalıcak garibim göz açıp kapayana kadar bitecek 15 gün çünkü
canım bozma moralini yaaa ahmetle konuştuk biz antalyaya yetişemiyorsunuz bize ama dönüşe yetişecek ve bize katılacakmışsınız kıyıdan dönüş yani hani geze geze gelecektik ya izmir denizli çanakkale ayvalık vs. işte o turda bizimle olacakmışsınız ahmet öyle demişti.
Birde haftasonları ağvaya gideriz diye konuşulmuştu.
yaaa senin bunlardan haberin yokmu :uhm:
yok canım bana bişey demedi sadece ayvalıka istersen gideriz dedi herhalde umutlanmamı istemedi inş katılırız canım 3üne ayarla tatil işinide diyorum ama bakalım
gülçin nur arife saolun teyzeleri inşalalh temiz çıkar
gülçin çok ttalı ceren ya ısırasım var maşallah prensese...
GÜNAYDIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
HAYIRLI KANDİLLEEERRR KIZLAARRR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?