sürekli takip etmek istiyorum ama gerçekten buna bazen imkanım elvermiyor facebooka bile eskisi kadar giremez oldum bazen açııyrorum açtıgımı bile unutup işe dalıyorum..hava sıcak berra huysuz bu ara zaten 3 haftalık tatil dönüşümüzden sonra dha düxenimiz oturmadı berrayla benim..evde onunla ilgilenmekten bu ara iş bile yapamaz oldum sıcaklar bir yandan iyice pasaklı oldum banyo yapmaya bile giremiyorum berrayla evde yalnızken..bugün gireyim diye açtım komşum gelince kapamak zorunda kaldım bu ara evde hepimiz bunaldıgımızdan 1 saat de olsa ya geliyorlar yada çagırıyorlar..bunları neden mi anlatıyorum malum sitemler havada uçuşuyor ben kendimce kendi payıma düşeni alıp size açıklamamı yaptım..buraya daha sık gelmek istiyorum inanın ama olmuyor işte yoluna girecekmi bu düzenim bende bilmiyorum...kafam beynim patlayacak gibi migrendir aldı beni bu aralar..bizim cadının damarı tuttu galiba huysuz şimdi ayagımda uyumuyor benide kıpırdatmıyor....belkide diş çıkaracak bimiyorum....
neyse yazmadan çıkmak zorunda kalırım korkusuyla geçmişe de pek bakamadım bir iki sayfa okudum ama devamını getiremedim.hepinizi öpüyorum..
arifecim gülçincim izmiremi geliyonuz banad auğrayın kızlar beklerim valla...
Arife gözün aydın canım almışın ehliyeti allah kazasız belasız günlerde ha bide cezasız kullanmayı nasip etsin canım...
az önce taa eskileri hamile olmayı bekledimiz günleri okudum oyy oyy ne günlermiş
iyiki varmışsınız burayı sizleri bulmuşum
tamam tamam, pes ettim :) teşekkür ederim canım, gerçi cevabım geç oldu ama ancak girebildim nete, siz şu an İzmir'desinizdir, gezin eğlenin valla :) geldiğinizde görüşürüz tatlım :)
aynen öyle geldikleri yerde yoktu bunlar kaydirigubbakcemile3
biraz hızlı kullanıyor gibi geldi valla ama doğru Ceren hastaydı ve doktora gidiyorduk, neyse Allah korusun yine de :)
ayyy ne günlerdi yaaaa... ben de iyi ki sizleri bulmuşum :) iyi ki varsınız kızlar :)
kızlar ne güzel kayatmışsını okumayı çok isterdima mama vaktim yok valiz hazırlamam lazım bu gece yola çıkıyoruz bugün doktora gittim küçük bir kistten dolayı adet geçikiş adet söktürücü verdi onu kullanıcam sonra yola devam şimd çıkıyorum allaha emnaet olunnnopuyorumnanaktan
Amiinnnnn
uygulamaya başlamış bulunmaktayım hangimiz yencek bakalım bu savaşı guclubacismile
ya minnacık veletler annelerini kulalnıyolar hemde nasıl kullanmak valla
bida doğurursam eski yöntemleri denicem sürekli kundak kıpraştırmıcam cocuğu ilgi yok koycam kenara dursun orda :)))
valla nasıl bi erkeklik hormonuysa kaydirigubbakcemile3
kızı olan babalarda çenelerinden yakınıp al işte kız değilmi kundakta başlıyolar diyolar
Herkese uzun bir aradan sonra merhabalar
memlekete gittim oradanda tatile bu aradada netten baya uzak kaldım giremedim bir türlü
geçmiş çok uzun geldi okuyamadım inş bi yaramazlık yoktur
artık inş buralardayım bol bol katılma vakti bulurum
sabahtan beri çabalıom mirac kendisi uyusun die
9 da uyuması lazım esnemey başladı aldım beşğine koydum zıpladı hopladı oynadı sonra ağlaaya başladı almadı m ninni söyledim ama bi ağladıki öğürene kadar anne dedi ilk defa ağlarkende çok net :)))mecbur aldım yoksa bayılcak ağlamaktan sallamadım yinede mama yaptım biberon maması aslında çorba vakti ama zaten kaşıkla zor yiyyo böyleyken asla amaz ağzını öğünleri şaşatı uyusun derken parkında şimdi tv izlio esnio zırlıo ama uyumuyo
günaydın bu arada herkese derdime düştüm kusura bakmayın
yok bize göre değil bu iş çocuğun canı çıktı ağlamaktan koydum ayaklarıma 5 saniye sürmedi uyuması bayıldı resmen
slmmmm filiz ablacım sevindim böyle düşünmene..bende kendimce durumumu anlatayım dedim..bizde hafta sonu dışarıdaydık arkadaşta çok ısrardan dolayı kaldık ve dün de hep birlikte piknige gittik ama çok yorucu oldu..akşam hertarafımız dökülüyordu muratla berra uyusunda yataga atalım kendimizi diye gözüne bakıyorduk valla..dün akşam memleketten 2 kardeşim geldi..haftayada sanırım annemler gelecek...durum böyle ablacım senin durumuna hayranım ama berrayla başedebilirmiyim bilmiyorum bir kaç kez yatagından uyudu ama her zman olmuyor gerçekten sabır gerekiyor bunun için..burcucum sende pes etmişsin...kolay gelsin ama birazcık daha dene bence...
fatoşcum sanırım bir kaç kez sende bana cvp vermişsin kusuruma bakma denk gelip yazamadım..herkese tek tek alıntı yapamaıyorum maalesef gördügün gibi geçmişede pek takılı kalaıyorum yazamıyorum yazmadan çıkmak zorunda kalmayayım diye..sen nasılsın hayatım..
kızlar ben kaçıyorum malum daha kahvaltı yapamadım sabah bir iki işimi yapayım hemen dedim berra hanım her an uyanabilir..görüşürüz..
opuyorumnanaktan arkadaşlar herkesi özelliklede kuzucukları kocaman
öpüyorum.opuyorumnanaktan.
gülçincim bizimde sizin aileyle ilgili düşüncelerimiz çok güzel.
zaten pamukhelvam başka biyerde gönlümde yerimseniben
herzaman bekleriz ablacım . çok tşkr ederim değer verip bizi görmeye geldiğiniz için.
eşinede selamlar çok beyefendi bir eşin var .
hoşçakal ablacım görüşürüz.olumunekankayizsmile
kızlaaaaaar bakın yoğunum diye giremiyorum
sakın beni unutmayın hepinizi çok seviyorum opuyorumnanaktan
birini atlar kırarım diye isim yazmıycam tüm bebişleri öpüyorum. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
evet dünürcüm yapcak bişi yok napalım şu an ikinci uykusunu uyudu tabi ayakta ama 10 dakka sürmedi
kız hep sorcam sorcam bi laf gelmeedi ceren napıo kreşte alıştımı nasıl gidiyor
canıııııııııııııııımmmmmmm özlettin kendini ya :)Herkese uzun bir aradan sonra merhabalar
memlekete gittim oradanda tatile bu aradada netten baya uzak kaldım giremedim bir türlü
birden bire olmuyor zaten bu işler canım, yavaş yavaş, her gün dene bence, kolay olmadığını söyledim, çok çok zor bir süreç, sabır gerekiyor :)sabahtan beri çabalıom mirac kendisi uyusun die
9 da uyuması lazım esnemey başladı aldım beşğine koydum zıpladı hopladı oynadı sonra ağlaaya başladı almadı m ninni söyledim ama bi ağladıki öğürene kadar anne dedi ilk defa ağlarkende çok net :)))mecbur aldım yoksa bayılcak ağlamaktan sallamadım yinede mama yaptım biberon maması aslında çorba vakti ama zaten kaşıkla zor yiyyo böyleyken asla amaz ağzını öğünleri şaşatı uyusun derken parkında şimdi tv izlio esnio zırlıo ama uyumuyo
valla güzelim bugüne ulaşmak kolay olmadı, çok uğraştım, çok sabrettim, en dayanılmaz olduğu anlarda biberona su koyup veriyorum eline, onu içerken uyuyor, zaman zaman hala bu duruma isyan edip şansını deniyor ama ben taviz vermiyorum. Katı gibi gelebilir ama yerinde bir otorite gerekiyor, erkek çocuğu sonuçta, her dediğini yaparsam ve otorite eksikliği olursa ileride hiç başa çıkamam... bazı şeyleri öğrenmek zorunda ve öğreniyor yumurcak :) öp gülümü benim için :)slmmmm filiz ablacım sevindim böyle düşünmene..bende kendimce durumumu anlatayım dedim..bizde hafta sonu dışarıdaydık arkadaşta çok ısrardan dolayı kaldık ve dün de hep birlikte piknige gittik ama çok yorucu oldu..akşam hertarafımız dökülüyordu muratla berra uyusunda yataga atalım kendimizi diye gözüne bakıyorduk valla..dün akşam memleketten 2 kardeşim geldi..haftayada sanırım annemler gelecek...durum böyle ablacım senin durumuna hayranım ama berrayla başedebilirmiyim bilmiyorum bir kaç kez yatagından uyudu ama her zman olmuyor gerçekten sabır gerekiyor bunun için..burcucum sende pes etmişsin...kolay gelsin ama birazcık daha dene bence...
yavaş yavaş geçiş yap, hemen bir günde olacak bir iş değil bu hayatım, ben neredeyse 1 ay uğraştım... çok ağladığı zaman dikkatini başka şeye yönelt ve unuttur, sakinleştiği zaman tekrar dene, eninde sonunda yorgunluğa yenik düşecek ama çok çok ağladığı zaman da kendini harap etmesine izin verme tabii, tekrar ayağa döndüysen bir hafta ara ver, bir hafta sonra yavaş yavaş başla ama ayağına alma, ne yapayım dersen, bırak uyumasın, uykusuzluk başına vurup huysuzluk yapacak ama eninde sonunda sızıp uyuyacak, ya oyun oynarken ya tv izlerken, bir şekilde uyuyup kalacak, ayakta sallamayı unutturman lazım... böyle söylemek çok kolay biliyorum, bana da söylendiğinde "oldu, kolaysa gel sen yap" dedim ama başardık :) Rüzgar kendi kendine uyuyabiliyorsa bütün çocuklar uyur, o kadar imkansız görünüyordu gözüme, hatırlarsanız 2 ay öncesine kadar hep uyku sorunu diye dert yanardım size ama bitti çok şükür :) büyüdükçe daha da zorlanacaksın hayatım :) hadi kolay gelsin :)yok mavicim ya miraçla uyku konusunda başedilcek gibi değil hasta olur böyle ağlarsa
katancaz artık napalım ayakta uyutmaya
canııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmm sana da günaydııııııııııııııııııınnnnn, öpüldün balım :)Herkese kocamanından günaydınlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr
vede kucak dolusu sevgile öpücükleeerrrr
günaydınnn
heh maşallah gelinime sosyal olsun
bende 3 yaşında vericem kısmetse şimdi versem iki günde kapıya korlar miracı kaydirigubbakcemile3
canııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmm sana da günaydııııııııııııııııııınnnnn, öpüldün balım :)
Merhaba kızlar, yazdıklarınızı okuyunca gözüm korktu birden. Bu ayakta uyutma mevzuu da ne böyle? Bebişleri ayağa alıştırmamak mı gerekiyor? Napcaz? Benim için çok erken ama...Rüzgarımdenizim senin paşa seni epey üzüyordu, nasıl sakinledi mi?
selam arkadaşlar nasılsınız? dün temizlik yaptım bide misafir sıkıştı araya giremedim ama aklım burdaydı bu günde aras durmadı anca uyutttum uyututyom uyanıyo hep sıcaktan çorba yedi kahvalltısıda dahil çıkardı sonra yine yedirdim midesi boşaldı çünkü allahtan yedi 1 kasede uyudu gerçi az sonra kalkar gündüz uykuları çok kısa sizinkiler gündüz yattımı ne kadar uyuyo
ee ne var ne yok
çok sıcak çok bunalıyom...
canımözledik nasılsın iloş nasıl?Herkese uzun bir aradan sonra merhabalar
oy kıyamam evet aslında alıştırmak lazımda insan dayanamıyo bi yerden sonra arasta öle koyuyoım beşiğe uyusun diye uğraşıyom debeleniyo kucağıma gelmeden imkanı yok uyumuyosabahtan beri çabalıom mirac kendisi uyusun die
iyim canım saol olsun güzelim mühim değil oh pikniğe gitmişiniz iyi olnuş değişiklik ama yorgunlukta oluyo haklıısn...gözün aydın kardeşlerin gelmiş annenelerde gelcekmiş ne mutlu sana canımslmmmm filiz ablacım sevindim böyle düşünmene..bende kendimce durumumu anlatayım dedim..bizde hafta sonu dışarıdaydık arkadaşta çok ısrardan dolayı kaldık ve dün de hep birlikte piknige gittik ama çok yorucu oldu..akşam hertarafımız dökülüyordu muratla berra uyusunda yataga atalım kendimizi diye gözüne bakıyorduk valla..dün akşam memleketten 2 kardeşim geldi..haftayada sanırım annemler gelecek...durum böyle ablacım senin durumuna hayranım ama berrayla başedebilirmiyim bilmiyorum bir kaç kez yatagından uyudu ama her zman olmuyor gerçekten sabır gerekiyor bunun için..burcucum sende pes etmişsin...kolay gelsin ama birazcık daha dene bence...
fatoşcum sanırım bir kaç kez sende bana cvp vermişsin kusuruma bakma denk gelip yazamadım..herkese tek tek alıntı yapamaıyorum maalesef gördügün gibi geçmişede pek takılı kalaıyorum yazamıyorum yazmadan çıkmak zorunda kalmayayım diye..sen nasılsın hayatım..
kızlar ben kaçıyorum malum daha kahvaltı yapamadım sabah bir iki işimi yapayım hemen dedim berra hanım her an uyanabilir..görüşürüz..
aman ablam nerdeisn kuşum bizde seni çok çok özledik valla..unuturmuyuz hiç...kızlaaaaaar bakın yoğunum diye giremiyorum
sakın beni unutmayın hepinizi çok seviyorum opuyorumnanaktan
birini atlar kırarım diye isim yazmıycam tüm bebişleri öpüyorum. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canım nerdeisn sen kayıp hamiş şimdiden gözünü korkutma her çocuk bir değil...sen nasılsın nası gidiyo hamileleik...Merhaba kızlar, yazdıklarınızı okuyunca gözüm korktu birden. Bu ayakta uyutma mevzuu da ne böyle? Bebişleri ayağa alıştırmamak mı gerekiyor? Napcaz? Benim için çok erken ama...Rüzgarımdenizim senin paşa seni epey üzüyordu, nasıl sakinledi mi?
valla canım benim sıpaya belli olmuyor günde 3 defa uyyo sabah öğle akşamüstü 1-1.5 saat sürüyo toplam 3-4 saat arası bişey uyyo uyuduğu zaman ama bazen günde bir saat uyyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?