Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

Merhaba kızlar, nasılsınız? Biz aynen devam, bir değişiklik yok, tek değişiklik artık Rüzgar'ım tutanarak ayağa kalkıp sıralamaya başladı, ben biraz büyüyüp rahatlayacağım derken işim daha çok arttı... beyefendi yerinde durmuyor, oturttun mu tekrar ayağa kalkmak için başlıyor tırmanışa geçmeye, yani anlayacağınız süper geçiyor günler :)

canıııııııııııımmmmm.... hiç korkutma gözünü, her bebek aynı olmaz, bir de en baştan alıştırmaya bağlı bir şey bu ama o da çok zor çünkü ilk üç ay gaz sıkıntısı çektikleri için yavrucaklar (ki her bebekte de olmuyor bu) mecburen kucağa alışıyorlar... neyse bunları düşünme sen şimdi :) eee? az kaldı, nasıl gidiyor? heyecan var mı? doğum nasıl olacak? hiç bahsetmiyorsun bunlardan :) Rüzgar ise yukarıda anlattığım gibi, face'e videosunu ve yeni resimlerini koydum, görebilirsin oradan :)
biliyorum ne kadar zor bir süreç olduğunu, Rüzgar hala şansını denemeye çalışıyor zaman zaman :) amaan ne güzel, hadi bakalım, yavaş yavaş olacak :) evet yemek işi çok zor... Rüzgar bu sıcaklara kadar çok güzel yiyordu o yüzden böyle bir sıkıntı yaşamıyordum ama çok zormuş gerçekten... yine de sana nazaran bizim durumumuz daha iyi :) kolay gelsin ve Allah yardımcın olsun ne diyeyim?
ayyy kıyamam yavruma ya sıcaklardan mı oldu öyle?
canııııııııııııııııımmmmmmmmmm özledim seni yaaaa.... ben senden bıkar mıyım hiç delüüü? İzmir'e geçerseniz ara beni ve gelin tamam mı? bir duyarsam bana uğramadan geçtiğinizi kıyameti koparırım valla... şimdiden söyleyeyim de ona göre ayarlayın işlerinizi :) hatta Ahmet sizi bize bıraksın o işlerini bitirince gelir :)
kızlarrr bu akşamın galibi benim :)))
kendi kendine uyudu ama bir kaç defa yüksek yüksek tepelere bir kaç defea ilahi ve niinni tabi elele dokuna seve :) kaybolunca gözönünden ağlıyoruz
heyoooooooooooo... oluyor işte, sakın bozma, böyle devam et, bir müddet daha böyle yanında kal, iyice alışsın sonra odada durursun ama yavaş yavaş görüş alanından çıkmaya başlarsın, her akşam biraz daha uzaklaşrak :)
aaaaaaaa kıyamam yaaaa... çok geçmiş olsun
güzelim benim, inan kendini üzmeye hiç değmez, bırak millet ne derse desin, kolaysa onlar gelip girsinler de atansınlar bakayım bir seferde... bak ne güzel, sen, kocan, yavrun sağlıklısınız, bir aradasınız, bunların kıymetini bil ve bu tür şeyler için üzülme, tek seçeneğin değil ki devlet... hadi iyi ol lütfen :)

yine ben nasılsınız diycem anca pazartesi gülçin okur gelen olmazsa....güzel hafta sonları

iyiyiz canım iyiyiz sen nasılsın neler yapıyorsun aras nasıl iyimi?

fatoşcum ben okudum ama sen yoksun :))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bayılıyorum senin şu hazır cevap hallerine

ooo ablam gelmiş hoş gelmiş demek artık rüzgar paşada yürüme çabası var e bu çok iyi bir haber (senin için değil tabi peşinde koşacaksın)

yerinde durmaz tabi aslında bunlar çok iyi günlerin ablacım cereni görmedinmi neler yaptı?
tutabildikmi hiç

aaa Gülçin sana da yazmıştım ama quote'ları silerken senin yazın da gitmiş nasılsın tatlım? iyi misin?

iyiyim ablacım şükür bir yaramazlık yok herşey yolunda keyifler yerinde
sen nasılsın dicem rüzgarla uğraşıyorsun biliyorum allah yardımcın olsun ne diyim opuyorumnanaktan

günaydın kızlar nasılsınız amma çok kaynatmışsınız maşallah nazar değmesin
eeee neler yaptınız bakalım varmı değişiklik

günaydın kızlar nasılsınız amma çok kaynatmışsınız maşallah nazar değmesin
eeee neler yaptınız bakalım varmı değişiklik

günaydın canım hoş geldin nasılsın
bizlerde bir değişiklik yok sen nasılsın
neler yaptın anlat bakalım nasıl geçti izin tatil
dinlenebildinmi?

burcu .çok yaşa emi demek yokum ha...
filiz ablacım muhtemelen sıcaktan canım ya dediğin gibi büyüüdkçe rahatlıycaz derken dahada yoruyolar tatlı sıpalar annelerini maşallah rüzgarıma...
gülçin iyim canım saol şükür arasta iyi uyuyo cerencim nasıl ke,reşle arası nasıl iyce alışmıştır artık kuuzm
arife hoş geldin canım neler yaptın nasıl geçti tatailin

gülçin iyim canım saol şükür arasta iyi uyuyo cerencim nasıl ke,reşle arası nasıl iyce alışmıştır artık kuuzm

aman aman iyi olun cicim bir sorun olmasın
ceren iyi tatlım günden güne yeni maymunluklar öğreniyor işte ve uyguluyor öğrendiklerini :)

kreşe alıştı canım yaaa mecbur alışacak başka seçeneği yokki

Teyzeleri oğlum emekliyo biliyomusunuz...

woowww süpperrrr
senin hareketli günlerin başlıyor artık hazır ol zemuszemus

Sorma gülçin teyzesi hemde ne hareket tam bir tırtıl hiç yerinde durmuyo hiç...

sen bu günleri bile arıcaksın
ceren emeklemeye ilk başladığında ben onu bir kersinde salonun içinde kaybetmiştim
mutfağa gitmiştim geldiğimde ceren salonda değildi varya
aklım çıkmıştı inan
ceren hanım nerden çıktı dersin
orta sehpanın altından
sen düşün yani nasıl hareketleniyorlar

selamlar
kumsalım hoşgeldin
fatoşum yandın desene güzel şeyler dabiki ama çok yorucu beaa :))

Evet ya aslında emekleme çabaları 1 aydır var şimdi çok hızlandı gülçin teyzesi aradım canım aynene oda sandalye altından çıktı bilgisayar sandalyesinin ...

günaydın canım hoş geldin nasılsın
bizlerde bir değişiklik yok sen nasılsın
neler yaptın anlat bakalım nasıl geçti izin tatil
dinlenebildinmi?
hoşbulduk canımm iyiyim çok şükür gezdik tozduk geldik canım dinlendim iyi geldi
bugün gözüm çok kötü ama ya batıyor ve kızardı şimdide şişiyor gibi ((
hoşbulduk fatoşcum bol bol gezdik canım çok güzeldi
Teyzeleri oğlum emekliyo biliyomusunuz...
ohhhhh maşallah arasa
herkese merhabalarrrrr
merhaba nurcum nasılsın hoşgeldin sende
Kızlar albüme tatil resimlerimizden ekledim
canım çok tatlı olmuş iloş bikiniside yakışmış hani resimler süper allah nazarlardan saklasın
selamlar
kumsalım hoşgeldin
fatoşum yandın desene güzel şeyler dabiki ama çok yorucu beaa :))

hoşbulduk canım nasılsın

Günaydıııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güzel hatunlarrr
vede o hatunların minikleri şirinleriii opuyorumnanaktan

Evet ya aslında emekleme çabaları 1 aydır var şimdi çok hızlandı gülçin teyzesi aradım canım aynene oda sandalye altından çıktı bilgisayar sandalyesinin ...

ahh bu çocuklar aahhh
ömür bunlar ömür
bazende ömür törpüsü
ama herşeye rağmen iyiki varlar opuyorumnanaktan :Saruboceq:

hoşbulduk canımm iyiyim çok şükür gezdik tozduk geldik canım dinlendim iyi geldi
bugün gözüm çok kötü ama ya batıyor ve kızardı şimdide şişiyor gibi ((

canım benimmm ohhh sefanız olsun iyi etmişsin canım iyi gelmiştir tabi gülüm yaaa insan bir kaç günlüğünede uzaklaşsa bulunduğu yerden dejarz oluyor valla

canım hayırdır yaaa ne olduki gözüne mikropmu kaptın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…