dünürcüm yaa Miraç kreşte şimdi çok zor yapamaz 3 yaşında verrim baktım ağlıo alırım biraz daha zaman geçince verrim ceren maşallah uyumlu bi bebek o 3 yaşında olsa bile uyum sağlardı
hım gülçincim bende senin yazını şimdi okudum yoksa valla alınmıştım melahat ablaya yazmışın ya gönlümdeki özel insanları tektek ziyaret ediyorum diye alıncaktım nerdeyse haklısın canım telleri verelim her zaman beklerim canım valla buyuyr gel....
gülçinim canım benim nassen bakalım sen
kızlarrr bu akşamın galibi benim :)))
kendi kendine uyudu ama bir kaç defa yüksek yüksek tepelere bir kaç defea ilahi ve niinni tabi elele dokuna seve :) kaybolunca gözönünden ağlıyoruz
aaa kimse gelmemişi bu gün
doktora gittik arasa film çektiler böbrekleri için damar yolu açtılar ilaç verdile 2 saat sorada 15 dakika kıpırdamandan film çektiler tabi tuttuk dururmu tırtıl yıktı ortalığı içim eridi öle işte kimse gelmemeiş gülçinimden başka sizler nasılsınız?
oy filiz abla biliyorum çok zor bi süreç bu eyvahedigeldismile
ayağıma aldım ama öle eskisi gibi sallamıyorum uykusu iyice gelene kadar bekliyorum mayışıo mızıklamaya başlıyo o sırada ayağıma koyar koymaz uyyo derdi sallanmak değil yani sırf ayakta yatmak bakalım yavaş yavaş uğraşıyorum az önce uyurken ağladı kalktı kucama geldi baktım hala uykusu var öptüm yatırdım uyudu kendi kendine
bide şu kaşığa yemek yemeğe alışsa dünyalar benim olcak
dünürcüm yaa Miraç kreşte şimdi çok zor yapamaz 3 yaşında verrim baktım ağlıo alırım biraz daha zaman geçince verrim ceren maşallah uyumlu bi bebek o 3 yaşında olsa bile uyum sağlardı
neşecim sen bize bakma şimdilik bizim veletler acık yaramaz huysuz bakarsın seninki çok uslu bi bebek olur bunlarıda boşuna düşünmüş olursun :)
canımözledik nasılsın iloş nasıl?
oy kıyamam evet aslında alıştırmak lazımda insan dayanamıyo bi yerden sonra arasta öle koyuyoım beşiğe uyusun diye uğraşıyom debeleniyo kucağıma gelmeden imkanı yok uyumuyo
iyim canım saol olsun güzelim mühim değil oh pikniğe gitmişiniz iyi olnuş değişiklik ama yorgunlukta oluyo haklıısn...gözün aydın kardeşlerin gelmiş annenelerde gelcekmiş ne mutlu sana canım
aman ablam nerdeisn kuşum bizde seni çok çok özledik valla..unuturmuyuz hiç...
canım nerdeisn sen kayıp hamiş şimdiden gözünü korkutma her çocuk bir değil...sen nasılsın nası gidiyo hamileleik...
benimkininde çok az burcucum ya yatırıyom en fazla 45 dakka taş çatlasa ama sanırsam sıcaklarında etkisi var..aman gece uyusunda napalım...
DÜünürüm hoş gelmişsin sefalar getirmişsin nassen
heee ya senin gelin maşallah pek bir sosyal oldu
valla canım eğer imkanın varsa hemen verebilirsin üç yaş bana geç geliyor nedeni ise orada olan çocukları görüyorum
mesela bir olaya tanık oldum ben kreşte
cerenden büyük 2 yaşında ikizleri kreşe vermişler üstelikte ilk günleri değildi bir yada iki haftadır ordaydılar ama gün içinde sürekli aklına anneleri geldikçe durup durup ağlıyorlardı bu çok kötü çünkü onlar daha büyük ve akılları eriyor herşeyin farkındalar.
ben bu yüzden cereni erken verdiğim için üzülmüyorum hatta aksine seviniyorum çünkü ceren sadece sabahları ayrılırken ağlıyor ama sonra hemen uyum sağlıyor çünkü tam anlamı ile aklı ermiyor erdiği zamanlarda da zaten tamamı ile alışmış olucak inşallah.
bağışıklık sistemi ve direnci çinde ben erken verilmesinden yanayım doğrusu ve bütün doktorlarda bunu söylüyor zaten.
mersiiiiiiiii opuyorumnanaktan
canımmm hoşgeldin nasılsın tatlım
neler yapıyorsun
nasıl gidiyor hamişlik ? hiç kendinden bahsetmemişsin
sen şimdi bunları düşünme bunlar senin için ileriki mevzular hem her bebek farklı unutma sen hele bir doğur hayırlısı ile sonra artık bizim tecrübelerden istersen faydalanabilirsin. opuyorumnanaktan
aaa kimse gelmemişi bu gün
doktora gittik arasa film çektiler böbrekleri için damar yolu açtılar ilaç verdile 2 saat sorada 15 dakika kıpırdamandan film çektiler tabi tuttuk dururmu tırtıl yıktı ortalığı içim eridi öle işte kimse gelmemeiş gülçinimden başka sizler nasılsınız?
Hmişlik iyi şükür canım. Sizlerden öğreneceğimçok şey var zaten...
Kızlar herkese merhabalar ben hiç iyi değilim kpssden 73 aldım ve atanmam için yeterli değil
hayallerim başka bi bahara kaldı yıkım oldu benim için tamam çalışmamıştım ama geçen yıl dershaneye gitmiştim nasıl becerecem nasıl çalışacam iinanın bilmiyorum dünden beri ağlamaktan kendimi durduramıyorum...
Bana gerizekalı utanılacak insansın diyenlere kendimi kanıtlayacaktım ama yine yapamadım yine beceremedimbu psikolojiyi nasıl atarım üzerimden bilemiyorum...
saol canım sorma valla bebişlerin hastalıkları çok kötü insan kıtyamıyogeçmiş olsun canım çok zor bu bebeklerin hastalıkları doktorda durmuyolar çığlık çığlık ağlıyolar kıyamıyorum bende
canım saol amin gülçincim inşallah hiç birimize tatlımHerkese tünaydııınnnnn
fatoşçum çok geçmiş olsun canım allah bu günleri aratacak dertler vermesin inşallah.
saol canım amin allah razı olsun hamileleirin duası kabul olur ...dua et bize teyzesi... sen ne iş yapıyodun ki canımişin ağırmıgeçmiş olsun canım...Allah şifa versin...
canım benim üzülme değmeyecek insanlar içinde kendini üzme nasip değilmiş inşallah seneye...her şeyin zamanı var canım benim...Kızlar herkese merhabalar ben hiç iyi değilim kpssden 73 aldım ve atanmam için yeterli değil
hayallerim başka bi bahara kaldı yıkım oldu benim için tamam çalışmamıştım ama geçen yıl dershaneye gitmiştim nasıl becerecem nasıl çalışacam iinanın bilmiyorum dünden beri ağlamaktan kendimi durduramıyorum...
Bana gerizekalı utanılacak insansın diyenlere kendimi kanıtlayacaktım ama yine yapamadım yine beceremedimbu psikolojiyi nasıl atarım üzerimden bilemiyorum...
Kızlar herkese merhabalar ben hiç iyi değilim kpssden 73 aldım ve atanmam için yeterli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?