Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

valla filiz abla ben sıkıldım artık bu emzirme konusundan gülçinimle kapattık o konuyu zaten benim gülçinle aramda bi sorun yok olamaz da zaten.
ben kesmeyi düşünmüyorum daha ama geceleri sadece 1 kere emziricem. sanırım tracy hogg un kitabında böyleymiş burcu söyledi evet onda da işe yaramış aman ona da nazar değmesin :Saruboceq:
kitabı da almak için uğraşıyorum şuan gündüzleri de yapmaya çalışıyorum .alınganlık değil ben derdimi anlatamadım sanırım
seni de tebrik ederim başarmışsın alkisalkisalkis çok zor olduğunu biliyorum çünkü inş.ben de başarırım 2 gün oldu bakalım hayırlısı............. :1rolleyes:

hiç kolay değil hayatım alıştırmak, çelik gibi sinire ihtiyaç var, o dönemde benim kardeşim yanımdaydı ve bana büyük destek verdi bu konuda, tek başıma olsaydım başarabilir miydim bilmiyorum çünkü çıldırma noktasına kadar getiriyor bacak kadar veletler... kolay gelsin diyeyim :)

aman allaahımmmmmmm gözlerime inanamıyorum yaaa sayfalar ilerlemiş aman maşallah diyeyimde nazar değmesin

canım benimmm keşke telefonda değilde yanında olabilseydim elini tutup sana destek olabilseydim ama mesafeler işte :1no2: sen ne zaman istersen ne zaman müsait olursan ara birtanem ben dostlarım için her daim fırsat yaratır müsait olurum.....

ooyyy altı diş ve ısırmıyor heeeee kııısss cerende 8 diş var parmaklarımı parçalıyor emiyor olsaydı heralde meme ucu falan kalmazdıııı delikafadulden delikafadulden

yok ben ısırmam merak etme

Herkese günaydınnn

Akşam oldu amaa yeni gördüm ben....

sağol birtanem geçiyor geçti derken başka birşey çıkıyor allah başka dert vermesin diyelim...

canım evet uykuya alıştırma problemli ve bol sabır isteyen bir dönem bıkmadan usanmadan devam etmen gerek pes etmeden. Biz hala cerenle yatıyoruz mesela aramızda uyuyor sonra yatağına gidiyor (gerçi biz memnunuz bu durumdan sempatiksalakcinni )

Benimde belim kötü dünden beri yerimden kalkamıyorum ahmet yardım ediyor nolacak bilmiyorum

aaaa yinemiiiii :1shok:
çok geçmiş olsun...

canımmmmm ameliyat kesinleştimi bir ara çok iyiydi herşey ne oldu yine böyle hay allah yaaa çok çok geçmiş olsun güzelim çok üzüldüm bebeğim yaaa minicik bedeni şimdi ameliyatamı giricek ykmu başka bir çaresi bunun?

kıısss heralde yani aramızda sorun olamaz saçmalama
sen bir çatlak ben bir manyak ne sorunu

deli deliyi görünce ne yaparmışşşşş
sopasını saklarmışşşşş
saklaaaaa klava: klava:

sevorum seniii öpüyorum erenimi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hilalcim bu arada canım erenin yeni resimlerini eklesene bakalım bizim delikanlıya ne kadar büyümüş ne olmuş kime benzemiş....

canım benim o an elimi tutmuş kadar oldun gerçek dostlar için madde gerekmez maneviyatları yeter opuyorumnanaktan

çıkarsak mı sopaları napsak bak topik eski formuna kavuştu nerdeyse polemik çıkaralım barik kaydirigubbakcemile3

ben de seni seviyorum cereni de ısıryorum:9 bizi sevmeyen ölsün hahaha

başka ne derdi var bu arad merak ettim sen de paylaşsana hep sen mi dert dinleyeceksin dimi ama yerimseniben

ay filizim ablam dün görmemişim yorumunu sağol inş. kolay gelir gerçi belim falan tutuldu şimdiden çelik gibi siniri bırak acayip sinirliyim aslında ama dayanmaya çalışıyorum benim destekçim yok maalesef hatta eşim biraz köstek oluyor rahatı bozuluyo tabii çocuğu ağlatma dayanamıyorum diyor ama asıl derdi kendinin kaçan uykusu klava: ben ağlatmadan alıp emzirip yatırıyorum çünkü......

bugün sabah 6 da kalktı işe yaramadı burda hava aydınlanıyo çünkü o saatte hatta emzirdim bile uyusun diye uyumadı 1 saat az uyudu bugün eşek sıpası

herkese günaydınnnnnnnnnn bugün günaydın a.s. benden olsun hadi bakalım ilerleyen sayfaları görelim...................

günaydın kızalr nasılsınız
bugün cuma kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
günaydın hilalcim nasılsın canım

canıımmm iyiyim tatlım çok şükür eren de iyi.sen nasılsın sen de özlettin gel artık hem de güzel haberlerle inş.................
bende iyiyim canım hamd olsun aminnnn inşallahhhh
ay allah korurusun kız sende demekki daha iyi bakman geriyormuş canımmmm:))
sağol canım bu sefer kendime güvenim ve inancım tam gerçi hep öyleydi ama bu sefer başka hissediyorum allahın izniyle bu sefer güzel hbaerler alırım inşallahh sağol kuzum allah razı olsun amin aminnn
evet canım komple değişiklik yapıcam kısmet olursa çok iyi olucak tabii canım istediğim gibi bir mutfak olucak inşallah bitiince mutlaka eklicem hemde bütün evi bende unutmadım ama erteledim bugün yarın işte :)biliyorum meleğim benimm
bende seni seviyorum hemde çokkk sabırsızlıkla bekliyorum canım
Herkese günaydınnn

ablacım anlamadım bi anda tık dedi kaldım öylece
oyyyyyyyy oyyy ben nasıl kaçırmışım bu güzel kızın karşılamasını çok tatlısın ilayda maşalalhhh nurcum allah bağışlasın canımmm ve çok geçmiş olsun belin nasıl oldu

fatoşcum canım benim çok geçmiş olsun allah şifa versin inşallah ameliyata falan gerek kalmadan toparlar kuzucuğummm üzülme inşallah güzel çıkıcak filmler opuyorumnanaktan

bedne iyiyim canım sağol hilala eren çok tatlıolmuş ya maşallahhhh en son bebekken görmüştüm çok değişmiş allah size bağışlasın sağlıklı uzun ömülrer versin inşallah:Saruboceq:

canımmm sağol çok değişti evet kapkara çocuk oldu sarı çocuk kaydirigubbakcemile3

amin canım resim yorumuna da yazdım Allah ım sana daha tatlısını versin inş. en kısa zamanda bütün içtenliğimle söylüyorum şu cuma günü :Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım benim sağoll allah razı olsunn aminnnn aminnnn :Saruboceq:

herkese günaydınlar canlarım
Arifem teşekkürler canım belim kötü sabaha kadar uyuyamadım ağladım resmen bilmiyorum napacam
hilal paşanın resimlerine hemen bakıyorum

herkese günaydınlar canlarım
Arifem teşekkürler canım belim kötü sabaha kadar uyuyamadım ağladım resmen bilmiyorum napacam
hilal paşanın resimlerine hemen bakıyorum

okudum canım yorumları sağol senin iloş da çok şeker olmuş maşallah kızlar tatlı cadı erkekler tetlı yaramaz olmuş hep

günaydınlaaaaaaaarrrrrrrr, kızlar bu sabah oğluşum bizimle ilk kahvaltısını etti :) çok zevkliydi ya :) maşallah çok da güzel yedi... sizler nasılsınız bakalım :)

aşkitooooooooooooooooooooommmmmmmmmmmmm yaaaa sayfaları ilrlettik gördüğün gibi, eh sen de gel artık güzelim :)
amaaaaaan bu kocalar var ya bu kocalar... rahatlarına da bir düşkünler... sen uykusuz kalmışsın, yorulmuşsun, hiiiiiç umurları değil... neyse alışacaklar boşver, söylensin, sen bildiğin gibi devam et, ileride hem sen rahat etmek hem de Eren'in düzeni için yatırım yapıyorsun sonuçta... biraz rahatsız olsun boşver :)

ayyy Allah yardımcın olsun
herkese günaydınnnnnnnnnn bugün günaydın a.s. benden olsun hadi bakalım ilerleyen sayfaları görelim...................
hehehe eveeet
günaydın kızalr nasılsınız
bugün cuma kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
günaydın hilalcim nasılsın canım
canııııııııım sen nasılsın birtanem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…