Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

Ablammmmmm
günaydın bugün gidecez inşallah
Afiyet olsun paşama benim çok rahat oluyor ablacım seninle beraber sofraya oturunca
resimler süperrrrrrrrrrrr yerim ben onu ya

Ablammmmmm
günaydın bugün gidecez inşallah
Afiyet olsun paşama benim çok rahat oluyor ablacım seninle beraber sofraya oturunca
resimler süperrrrrrrrrrrr yerim ben onu ya

canım :) haberdar et bizi sonuçtan

sağol Nur teyzesi :) valla sayesinde ben de kahvaltı edeceğim, çünkü kahvaltıyı genelde geçiştiririm normalde :) teşekkürler canım :)

canım destekledim hemde facede :lepi:

kesinlikle haklısın bebekim
GERÇEK DOSTLAR İÇİN MADDE GEREKMEZ MANEVİYAT YETER olumunekankayizsmile

ben o sopayı hiç saklamadımki baktım buralar çok sessiz sakin e sopada elimde bende kaynanaya döndürdüm bu kez boş kalmadı yanii

bencede bizi sevmiyorsa zaten ölsünler anacım yaşamaları için bir sebep yok aklinialirimsmile

canımmm dert olarak görmüyorum biraz sağlık sorunum var pazartesi netleşecek gerçekten sorunmu değilmi?
Ben sevdiklerimi her zaman her daim sonuna kadar gece gündüz hiç fark etmez dinlerim balımm yeterki gerçekten sıkıntılarını paylaşmak istesinler seve seve dinler çözüm ararım ama gerçekten sıkıntısı olanlara ağlananlara değil

Bu arada erenim in fotolarını yükledim...........

hemen birazdan bakıyorum canım minikime

herkese günaydınnnnnnnnnn bugün günaydın a.s. benden olsun hadi bakalım ilerleyen sayfaları görelim...................

Günaydınnnnnnn hadi bakalım görelim sayfaları ...

günaydın kızalr nasılsınız
bugün cuma kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
günaydın hilalcim nasılsın canım

günaydın meleğimmmm opuyorumnanaktan
hayırlı cumalar....

daha ne kadar iyi bakmalıyım acaba kaydirigubbakcemile3

canım sen zaten her zaman kendine güvenen sabırlı ne yaptığını bilen bir insansın bu özelliğinden dolayı sana hayranımmmmm ve takdir ediyorum seniiii yürekten.... Olmasa bile deneyeceksin yapmadım demiyeceksin dualarım her daim her konuda seninle birtanem

komple değişiklik kesinlikle sanada çok iyi gelicek bak gör şekercim...

ekleyeceksin tabisi hele bir ekleme oyarım seniiii klava: klava:

sözüm sözsz......

herkese günaydınlar canlarım

Günaydınnnnn nurcum sositososito

günaydın ablacım bu varya süpper bir haberrrrr günler geçtikçe dahada keyif alacaksın gör bak allahım güzel günler göstersin.....

geldim birtaneemmmmmm geldimmm gül yüzlü ablam benim burdayım bak opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

evet rahat etmeye gelmişler zaten boşuna cennet anaların ayağı altında değil valla sinir etti beni dün çok sinirliyim kötükedihüso

geldim hayatım bu gün biraz geç geldim işe o yüzden erkenci davranamadım....
Nasılsın hilalcim ne var ne yok? Neler yapıyorsun?
Ne yaptın öğrenci bulabildinmi ders vermek için?

hoşgeldin canım a.s. ben de merak ettim rahatsızım demiştin ya......

eren beyle uğraşıyorum rahat vermiyo şurda 2 yazışayım yorumlarınızı cevapladım zar zor :)

yok canım ya pek özel ders talebi yok gibi gene bi bakacak ev sahibi burda dersanede çalışıyor ders ayarlayalım diyor dersanede ama o çok zor ancak evde verebilirim ereni kimselere bırakamam :1no2:

ne olduuuu? ne belli olacak? açıkla bakiim biraz :uhm:

valla çok keyifliydi, o kadar büyük zevk aldım ki, o yumuk ağzıyla çiğnemeye çalışmasını seyretmek harika valla :) amiiiiiinnnnn hepimize inşallah :)

canımsın sen benim, canımmmmmmmm Şeniz
evet rahat etmeye gelmişler zaten boşuna cennet anaların ayağı altında değil valla sinir etti beni dün çok sinirliyim kötükedihüso
boşver be güzelim, sadece kendimizi yıpratıyoruz, aynı dert benim de başımda Çok üzgünüm çoook

valla ben de Rüzgar ayaktayken açamıyorum bilgisayarı, ancak o uyurken, izin vermiyor bacaksız

ah o özel dersi bulmak var ya, çok zor... bizim burada da öyle... geçen gün biri aradı kızına ders aldırmak için ama o gün bugündür ses seda çıkmadı, bir hafta olacak neredeyse

selam canlarım gülçin filiz abla arife saolun ii dilekleriniz için nasılsınzız arkadaşalr hayırlı cumalar...

evet ya 1 tane bi gelse arkası çorap söküğü gibi geliyo benim okuldayken bile bir sürü öğrencim vardı ama bi siftah lazım işte:)

senin orası gelişmiş yer ya talep çok olması lazım..........boşver ablam şurdan gidelim ben bi dersaneye falan ortak olmayı düşünüyorum kendi işin gibi seni de alırım yanıma nanik yaparız onlara laelaelaelaelae

yok be güzelim, gelişmiş gibi görünen ama bir adım bile ileri gidememiş bir yer burası... ben de bir an önce gitmeye bakıyorum valla... hayırlısı inşallah... aman siz de bir an önce kurtulsanız oradan... ne zaman tayin?

hehehe... niye olmasın?

hadii ya şaşırdım valla yazık ben de güzel yerdir diye düşünüyodum heryönden.............

ay bu sene son inş. bu yaz bekliyoruz tayin bi pürüz çıkmazsa bunlara (başımızdaki ..... lere)pek güven olmaz ya bakalım........ :Saruboceq:

olur olur bal gibi olur kaydirigubbakcemile3

selam hanımlar baya bi kaynatılmış bi hareket bi bereket gelmiş topiğe maşallah acık bakabildim geçmişe neşe doğum yapmış ne güzel güle güle büyütsün kuzusunu

ben iyyim paşamda iyi maşallah
bi iş başvurusu yaptım torpil falan bulduk ama bakalım cvp bekliyorum hayırlısıysa olsun

ablam ben iyiyim çok şükür sen nasılsın maşallah rüzgara bakmaya doyamadım ne kadar tatlı olmuş ya buyümüşte küçülmüş sankim allah nazarlardan saklasın çok ama çok yakılşıklı oğluşun

burcum nasılsın canım hoşgeldin miraç nasıl iş başvurun hayırlı olsun inşallah gönlüne göre olur kuzum opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…