valla yazın güzel, tatil için güzel ama yaşamak için çekilecek yer değil, en azından benim gibi sosyal biri açısından, burası emekli memleketihadii ya şaşırdım valla yazık ben de güzel yerdir diye düşünüyodum heryönden.............
ay bu sene son inş. bu yaz bekliyoruz tayin bi pürüz çıkmazsa bunlara (başımızdaki ..... lere)pek güven olmaz ya bakalım........ :Saruboceq:
olur olur bal gibi olur kaydirigubbakcemile3
canıııım hadi bakalım, Miraç'a kim bakacak sen çalışmaya başlayınca? ayyy ben de bir çalışmaya başlasam... hayat iyice zorlaştıselam hanımlar baya bi kaynatılmış bi hareket bi bereket gelmiş topiğe maşallah acık bakabildim geçmişe neşe doğum yapmış ne güzel güle güle büyütsün kuzusunu
ben iyyim paşamda iyi maşallah
bi iş başvurusu yaptım torpil falan bulduk ama bakalım cvp bekliyorum hayırlısıysa olsun
ablam ben iyiyim çok şükür sen nasılsın maşallah rüzgara bakmaya doyamadım ne kadar tatlı olmuş ya buyümüşte küçülmüş sankim allah nazarlardan saklasın çok ama çok yakılşıklı oğluşun
hoşgeldin canım a.s. ben de merak ettim rahatsızım demiştin ya......
eren beyle uğraşıyorum rahat vermiyo şurda 2 yazışayımyorumlarınızı cevapladım zar zor :)
yok canım ya pek özel ders talebi yok gibi gene bi bakacak ev sahibi burda dersanede çalışıyor ders ayarlayalım diyor dersanede ama o çok zor ancak evde verebilirim ereni kimselere bırakamam :1no2:
ne olduuuu? ne belli olacak? açıkla bakiim biraz :uhm:
valla çok keyifliydi, o kadar büyük zevk aldım ki, o yumuk ağzıyla çiğnemeye çalışmasını seyretmek harika valla :) amiiiiiinnnnn hepimize inşallah :)
canımsın sen benim, canımmmmmmmm Şeniz
selam canlarım gülçin filiz abla arife saolun ii dilekleriniz için nasılsınzız arkadaşalr hayırlı cumalar...
senin orası gelişmiş yer ya talep çok olması lazım........../QUOTE]
Hilalcim ayvalığa gitmiş görmüş hatta kalmış birisi olarak söylüyorum canım gelişme namına hiç bir şey yok. Adam gibi bir doktorun Düzgün bir hastane ve laboratuarın bile olmadığı bir yer nasıl gelişebilirki.... Bu yüzden filiz ablamın istanbula dönmesini çok istiyorum özellikle ben orda kendisini köreltir sadece geriler hele hele rüzgarım sadece kasaba ortamında yetişen bir çocuk olur.... Ki bunu asla istemem o aftik ve bilgili bir birey olmalı.....
selam hanımlar baya bi kaynatılmış bi hareket bi bereket gelmiş topiğe maşallah acık bakabildim geçmişe neşe doğum yapmış ne güzel güle güle büyütsün kuzusunu
ben iyyim paşamda iyi maşallah
bi iş başvurusu yaptım torpil falan bulduk ama bakalım cvp bekliyorum hayırlısıysa olsun
Dünürcüm gelmiş hoş gelmiş nasılsın yavrummm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hala haber yokmu o işten :çok üzgünüm:
valla yazın güzel, tatil için güzel ama yaşamak için çekilecek yer değil, en azından benim gibi sosyal biri açısından, burası emekli memleketi
valla ablacım yanlış anlama beni ne olur ama bence ne yaz ne kış güzel gelmedi orası bana tatil içinde çok çekici bir yer gibi değil en azından bizim yaşıtlarımız için. Ama dediğin gibi ancak yaşlılar emekliler için orası kafa dinlemeye birebir. Bu yüzden çabuk topla pılını pırtını buraya dön çabukkkkkkklava: klava:
Filiz ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bak ne kadar temiz kalpliyim seni düşünürken sen geldin aşağılarda görüyorum seniiiiiiii opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
yerim ben o yakışıklı yaramazıı tam haylaz desene yaaa biliyormusun ben çok severim yaramaz çocuklarıı abla çok sevimli oluyorlar :kedi:valla yazın güzel, tatil için güzel ama yaşamak için çekilecek yer değil, en azından benim gibi sosyal biri açısından, burası emekli memleketi
hayırlısı olsun canım, çok haklısın hiç güven olmaz bunlara
canıııım hadi bakalım, Miraç'a kim bakacak sen çalışmaya başlayınca? ayyy ben de bir çalışmaya başlasam... hayat iyice zorlaştı
canım benim, sağol ben de iyiyim, hiç sorma valla bir yaramaz ki sana anlatamam, ne kadar yapılmaması gereken şey varsa Rüzgar orada... özellikle buluyor muzur, ah sağol birtanem, o senin güzel görüşün :)
ben de kaçtım oğlan delirdi bilgisayar yüzünden
ohooo gene düşüşe geçti topik gittim ta nerelerden topladım
günaydın boş sayfalar....................
günaydın canlarım nasılsınız
kızlar ben adet olmadım bu akşam doktora gidiyorum bakalım ne olucak
günaydın hilalcim nasılsın canımohooo gene düşüşe geçti topik gittim ta nerelerden topladım
günaydın boş sayfalar....................
günaydın bitanemmmm
Günaydın canım
Canım benim inş senin adına en hayırlısıdır ve yüzünü güldürür rabbim :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?