Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

valla yazın güzel, tatil için güzel ama yaşamak için çekilecek yer değil, en azından benim gibi sosyal biri açısından, burası emekli memleketi

hayırlısı olsun canım, çok haklısın hiç güven olmaz bunlara
canıııım hadi bakalım, Miraç'a kim bakacak sen çalışmaya başlayınca? ayyy ben de bir çalışmaya başlasam... hayat iyice zorlaştı

canım benim, sağol ben de iyiyim, hiç sorma valla bir yaramaz ki sana anlatamam, ne kadar yapılmaması gereken şey varsa Rüzgar orada... özellikle buluyor muzur, ah sağol birtanem, o senin güzel görüşün :)

eren demek sanada izin vermiyor ah bu çocuklr aahhh iyiki varlar
bende ceren uyanıkken açamıyorum c benden önce koşuyor ekranı krımaya çalışıyor bakacam derken

bencede ereni kimseye bırakamazsın gerçi olmasada üzme kendini güzelim yaaa bir sene kalmış nasılsa sık dişini idare etmeye çalış. Çok sıkılırsan (maddi manevi) ao demen yeterli üzme sen kendini..... :teselli:

Konuşuruz bir ara ablacığım arıyacağım seni akşama kaydirigubbakcemile5

daha ne keyifler yaşatacak sana annesi gör bak hep onunla vakit geçirmek oyun oynamak sadece onunla ilgilenmek isteyeceksin seni delirttiği zamanlarda bile inan bana.....

Sende benim Canımsın
CAN'sın Sen ABLAM Şeniz Şeniz

selam canlarım gülçin filiz abla arife saolun ii dilekleriniz için nasılsınzız arkadaşalr hayırlı cumalar...

bizler iyiyiz sen nasılsın güzelim sanada hayırlı cumalar....

Filiz ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bak ne kadar temiz kalpliyim seni düşünürken sen geldin aşağılarda görüyorum seniiiiiiii opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

yerim ben o yakışıklı yaramazıı tam haylaz desene yaaa biliyormusun ben çok severim yaramaz çocuklarıı abla çok sevimli oluyorlar :kedi:
hiçte bilem anasının oğluuu oooooo
ben de kaçtım oğlan delirdi bilgisayar yüzünden

tamam ablacım çok öptüm iyi akşamlaropuyorumnanaktan

Haftanın ilk iş gününden hepinize kocamaaaannnnnnnnn günaydın canlarımmmmm...

Nasılsınız bakalım hatun kişiler eyimisiniz...

Günaydın canlarım nasılsınız bakalım
bizim babamız şehir dışına gitti o yüzden cadı çok huysuz onunla boğuşuyorum
sizlerde iyisinizdir inş

bu ne ya herkes günaydın demiş kaçmış lmaz: arifem hariç .

arifecim nasılsın canım iyi misin?

aaa gitmiş:)

filiz ablaaaaaa gelince okursun bişey sorucam sen bu işi ne kadar sürede başardın yani rüzgara kendi kendine uyumayı öğretmeyi?benim iyi gibi artık çok ağlamadan uyuyo ama uyanmalrında bi azalma yok aynen devam yani 5 kere falan kalkıyo 2 tanesinde emziriyorum ya birden bırakmıyım dedim yavaş yavaş azaltıyorum 2 hafta diyo ama benim biraz uzun sürecek gibi

bi de çok ağlamadı ama ağlarken şeyini yıtcak gibi ağladığı için sesi kısıldı ya bişey olmaz dimi düzelmedi 3-4 gündür

ohooo gene düşüşe geçti topik gittim ta nerelerden topladım

günaydın boş sayfalar....................

günaydın canlarım nasılsınız
kızlar ben adet olmadım bu akşam doktora gidiyorum bakalım ne olucak

ohooo gene düşüşe geçti topik gittim ta nerelerden topladım

günaydın boş sayfalar....................
günaydın hilalcim nasılsın canım
günaydın bitanemmmm
Günaydın canım

Canım benim inş senin adına en hayırlısıdır ve yüzünü güldürür rabbim :Saruboceq:

günaydın nurcum nasılsın canım ilayda nasıl
aminnnnnnnn aminnn nurcum:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…