topik topik gezmemin amacı girdiğim topiği bulamıyorum canım o yüzden elekçi kadınlar gibi geziyorum anlayabiliyormusun ama ben geldim diyorum ama ben evliiyim kayınvalidemle aynı evde oturuyoruz mejbur gelen giden oluyoo o yüzden duramıyorum çok fazla anla yani kııız beni çok fazla bilgisayar başında otursam niye benimle oturmuyon diye anla işte kayınvalide durumlarını
oo kalabalıgız ...bende az kalkayım evi süpüreyim yavaş yavaş yoksa yapılacagı yok dagıldıkça dagılıyor maalesef egilmeden yapabileceklerimi yapayım bari..
annaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmm
bir kayınvalide mağduru taaaa
amaninnnnnnnnn
tanımasamda sahiplenirim seni kuzu sırf kayınvalide mağduru olduğun için kaydirigubbakcemile3
bak güzelim şuan konuştuğumuz sayfayı üst çubuktan sık kullanılanlara ekle ve gelmek muhabbet etmek istediğinde orayı tıkla kaldığın yerden devam et ama fazla geç kalma sayfalar başını almıp gitmiş olur sayfalarıda takip et çok geride kalma burada günlük sohbetler olooor çünkü anladınnn yerimseniben
tüm kayınvalide mağdurlarına kapımız açık bağrımıza basarız kaydirigubbakcemile3
tüm kayınvalide mağdurlarına kapımız açık bağrımıza basarız kaydirigubbakcemile3
canım geri geldiğimizde bu yazdıklarımız geri çıkıyoo mu geçmişe dair yaa canım durum böyle ahanda 15 20dk sonra çıkacam yaa benim hayat böyle sıkılıyorum anlayacağın bu durumdan napacan başa gelen çekilir gülçincim senin kayınvaliden yanında mı
demiii kıı dünüüürrrr :lepi:
evet canım sen bu sayfayı olduğu gibi ekle o sık kullanılanlar menüsünden tıkladığın zaman son bıraktığın yer çıkıcak
sıkıldıkça fırsat buldukça gel sen takıl bize hayatını yaşa demi kızlaaaaaaaarrrrrrrr
kayınvalide yanımdamılmaz:
allah korusunnnnn delikafadulden
öyle bişi olsa kesin katil olurdum kötükedihüso
altlı üstlü oturuyoruz canım
ben üstteyim o altta
eziyorum oniiiii kaydirigubbakcemile3
ayy kıyamam sana ben
ama sende hakettin güzelim şimdi kabul et biz hepimiz burdayken sen gezmelre git biz tatilde ikende sen gel olacak işmi
hoş geldin mavi deniz bak ağzımdan almışsın kendin söylemişsin
sürekli sızlanıyorsun evet ve bunun farkındasın bence bu njeden biliyormusun evdesin sürekli kendini dinliyorsun başka bir şey yok
anladın sen onu yerimseniben
uuyyy bende seni özzzledim gel bende seni öpem Şeniz Şeniz
sanane len nerde görüştüysek o benim dünürüm deeelmi sana noliiii :mymeka:
yaseminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kııızzzzz nöriinnn
isticek dimek hadi bakem senin oğlan elini çabık tutsunda bizim kızın duracağı yok gibim kaydirigubbakcemile3
ayyy düşünemiyorum onları banyodaaa :roflol: :roflol:
tabii bu halleriyle büyüdükleri halleriyle deeeeel kaydirigubbakcemile3
hee ya gitti senin oğlanın pipisi kaydirigubbakcemile3
kayracım hoş geldin güzelim nasılsın
ömürümüz nasıl annesi
büyüdükleri zamanda konuşuruk böleeee :hulya:heee kıskanıyom bende sapıklık varya güzelim damat aday adayımın şeyini kıskanıyom bana ne yarıcaksa manyak karıııı sapıkkkkkkkkkkkkkkk :roflol: :roflol:
delüyümmmm:lepi:ayy ayy şimdi ne şeker olurlar banyoda
:roflol::roflol::roflol: delüü
yavrummm herkes dağıdı çil yavrusu gibi bende çok iş ensemden kıçıma kadar tutuk vaziyetteyimmm mafoldumbenözgee nereye gitti bunlar gene
büyüdükleri zamanda konuşuruk böleeee :hulya:
delüyümmmm:lepi:
yavrummm herkes dağıdı çil yavrusu gibi bende çok iş ensemden kıçıma kadar tutuk vaziyetteyimmm mafoldumben
:roflol:
oyy kıyamam sana ensen neyse de kıçına dikkat et en değerli varlımız onlar bizim lazım olcak ilerde bak kıçımız sayesinde böyleyiz biz :roflol:
:kedi: gözüm gibi bakarım yavrummm ilerdede alan bakar artıkkk :lepi::roflol:
oyy kıyamam sana ensen neyse de kıçına dikkat et en değerli varlımız onlar bizim lazım olcak ilerde bak kıçımız sayesinde böyleyiz biz :roflol:
:kedi: gözüm gibi bakarım yavrummm ilerdede alan bakar artıkkk :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?