wışşşş salmam kısss senimi kırcammm :lepi:kıçının kasnağı ile napin napiinnnn kaydirigubbakcemile3
benim masa örtüsüde yarım kaldıydı onuda yapıver kıçın değmişken kaydirigubbakcemile3
bişicik olmaz yavrum korkma o kadarrrr gör bak sen adamı salmazsın yataktan kaydirigubbakcemile3
kısss sen beni ne korkutuon heee :mymeka: senin saçını başını yolarım inan kiiianam sen ondanda mı zevk aldın kıs seni azgın benim feleğim şaştıydı valla oteli inlettiydim :kedi:
bak işte terbiyeli olucm diyorum olamıyorum senin yüzünden :mymeka:
çoook becerikliyimidr ben uzuvlarım çok işime yarar allahıma bin şükürrr :lepi:hadi gel gel naniknanik
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ne beceriklisin sen ööle kıs ben daha elimle bile yapamıyorum :roflol:
kısss sen beni ne korkutuon heee :mymeka: senin saçını başını yolarım inan kiii
çoook becerikliyimidr ben uzuvlarım çok işime yarar allahıma bin şükürrr :lepi:
ohaaaa yavrum kocanda hiç acıma merhamet nezaket yokmuydu senin oldu olacak dalağını patlatsaydı barikkk kaydirigubbakcemile3korkunun ecele faydası yok şekerim hem daha bişey anlatmadım oteli inlettim dedim sadece 2 gün kıçımın üstüne oturamadığımı,2 haftada kendime geldiğimi,doktorluk olduğumu anlatmadım daha mafoldumben
:roflol: :roflol:
ohaaaa yavrum kocanda hiç acıma merhamet nezaket yokmuydu senin oldu olacak dalağını patlatsaydı barikkk kaydirigubbakcemile3
aaayyyyy amaninnnn kesik kuş cinayeti gibiiii hayy senin donanımınaa :teselli:onun bi suçu yok kıs napsın yazık benim donanımın maşallah ı varmış da ondan :kedi:
anam sen ondanda mı zevk aldın kıs seni azgın benim feleğim şaştıydı valla oteli inlettiydim :kedi:
bak işte terbiyeli olucm diyorum olamıyorum senin yüzünden :mymeka:
wışşşş salmam kısss senimi kırcammm :lepi:
yaparımmm yafrummm masa örtünüde yatak örtünüdeee :roflol:
kısss sen beni ne korkutuon heee :mymeka: senin saçını başını yolarım inan kiii
çoook becerikliyimidr ben uzuvlarım çok işime yarar allahıma bin şükürrr :lepi:
korkunun ecele faydası yok şekerim hem daha bişey anlatmadım oteli inlettim dedim sadece 2 gün kıçımın üstüne oturamadığımı,2 haftada kendime geldiğimi,doktorluk olduğumu anlatmadım daha mafoldumben
:roflol: :roflol:
hade cevaplarınızı yazın da ben gitçem oğluma radyasyon vermiyim çok fazla
ohaaaa yavrum kocanda hiç acıma merhamet nezaket yokmuydu senin oldu olacak dalağını patlatsaydı barikkk kaydirigubbakcemile3
tamam yafrummmm:1hug:oooo muhabbet tam benlikmiş ama oğlum fırsat vermedi bi türlü
şimdide kaçıyorum uyumuyo gelirim bi ara
aman silme boşver yaaaay şu fotomu sileyim barik tipime hiç gitmiyo bu muhabbetler kaydirigubbakcemile3
oooo muhabbet tam benlikmiş ama oğlum fırsat vermedi bi türlü
onun bi suçu yok kıs napsın yazık benim donanımın maşallah ı varmış da ondan :kedi:
oooo muhabbet tam benlikmiş ama oğlum fırsat vermedi bi türlü
ay şu fotomu sileyim barik tipime hiç gitmiyo bu muhabbetler kaydirigubbakcemile3
aaayyyyy amaninnnn kesik kuş cinayeti gibiiii hayy senin donanımınaa :teselli:
aaayyyyy amaninnnn kesik kuş cinayeti gibiiii hayy senin donanımınaa :teselli:
nasıl yani
ya neyden zevk alıcağğdım
sen başka bişidenmi zevk aldın anlayamadım :uhm:
ulen kendi yıldan çıkıyor sonrada bana bk atıyor terbiyemi bozuyo diye manyakmıdır nedir yaaaa :mymeka:
kırma beni kısssss
tamam yap annem sen borcumuz neyse öderiz kaydirigubbakcemile3
yol kıss yol onun saçını başını arkandayım ben naniknanik
ohaaaaaaaaaaaaaa
senin kocan insanmı yavrum :1shok:
meraklı karı nolcekkkk kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol:
:lepi:
ne övmesi kıs sen ne anladın ?hay ben senin donanımını yiyimmm
buda kendisini ne aynasında görüyorsa :roflol: :roflol:
bırakta bunları başkaları söylesin sen kendini ne övüyon bencil karı :mymeka:
hee ya dünür sohbetler tam senlikti ama damadım sağolsun
gel gene tamammı :a015:
ayy evet bencede hiç bağdaşmıyorsunuz kaydirigubbakcemile3
bencedeeeeeeeeee :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol::roflol:bencedeeeeeeeeee :roflol: :roflol: :roflol:
bekleriz ve görürüz canımcımm naniknanikevlendikten sonra bi daha konuşalım canım bu konuda bence şimdi atıp tutmak kolay tabii :mymeka:
ay şu fotomu sileyim barik tipime hiç gitmiyo bu muhabbetler kaydirigubbakcemile3
hoşçakal gülümhade ben çıkıyorum garik sonra görüşürük öptüm hepinizi opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?