günaydın hayatım :) kolay gelsin sana, aman yakalanma kaçamak yaparken Şenizgünaydın kızlar nasılsınız
bizim şirkette bugün ıso denetimi var bugün pek gelemeyebilirim ama arada kaçamak yaparım heralde
kendinize çok dikkat edinn öptümmmm
evet hayatım, dün misafirlerim vardı, yorgunluktan pestilim çıkmış akşam uyuyakalmışım erkenden :)iyiyim ablacımmm :lepi: sen nasılsınnn eftt dün bayaa kaynattıkkk zemuszemus sende misafir varmış galib dimiiiiii
ooo sen de yoğunsun anlaşılangünaydin canımmm bizdede yönetim kurulu toplantısı var öğlen 2.5 ta bende pek gelemeyebilirmmmmburda açık olur sayfamda yazamam amaa :tomato:
kızlar netim bir gidip bir geliyor, birden kaybolursam merak etmeyin
merhab kizlar yeni topiginiz hayirli olsun nasilsiniz bakalim bebisleriniz nasil cogunuz kucagina aldi büyüdü bile benim ilaydam gibi teyzesinin minik prensesi büyük prenses bende cünkü onun icin o minik teker teker isimlerinizi yazmayacagim beni taniyanlar biliyor zaten bilmeyenler ise ben nurun ablasi
günaydin kıslaaaarrr..bugun gülçincanım öğleye kadar yokmuş ölemiiimafoldumben
günaydın kızlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr... dün amma kaynatmışsınız, bravo :) Gülçin'im öğleden sonra gelecekmiş, çok geç kalmaz umarım :)
günaydın kızlar nasılsınız
bizim şirkette bugün ıso denetimi var bugün pek gelemeyebilirim ama arada kaçamak yaparım heralde
kendinize çok dikkat edinn öptümmmm
kızlar netim bir gidip bir geliyor, birden kaybolursam merak etmeyin
günaydın herkese.............. a.s. bugün durgun geçicek galiba
Selam arkadaŞlar nasılsınız?
selam kızlar
heeeeeeeeeeyyyyyyyyyyy milleeettttttt ben geldimmmmmm kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
kuzumu doktoro götürdük sabahtan beri onunla ilgilendiğimiz için ancak gelebildim iş yerime. önce sağlık ocağına gidip aşısını vurulduk sonra gittik biz güzel karı-koca ve bebişimiz kahvaltı ettik sonrada doğruuuuuuuuu hastaneyeeee
malum idrar yolun enfeksiyonu vardı bizim kuzuda yine çişini bekledik hanımın tam 1,5 saat sonra yaptı cadım kaydirigubbakcemile3 bu kez inatla bekledim ama veeeeeeeee tahliller tertemizzzzzzz zemuszemus zemuszemus zemuszemus
kızımda enfeksiyon felan kalmamış cancanlar temizlenmişşşşşşş ayrıcada ek gıdaya geçebilirsiniz dedi doktorumuz ve özel bir broşür gibi bir şey verdi. Onun içinde bebeklere günlerine ve aylarına göre neler verilmeli hangi gıdaları ne sıklıkta nasıl tüketmeli felan diye baya faydalı bir şey yani.
Bu arada kızımız tam 7 kilo olmuş teyzeleri vede boyumuz 64 cm.
Komacan olmuş yaaa zemuszemus zemuszemus zemuszemus
bizden haberler böyle sizlerde ne var ne yokkkkk hanımlarrrr cadıarzu
ooo ablacım hoş geldin nassın iyisin
görüşemez olduk garii arada bir gelş kendinden haber et olurmuuu
özgemcanımmmmmmmmmm kuşummmmmmmmmm şeniz
nassen kuzummmmm geldim annem ben geldim emme sen yoksun mafoldumben
ablaaaaaaaaammmmmmmmmm seni çok özledimmmm nasılsınnnnnn
hee ya kaynattık acık :kedi:
Ben burdayım ablacım geldimmm ama ama ama sende yoksunnnn mafoldumben
günaydın arifemmmmm
tünaydın daha doğrusu kaydirigubbakcemile3
canımmm demek denetleme var allah yardımcın olsun kuzummm...
Ooyyy ablaaammm fazla ayrı kalma ne olur gel emi össledim seniiiii şeniz
tünaydınnn kıısss gelip gitmişsin neyse biz buralardayız yine gelirsin kaydirigubbakcemile5
selam canikom nasılsın iyimisin?
slm kızlar nasılsınız bakalım
gülçinim maşallah kuzuma kocaman olmuş
yesin onu teyzesi
slm iyiz nurcum sen nasılsın tatlım ilayda nasıl?
slm kızlar nasılsınız bakalım
gülçinim maşallah kuzuma kocaman olmuş
yesin onu teyzesi
iyim hayatım saol.maşşallah gözün aydın enfeksiyonda btmiş kız maşallah dilini ısır boyunu kilosunu yerim ben onun
bende iyiyim canım
ilayda şimdi uyudu teyzesi
canımmmmmm
evet teyzesi kocaman oldu maşallah maşallah kızıma
tam yemelikler valla kız nurrrr
evet canım yaa tü tü tü kırk bir kere maşşallah kuzuma
darısı başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?