Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

canım günaydın hoş geldin nasılsın
sana özelden yazdım oraya bakarsan anlarsın yerimseniben
günaydın canım hoşbuldum iyi sayılırım çok şükür cerenimizede maşallah yaaa ne zaman doğduda ne zaman büyüdü bu kadar zaman ne çabuk geçmişş

günaydın arifecim sen nasılsın canım neler yapıyosun

günaydın kızlaaaaaaaaaaarrrrrrr, nasılsınız bakalım?

Yasemincim Sudemiz nasıl? yeni resimlerini koysana :) oyyy kıyamam, 6 ay meme verdin değil mi sen? kuzucuğunu mıncık mıncık sever misin benim için?

kizlar anneadaylarii hepinize hayirli dogumlar diliyorummm.. bize de siz dua edin arkadaslarrr bizde sizin gibi hamis olmak istiyozzz sizin dualarinizz kabul olurrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

maşallah kızımıza allah nazarlardan korusun miniğimi
aminnn canım inşallahhh sabırla bekliyoz hayırlısı
siz varya bitanesiniz canlarım hiç yalnız bırakmadınız bizi hissettirmediniz bile
hepinize teşekkür ederim allah razı olsun canım arkadaşlarımmm
yok be canım olmuyor yapamıyorum allah allah bendemi bi sorun var ifaedede kullanamıyorumm

iyiyim canım benimmm çalışıyorumm bi değişiklik yok

Gülçiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm nasılsın hayatım?

Arifeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmm naptın doktor işini? bak yapıştım yakana haaaa

Özgecim nasılsın hayatım?

günaydın canım hoşbuldum iyi sayılırım çok şükür cerenimizede maşallah yaaa ne zaman doğduda ne zaman büyüdü bu kadar zaman ne çabuk geçmişş

sorma canım yaa doğdu valla doğduda büyüdü bilee darısı sağlıkla sıhhatele başınıza inşallah

günaydın kızlaaaaaaaaaaarrrrrrr, nasılsınız bakalım?

günaydın ablacım hoş geldin nasılsın?

kizlar anneadaylarii hepinize hayirli dogumlar diliyorummm.. bize de siz dua edin arkadaslarrr bizde sizin gibi hamis olmak istiyozzz sizin dualarinizz kabul olurrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

rabbim hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah sen ve bekleyen isteyen tüm hamiş adaylarımıza :Saruboceq:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

sabır evet herşeyin başı sabırrr ve rabbim sana bu sabrından dolayı gerçekten güzel bir ödül mükafat vericek ben buna inanıyorum.

ne demek birtanem biz bir aile değilmiyiz herşeyimizi paylaşmıyormuyuz burda neden yalnız bırakalım seni lütfen sen bizim ailenin efendi olgun anlayışlı kızısın ve canımızsın Şeniz Şeniz
rabbim gönlüne göre vresin inşallah :Saruboceq:

günaydun kızlar nasılsınız

yaseminnnnnn senmisinn kimleri görüyorummm ya ne kadar özlemişiz sizii nasılsın canım sudemiz nasıl
işbaşı ypamışsın hayırlı olsunn canım

canım benim çok sağol bende çok özledim sizi valla. kızım iyidir inşallah teyzesi dedesi uyumuyo diye şikayet ediyo ama alışır inşallah.

hoşbulduk canım beniim inşallah herşey yoluna girer onun için tüm çabam yoksa yatarım evde valla..:) sağıyorum balımmmm demin haber aldım içirmiş biberondan sütünü çok mutlu oldum uyku problemi yaşıyo yavrum gün içinde ananesi sebze çorbası yoğurt meyve suyu yediriyor ama henüz kaşıkla karnını doyurmaya alışkın değil anca yavaş yavaş doyuyo herhalde akşam erken gelirse eve basıyo feryadı babası durduramadı dün koştura koştura gittim saçımı kokladı resmen yavrum sarılıyo gülüyo hep dua ediyorum alışsın inşallah.

Yasemincim Sudemiz nasıl? yeni resimlerini koysana :) oyyy kıyamam, 6 ay meme verdin değil mi sen? kuzucuğunu mıncık mıncık sever misin benim için?

iyi çok şükür ablam anlattığım gibi sen nasılsın bıcırık nasıl çok ayrı kaldım sizden ne oldu ne bitti bilmiyorum mıncıklarım tabi teyzesi ona kavuşunca yiyorum onu zaten. 6 ay bitti dün 2 hafta oldu ek mamalara başladık. sütümüde sağıyorum arada alışacak inşallah. aakşam gece sabah emziriyorum.

iyiyim canım benimmm çalışıyorumm bi değişiklik yok
anladım canım kolay gelsin

amiin canım valla bende 27. haftaya gelmişim sanki daha dün hamileyiiim diye bağırıyodum bizde hastaneden arta kalan zamanlarda kaydirigubbakcemile3 bebişimize ciciler alıyoruz odasının falan siparişini verdik onları gördükçe dahada heycanlanıyorum aldığım kıyafetleri çıkarıp çıkarıp bakıyorum sanki daha giymeden kokusu sinmiş üzerlerine yavrumun bu arada biz hala bi isim bulamadık yaaaa benim bulduğumu eşim beğenmiyo eşimin bulduğunu ben beğenmiyom napçaz bilmem kaydirigubbakcemile3

ablaaaaaaaaammmmmmmmmmmm Şeniz Şeniz
çok özledim seni yawww nerdfesins en nasılsın iyimisin keyfin yerindemi?
dün misafirlerin varmış hayırdır :uhm:

canııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmm... ben de çok özledim birtanem... yok dün değildi, pazartesi vardı misafirlerim. Apartman komşuları toplanıp gelmek istemişler ben İstanbul'a gitmeden, hem temizlik hem de kek börek falan yapmıştım, dolayısıyla buraya hiç uğrayamadım, dün internet 10.30 gibi bir gitti akşam saat 6.00 mıydı 7.00 miydi neydi düzeldiğinde... bugün öğleden sonra da ben Cunda'ya gideceğim, eski komşum çaya çağırdı... bu hafta gördüğün üzere bayağı yoğun geçiyor kaydirigubbakcemile3

ooyyy yesin onu teyzesi kıyamam ben yaa cnaım benim
canım sütün geldiği sürece ver ben veremiyorum kahroluyorum aklıma geldikçe delleniyorummmm
ayy canım yaaa normaldir uykusuzluk canım benim hem sude büyüdüğü için gündüz daha çok uyanık kalmak isteyecek hemde sensizliğe daha alışamadı annesi seni arıyordur heran geleceksin diye o yüzden uyumuyordur belki o uyuyunca gelir gidersinde göremez diye korkuyordur yavrum ya onada alışır zamanla annesi şu bir hafta 10 gün geçsin hayırlısı ile herşey yoluna girer birtanem yeterki sen kendini fazla üzme sıkıntı yapma olurmu.
ooyyy demek saçlarını kokladı ayy canım kurban olurum ben ona özlüyor seni annesi yaa Şeniz Şeniz

biberonada alışır zamanla hayatım sevdiği şeyleri verin biberonla daha kolay olur alışması :ecrin_bebek:

ayyy sorma yaaa o günler ne güzeldi dimi bende cerenin eşyalarını çıkarır çıkarır bakardım hadi doğsunda giydireyim bunları diye kaydirigubbakcemile3
ama bak doğduktan sonra o cicileri üzerinde görmek ayrı bir keyifff kaydirigubbakcemile2

bu arada sen nasılsın canım ya senin ilk dönem baya zorlu geçmişti şimdi nasılsın nasıl gidiyor?

daha isim bulamadınızmııııııı :1shok:

sizde en kötü ihtimalle göbek bağını kesen ebenin adını koyarsınız kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

haaa evet ya doğru pazartesi misfir vardı dünde net yoktu
cerenle ilgilenmekten hafıza kaybına uğruyorum zaman zaman kaydirigubbakcemile3
vaaaayyyyyyyy demek cundaya gidiyorsun ne güzel gez gez sen bol bol şimdi gezme vaktin arasın bu günleri kaydirigubbakcemile3

günaydın ablacım nasılsın
canımm ablam benimmm yeterki sen yapış ablaların bitenesii ablacım şimdi adetimi bekliyorumm sonuca göra kasımın 2.cumartesi allahın izniyle doktordayım kasım ayı yeni bir başlangıç yapıcam
inşallahhh şimdi doktora gidicem adetini bekle dicek bekliyoz bakalım herişte bir hayır vardır dimii

gülçinimmm canımm benimmm inşallahhhh anım inşallahhh nesemide merak ettim uğramadı ne zamandır ya

yasemincim zamanla alışıcak kuzucuğun merak etme iyidir annesii seni en iyi gülçin anlar heralde

sağoll jasmincimm minik kızın nasıll maşalalh sende 30 haftalık olmuşsun nerdeyse

doğru canım ya tam tamına 3 ayım kaldı inşallah bu üç ayıda kazasız belasız atlatırız bebişime kavuşurum ben nasıl olayım evet ilk üç ay çok kötüydü sonrada farklı farklı şeyler çıktı işte şekerim yüksek çıktı diyetisyene gidiyorum şeker ölçme aleti aldık evde ölçüyorum çok şükür düştü şekerim ama canım nasıl tatlı istiyo anlatamam ama malesef yasak ama olsun bebişim doğduktan sonra bol bol yerim kaydirigubbakcemile3 bide boyun ağrılarım var ve baş ağrılarım fizik tedavi uzmanına yönlendirdi doktor boyun fıtığından şüphelendi tövbe yarabbimmm dedim mubarek bütün hastalıklarım hamile kalmamı beklemiş sanki ortaya çıkmak için kaydirigubbakcemile3 sonra bir hafta fizik tedaviye gittim ama hamile olduğum için bana sadece sıcak uygulaması vede egzersiz yaptırdılar şimdi evde devam ediyorum aynı şeylere bakalım bunlarda birer sınav napalım bebişim için katlanıcaz inşallah hepsi geçicek böyle yani canım isim konusuna gelince evet galiba bu gidişle öyle olucak ismiyle gelsin diyorum artık eşimle bi türlü ortak bi fikre varamadık ne zormuş ya başkaları hamileyken karşıdan onlara isim önermek kolay geliyodu ama şimdi kendi çocuğuna her ismi yakıştıramıyo nedense insan kaydirigubbakcemile3

gülçinimmm canımm benimmm inşallahhhh anım inşallahhh nesemide merak ettim uğramadı ne zamandır ya

yasemincim zamanla alışıcak kuzucuğun merak etme iyidir annesii seni en iyi gülçin anlar heralde

inşallah canım ya herşeyin vakti zamanı var işte beklicez
neşe iyi güzelim ya ara ara grş. onun işleri yoğun o yüzden çok sık gelemiyor topiğe ama genel olarak iyi

evet canım şimdilik yasemini en iyi anlayan benim ama alışıcak zamanla mcbur ne yapalım

kızımı en son iki hafta önce gördüm iyiydi canım zaten içimde kıpır kıpır maşallah kaydirigubbakcemile3 evet sorma ya az kaldı benimde zaman yaklaştıkça hiç geçmiyo sanki günler hehe darısı başına inşallah canım tabi hayırlısıyla

ooyyy canım yaaa aynen dediğin gibi olmuş valla bütün hastalıklar pırtlayıvermiş hamişlikte ama işte hamilelikte vücuttaki bütün herşey bebeğe gidiyor ve anne elden ayaktan kesiliyor vücut direnci kalmıyor böylelikle var olan bir şey 1 yıl sonra çıkacaksa hamilelikte hemen pörtleyiveriyor sağlık olsun buna şükür bu günler de geçicek hayırlısı ile sen hele bir kızımızı doğur sağlıkla kucağına alda heğsi geride kalıcak o senin doktorun ilacın şifan olucak inşallah

doğruı evet doğduğu an aslında bir isim gelir aklınıza hatta direk seslenirsiniz bile o isimde kalır kaydirigubbakcemile3

gülçiiiiiiiiiiiiiiiinnn alıntı yapamıorum el at nen sınıf başkanısın senn :1hug:
kıslar ben bugunde çok yoğunummm şu hafta bi bitse rahatlıcam die umuorum amaaa bide 29 ekim tatili var tam süper olcakk kaydirigubbakcemile2 dün toplantı vardı bugun tescili olcak evrak hazırlıorummm...
dün çok gergindim millet önündeki işi uzatıo başka işleri olmadığı için iş yapalım gözükelim die büyük başlaraaa bende açtım ağzımı yumdum gözümüü ilk defa sesimi yükselttim ama baktım millet etrafımda pervane ne yalaka insanlar dedim yaaa samimiyetsizler diom içimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…