canımmmmmm
evet teyzesi kocaman oldu maşallah maşallah kızıma
tam yemelikler valla kız nurrrr
evet canım yaa tü tü tü kırk bir kere maşşallah kuzuma
darısı başıma
ayy yazamadım kızlar miraç kucakda uyuduğu için onla uraşıom yatırıom mızıklanıo
dünür kı maşallah gelinime büyümüş bişicide yokmuş sağlıklı büyüsün inşallah
ayy yazamadım kızlar miraç kucakda uyuduğu için onla uraşıom yatırıom mızıklanıo
dünür kı maşallah gelinime büyümüş bişicide yokmuş sağlıklı büyüsün inşallah
hemde nasıl yenir bu çıtırlar cokacimcoookcokacimcoook
ooooo çok sevindim hayatım, çok şükür kuzumuz iyi :) üstelik de büyümüş maşallah, Allah nazarlardan saklasınheeeeeeeeeeyyyyyyyyyyy milleeettttttt ben geldimmmmmm kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
kuzumu doktoro götürdük sabahtan beri onunla ilgilendiğimiz için ancak gelebildim iş yerime. Önce sağlık ocağına gidip aşısını vurulduk sonra gittik biz güzel karı-koca ve bebişimiz kahvaltı ettik sonrada doğruuuuuuuuu hastaneyeeee
malum idrar yolun enfeksiyonu vardı bizim kuzuda yine çişini bekledik hanımın tam 1,5 saat sonra yaptı cadım kaydirigubbakcemile3 bu kez inatla bekledim ama veeeeeeeee tahliller tertemizzzzzzz zemuszemus zemuszemus zemuszemus
kızımda enfeksiyon felan kalmamış cancanlar temizlenmişşşşşşş ayrıcada ek gıdaya geçebilirsiniz dedi doktorumuz ve özel bir broşür gibi bir şey verdi. onun içinde bebeklere günlerine ve aylarına göre neler verilmeli hangi gıdaları ne sıklıkta nasıl tüketmeli felan diye baya faydalı bir şey yani.
Bu arada kızımız tam 7 kilo olmuş teyzeleri vede boyumuz 64 cm.
komacan olmuş yaaa zemuszemus zemuszemus zemuszemus
bizden haberler böyle sizlerde ne var ne yokkkkk hanımlarrrr CADIARZU
ablaaaaaaaaammmmmmmmmm seni çok özledimmmm nasılsınnnnnn
hee ya kaynattık acık :kedi:
ben burdayım ablacım geldimmm ama ama ama sende yoksunnnn mafoldumben
ooyyy ablaaammm fazla ayrı kalma ne olur gel emi össledim seniiiii Şeniz
canım yukarıda Gülçin'e de anlattım, netin azizliğine uğradımbiz geldik
aaa kimseler yok bugün
filiz ablam nerde
ooooooooooo coşmuş muhabbetler bensiiz:) nasılsınız canlarım? ben işe başladım artık ama ama kuzumu çok özlüyorum 3gündür kakada yapmadı
canım dün o kadar yoğundu ki anlatamam yaneee bugun inşallah sakin geçrrr:lepi:özgem noldu kuşum
günaydın kızlar nasılsınız buraya taşınmışsınız hayırlı olsun hayırdır neden diğer topiği terkettiniz :)
Günaydın günaydın...
cerenimin annesi sana sorcağım çok şey var benim çok özlemişim cidden baya uzun zaman oldu bebişim 6 aylık oldu dertler değişti nasıl doğacak süt gelecekmi derken şimdi mamaya biberona nasıl alışacak diye dertleniyorum alışamadık biz 6 ay beraber kalınca çok zor oluyomuş heer akşam ağlayarak alıyorum yavrumu kucağıma.. kavuşunca birbirimize kokluyo resmen beni.
günaydun kızlar nasılsınız
gülçinim günaydın canım nasılsın ohh maşallah cernimiz çok iyiyimiş sevindim kocaman kız olmuş annesi allah nazarlardan saklasın
ya kk da sorun var galiba alıntı yapamıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?