Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

sende iyiki varsın ablacım
yok ablacım bitti gerçi inciri sonuna kadar devam ettiremedim midem daha fazla dayanamadı
geçen hafatada civanperçemi çayı içtim ama şimdi adete kadar içmicem eğer bişi varsa zarar veriyomuş
önümüzdeki hafta adetimi bekliyorum

hayırlısı olsun hayatım, sen daha doktora gitmedin değil mi?

günaydın canlarım herkese iyi haftalar diliyorum
sabah 6dan beri miracı uyutmaya çalışıyorum
akşam hiç bir anne kalmadı yanımızda ilk defa yanlız kaldık ve sabaha kadar uyumadım oğlum uyudu ama ben acaba bişi olcakmı demekten başından ayrılamadım şimdide uusunda kavaltı yapam die bakıom

günaydın hayatıııımmmm... demek oğluşunla başbaşa kaldınız... insan tedirgin oluyor değil mi? nasıl bir şey bu yaaa... Allah yardımcımız olsun valla... tedirginlikler doğduktan sonra da bitmiyormuş değil mi canım? hadi bakalım şimdiden afiyet olsun sana :)

iyi olmaya çalışıyorum ablacım biraz zor zamanlar geçiriyorum
ama ilaydam çok iyi teyzes şimdi kucağımda oyun oynuyor
sen nasılsın rüzgarım nasıl ablacım

canııııımmmmmmm, ne kadar büyümüş İlayda... maşallah maşallah maşallah 1 ayda kocaman olmuş :)

ne oldu? sağlıkla ilgili bir problem değildir inşallah

ben iyiyim hayatım, Rüzgar da iyi çok şükür :)

ablacım biraz epresyona girdim gibi
geçen hafta o yüzdene çok yazamadım buraya

günaydınnnnnn güzeller bir türlü yazamadım size yaaa
herkese güzellll bir hafta diliyorum cancanlarrrr
umarım topiğimizde de yoğun bvir afta olur bol sohbetliii
eee nasılsınız canlarım herkesler iyidir işallah

filiz ablam canımmm senle görüştük ama hemencecik kaybolmuşsun haber etmeden

nurum iki gözüm sana da günaydın birtanem nasılsın iyimisin neler yapıyorsun ilaydama bayıldım annesi maşallah maşallahhhhh

arifem canım yalnız kalmışsın iş yerinde güzelim anlaşılan bu haftada sen yoğun olucaksın

hilal hoş geldin şeker naberrrrrrrrr

dünürüüüümmm damadımla nihayeti baş başa kaldın sonunda demek ayyy süpperr korkma annesi korkma alış bunlara en güzel günler oğlunla birlikte yalnız baş başa olduğun günlr anlayacaksın bunu.

veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
özgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmm
günaydın birtanemmmmmmmmmmmmm nabeeeeeeeerrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…