Meleklerine kavuşanlar, kavuşmak için gün sayanlar....

hoşgeldin güzelim
demek lohusalık sıkıntıları sende de başladı
işte kaçınılmaz son :umursamaz:
neyse sıkmamaya çalış kendini ağlayabildiğin kadarda ağla açılırsın hepsi geçecek unutma ve bu günler geride kalıcak bak biz o günleri hatırlamıyoruz artık demi nurummm

ablammmmm
hoşgeldin çok özledim seni
ağrım bugün biraz fazla inş geçer
sen nasılsın az kaldı ablacım inş hayırlısıyla paşamızı alacaksın kucağına
bizi ihmal etme fırsatını buldun mu kaç gel
canım olağan şeyler sıkma kendini ağla
o günler çabucak geçecek inş
kuzuna kavuşmanın tadını çıkar

evet canım unutuluyor o günler

hanımlar merhaba anne sütünün kalitesini artıran yöntemler içinde sütün yağ seviyesini normal haline döndüren bildiğiniz bir yöntem varmııı

hanımlar merhaba anne sütünün kalitesini artıran yöntemler içinde sütün yağ seviyesini normal haline döndüren bildiğiniz bir yöntem varmııı

bu konuda yardımcı olmayı çok isterdim
isterdimki emzirme konusundaki tecrübelerimi paylaşayım
ama malesef hiç bir fikrim yok

mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

sağol canım yardımcı olmuş kadar oldunnnnn opuyorumnanaktan :ecrin_bebek:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

güldürme beni alllaaseeennn
internette araştır güzelim mutlaka kendine cevap bulursun hatta kk da bununla ilgili bölümler vardır eminim bir araştır sen yerimseniben

heh bakmadık yer kalmadı süt kalitesi arttırıcak herşeyi zaten yaptımmm ama yağ oranı toparlanmıyor bir türlü ayrıca her yerde süt kalitesi ile ilgili bilgi var bu konuda yok :1no2: mafoldumben mafoldumben offffffffffffff offfffffffffffff senağlama senağlama napıyım yaa sıkıldım iyiceee bu süt durumundan akannehir :bbo:

sen sütünü arttırmak istemiyormusun ben yanlışmı anladım acaba :uhm:

sen sütünü arttırmak istemiyormusun ben yanlışmı anladım acaba :uhm:

yok canım sütüm arttı ama yağ oranı düştü bağırsak enfeksiyonu geçirmiştim ben o gün bugündür sütümü arttırdım şükür ama çok ama çok cıvık sıvı halde sütüm yağ oranı olmadığından kızımı ne zaman emzirsem hemen kusuyor doktora sordum sindirim sistemi adepte olamıyordur dedi ne yapabilirim dedim birbuçuk ayda ancak toparlanır dedi alternatif tıptan bişi söylemedi yani bende bunları bulmaya çalışıyorum varsa bir yöntemiiii yerimseniben

cancanlar bana müsaade güzeller benim mesai biter ve bende gider
hepiniz kendinize iyi bakın anacım sizleri sevooorummm vede öpooorummmm
yarın yine aynı saatte görüşmek dileği ile hoşça ve dostça kalın :):):)

e o zaman doktorun dediği gibi zamana bırakacaksın güzelim bir yöntemi olsa idi doktor söylerdi diye düşünüyorum tabii ben bu durumları yaşamadım için bilemicem malesef üzgünüm

güle güle canım kendine dikkat et üzüntü yok
kuzumuda öp benim için

canııııım sağolasın :) biz de bekliyoruz dört gözle delikafadulden eyvaaaaaaahhhhhhhhhhh en korktuğum kısım işte, lohusalık :1shok: demek sende de başladı... ben napıcam ya??? akannehir
evet canım, Allah kimseyi evinden ayırmasın :)

koltukta otururken ben de zar zor bacak bacak üstüne atıyorum ama fazla oturamıyorum öyle, ama sırtını dimdik duvara yaslayarak oturup da bacağını öbür tarafa atmaya çalışmak artık benim için imkansız hale geldi, birde bacak aramdaki iç taraftaki kemikler ağrımaya başladı, hem sağ bacağımın hem sol bacağımın, tam olarak neresi olduğunu anlatabilmişimdir umarım, bitiminde şeyin başladığı yer işte... neyse nedenini
anlayamadım.

aman boşver uyma sen kaynanana, bırak o tırlatsın güzelim... yine kaşıntısı tutmuş anlaşılan :mymeka:

evet aynen öyle bir kaynana olmak gerekiyor... hiiiiiiç karışmamak en güzeli yerimseniben

hmmm anladım... nerden çıktı şimdi bu ya :çok üzgünüm:

ben de sizleri çoooooooookkkkkkk sevooooooorum ve de öpooooooorum Şeniz

ben de çok özledim canım :) demek son günlerde bu yüzden buraya fazla takılınamıyormuş, şimdi anlıyorum kaydirigubbakcemile3
ne zaman gidiyorsun doktora sen? bir an önce git ve bize de haber ver lütfen... ben iyiyim canım, daha doğrusu iyi olmaya çalışıyorum, her gün biraz daha ağırlaşmak dışında, eh bu da olacak artık, doğuma kadar idare edeceğim, gülü seven dikenine katlanır di mi? kaydirigubbakcemile3
fırsat buldukça geleceğim canım, ben de çok özlüyorum sizleri ve neler olup bittiğini merak ediyorum :)
şimdilik kaçıyorum, herkesi çooooooook öpüyorum Şeniz

günaydın kızlarrrr
ben grip oldum çok kötü bademciklerim şişti bütün gece miraçda uyumadı
mafoldumben

günaydınnnnnnn

günaydın gülçinim nasılsın canımm geçmiş olsun dün tansiyon sorunun olmuş üzülme sıkma canını bitanem kimsenin seni üzmesine izin verme uzak dur canımm

günaydın burcum nasılsın canım sanada geçmiş olsun arkadaşım bol bol vitamin al meyva tüket
daha fazla ilerlemesinn miraç niye uyumadı odamı hasta olduu yoksamm (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…