Canim bu siralar yogunsun galiba....ins.yarin tartida eksi cikarsin.gecen hafta Ki derecen cok iyiydi.....ins.bu hftada iyi sonuc alirsin ins........
Ramaskam nasılsın?İyi dileklerin için sağol.Sana devamlı topikte yazıyorum,özeline de mesaj attım.Seni çok merak ettim.Meleğin nasıl?Sanaırım sende miniğinle ilgilendiğin için yoğunsun.Bende oldukça yoğunum.Geceleri zor zar vakit bulup anca menü bildirimi yapabiliyorum.Şuan yorgunluktan gözlerim kapanıyor.Sen kendine ve meleklerine iyi bak.Öpüyorum sizi kocaman
Canim cok sagol ben moral olarak cok iyi degildim.o yuzden cok cvp yazamadim aa okudumm canim iyi dileklerin ve dualarin icin cok sagol....moral olarak simdi daha iyiyim.pazartesiyi bekliyorum.tekrar test yapilcak.ins.iyi cikarsa eve gidicez....
Canim bana ozelden mesajin uasmadi...
Bu siralar evet yogunsun farkindayim.menulerini bile gec saattte yaziyorsun..canim evin tadilati ne durumda ins hersey yolundadir.....ama masallah iki haftadir iyi kilo veriyorsun....ins.bu haftada guzel kilo verirsin....canim endine iyi bak opuyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?