Melexin'in Diyet Günlüğü

evet cnm:) ben gül,saphira... nın dönemınden....güzel kilo verdiriyor karatay.ben dikkat etmediğim için aldım kilomu...

İnşallah en kısa zamanda ideal kilona kavuşursun.Bende yıllardır kilo al-ver bıktım artık.Beni kilomu koruyamamak korkutuyor.Sen çok mu abarttın ki ?Kilo korumada ne yapmalı ? Ben daha ideal kiloma kavuşamadığımdan bunların derdine düştüm

Sabah (08:30)2 kk yumurta,1 kk beyaz peynir, 1 mandalina ,1 k.incir, 2 ceviz,4 zeytin
Akşam(17:30) yarım Porsiyon et döner
(21:00) komşunun "Allah aşkına " ısrarıyla 2 yaprak sarma

Liste güncelleme:

1-fbmy8785 : -%1,94
2-topalpire : -%1,85
3-melexin : -%1,1
4-sivasıngülü : -%0,94
5-nurudilara :-%0,85
6-iğneoyası :-%1,84
7-sadece aşkım:-%1,83
8-ficans :-%0,15

9-iyiniyetli :+%0,35
10-sersum :+%0,79
11-papadiya :+%2,04
12-birdy :+%3,18
13-zeytindalı :+%3,22

canim gunaydin. afiyet olsun.

bence kilo vermek kadar korumakta zor...kilo verince rahatlarsan ve yemeye baslarsan hop gittigi gibi geri geliyor...
canim once su kilolari verelimde ins.koruma doneminde de SIKI tutariz ...
ben gecen sene karatayla 2.5 ayda 8 kilo verdim sonra turkiyeye gittim tatile. hic dikkat etmedim yedim ictim gezdim.2.5 ayda 10 kilo aldim...
bu arada ben hamile kalmisim ama ilk kizimda bile 9 ayda 13.5 kilo almistim.dusun yani...normalde hamileligin ilk 3 ayinda cok az kilo alinir...eger ben dikkat etseydim suan en az 7-8 kilo daha az olucaktim.ama hayirlisi...olan oldu.artik onume bakiyorum...

abartmak ne kelime kpss ye hazırlanıyordum ..nerdeyse hergün 1 kilo dondurma yiyordum..canım ne isterse yiyordum...geçen yıl kurban bayramıydı işte benim zayıflama serüvenim ...bayrama memelekete gittim geldim tekrar şişmeye başladım.diyeti bıraktım,sporu bıraktım....
öneli olan hayat boyu yapabileceğin sporu yapmak...bunu diyetisyenlerde söylüyor zaten.diyet yaparken sporu abartıyoruz...ideal kiloya inince de hiç spor yapmıyoruz....
benim diyetisyenim 1 ay hiç spor yapma dedi...

Canım sen hamilesin.Doya doya yaşa hamileliğini.Anladığım kadarıyla senin vermen gereken çok fazla bir kilon yok .En azından benim gibi 25 kilo vermeye çalışmayacaksın.Hayırlısyla doğumunu yap, emzirirsen o dönemde de that kiloverirsin .( bende tersi olmuştu )
canim bu kilo cizelgen daha guzel olmus.digeri acik renk oldugu icin net gozukmuyordu...
Teşekkürler canım O çizelgeyi yanlışlıkla yapmıştım Düzeltmeye de vaktim yoktu. ondan oldu yani

Spor konusunda sana çok katılıyorum.Ben zaten spor yapmayı seven biri değilim.Her spora ( yürüyüş ) başladığımda bir terslik yaşadığımdan spora tövbeliyim desem yeridir.Ayrıca ben yürüyüş yaptığım zaman inceleceğime şişiyorum Havamı yutuyorum nedir resmen balon oluyorum Dediğin gibi devamlılığını yapamayacağın birşeye ya başlamamak gerek veyahut abartmamak gerek .Bende Şuan sporsuz devam ediyorum.Ama zayıfladıkça hareketlerimde fazlalaşıyor

Sabah (10:00) klasik Karatay kahvaltım
Öğlen (15:00) 1 k.incir,1 ceviz, 1 k. Kayısı ( başım dönüyordu )
Akşam ( 18:15) fırında hamsi , salata

Sabah (10:00) klasik Karatay kahvaltım
Akşam (17:30) Yarım etli pide 1 çöp şiş,3 çatal ciğer
(18:30) 1 kase Çiğdem

canim maalesef benim durumum facia vermem gereken en az simdilik 30 kilo var.simdilik takmamaya calisiyorum.hayirlisiyla dogumu atlatayim...bu sefer seytanin bacagini kiricam.yillardir kilo vermeye ugrasiyorum....

canim bu siralar gorusemiyoruz ozledim...

Son düzenleme:
Sabah (07:45) 2 kk yumurta ,2 çay k fıstık ezmesi,10 s zeytin , 1 köy biberi, yarım badem salatalık, yarım kk beyaz peynir,yarım kk çerkez peyniri, çay, 3 badem
Akşam (17:15) tavuk kanat ,salata, 1 Tbk zeytinyağlı ( havuçsuz ) kereviz

Son düzenleme:

Canım görüşemiyoruz Malesef Ben ev işinden dolayı işlerimi sallamıştım.Şimdi de onları toparlamaya çalışıyorum.
Sen şimdi doğumla ve de emzirmeyle oldukça kilo verirsin.Gerisini de Karatayla hallederiz inşallah

ins.canim.hayirlisiyla atlatayim...gerisinide ins. topikte sizlerin motivasyonuyla karataya guveniyorum ...

senin evin tadilati nasil gidiyor canim ins.hersey yolundadir...sana kolay gelsin canim...

ins.canim.hayirlisiyla atlatayim...gerisinide ins. topikte sizlerin motivasyonuyla karataya guveniyorum ...

senin evin tadilati nasil gidiyor canim ins.hersey yolundadir...sana kolay gelsin canim...

tadilatımız kendi halinde arada bakıyorum işçiler kırıp döküyorlar.Bakalım dedikleri gibi 1 ayda bitecek mi :44:

Sabah ( 07:45) 2 kk yumurta,10 s zeytin,1 kk beyaz peynir , az çerkez peyniri,yaım köy biberi ,yarım badem salatalık,5 badem,çay
Akşam (17:00) 3 tbk tarhana çorbası,2 içli köftenin içi ,1 tbk yumurta salatası,salata

Sabah (07:40). 2 kk yumurta ,1 dilim hellim, 5 s zeytin, az beyaz , az çerkez peyniri,1 közlenmiş kırmızı biber , 1 dilim salatalık ,çay
Akşam (17:00) 1 tabak lahana sarma az yoğurt, 3 çeşit salata
(18:30) 1 kase patlamış Mısır

Sabah (07:40) 2 kk yumurta,peynir çeşidi , 5 zeytin,6 badem, çay
Akşam (18:30) 1 Tbk tarhana çorbası,1 lahana sarma, 2 küçük tavuk prizola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…