evet cnm:) ben gül,saphira... nın dönemınden....güzel kilo verdiriyor karatay.ben dikkat etmediğim için aldım kilomu...
canim tebrikler. guzel kilo vermissin.ins.haftaya da guzel kilo verirsin.
İnşallah en kısa zamanda ideal kilona kavuşursun.Bende yıllardır kilo al-ver bıktım artık.Beni kilomu koruyamamak korkutuyor.Sen çok mu abarttın ki ?Kilo korumada ne yapmalı ? Ben daha ideal kiloma kavuşamadığımdan bunların derdine düştüm
Canım sen hamilesin.Doya doya yaşa hamileliğini.Anladığım kadarıyla senin vermen gereken çok fazla bir kilon yok .En azından benim gibi 25 kilo vermeye çalışmayacaksın.Hayırlısyla doğumunu yap, emzirirsen o dönemde de that kiloverirsin .( bende tersi olmuştucanim gunaydin. afiyet olsun.
bence kilo vermek kadar korumakta zor...kilo verince rahatlarsan ve yemeye baslarsan hop gittigi gibi geri geliyor...
canim once su kilolari verelimde ins.koruma doneminde de SIKI tutariz ...
ben gecen sene karatayla 2.5 ayda 8 kilo verdim sonra turkiyeye gittim tatile. hic dikkat etmedim yedim ictim gezdim.2.5 ayda 10 kilo aldim...
bu arada ben hamile kalmisim ama ilk kizimda bile 9 ayda 13.5 kilo almistim.dusun yani...normalde hamileligin ilk 3 ayinda cok az kilo alinir...eger ben dikkat etseydim suan en az 7-8 kilo daha az olucaktim.ama hayirlisi...olan oldu.artik onume bakiyorum...
Teşekkürler canımcanim bu kilo cizelgen daha guzel olmus.digeri acik renk oldugu icin net gozukmuyordu...
abartmak ne kelime kpss ye hazırlanıyordum ..nerdeyse hergün 1 kilo dondurma yiyordum..canım ne isterse yiyordum...geçen yıl kurban bayramıydı işte benim zayıflama serüvenim ...bayrama memelekete gittim geldim tekrar şişmeye başladım.diyeti bıraktım,sporu bıraktım....
öneli olan hayat boyu yapabileceğin sporu yapmak...bunu diyetisyenlerde söylüyor zaten.diyet yaparken sporu abartıyoruz...ideal kiloya inince de hiç spor yapmıyoruz....
benim diyetisyenim 1 ay hiç spor yapma dedi...
canim maalesef benim durumum facia vermem gereken en az simdilik 30 kilo var.simdilik takmamaya calisiyorum.hayirlisiyla dogumu atlatayim...bu sefer seytanin bacagini kiricam.yillardir kilo vermeye ugrasiyorum....
canim bu siralar gorusemiyoruz ozledim...
ins.canim.hayirlisiyla atlatayim...gerisinide ins. topikte sizlerin motivasyonuyla karataya guveniyorum ...
senin evin tadilati nasil gidiyor canim ins.hersey yolundadir...sana kolay gelsin canim...
canim gunaydin.ins.tarti yuzunu guldurur.hayirlisi olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?