çok süper ..bende kullandım e vitaminli kapsül. çokta pahalı bişe değil. kapsülü iğneyle delip sürüyosunuz. 1 kapsülü biçok defa da kullanabilirsiniz. adını yazmamın sakıncası var mı yokmu diye bilemediğim için yazmadım. ama emzirmeden önce genede silerseniz iyi olur.
valla varsa imkanı bende isterim o ilaçların adını,banada yazarmısınız?lansinoh gibi avent emzirmeden önce silmek gerektirmeyen kremler var ama benim göğüslerimin uçları öğle bi yara olduki ucundan resmen bi parça kopmuştı ben cilt dr gittim dr bana tam 6 ilac yazdı 1 tane de ayrı eczacı bu altı ilacı karıştırdı bu enfeksiyon içinde diğeri yaraları iyleşmesi için kremi bir sürdüm resmen süt fışkırdı bütün yerler süt olmuştu iltihaptan sütüm bile gelmiyodu baktınız eğer geçmiyo zaman kaybetmeden dr gidin ben 2 ay çektim o yadıklarım doğumdan daha zordu inat ettim emzirdin bebeğim 5. ayına girdi halen emiyo allah yaşayanların yardımcınız olsun
çok süper ..bende kullandım e vitaminli kapsül. çokta pahalı bişe değil. kapsülü iğneyle delip sürüyosunuz. 1 kapsülü biçok defa da kullanabilirsiniz. adını yazmamın sakıncası var mı yokmu diye bilemediğim için yazmadım. ama emzirmeden önce genede silerseniz iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?