Ben değeceğine inanamak istiyorum çünkü yaptıran 2 tanıdığımdan da 6 ayda eşitlendi düzeldi gibi şeyler duydum bekliycez mecburMerhaba benim de bugün tam 14 gün oldu
Kas altı 375 mentor hp
Benim de henü inmedi ve kare görüntü devam ediyor ,bu akşam meme bandına başlayacağım 8 saat günlük .
sağ meme biraz daha iyi görünüyor ama sol hala çok garip neme başı daha aşağıda ve alt pol hala yumuşak
Umarım bu kadar acıya değer sonunda
bu sabah daha normal ve yuvarlak görünüyordu. gece yatarken doktorumun önerdiği gibi 8 saat cest band kullandım. ve ilk günden gözle görülür bir değişim var. artık daha umutluyum :)Ben değeceğine inanamak istiyorum çünkü yaptıran 2 tanıdığımdan da 6 ayda eşitlendi düzeldi gibi şeyler duydum bekliycez mecbur
Çok sevindim sizin adınıza daha da güzel olur inşallahbu sabah daha normal ve yuvarlak görünüyordu. gece yatarken doktorumun önerdiği gibi 8 saat cest band kullandım. ve ilk günden gözle görülür bir değişim var. artık daha umutluyum :)
Acaba kime oldunuz ameliyat? Ben de mayıs gibi düşünüyorumbu sabah daha normal ve yuvarlak görünüyordu. gece yatarken doktorumun önerdiği gibi 8 saat cest band kullandım. ve ilk günden gözle görülür bir değişim var. artık daha umutluyum :)
merhaba ben operasyonumu Kıbrıs da oldum.Acaba kime oldunuz ameliyat? Ben de mayıs gibi düşünüyorum
Ne kadar a mal oldu acaba yardımcı olabilirseniz sevinirim ben de Ankara'da timAnkara Medikalpark Alper Ural a ameliyat oldum
Ben 2025 te 120k ya yaptırdım ama şuan daha fazladır.Ne kadar a mal oldu acaba yardımcı olabilirseniz sevinirim ben de Ankara'da tim
Merhaba. Siz şuan memnun musunuz ameliyatınızdan? Alper beydi yanılmıyorsam doktorunuz.Ben 2025 te 120k ya yaptırdım ama şuan daha fazladır.
Evet memnunum çok şükür sıkıntı yaşamadım.Merhaba. Siz şuan memnun musunuz ameliyatınızdan? Alper beydi yanılmıyorsam doktorunuz.