Meme büyütme ameliyatı polytech

Ben değeceğine inanamak istiyorum çünkü yaptıran 2 tanıdığımdan da 6 ayda eşitlendi düzeldi gibi şeyler duydum bekliycez mecbur

Ben değeceğine inanamak istiyorum çünkü yaptıran 2 tanıdığımdan da 6 ayda eşitlendi düzeldi gibi şeyler duydum bekliycez mecbur
bu sabah daha normal ve yuvarlak görünüyordu. gece yatarken doktorumun önerdiği gibi 8 saat cest band kullandım. ve ilk günden gözle görülür bir değişim var. artık daha umutluyum :)

Merhaba ben de Ankara da meme dikleştirme be büyütme ameliyatı olmam istiyorum. Kilo vermeden dolayı derim çok sıkı değil. Motiva ergonomix 2 yaptırmak istiyorum ama doktorlar bana çok uygun olmayacağını sağa sola kayabileceğini söylediler. Doktorun biri 300 cc üstü ergonomix 2 olmaz çabuk sarkar dedi. Bi doktor ploytech b-lite olur dedi. Bir diğeri ploytech kasa yapışıyor protez sabit kalıyor meme üstünden sarkıyor dedi. İleride çıkartmak gerekirse ploytechler kazınarak çıkarılıyormuş. Şaşırdım ne seçeceğimi. Ergonomix 2 meme ile birlikte sark daha doğal sarkma olmaz mı? Ne seçmeliyim ? Mide küçültme ile kilo verip meme büyütme yaptıran varsa yardımcı olabilir mi?

`