ayy öyle bi ameliyat izledim geçen youtubeda bak doktorun adını hatırlayamadım.yaşlıca bi doktordu.kesiyo ya mesela sonra alıyo eline o aleti cızzztttt diye yakıo.ayh dedim tütsülüyo resmen kadını bu
12 den yukari diye biliyorumHadi yaaaNe kadar aşağı yukarı bilgin var mı?
yaaaa ben dikleştirme ameliyatı arıyorum ama tam böyle karşıdan çekim yok.doktorlar görünüyo daha çok.keşke benim ameliyatımı videoya alsalardıBende cok seyrettim de fatih dagdelenin ameliytini seyretmistim .seyrettgme pisman oldum amaa
Ay yarından sonra ameliyat olacam. Valla korkutmayın beni ameliyat şekillerini görüntüleri falan anlatmayın. yaaaa ben dikleştirme ameliyatı arıyorum ama tam böyle karşıdan çekim yok.doktorlar görünüyo daha çok.keşke benim ameliyatımı videoya alsalardı
Bişii demeyecem ben. Zaten büyük dolgulu sütyen takıyordum. Denize de akrabayla gitmiyorum ben. Akrabamda yok zaten .Kızlar ameliyat olduktan sonra eşe dosta ne diyorsunuzakrabalara filan ?
Yaa ben kimseye yaymak istemiyorum bir yalan bulup o konuda bilgi sahibi olmam lazım ki destekli yalan olsun yani
ben zaten miyom ameliyatı olacaktım onu diyorum. 3 veya 5 ay sonrada miyom ameliyatımı olmam lazımBişii demeyecem ben. Zaten büyük dolgulu sütyen takıyordum. Denize de akrabayla gitmiyorum ben. Akrabamda yok zaten .
Ben teyzelerime soyledim sadece digerlerinede kitle aldirdim dedim herkese farkli birsey soyledim milletin ödü koptuKızlar ameliyat olduktan sonra eşe dosta ne diyorsunuzakrabalara filan ?
Yaa ben kimseye yaymak istemiyorum bir yalan bulup o konuda bilgi sahibi olmam lazım ki destekli yalan olsun yani
Biraz kilo aldım 2-3 kg kadar diyorumKızlar ameliyat olduktan sonra eşe dosta ne diyorsunuzakrabalara filan ?
ayyyy deme kız vallamı diri diri yakıyolar öylemi yokmu peki bu yöntemin vücuda zararı sençn dr nasıl yapacak direnlimi yakarakmı ?O aletin adı koter. Aynı leğim makinası gibi bişii. Ameliyathane o sırada et kokuyor. Hemde pişmiş et.
dimi arzumcum yaaa hemde nasıl bi tatlıdır o hetecan Rabbim isteyen herkeze yaşatsın güzel sonuçlarla inşllh. Çok aminnnAt kendini dışarıya,denize git güneşlen bronzlaş
Bu heyecanlar tatlı heyecanlar
inandırıcı oluyormu peki bende yanlızca eşim annem ve ablalarım bilsin istiyorumBiraz kilo aldım 2-3 kg kadar diyorum
Yakarak yapacak. En güzel yöntem budur. Hiç bir zararı yok.Her doktor özverili değildir. Diğeri bence kasaplık. Düşünsenize kotersiz ameliyatta kanlar akıyor, dr kandan ameliyat yerini göremiyor biri sürekli serum fizyolojikle yıkıyor biri bir hortum sokup kanları ve yıkama suyunu aspire ediyor. Sonrada dren takıp kendi keyfi çalışma artıklarını temizlemeye çalışıyorlar. Üstelik hasta için her açık delik bir enfeksyon girişi. Ha mecburi büyük ameliyatlar vardır yada acil can kurtarmak için yapılan ameliyatlar vardır onlarda cerrah zaten haldır haldır girişir. Koca koca drenler takılır.ayyyy deme kız vallamı diri diri yakıyolar öylemi yokmu peki bu yöntemin vücuda zararı sençn dr nasıl yapacak direnlimi yakarakmı ?
Can'ım ameliyattan önce parmak uçlarıyla dokunmuştu Dr, elinde ölçüm aleti vardı. O kadar. Ama yapıldıktan sonra, evirip çeviriyorlar. Bi sıkıntı var mı diyeCanım onun kas üstü ama onunkiler pek doğal değil bence.
Bir de bir şey soracağım. Ben sadece bir doktora muayene oldum ama o da sadece baktı. Şöyle bir dokunup bakmak gerekmiyor mu evirip çevirip. Dokum var mı yok mu diye? Benim mesela fotoğraflarda dokum yok gibi ama avuçlayınca avucuma sığacak kadar bir dokum var ama o dokum avuç içinde bir araya geldiğinde öyle. Baktığında da bir şey yokmuş gibi görünüyor. Dokunduğunda öyle değil.
Can'ım direnlerim vardı benim de, yani beni kasap gibi doğradı mı????Yakarak yapacak. En güzel yöntem budur. Hiç bir zararı yok.Her doktor özverili değildir. Diğeri bence kasaplık. Düşünsenize kotersiz ameliyatta kanlar akıyor, dr kandan ameliyat yerini göremiyor biri sürekli serum fizyolojikle yıkıyor biri bir hortum sokup kanları ve yıkama suyunu aspire ediyor. Sonrada dren takıp kendi keyfi çalışma artıklarını temizlemeye çalışıyorlar. Üstelik hasta için her açık delik bir enfeksyon girişi. Ha mecburi büyük ameliyatlar vardır yada acil can kurtarmak için yapılan ameliyatlar vardır onlarda cerrah zaten haldır haldır girişir. Koca koca drenler takılır.
Dış fırçası, naneli sakız, gargara.Çantama şunları koydum;
-2pijama önden düğmeli.
-2 bol askılı geniş yakalı tişört.
-kilot
-Islak mendil
-Pipet
-Kolonya
-Havlu peçete
-Havlu
-Makyaj çantam
-Tuzlu kraker(bulantıya iyi gelir)
-abur cubur, kulaklık (betüşün önerisi)
Var mı başka?
Doltorunuz kimÇantama şunları koydum;
-2pijama önden düğmeli.
-kilot
-Islak mendil
-Pipet
-Kolonya
-Havlu peçete
-Havlu
-Makyaj çantam
Var mı başka?
Bol su, ayranÇantama şunları koydum;
-2pijama önden düğmeli.
-kilot
-Islak mendil
-Pipet
-Kolonya
-Havlu peçete
-Havlu
-Makyaj çantam
Var mı başka?
İzmirde fahri molaD
Doltorunuz kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?