Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

ayy öyle bi ameliyat izledim geçen youtubeda bak doktorun adını hatırlayamadım.yaşlıca bi doktordu.kesiyo ya mesela sonra alıyo eline o aleti cızzztttt diye yakıo.ayh dedim tütsülüyo resmen kadını bu

Bende cok seyrettim de fatih dagdelenin ameliytini seyretmistim .seyrettgme pisman oldum amaa

yaaaa ben dikleştirme ameliyatı arıyorum ama tam böyle karşıdan çekim yok.doktorlar görünüyo daha çok.keşke benim ameliyatımı videoya alsalardı
Ay yarından sonra ameliyat olacam. Valla korkutmayın beni ameliyat şekillerini görüntüleri falan anlatmayın. 

Kızlar ameliyat olduktan sonra eşe dosta ne diyorsunuz akrabalara filan ?
Yaa ben kimseye yaymak istemiyorum bir yalan bulup o konuda bilgi sahibi olmam lazım ki destekli yalan olsun yani

Yaa ben kimseye yaymak istemiyorum bir yalan bulup o konuda bilgi sahibi olmam lazım ki destekli yalan olsun yani
Bişii demeyecem ben. Zaten büyük dolgulu sütyen takıyordum. Denize de akrabayla gitmiyorum ben. Akrabamda yok zaten .

Ben teyzelerime soyledim sadece digerlerinede kitle aldirdim dedim herkese farkli birsey soyledim milletin ödü koptu ben çekinmem ya ne var yani bastım parayı meme yaptim derim yani kimseyi takmam pek yadırgayan millet kendisine baksin ilk önce

ayyyy deme kız vallamı diri diri yakıyolar öylemi yokmu peki bu yöntemin vücuda zararı sençn dr nasıl yapacak direnlimi yakarakmı ?
Yakarak yapacak. En güzel yöntem budur. Hiç bir zararı yok.Her doktor özverili değildir. Diğeri bence kasaplık. Düşünsenize kotersiz ameliyatta kanlar akıyor, dr kandan ameliyat yerini göremiyor biri sürekli serum fizyolojikle yıkıyor biri bir hortum sokup kanları ve yıkama suyunu aspire ediyor. Sonrada dren takıp kendi keyfi çalışma artıklarını temizlemeye çalışıyorlar. Üstelik hasta için her açık delik bir enfeksyon girişi. Ha mecburi büyük ameliyatlar vardır yada acil can kurtarmak için yapılan ameliyatlar vardır onlarda cerrah zaten haldır haldır girişir. Koca koca drenler takılır.

Can'ım ameliyattan önce parmak uçlarıyla dokunmuştu Dr, elinde ölçüm aleti vardı. O kadar. Ama yapıldıktan sonra, evirip çeviriyorlar. Bi sıkıntı var mı diye masajı gösterirken de bayağı bi zorluyorlar

Can'ım direnlerim vardı benim de, yani beni kasap gibi doğradı mı????

Dış fırçası, naneli sakız, gargara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…