Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Benim doktorumda yakti. Kendi şahsi fikri kendisinin ,estetik ameliyati oluyorsun uyaniyorsun heryerden hortunlar kanlar hic hoş değil keyfi ameliyatin göze güzel gelmesi lazim pskolojik olarak demisti cok hosuma gitmisti.

Ahahha kulaklik corap al corap

Senin şu yazdığın açıklamadan sonra ilk defa dren konusunda kafam rahatladı ve inşallah bana da gerek kalmaz dedim valla...

Senin şu yazdığın açıklamadan sonra ilk defa dren konusunda kafam rahatladı ve inşallah bana da gerek kalmaz dedim valla...
İnşallah gerek kalmaz. Ama olursa da üzülme. Bazen koter kullanılsada sızıntı halde kanama oluyor doktor arıyor tarıyor bulamıyor sızan yeri. Eli mahküm dren koyuyor. İnşallah bende de drene gerek kalmaz.

Terlik al Hastane terlikleri pek rahat olmuyor ..

İnşallah gerek kalmaz. Ama olursa da üzülme. Bazen koter kullanılsada sızıntı halde kanama oluyor doktor arıyor tarıyor bulamıyor sızan yeri. Eli mahküm dren koyuyor. İnşallah bende de drene gerek kalmaz.
İnşallah :) bekleyeceğiz sabırsızlıkla ameliyattan çıkmanı

Yarin 14. Günüme biri daha ekleniyor heyecanin bugun tavan yapcak bilirim
Çok garip ki ilk günlerdeki heyecanım korkum yok. Tamamen hazır ve cesurum bugün. Bunu sağlayan da bu sitedeki arkadaşlar. Onların iyi ve mutlu olması güzel olması memiklerinin. Sanırım ameliyathanede heyecan yapabilirim. Allah orda da huzur ve sakinlik verir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…