- 9 Mayıs 2016
- 982
- 1.700
- 113
- 46
Hahaha bişiii olmaz sonuç güzel oa bakmak lazım. Birde enfeksyonda olmadıysa sıkıntı yok. O doktorun krndine göre tercihi artık amel. Şekli.Can'ım direnlerim vardı benim de, yani beni kasap gibi doğradı mı????
nekadara mal olucak senin memikler bacım ayıp sormasıİzmirde fahri mola
7bin canım.kredi kartına 6 taksitnekadara mal olucak senin memikler bacım ayıp sorması
Benim doktorumda yakti. Kendi şahsi fikri kendisinin ,estetik ameliyati oluyorsun uyaniyorsun heryerden hortunlar kanlar hic hoş değil keyfi ameliyatin göze güzel gelmesi lazim pskolojik olarak demisti cok hosuma gitmisti.Yakarak yapacak. En güzel yöntem budur. Hiç bir zararı yok.Her doktor özverili değildir. Diğeri bence kasaplık. Düşünsenize kotersiz ameliyatta kanlar akıyor, dr kandan ameliyat yerini göremiyor biri sürekli serum fizyolojikle yıkıyor biri bir hortum sokup kanları ve yıkama suyunu aspire ediyor. Sonrada dren takıp kendi keyfi çalışma artıklarını temizlemeye çalışıyorlar. Üstelik hasta için her açık delik bir enfeksyon girişi. Ha mecburi büyük ameliyatlar vardır yada acil can kurtarmak için yapılan ameliyatlar vardır onlarda cerrah zaten haldır haldır girişir. Koca koca drenler takılır.
Ahahha kulaklikÇantama şunları koydum;
-2pijama önden düğmeli.
-2 bol askılı geniş yakalı tişört.
-kilot
-Islak mendil
-Pipet
-Kolonya
-Havlu peçete
-Havlu
-Makyaj çantam
-Tuzlu kraker(bulantıya iyi gelir)
-abur cubur, kulaklık (betüşün önerisi)
Var mı başka?
manyakyıne resım koydum :) az daha düzelsinler selfie yapıcam onlarla
Dış fırçası, naneli sakız, gargara.
Öyle deme valla cocuklarim gibi onlar benim gözüm gözümmanyak
Senin şu yazdığın açıklamadan sonra ilk defa dren konusunda kafam rahatladı ve inşallah bana da gerek kalmaz dedim valla...Yakarak yapacak. En güzel yöntem budur. Hiç bir zararı yok.Her doktor özverili değildir. Diğeri bence kasaplık. Düşünsenize kotersiz ameliyatta kanlar akıyor, dr kandan ameliyat yerini göremiyor biri sürekli serum fizyolojikle yıkıyor biri bir hortum sokup kanları ve yıkama suyunu aspire ediyor. Sonrada dren takıp kendi keyfi çalışma artıklarını temizlemeye çalışıyorlar. Üstelik hasta için her açık delik bir enfeksyon girişi. Ha mecburi büyük ameliyatlar vardır yada acil can kurtarmak için yapılan ameliyatlar vardır onlarda cerrah zaten haldır haldır girişir. Koca koca drenler takılır.
İnşallah gerek kalmaz. Ama olursa da üzülme. Bazen koter kullanılsada sızıntı halde kanama oluyor doktor arıyor tarıyor bulamıyor sızan yeri. Eli mahküm dren koyuyor. İnşallah bende de drene gerek kalmaz.Senin şu yazdığın açıklamadan sonra ilk defa dren konusunda kafam rahatladı ve inşallah bana da gerek kalmaz dedim valla...
Terlik alÇantama şunları koydum;
-2pijama önden düğmeli.
-2 bol askılı geniş yakalı tişört.
-kilot
-Islak mendil
-Pipet
-Kolonya
-Havlu peçete
-Havlu
-Makyaj çantam
-Tuzlu kraker(bulantıya iyi gelir)
-abur cubur, kulaklık (betüşün önerisi)
Var mı başka?
İnşallah :) bekleyeceğiz sabırsızlıkla ameliyattan çıkmanıİnşallah gerek kalmaz. Ama olursa da üzülme. Bazen koter kullanılsada sızıntı halde kanama oluyor doktor arıyor tarıyor bulamıyor sızan yeri. Eli mahküm dren koyuyor. İnşallah bende de drene gerek kalmaz.
Terlikte tamamdır.Terlik alHastane terlikleri pek rahat olmuyor ..
İnşallah :) bekleyeceğiz sabırsızlıkla ameliyattan çıkmanı
Yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoooooopppp buyuk memislerrr
Ay inşallah süphanallah.Yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hoooooopppp buyuk memislerrr
Yarin 14. Günüme biri daha ekleniyorAy inşallah süphanallah.
hayırlısıyla senide uğurluyulım memeliler kervanına darısı da bizlere inşllh canımGünaydınnnnn. Ben bu saatte kalkacak insanmıydım ve bugün de yatcam kalkcam hooop ameliyattayım.
Çok garip ki ilk günlerdeki heyecanım korkum yok. Tamamen hazır ve cesurum bugün. Bunu sağlayan da bu sitedeki arkadaşlar. Onların iyi ve mutlu olması güzel olması memiklerinin. Sanırım ameliyathanede heyecan yapabilirim. Allah orda da huzur ve sakinlik verir inşallah.Yarin 14. Günüme biri daha ekleniyorheyecanin bugun tavan yapcak bilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?