- 26 Temmuz 2011
- 740
- 119
- 103
Gecmis olsun oncelikle.inşallah ben de okurum artik.ne zamandir istiyorum.ama 2 cocukla sira bana gelmiyor.Sadece silikon muydu sizin?Ne kadara yaptı?Merhaba ben 4gün önce Fahri Mola'ya ameliyat oldum. Çok çok çok memnunum. Kredi kartına 6 taksit yaptırdım. Sadece 2 banka kartına yapıyorlar. Biri bonus diğerini hatırlamıyorum.
Evet sadece silikon. 7 binSadece silikon muydu sizin?Ne kadara yaptı?
Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için sakıncası yoksa foto atar misiniz?instagramdan takip ediyorum fahri beyi ama orada genellikle burun fotoğraflarını paylaşıyor. Burun da çok başarılı. Göğüs de öyleyse ona olmak isterim.Evet sadece silikon. 7 bin
Ben 4. Günümde kendi günlük yaşantıma döndüm. Hatta şu an dışardayım. Benimde 8-10 yaşlarında oğullarım var. Gönlünüze göre olsun inş.Merhaba ;
Yıllar sonra ilkkez mesaj yazıyorum... Son sayfaların hepsini okudum. Öyle güzel günlük tutar gibi paylaşmışsınız ki çok bilgim oldu.. Perşembe ben de ameliyat oluyorum inşallah.. Benim de 3 ve 7 yaşında oğlum var ve tek kaygım nasıl koruyacağım ve çabuk günlük hayatıma dönebilecekmiyim?? Çıktık bir yola sonumuz hayır olsun...
Çıplak fotolarımı sildim. Eşim kızdı ramazan ramazan meme gösterip durma dedi :) ama güven sözüme güzel yapıyor. Başarılı.Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için sakıncası yoksa foto atar misiniz?instagramdan takip ediyorum fahri beyi ama orada genellikle burun fotoğraflarını paylaşıyor. Burun da çok başarılı. Göğüs de öyleyse ona olmak isterim.
Kız ben çok havalandım var ya şimdi yatak döşek yatıyorum annem elinde terlikle dolaşıyo kafama atıcak artık yat diye. Ben kas üstüyüm bana bişi olmaz dedim ama öyle olmuyormuşKız delimisin sen yahu 2 aylik bebegi kucaga almakta nedir cesaret hapımı yuttun canisi senben dolu sürahiyi kaldiramiyorum hatun bebek kaldiriyor
Ay canım yaaa. Dikkat et. Bence yarın doktoruna ulaş söyle.Kız ben çok havalandım var ya şimdi yatak döşek yatıyorum annem elinde terlikle dolaşıyo kafama atıcak artık yat diye. Ben kas üstüyüm bana bişi olmaz dedim ama öyle olmuyormuşdaha da bişi ellemem kaldırmam tövbe valla. Kol kaslarım meme kaslarım ne biçim ağrıyo
Süper haber benim için.. Ayrıca rock konseri harikaymış:))Ben 4. Günümde kendi günlük yaşantıma döndüm. Hatta şu an dışardayım. Benimde 8-10 yaşlarında oğullarım var. Gönlünüze göre olsun inş.
Ayy kiyamam ya cok dikkat et ama olmaz öyle . bide kas alti olup kaldiraydin o bebegi gorurdum ben seniKız ben çok havalandım var ya şimdi yatak döşek yatıyorum annem elinde terlikle dolaşıyo kafama atıcak artık yat diye. Ben kas üstüyüm bana bişi olmaz dedim ama öyle olmuyormuşdaha da bişi ellemem kaldırmam tövbe valla. Kol kaslarım meme kaslarım ne biçim ağrıyo
canim yağ enjeksiyonu neden ?Evt yuvarlak kas altı ve yağ enjeksiyonu
arkadaşım ramazan girene kadar biz defalarca gördük cindynin fotoları gerçekten harika iş çıkarmış doktoru. hatta bende izmirde olucam onun resimleri gördükten sonra dr mu değiştirmeyi bile sık sık düşünür oldum o derece yaniiTeşekkür ederim bilgi verdiğiniz için sakıncası yoksa foto atar misiniz?instagramdan takip ediyorum fahri beyi ama orada genellikle burun fotoğraflarını paylaşıyor. Burun da çok başarılı. Göğüs de öyleyse ona olmak isterim.
Canım yaaaa naptın sen .dikkat et kendinekuzum nasılsın?? Zamanla daha iyi olcaksın moralini bozma sakın. Ben de bugün komşunun 2 aylık torunu vardı onu tuttum, kucağıma verdiler seviyim diye. Gitti kollarım meme kaslarım. Aman ağır bişi kaldırmayın kızlar ben ettim siz etmeyin
kıyamamm kızma kızma ağrı geçip gidecek bi kaç güne nasılsa sen ondan sonra nekadar çok mutlu olacağını düşün sabret Allah yardımcın olsunKızlar sabahın 4 inden beri ayaktayim. Feci agrim var bu direnler yüzünden mi acaba? Ağrı kesici aldım mi iyi biraz etkisi geçtimi bittim ben. Memelerim alev alev yanıyor offf bu süreç beni çok gerdi. Bana bazı doktorlar sana direne gerek yok demişti. Allahım bu 3. Gun daha memelerimi görmedim. Su an bu acıyı çektiğim için çok kiziyorum kendime
Az kaldı çok minicik daha çekiceksin bu sıkıntıyı ama sonrası hep güzellik hep mutluluk lütfenn dayanKızlar sabahın 4 inden beri ayaktayim. Feci agrim var bu direnler yüzünden mi acaba? Ağrı kesici aldım mi iyi biraz etkisi geçtimi bittim ben. Memelerim alev alev yanıyor offf bu süreç beni çok gerdi. Bana bazı doktorlar sana direne gerek yok demişti. Allahım bu 3. Gun daha memelerimi görmedim. Su an bu acıyı çektiğim için çok kiziyorum kendime
Canım dayan arkadaşım. En fazla 2gün sonra hızla iyileşiyorsun. İyi beslen bu arada. Özellikle yumurta ye, pekmez iç. Kuru üzüm ceviz ye. İçerde iyileşme hızlanıyor. Birde şu pişmanlık duygusunu herkes yaşıyor ilk gün demekki geçici bir duygu diye düşün. Sabretmeye çalış. Allah tez zamanda iyileşme nasip etsin.Kızlar sabahın 4 inden beri ayaktayim. Feci agrim var bu direnler yüzünden mi acaba? Ağrı kesici aldım mi iyi biraz etkisi geçtimi bittim ben. Memelerim alev alev yanıyor offf bu süreç beni çok gerdi. Bana bazı doktorlar sana direne gerek yok demişti. Allahım bu 3. Gun daha memelerimi görmedim. Su an bu acıyı çektiğim için çok kiziyorum kendime
Kızlar canimsiniz sagolun gerçekten ama bu agridan yatmanin ihtimali yok birde sırt ağrısı çabası ayyy vallahi yarin direnler çıkınca rahatlarim diye umuyorum sadece.Canım dayan arkadaşım. En fazla 2gün sonra hızla iyileşiyorsun. İyi beslen bu arada. Özellikle yumurta ye, pekmez iç. Kuru üzüm ceviz ye. İçerde iyileşme hızlanıyor. Birde şu pişmanlık duygusunu herkes yaşıyor ilk gün demekki geçici bir duygu diye düşün. Sabretmeye çalış. Allah tez zamanda iyileşme nasip etsin.
MErhaba ben ikisiylede gorusmustum. Fahti mola damla takacagini soyledigi icin vazgectim ondan diger doktorlar bir cok dezavantaj saydilar onunla ilgili.. cenk tokata oldum bence iyi ama mesafeli ve he r istedigimde ulasamiyorum. Sekreteriyle daha sik gorusuyorum. Biz bayanlar biraz daha ilgi istiyoruz bence birsz daha sicaklik. Birde ben cok arastirdim gezdim. Olcuyu doktora biraktim 250 275 kullandi bend eve kucuk geldi. Olmasi gereken oymus olculerime gore. Ama hp olmasi konusunda beni caydirmisti ona pismanim. 2. Ameliyati dusunebilirim 1.5 ay oldu benim lutfen konusurken kaclik takabilecekleriyle ilgilenin. Bunlarin disinda cenk beyin basarili oldugunu dusunuyorum. Fahri mola yuvarlak dese kesin onu secerdim. Instagramdan takip oneririmMerhaba arkadaşlar ne zamandir bekliyorum estetikle için bu ay sonunda olmak istiyorum artık. Bu süreçte ufuk bilkaya burun için muayeneye gittim ama biraz soğuk buldum kendisini.bir yakınım da burun estetiği oldu ona ama çok memnun değil sonuçtan. Ben burun ve göğüs estetiğini bir arada yaptırmak istiyorum olmusken. İzmir de fahri mola ve cenk tokat çok duyuyorum.onlara ameliyat olanlar varsa bilgi verebilirler mi?benim büyük ihtimal diklestirme ve büyütme olacak.fiyatlar nasıl? Kredi kartı geçiyor mu?
Yuvarlak damla seçimini dr a bıraktım ben doğal dolgun vucuduma yakışacak olanı yap dedim. Fahri Bey bana 390 damla yaptı 5gün önce. Tam istediğim gibi. Çok memnunum. Daha önce gittiğim dr lar bana en fazla 325 olur demişti. Bikaç dr a gitmek ve soğuk tipleri seçmemek gerek bence. Hayırlısı olsun hepimiz için.M
MErhaba ben ikisiylede gorusmustum. Fahti mola damla takacagini soyledigi icin vazgectim ondan diger doktorlar bir cok dezavantaj saydilar onunla ilgili.. cenk tokata oldum bence iyi ama mesafeli ve he r istedigimde ulasamiyorum. Sekreteriyle daha sik gorusuyorum. Biz bayanlar biraz daha ilgi istiyoruz bence birsz daha sicaklik. Birde ben cok arastirdim gezdim. Olcuyu doktora biraktim 250 275 kullandi bend eve kucuk geldi. Olmasi gereken oymus olculerime gore. Ama hp olmasi konusunda beni caydirmisti ona pismanim. 2. Ameliyati dusunebilirim 1.5 ay oldu benim lutfen konusurken kaclik takabilecekleriyle ilgilenin. Bunlarin disinda cenk beyin basarili oldugunu dusunuyorum. Fahri mola yuvarlak dese kesin onu secerdim. Instagramdan takip oneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?