- 9 Mayıs 2016
- 982
- 1.700
- 113
- 46
Şu an 390cc de takılsaydı, çıktığında aaa bunlar çok küçük diyecektin canım. Sabret 3-5 gün.Kızlar yaa bunlar cidden küçük benim istediğim boyuttan yani 390cc hatta bitık büyüğü olsa beni tatmin edermiş. Ben 2.ameliyatı olmak istiyorum şuan resmen pufff. Bunun için nekadar süre geçmesi gerek
Hadi bakalım hayırlı olsun bakalım dördüzümüz kim olucakEveeeeeettt meme üçüzü olduuuummmm 345 cc damla ve high profile
İzlediğin herkesin fotosunu görürssün ana sayfada sorun yokBenimde dikkatimi çekti? Hakkaten?
Bence simdi gitsen karar versen yakin zamandada ameliyt tarihi alsan guzel olurdu agustos gbi ameliyt olursan o sıcaklarda Allah yardimcin olsun vallaameliyat olan arkadaşların hepsine geçmiş olsun.sıradaki kişi olmayı istiyorum artıksabrım tükendi.sizleri okudukça hemen gidesim geliyor doktora ama temmuzda gidebilirim ancak.temmuzda görüşmeye gidersem ne zamana randevu verilir onu da bilmiyorum.off off hergün hergün bunları düşünüp kafayı yiyecem artık.
bayramda memlekete gidip gelcem.ancak bayram dönüşü gidebilirim.ankarada hangi üniversite hastanesine gitsem diye düşünüyorum.yenimahalle eğitim araştırmada olan bi tanıdık var çok memnun.dual plan olmuş anlattığı kadarıyla.meme altı kesisiyle.benim tek düşündüğüm öncelik tabiki maddiyat.ailemden kimse de bilmicek.yanımda kimse olmicak.Bence simdi gitsen karar versen yakin zamandada ameliyt tarihi alsan guzel olurdu agustos gbi ameliyt olursan o sıcaklarda Allah yardimcin olsun valla
İnşallah canım. Masraflar konusunda seni iyi anlıyorum. Çocuklardan sıra gelmiyor ama bu mutsuzlukla yaşayacağımıza bazen önceliği kendimize vermek gerekiyor.Karar vermişken yaptır bu yaz moralin de düzelir ve çocuklara da bu mutluluk yansır.hemşire arkadaşım var gölcükte eşi estetik cerrah.buraya gel burada yaptıralım dediler ama geçen yaz 5000 istedi.o da eşi değil ameliyata doşent ve prof yapacağı için.ameliyat parası da almicak protezler pahalı dediler.fotoğraf istediler eşi hiç durmasın hemen yaptırsın demiş.okadar elzem görmüş yaniogün bugündür para birktiriyorum.ama çocuk olunca ve okul drsane çok zor.inşallah yaza yaptıracağım.
YOK ZATEN ÇOK ÖNEMLİ BİR ENGEL ÇIKMADIKÇA YAPTIRACAĞIM İNŞLLAH.İnşallah canım. Masraflar konusunda seni iyi anlıyorum. Çocuklardan sıra gelmiyor ama bu mutsuzlukla yaşayacağımıza bazen önceliği kendimize vermek gerekiyor.Karar vermişken yaptır bu yaz moralin de düzelir ve çocuklara da bu mutluluk yansır.
Dediğim gibi,takip ettiklerim olarak ayarla albüm ayarını,sadece senin izlediklerin görür. Misal seni izleyenler göremezteşekkür ederim canım bayadır aklımı kurcalıyordu bu benim artık albüm yapabilirim yani tehlike yok diyosun
Daha bunu düsünmen icın cok erken arkadasim acildimi sargilarin? Acilsa bile gercek görüntü bu degil bozma moralini hemen.ayyy sen benim ilk görüntümü görseydin bayilirdin heralde.gerci bende cok agladim ama zamanla cok farkediyor.bu arada bende 2. operasyonu düsünmüyor degilim.ama sen daha dün oldun kaslarin bi gevsesin ödemlerin insin hemen düsünme kötüyüKızlar yaa bunlar cidden küçük benim istediğim boyuttan yani 390cc hatta bitık büyüğü olsa beni tatmin edermiş. Ben 2.ameliyatı olmak istiyorum şuan resmen pufff. Bunun için nekadar süre geçmesi gerek
Daha bunu düsünmen icın cok erken arkadasim acildimi sargilarin? Acilsa bile gercek görüntü bu degil bozma moralini hemen.ayyy sen benim ilk görüntümü görseydin bayilirdin heralde.gerci bende cok agladim ama zamanla cok farkediyor.bu arada bende 2. operasyonu düsünmüyor degilim.ama sen daha dün oldun kaslarin bi gevsesin ödemlerin insin hemen düsünme kötüyü
2. Yi dusunenler diye biraraya gelelimDaha bunu düsünmen icın cok erken arkadasim acildimi sargilarin? Acilsa bile gercek görüntü bu degil bozma moralini hemen.ayyy sen benim ilk görüntümü görseydin bayilirdin heralde.gerci bende cok agladim ama zamanla cok farkediyor.bu arada bende 2. operasyonu düsünmüyor degilim.ama sen daha dün oldun kaslarin bi gevsesin ödemlerin insin hemen düsünme kötüyü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?