Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

süper gorunuyorlar tatlim aynen büyük istiyorum öyleyse en az 350 diyecegim☺
Kız senin memen zaten büyük. Bol bol doku var. Ben memesiz hatunlar için dedim 350 en az diye. Aman haa yanlışlık olmasın. Genelde de burdakiler düz duvarız. Sen memelisin yahu. Sen dikleştir cc yi dr a bırak.

Kız senin memen zaten büyük. Bol bol doku var. Ben memesiz hatunlar için dedim 350 en az diye. Aman haa yanlışlık olmasın. Genelde de burdakiler düz duvarız. Sen memelisin yahu. Sen dikleştir cc yi dr a bırak.
Hehe tamamen canım biraz fotoğraf baktım netten onları gösterim yarın ama senin 390 değil miydi?benim de 325-350 falan olmalı o halde gene doktor karar verir tabii de

Bence de ameliyat olucaklar buyuk cc den korkmasın.. Egerki onceden gogus dokunuz yoksa ve kasaltı yapılacaksa büyük ccler sizi korkutmasın bos sütyen içine o protezleri denemekle ameliyat sonrası aynı şekilde olmuo.. Bir de yeni ameliyat olan arkadaslar ben de ameliyattan sonraki ilk günler bu 450 cc nereye gitti acaba diodum şekli ilk bikaç ayda okadar değişio ki .. Gerçi hala daha da buyuk istemio deilim mesela arzum77 unki tam da istedigimdi:)

Gözün doysun emi. 450 cc takılmış benim 400 lerde gözü
Şaka bir yana,herkesde farkı duruyor tabi ama işte yöntemden yöntemede farklı olabiliyor . Gayet iyisin tatlım sende

Gözün doysun emi. 450 cc takılmış benim 400 lerde gözü
Şaka bir yana,herkesde farkı duruyor tabi ama işte yöntemden yöntemede farklı olabiliyor . Gayet iyisin tatlım sende
Hem yöntem hem de meme dokusunun olması.. Teşekkür ederim canım ama Valla gozum seninkilerde Öyle olması için heralde bana 600-700 olması lazımmıs Maşallahhh maşallahhh

Kızlar yaa bunlar cidden küçük benim istediğim boyuttan yani 390cc hatta bitık büyüğü olsa beni tatmin edermiş. Ben 2.ameliyatı olmak istiyorum şuan resmen pufff. Bunun için nekadar süre geçmesi gerek
Canım çok geçmiş olsun sana da ama birazcık sabret daha dün oldun birazcık olumlu düşünerek bak olmaz mı bana da dün çok büyük geliodu ama bugün sargılar çıkınca daha da iyi gördüm bekle bi çıkmalarını

Ben de bugün meme ucundaki bantlarımı aldırdım:) doktor da fotolarını çekti, 2 haftalık meme büyütme diye. Silikon jel verdi izler için. Küçücük tüpte jel var, minnacık sürcekmişim yara izlerine. 2 hafta sonra tekrar gidicem. Bi de memelere masaj yapıcakmışım böyle iki parmakla ittirmeli değişik bi şey

Canım bana doktor demişti ki meme uçlarını şimdilik ıslatma demişti. Bir de çok sıcak veya çok soğuk su değmesin demişti. Beni de annem yıkadı hep:) bi jelatin verdi bana meme uçlarını kapatmak için. Duştan önce onu yapıştırıyodum, hiç su geçirmiyodu yasmin2468

Kızlar bi de şey dicem, doktor bana bugün dedi ki memelerinde baya yumuşama başlamış, normal sütyene geçebilirsin ama altı telsiz olsun dedi. Ben de çıkışta annemle h&m'ye gittim ama telsiz bişi yok yaa içi dolgusuz sütyenler var çok güzel ama hepsinin altı telli işte. Siz nasıl bulmuştunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…