AhahahSen zaten kesin bizi kandırıyorsun 325 diye450 falan var onlar
Ya bide silikon modelleri oluyoya sekil olarak acaba farkli bisini yapti . benim altta ustte dolu ama ust assagiya indikce sisiyo bunlar koltuk altima yayilcak ele gelicek diye korkuyorum yani okumustum burda öyle ele gelen falan diye Allah korusunEvet canim aynen öyle benim memenin asagisi bos yani hafif bir dolgunluk var okadar yukarisi sis.ben ameliyat olali 2 ay oldu düsün seninki cok yeni olmasina ragmen aradaki farka bak tatlim
Can'ım , inecekler merak etmeEvet canim aynen öyle benim memenin asagisi bos yani hafif bir dolgunluk var okadar yukarisi sis.ben ameliyat olali 2 ay oldu düsün seninki cok yeni olmasina ragmen aradaki farka bak tatlim
Sevdim, üstlerden dürttüm, ilgi ve sevgi gösterip yılların hasretinin aşkıyla besledim deseydin.Ahahahbugun doktor resim istedi gönderdim kadın şok nolmuş öyle neyle besledin sen onları diyor
Senelerin hasretini gösterip suladim birde sevgiyle buyuttumSevdim, üstlerden dürttüm, ilgi ve sevgi gösterip yılların hasretinin aşkıyla besledim deseydin.
Yaa evet benim ortası şiş ve çok sert. Birleşemiyor zavallılar. Senin yumuşadımı ortası?Senelerin hasretini gösterip suladim birde sevgiyle buyuttumsutyenle nasil durcak cok merak ediyorum ah bide az ortaya gelseler mukemmel olucakkk
Hayirr semsert ortasi ve kesi yerimin oralarYaa evet benim ortası şiş ve çok sert. Birleşemiyor zavallılar. Senin yumuşadımı ortası?
Üstlere dürtüp durdun tabi yumuşacık olurHayirr semsert ortasi ve kesi yerimin oralarüstlerde vıcık vıcık yumusak oluyor arada tam 1bucuk parmaklık yerim var
Can'ım , inecekler merak etme
Valla ben direk dantellilere gömüldüm canim sen de oyle yapabilirsin.Kızlar bi de şey dicem, doktor bana bugün dedi ki memelerinde baya yumuşama başlamış, normal sütyene geçebilirsin ama altı telsiz olsun dedi. Ben de çıkışta annemle h&m'ye gittim ama telsiz bişi yok yaaiçi dolgusuz sütyenler var çok güzel ama hepsinin altı telli işte. Siz nasıl bulmuştunuz?
Cnm hangi yöntemle olmuştun şimdi tekrar baktım alt taraf biraz daha boş duruyor ama senin kasların belkide daha uzun vadede salıncak kendiniDaha önceki görüsmelerimizde 2 3 aya kadar ineceklerini söylemisti o zaman hadi diyosun yeni ama 2 ay oldu ameliyat olali canim ya.. valla burdaki arkadaslarda hic öyle birsey görmedim ben.fotolarima baktinmi bilmiyorum tamam cok cok fark var ilk zamanla kabul ediyorum.ama olmasi gerektigi gibi diil canim.üst tarafim daha bombeli alt tarafimda daha bos benimkesi yerinin normalde kivrim yerinde görünmemesi gerek ama bende öyle bir kivrim yokkiii
Kız eski sütyenlerim dümdüz yani şu anki memeyi koycak yer yok hahahahah:) desteksiz sütyenlere girebiliyom ama. Dur bakiyim desteklilerin de içini sökcem bakalım.Ee tellerini cikart sende olmamı
Xerogel diye bişi kuzum ama silikon yapısında. Silikonmuş hatta öyle yazıyo üstünde. Çok zor yayılıyo deriye. Emmiyo deri bu jeli pek. Krem gibi değil sürmesi de zor ya. Eriyen dikişlerim erimedi dahaHangi jeli verdi canim
Su ılık olucak onun haricinde bişey yokKizlarrr bugün banyo günüm artik nihayet allahım birazdan banyo napicam eşim dalga geçiyor sıcaktan erimesin dikkat diye hahahha. Gerçekten saka bir yana dikkat etmem gereken birşey varmı banyoda...
Pentide var telsizler çokta rahatKızlar bi de şey dicem, doktor bana bugün dedi ki memelerinde baya yumuşama başlamış, normal sütyene geçebilirsin ama altı telsiz olsun dedi. Ben de çıkışta annemle h&m'ye gittim ama telsiz bişi yok yaaiçi dolgusuz sütyenler var çok güzel ama hepsinin altı telli işte. Siz nasıl bulmuştunuz?
Evet bende solda oluyor ara ara. Normal.Kızlar dünden beri sağ göğsünde arada bir deli gibi bir bıçak batması var ve beni deli ediyor ve çok açıyor sizde de olmuş muydu?
Peki damla mı yuvarlak mı uygun görüldü ?Cc olarak da 325-350 gibi olacağını söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?