Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Evet canim aynen öyle benim memenin asagisi bos yani hafif bir dolgunluk var okadar yukarisi sis.ben ameliyat olali 2 ay oldu düsün seninki cok yeni olmasina ragmen aradaki farka bak tatlim
Ya bide silikon modelleri oluyoya sekil olarak acaba farkli bisini yapti . benim altta ustte dolu ama ust assagiya indikce sisiyo bunlar koltuk altima yayilcak ele gelicek diye korkuyorum yani okumustum burda öyle ele gelen falan diye Allah korusun

Sevdim, üstlerden dürttüm, ilgi ve sevgi gösterip yılların hasretinin aşkıyla besledim deseydin.
Senelerin hasretini gösterip suladim birde sevgiyle buyuttum sutyenle nasil durcak cok merak ediyorum ah bide az ortaya gelseler mukemmel olucakkk

Yaa evet benim ortası şiş ve çok sert. Birleşemiyor zavallılar. Senin yumuşadımı ortası?
Hayirr semsert ortasi ve kesi yerimin oralar üstlerde vıcık vıcık yumusak oluyor arada tam 1bucuk parmaklık yerim var

Valla ben direk dantellilere gömüldüm canim sen de oyle yapabilirsin.

Cnm hangi yöntemle olmuştun şimdi tekrar baktım alt taraf biraz daha boş duruyor ama senin kasların belkide daha uzun vadede salıncak kendini

Kizlarrr bugün banyo günüm artik nihayet allahım birazdan banyo napicam eşim dalga geçiyor sıcaktan erimesin dikkat diye hahahha. Gerçekten saka bir yana dikkat etmem gereken birşey varmı banyoda...
Su ılık olucak onun haricinde bişey yok

Pentide var telsizler çokta rahat

Kızlar dünden beri sağ göğsünde arada bir deli gibi bir bıçak batması var ve beni deli ediyor ve çok açıyor sizde de olmuş muydu?

Veee şimdi çıktım Cenk Beyin yanından diklestirmeye şimdilik gerek olmadığını, kas üstü yaparsa toparlayacagini,dokumun buna musait olduğunu söyledi:) burnumla ilgili de konuştuk ikisini birlikte 9.500 e olacağım.21-22 ya da 23 hazirana gün verecekler pazartesi arayıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…