- 9 Mayıs 2016
- 982
- 1.700
- 113
- 46
Su ılık olacak. Birde eşin yıkayacak seni, saçını tarayacak, kurutacak hahahaa sende onla geç dalganı. Bu fırsatlar her zaman olmazKizlarrr bugün banyo günüm artik nihayet allahım birazdan banyo napicam eşim dalga geçiyor sıcaktan erimesin dikkat diye hahahha. Gerçekten saka bir yana dikkat etmem gereken birşey varmı banyoda...
Ben telini çıkardım.Kızlar bi de şey dicem, doktor bana bugün dedi ki memelerinde baya yumuşama başlamış, normal sütyene geçebilirsin ama altı telsiz olsun dedi. Ben de çıkışta annemle h&m'ye gittim ama telsiz bişi yok yaaiçi dolgusuz sütyenler var çok güzel ama hepsinin altı telli işte. Siz nasıl bulmuştunuz?
Telin ucundan delik delip teli çıkartKızlar bi de şey dicem, doktor bana bugün dedi ki memelerinde baya yumuşama başlamış, normal sütyene geçebilirsin ama altı telsiz olsun dedi. Ben de çıkışta annemle h&m'ye gittim ama telsiz bişi yok yaaiçi dolgusuz sütyenler var çok güzel ama hepsinin altı telli işte. Siz nasıl bulmuştunuz?
Su ne sıcak ne soğuk olsun. Kendin yıkamaya çalışma saçlarını ve vücudunu,eşin yıkasınKizlarrr bugün banyo günüm artik nihayet allahım birazdan banyo napicam eşim dalga geçiyor sıcaktan erimesin dikkat diye hahahha. Gerçekten saka bir yana dikkat etmem gereken birşey varmı banyoda...
Canım, ferruh bey en güzel boyutu takmıştır. Buna eminim. Sargılardan öyle duruyordur. Çok şükür iyisin di mi???Sargılar mı sıkıyosur ondan mı küçük geliyo gözüme bunlar mutluluk yaaaa
Can'ım üniversite hastaneleri veya devlet hastanelerinde yoğunluk olabilir. Ama özelde çalışanlarda sıkıntı yok. B behin Çarşamba görüştü, perşembe ameliyat oldu. Ya daameliyat olan arkadaşların hepsine geçmiş olsun.sıradaki kişi olmayı istiyorum artıksabrım tükendi.sizleri okudukça hemen gidesim geliyor doktora ama temmuzda gidebilirim ancak.temmuzda görüşmeye gidersem ne zamana randevu verilir onu da bilmiyorum.off off hergün hergün bunları düşünüp kafayı yiyecem artık.
İyiyim hemde gayet iyi maşşallah.ama ferruh beye kafamdaki şeyi tam anlatamadım sanırım orta bişeler taktı nebilim şuan oyüzden mutsuzum inan ağlicam okadar üzgünüm.yeniden ameliyat olmayı düşünüyorum kesinlikle.ferruh beyin gerçekten eli hafifmiş dün ameliyat oldum ama hala gayet iyiyim.beni tatmin edecek boyut 390 cc falanmış.yeniden ameliyat olmak için nekadar süre geçmesi gerekiyor??Canım, ferruh bey en güzel boyutu takmıştır. Buna eminim. Sargılardan öyle duruyordur. Çok şükür iyisin di mi???
Benimde dikkatimi çekti? Hakkaten?
AynenÖyle diyenlere 390cc lerimle döverim sizi diyceksin
Canım sabırlı ol lütfenİyiyim hemde gayet iyi maşşallah.ama ferruh beye kafamdaki şeyi tam anlatamadım sanırım orta bişeler taktı nebilim şuan oyüzden mutsuzum inan ağlicam okadar üzgünüm.yeniden ameliyat olmayı düşünüyorum kesinlikle.ferruh beyin gerçekten eli hafifmiş dün ameliyat oldum ama hala gayet iyiyim.beni tatmin edecek boyut 390 cc falanmış.yeniden ameliyat olmak için nekadar süre geçmesi gerekiyor??
Hahha demi canimkuzu insallah sende olucaksin ya tatlim inmiyor bu protezler yaaa istedigim meme bu diildi evet meme varmi var ama benim istedigim diil gelde tabi kocayi ikna et nerdeee
Daha önceki görüsmelerimizde 2 3 aya kadar ineceklerini söylemisti o zaman hadi diyosun yeni ama 2 ay oldu ameliyat olali canim ya.. valla burdaki arkadaslarda hic öyle birsey görmedim ben.fotolarima baktinmi bilmiyorum tamam cok cok fark var ilk zamanla kabul ediyorum.ama olmasi gerektigi gibi diil canim.üst tarafim daha bombeli alt tarafimda daha bos benimNiye inmiyorlar acaba yapısal bişey mi, doktora sordun mu?
Daha büyük protezle de dik durmazlar mı?
Baktım biliyorum onun için sordum zaten. Aynen kıvrım yok onun için kesi izi görünüyor.Daha önceki görüsmelerimizde 2 3 aya kadar ineceklerini söylemisti o zaman hadi diyosun yeni ama 2 ay oldu ameliyat olali canim ya.. valla burdaki arkadaslarda hic öyle birsey görmedim ben.fotolarima baktinmi bilmiyorum tamam cok cok fark var ilk zamanla kabul ediyorum.ama olmasi gerektigi gibi diil canim.üst tarafim daha bombeli alt tarafimda daha bos benimkesi yerinin normalde kivrim yerinde görünmemesi gerek ama bende öyle bir kivrim yokkiii
Hangi jeli verdi canimBen de bugün meme ucundaki bantlarımı aldırdım:) doktor da fotolarını çekti, 2 haftalık meme büyütme diye. Silikon jel verdi izler için. Küçücük tüpte jel var, minnacık sürcekmişim yara izlerine. 2 hafta sonra tekrar gidicem. Bi de memelere masaj yapıcakmışım böyle iki parmakla ittirmeli değişik bi şey
Ee tellerini cikart sende olmamıKızlar bi de şey dicem, doktor bana bugün dedi ki memelerinde baya yumuşama başlamış, normal sütyene geçebilirsin ama altı telsiz olsun dedi. Ben de çıkışta annemle h&m'ye gittim ama telsiz bişi yok yaaiçi dolgusuz sütyenler var çok güzel ama hepsinin altı telli işte. Siz nasıl bulmuştunuz?
Ya bende senin resimlerine ilk baktigim zaman kesi yeri niye assagida diye dusundum . sonra kendiminkine baktim kıvrımdan az daha yukarda sutyenle gozukmuyo. Demek assagisi bos oldugu icinmi kesi yeri assagida gozukuyo acabaDaha önceki görüsmelerimizde 2 3 aya kadar ineceklerini söylemisti o zaman hadi diyosun yeni ama 2 ay oldu ameliyat olali canim ya.. valla burdaki arkadaslarda hic öyle birsey görmedim ben.fotolarima baktinmi bilmiyorum tamam cok cok fark var ilk zamanla kabul ediyorum.ama olmasi gerektigi gibi diil canim.üst tarafim daha bombeli alt tarafimda daha bos benimkesi yerinin normalde kivrim yerinde görünmemesi gerek ama bende öyle bir kivrim yokkiii
Insallah canim ya daha büyük olsun isterdim ama sekli düzelsinde baska bisi istemiyorum artikBaktım biliyorum onun için sordum zaten. Aynen kıvrım yok onun için kesi izi görünüyor.
Bir kaç ay beklemek en mantıklısı sanırım. Son halini almaları bir seneyi bulabiliyormuş diye okumuştum. Önceden senin gibi dokusu olmayanlarda yine de kıvrım oluşuyor ameliyat sonrası. Mesela son örnek Betüş. O da çok az doku ile ameliyat oldu ama kesi yerleri kıvrımın altında. İnşallah istediğin gibi olur ve inerler canım. Büyüklüğü şekli çok güzel bence
Evet alt bos ondan kesi yeri gozukuyor. Benimde 4cm.lik dokum vardı ama bayagi kıvrım oldu kıvrımın ustunde dikis yani jel surucem dikis yerini goremiyorumBaktım biliyorum onun için sordum zaten. Aynen kıvrım yok onun için kesi izi görünüyor.
Bir kaç ay beklemek en mantıklısı sanırım. Son halini almaları bir seneyi bulabiliyormuş diye okumuştum. Önceden senin gibi dokusu olmayanlarda yine de kıvrım oluşuyor ameliyat sonrası. Mesela son örnek Betüş. O da çok az doku ile ameliyat oldu ama kesi yerleri kıvrımın altında. İnşallah istediğin gibi olur ve inerler canım. Büyüklüğü şekli çok güzel bence
Sen zaten kesin bizi kandırıyorsun 325 diyeEvet alt bos ondan kesi yeri gozukuyor. Benimde 4cm.lik dokum vardı ama bayagi kıvrım oldu kıvrımın ustunde dikis yani jel surucem dikis yerini goremiyorumaz bekle bakalim insallah iner assagiya buda bi dert ya oldum bittim diyoruz da sonrasini bekleki otursun bekleki iz gecsin
Evet canim aynen öyle benim memenin asagisi bos yani hafif bir dolgunluk var okadar yukarisi sis.ben ameliyat olali 2 ay oldu düsün seninki cok yeni olmasina ragmen aradaki farka bak tatlimYa bende senin resimlerine ilk baktigim zaman kesi yeri niye assagida diye dusundum . sonra kendiminkine baktim kıvrımdan az daha yukarda sutyenle gozukmuyo. Demek assagisi bos oldugu icinmi kesi yeri assagida gozukuyo acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?