Mesaj yazma yerinde altta dosya yükle yazıyor oraya tıkla canım.Nasil foto yukleyebiliyoruz arkadaşlar??? Beceremedim...
canım ben anadolu yakasında 7000 e yaptırdım sadece protez yani diklestirme olmadiHiç fiyattan bahseden olmamış arkadaşlar ne kadara yaptırıyorsunuz? Anadolu yakasında tavsiye edeceğiniz bir doktor yada hastane varmı?Protez ve silikon arasındaki fark nedir? Bilgi alabilirsem çok sevinirim..
doktorumun dediğine göre protezler ömürlük... Zaman içinde bir sorun olmadıkça ya da biz daha büyüğünu istemedikce tabi...Kızlar, daha önceden yazmıştım cevap veren olmadi. Bu protezler ömürlük mu yoksa yillar sonra tekrar yenilemek gerekecek mi?
Ayrica eser aydoğduya ameliyat olan varsa yazsin lütfen. Ya da hakkinda bilgisi olan varsa
walla daha tecrübeli arkadaşlar var ama ben bildiğim ve yaşadığım kadarıyla şöyle;Sanirim kendisinden ameliyat gunu alacagim. Isyerinden kac gunluk izin alayim arkadaslar sizce. Kac gunde dosya tasiyabilir duruma gelirim, kollarim ne kadar surede normale doner acaba. Bir de evdekilere de soylememeyi dusunuyorum. 4 gun arkadasimda kalsam yeter mi sizce evdekilerin hareketlerimdeki kisitliligi fark etmemesi icin falan. Insallah ckk kolay atlatirim. Bugun mesela kendisine agri ne kadar surer diye sordum. 3 gunde gecer gibi bi cevap verdi iki hafta agrisi surenler varmis onlarin neden oluyor dedim. Bilmiyorum dedi
Sanirim kendisinden ameliyat gunu alacagim. Isyerinden kac gunluk izin alayim arkadaslar sizce. Kac gunde dosya tasiyabilir duruma gelirim, kollarim ne kadar surede normale doner acaba. Bir de evdekilere de soylememeyi dusunuyorum. 4 gun arkadasimda kalsam yeter mi sizce evdekilerin hareketlerimdeki kisitliligi fark etmemesi icin falan. Insallah ckk kolay atlatirim. Bugun mesela kendisine agri ne kadar surer diye sordum. 3 gunde gecer gibi bi cevap verdi iki hafta agrisi surenler varmis onlarin neden oluyor dedim. Bilmiyorum dedi
Okudum canım çok sağol yardımcı olduğun içinn. Doktoruma söyleceğimm tabiki ama işte çok tedirgin oluyorum ister istemez inşallah bir sıkıntı olmaz sağ sağlim girip çıkarım..
Cnm inşallah bir sorun yaşamadan girip çıkarsın gönlünce olur herşey. Sen söylemeyi ihmal etme sorun yaratacak bir durumsa zaten ameliyatı yapmaz yada seni bilgilendirir dr larOkudum canım çok sağol yardımcı olduğun içinn. Doktoruma söyleceğimm tabiki ama işte çok tedirgin oluyorum ister istemez inşallah bir sıkıntı olmaz sağ sağlim girip çıkarım..
Sanirim kendisinden ameliyat gunu alacagim. Isyerinden kac gunluk izin alayim arkadaslar sizce. Kac gunde dosya tasiyabilir duruma gelirim, kollarim ne kadar surede normale doner acaba. Bir de evdekilere de soylememeyi dusunuyorum. 4 gun arkadasimda kalsam yeter mi sizce evdekilerin hareketlerimdeki kisitliligi fark etmemesi icin falan. Insallah ckk kolay atlatirim. Bugun mesela kendisine agri ne kadar surer diye sordum. 3 gunde gecer gibi bi cevap verdi iki hafta agrisi surenler varmis onlarin neden oluyor dedim. Bilmiyorum dedi
Ben 14 gun once kas altı oldum. 10 gün sonra işe gittim iy ki 10 gün almışım dedim. Kas alti ise senin de 1 hafta hatta benim gibi 10 gün rapor almanı tavsiye ederim. Kas altında 3 4 günde toparlayanlara ben saşırıyorum açıkcası kolların kalkmıyor ve basınc agrısı 3 4 gün çok yogun oluyor keza dikişler de çok yeni oluyor dikkat etmek lazim.Doktorunla konus seni çok zorlamayacak düşük bir cc takılacaksa ve dokun varsa belki çok zorlamaz diger türlü bence zor.
Basinc agriniz su an azaldi mi peki. Silikon ekstra ne kadar agirlik veriyor acaba vucudumuza. Insallah baska sorunlara neden olmuyordur bu ekstra agirliko ameliyata karar verince daha cok soru gelmeye basliyor insanin aklina.
Cnm ne iş yapıyorsun bahsettiğin dosya evrak dosyası mı eğer öyle ben 5. Gün işe başlamıştım ve tam dolu evrak dosyasını zorlanarak kaldırdım yani iki elimle tutup ağırlığı dengelediğim halde göğüslerimde yanmaya benzer bir sancı hissetmiştim ama 8. 9. Günler hiçbirşey hissetmeden taşımaya başlamıştım.Sanirim kendisinden ameliyat gunu alacagim. Isyerinden kac gunluk izin alayim arkadaslar sizce. Kac gunde dosya tasiyabilir duruma gelirim, kollarim ne kadar surede normale doner acaba. Bir de evdekilere de soylememeyi dusunuyorum. 4 gun arkadasimda kalsam yeter mi sizce evdekilerin hareketlerimdeki kisitliligi fark etmemesi icin falan. Insallah ckk kolay atlatirim. Bugun mesela kendisine agri ne kadar surer diye sordum. 3 gunde gecer gibi bi cevap verdi iki hafta agrisi surenler varmis onlarin neden oluyor dedim. Bilmiyorum dedi
325 cc kas alti yuvarlak takti suan ölçüm ne bilmiyorum hic olcmedim ama 75 c yi dolduruyorumKac takti size sizin ebatlariniz nasildi
325 cc kas alti yuvarlak takti suan ölçüm ne bilmiyorum hic olcmedim ama 75 c yi dolduruyorumönceden yok denecek kadar azdi
Cnm ne iş yapıyorsun bahsettiğin dosya evrak dosyası mı eğer öyle ben 5. Gün işe başlamıştım ve tam dolu evrak dosyasını zorlanarak kaldırdım yani iki elimle tutup ağırlığı dengelediğim halde göğüslerimde yanmaya benzer bir sancı hissetmiştim ama 8. 9. Günler hiçbirşey hissetmeden taşımaya başlamıştım.
Cnm hareketlerin biraz kısıtlı olacak yani mesela kollarını dirseğe kdr kullanabileceksin daha yukarı kalkmayacak mutlaka bir sorun olduğunu anlayacaklardır yürüyüşünden duruşundan va ama istersen boynum tutulmuş belim tutulmuş vs gibi ikna edici bir sebep bul. Ben 8.9. Günler iki dosyayı kucaklayıp taşıyabiliyordum ağırlığı dengeleyerek kendini zorlamadan alırsan 10 günlük rapor işine çok yarar ilk 3 4 gün birşeyler kaldırmamaya çok özen göster ki iyileşme sürecin fazla uzamasınEvet evrak dosyasi. Bi iki dosya birden tasimam gerekiyor ama hergun degil. Iki gunde bir falan. O halde 10 gun izin alsam yeter sanirim. Cmtsi ameliyat olsam, o haftaki bes gun icin izin alsam, 10.gun ise baslasam insallah o surede agrilarim cok azalmis olur. Arkadasimda kalmayi dusunuyorum o sure icinde. Evdekiler de dondugumde fark etmezler insallah.
Çok pahalıymışcanım ben anadolu yakasında 7000 e yaptırdım sadece protez yani diklestirme olmadi
doktorum 2 hastane alternatifi sundu evime yakın olanı tercih ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?