Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Hiç fiyattan bahseden olmamış arkadaşlar ne kadara yaptırıyorsunuz? Anadolu yakasında tavsiye edeceğiniz bir doktor yada hastane varmı?Protez ve silikon arasındaki fark nedir? Bilgi alabilirsem çok sevinirim..

Hiç fiyattan bahseden olmamış arkadaşlar ne kadara yaptırıyorsunuz? Anadolu yakasında tavsiye edeceğiniz bir doktor yada hastane varmı?Protez ve silikon arasındaki fark nedir? Bilgi alabilirsem çok sevinirim..
canım ben anadolu yakasında 7000 e yaptırdım sadece protez yani diklestirme olmadi
doktorum 2 hastane alternatifi sundu evime yakın olanı tercih ettim.

Son düzenleme:
Bu arada protez, eksik bir organın yerini tutan yapay organ diyebiliriz.
Silikon da goguse konulan protezin yapıldığı madde... umarım doğru aciklayabilmisimdir :)

Kızlar, daha önceden yazmıştım cevap veren olmadi. Bu protezler ömürlük mu yoksa yillar sonra tekrar yenilemek gerekecek mi?
Ayrica eser aydoğduya ameliyat olan varsa yazsin lütfen. Ya da hakkinda bilgisi olan varsa
doktorumun dediğine göre protezler ömürlük... Zaman içinde bir sorun olmadıkça ya da biz daha büyüğünu istemedikce tabi...

walla daha tecrübeli arkadaşlar var ama ben bildiğim ve yaşadığım kadarıyla şöyle;
ilk 3 hafta ağır kaldirmaman, yukarilara uzanmaman dikkat etmen gerek yani dosyaların ağırlıkları ve bulundukları yerler önemli :)
ilk 4 gün arkadaşında kalsan bence yeterli ama yürüyüşün yavaş yavaş olacaktır ve dikkat çekecektir.. ben 4. gün dışarı çıkmıştım yavaş yavaş ve ailem disindakilere belim tutuldu demiştim :)

Ya bunyeye gore ben agrisi pek olmayanlardanm ilaclarla beraber tabiki ama o kisitlilik oluyo2-3 gunluk is degil montunu zor giyersin kol kalkmiyo donmuyo dikkat etmen lazim belli oluyo yani farklilik oldugu, belki 2 hafta en azindan kollar gecse o derinin hassasiyeti ayri konu gunes yanigi gibi , ani hareketlerden kacinmali gogus kaslarini kol kaslarini zorlamaman lazm aklima bunlar geldi simdilik

Okudum canım çok sağol yardımcı olduğun içinn. Doktoruma söyleceğimm tabiki ama işte çok tedirgin oluyorum ister istemez inşallah bir sıkıntı olmaz sağ sağlim girip çıkarım..
Cnm inşallah bir sorun yaşamadan girip çıkarsın gönlünce olur herşey. Sen söylemeyi ihmal etme sorun yaratacak bir durumsa zaten ameliyatı yapmaz yada seni bilgilendirir dr lar

Ben 14 gun once kas altı oldum. 10 gün sonra işe gittim iy ki 10 gün almışım dedim. Kas alti ise senin de 1 hafta hatta benim gibi 10 gün rapor almanı tavsiye ederim. Kas altında 3 4 günde toparlayanlara ben saşırıyorum açıkcası kolların kalkmıyor ve basınc agrısı 3 4 gün çok yogun oluyor keza dikişler de çok yeni oluyor dikkat etmek lazim.Doktorunla konus seni çok zorlamayacak düşük bir cc takılacaksa ve dokun varsa belki çok zorlamaz diger türlü bence zor.

Basinc agriniz su an azaldi mi peki. Silikon ekstra ne kadar agirlik veriyor acaba vucudumuza. Insallah baska sorunlara neden olmuyordur bu ekstra agirliko ameliyata karar verince daha cok soru gelmeye basliyor insanin aklina.

Basinc agriniz su an azaldi mi peki. Silikon ekstra ne kadar agirlik veriyor acaba vucudumuza. Insallah baska sorunlara neden olmuyordur bu ekstra agirliko ameliyata karar verince daha cok soru gelmeye basliyor insanin aklina.

Evet ciddi oranda azaldı tabiki bazı hareketlerde zorlanıyorum yataktan kalkmak ya da bir yere uzanmak agır kaldırmak zoruluyor.Ama hafif bir gerginlik var oyle agrı boyutunda degil.Gunluk hayata dönebildim.ekstra agırlık dedigin o basınç agrsı ama dedigim kriterlere gore kisiye verdigi agri degisir, kilo olarak soruyorsan bir fark olmuyor Benim hic dokum yoktu ve yaş itibariyle cok sıkı vucudum alışması yaklasik 10 12 gunde oldu

Cnm ne iş yapıyorsun bahsettiğin dosya evrak dosyası mı eğer öyle ben 5. Gün işe başlamıştım ve tam dolu evrak dosyasını zorlanarak kaldırdım yani iki elimle tutup ağırlığı dengelediğim halde göğüslerimde yanmaya benzer bir sancı hissetmiştim ama 8. 9. Günler hiçbirşey hissetmeden taşımaya başlamıştım.

Merhaba, çok geçmiş olsun. kime ameliyat oldunuz merak ettim. Bende kas altı düşünüyorum. Yazın yıllık iznimde 3 haftalık bir sürede düşünüyorum. Sadece 30 yaşındayım evliyim ve çoçuğum yok. Çocuk sahibi olduğunda problem yaratır mı? Silikonlu Hamile olup Bebek emziren oldu mu ???

Evet evrak dosyasi. Bi iki dosya birden tasimam gerekiyor ama hergun degil. Iki gunde bir falan. O halde 10 gun izin alsam yeter sanirim. Cmtsi ameliyat olsam, o haftaki bes gun icin izin alsam, 10.gun ise baslasam insallah o surede agrilarim cok azalmis olur. Arkadasimda kalmayi dusunuyorum o sure icinde. Evdekiler de dondugumde fark etmezler insallah.

Cnm hareketlerin biraz kısıtlı olacak yani mesela kollarını dirseğe kdr kullanabileceksin daha yukarı kalkmayacak mutlaka bir sorun olduğunu anlayacaklardır yürüyüşünden duruşundan va ama istersen boynum tutulmuş belim tutulmuş vs gibi ikna edici bir sebep bul. Ben 8.9. Günler iki dosyayı kucaklayıp taşıyabiliyordum ağırlığı dengeleyerek kendini zorlamadan alırsan 10 günlük rapor işine çok yarar ilk 3 4 gün birşeyler kaldırmamaya çok özen göster ki iyileşme sürecin fazla uzamasın

canım ben anadolu yakasında 7000 e yaptırdım sadece protez yani diklestirme olmadi
doktorum 2 hastane alternatifi sundu evime yakın olanı tercih ettim.
Çok pahalıymış Bende 3,5-4 falan diye düşünmüştüm.Teşekkür ederim bilgi için.

Kızlar ameliyat sonrası ağda lazer işlerini filan nasıl yaptınız , ağdaya gitsek yüz üstü yatamıcaz nasıl hallettiniz bu işleri merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…