Canım brn ameliyattan 1 gün önce yapmıştım birde geçen hafta yapayım dedim allahım o nasıl bir rezalet kuaföre dert anlatamam die kendim yaptım birde lazere gidip yarısa bırakmıştım hepi topu 100 tel tüyüm vardır tüm vücudumda anamdan emdiğim süt burnumdan geldi ters dönmüş kaplumbağa gibi debelenip durdumKızlar ameliyat sonrası ağda lazer işlerini filan nasıl yaptınız , ağdaya gitsek yüz üstü yatamıcaz nasıl hallettiniz bu işleri merak ettim
ahahahahahha napıyım aklıma geldiPinkish hahaha koptum ya o ara kıllarımı takacak yer kalmamıştı bende:)
hadi yaaaaCanım brn ameliyattan 1 gün önce yapmıştım birde geçen hafta yapayım dedim allahım o nasıl bir rezalet kuaföre dert anlatamam die kendim yaptım birde lazere gidip yarısa bırakmıştım hepi topu 100 tel tüyüm vardır tüm vücudumda anamdan emdiğim süt burnumdan geldi ters dönmüş kaplumbağa gibi debelenip durdum
Profilime girip bakabilirsinizevet işte iletişim kuramadım ben rahat şekilde belk de soğuk değil ama öle gibi :/ kadın doktorlarla daha rahat konuşurum ama onlar sanki erkeler kadar işin ehli değil. ne güzel bi cesaret yapıp kurtulmuşsunuz :)foto yüklediyseniz bakabilir miyim?
Cnm ben o dediğin baskıyı 2. Haftanın sonunda hissettim bir kaç gün sürüp geçti.sanırım esnemeye çalıştığı için oluyor
Cnm ödemden şişip sütyenin kesmezse ağrı acı vermeyen kaşınmayan genişlemeye çaşılmayan türlü türlü hilelerle aklını başından almayan tek yer dikişler diyebilirim.iğne görünce bayılan bir insan olarak sormak istedim
Kızlar ameliyat sonrası ağda lazer işlerini filan nasıl yaptınız , ağdaya gitsek yüz üstü yatamıcaz nasıl hallettiniz bu işleri merak ettim
Kizlar ameliyat sonrasi regl duzensizliginiz kac ay sürdü
ay çok fena yaa. canım acıyor... korktum birdenCnm ben o dediğin baskıyı 2. Haftanın sonunda hissettim bir kaç gün sürüp geçti.sanırım esnemeye çalıştığı için oluyor
Evet evrak dosyasi. Bi iki dosya birden tasimam gerekiyor ama hergun degil. Iki gunde bir falan. O halde 10 gun izin alsam yeter sanirim. Cmtsi ameliyat olsam, o haftaki bes gun icin izin alsam, 10.gun ise baslasam insallah o surede agrilarim cok azalmis olur. Arkadasimda kalmayi dusunuyorum o sure icinde. Evdekiler de dondugumde fark etmezler insallah.
Merhaba acaba ne kadar ödeyeceksiniz?bu konuda yardımcı olabilirmisinizYüksek ihtisas hastanesinde oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?