Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar ameliyat sonrası ağda lazer işlerini filan nasıl yaptınız , ağdaya gitsek yüz üstü yatamıcaz nasıl hallettiniz bu işleri merak ettim
Canım brn ameliyattan 1 gün önce yapmıştım birde geçen hafta yapayım dedim allahım o nasıl bir rezalet kuaföre dert anlatamam die kendim yaptım birde lazere gidip yarısa bırakmıştım hepi topu 100 tel tüyüm vardır tüm vücudumda anamdan emdiğim süt burnumdan geldi ters dönmüş kaplumbağa gibi debelenip durdum

hadi yaaaa evet bende zor olacağını tahmin ettim ondan sordum

Profilime girip bakabilirsiniz

Kızlar ağrılar sızılar çileler bir yana, dikiş yerleri acıyor mu sonuçta kesiliyoruz???

Kızlar ameliyat sonrası ağda lazer işlerini filan nasıl yaptınız , ağdaya gitsek yüz üstü yatamıcaz nasıl hallettiniz bu işleri merak ettim

Unut sen onu onceden hallet
Kizlar ameliyat sonrasi regl duzensizliginiz kac ay sürdü

Olmadi oyle bisey bnm icin hatta gununde oldu.ameliyattan 2 gun sonra hemen ama agri kesici kullanmaktan cok az cok azdi

Senin de göğüs aran şiş kalkık mı peki? Benim deri hala esneyip genişlemeye çalıştığı için, 5. Ayıma girdim, o baskıyı bir iki hafta önce tekrar yaşadım oha yani dedim halaaa mı.. Çok normal canım.

Son düzenleme:
Kızlar her ay belirgin bir şekilde yumuşuyo bu memişler Geçen haftalarda denediğim ve hiçbiri olmayan bikinilerden bir ikisini tekrar denedim bu kez oldular, çok da güzel oldular Hep unutuyorum demek ki asıl derdim yumuşaması ile ilgiliymiş, o kalıp gibi duruşundan kurtuldukça herşey yakışıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…