Merhaba toplamda 4.500 en fazla 5000'i bulabilir dedi doktorum sütyen vs..Merhaba acaba ne kadar ödeyeceksiniz?bu konuda yardımcı olabilirmisiniz
Hastane ücreti 1800 tl yuvarlak silikon high profil 2600 ile 2800 arası doktor ameliyat esnasinda bana yapıma uygun olanını taķacağı için 3000 de olabilir sütyen derken 5000'i geçmiyor canım haftaya bugün ameliyatım daha sağlıklı bilgi verebilirim olduktan sonraMerhaba toplamda 4.500 en fazla 5000'i bulabilir dedi doktorum sütyen vs..
Canım devlet hastanelerinde maksimum 5000 diye düşünBen burun ameliyatımı Gazi'de oldum Dr Alperen bey meme büyütme istiyorum perşembe günü randevum var..burun konusunda çok iyi çok memnun kaldım..meme büyütmede yorumlarını okudum herkes çok memnun ama fiyat bilmiyorum ne kadar acaba bilgisi olan varmı
Bir takım önden düğmeli pijama ya da fermuarlı eşofman takımı iş görüyor ameliyat sonrası üşüme olabiliyor onun içinde bir adet polar çorap yeterli bence İnan fazlası gereksiz yük ... insanın bir şeye ihtiyacı olmuyor olunca da hastaneden her konuda yardımcı oluyorlar doktorun ameliyat sütyeni giydirmeyecekse yanına onu alabilirsin ama
Ameliyat yaptığı hastane giderleri bile İnan ucuz değil.. ben çok memnun kaldım hem memeden hem hastene ve doktorun ilgisinden. Bu değecek cümlesine katılmıyorum ama bu sadece haldun bey değil diğer tüm doktorlar için geçerliHaldun beyin ameliyat fiyati 12bucukmuso kadar paraya kesin degecek bi ameliyat olmasi lazim. Diger doktorlarin neredeyse iki kati. Neden bu kadar fazla acaba
Çok teşekkür ederimPerşembe muayenem var sonrasında paylaşırım bendeCanım devlet hastanelerinde maksimum 5000 diye düşün
Bol su c vitamini al ve sütyenin sıkı olması gerekiyor demişti dr um sıkı derken üst kısmı basacakGunaydin kizlar bugun 9. gunum ama hala memeler sisler.hic gerilemeye baslamadi .hatta 6. Gunu maksimum sistiler.odem icin doktorum masaj yapmami istedi.odem icin baska tavsiyeniz varmi.
Cok tesekkur ederim.sizin ne kadar zamanda inmistiBol su c vitamini al ve sütyenin sıkı olması gerekiyor demişti dr um sıkı derken üst kısmı basacak
Ben hacettepeden fiyat alďim dikleştirme ve protez 6500 ile 9000bin arası hoca grerse fiyat 9000tl dek yükseliyormuşÇok teşekkür ederimPerşembe muayenem var sonrasında paylaşırım bende
Çok teşekkürler bilgilendirme için :))Merhaba toplamda 4.500 en fazla 5000'i bulabilir dedi doktorum sütyen vs..
Çok değilmi fiyatBen hacettepeden fiyat alďim dikleştirme ve protez 6500 ile 9000bin arası hoca grerse fiyat 9000tl dek yükseliyormuş
Canım çok değil arkadaşımız aynı anda diklestirme de yaptıracakmış yani hem silikon hem diklestirmenin fiyatı bu. Sen sadece silikon yaptıracak isen daha aşağı olur fiyatÇok değilmi fiyat( yarın bi görüşeyimde bakalım ne kadar..ama doktorda çok önemli bence
14. Gününden sonra tarçın yeşil çay dere otu maydonoz gibi ödem söktürücülerw başvurabilirsin cnm. Ama en az bir ay gidiyor o ödem ha bide bol su bol yürüyüşGunaydin kizlar bugun 9. gunum ama hala memeler sisler.hic gerilemeye baslamadi .hatta 6. Gunu maksimum sistiler.odem icin doktorum masaj yapmami istedi.odem icin baska tavsiyeniz varmi.
Selam kızlar. Ben de 10 gün önce ameliyat oldum. Kas altı 345 cc konuldu. Kol altından oldum ben. İlk günler kadar sert değil ama yine de yanlara doğru şişlik var ve ortası biraz ayrık. Ben 2 buçuk hafta sonra tatile gidicem. Sizce o zamana kadar daha doğal görünür mü? Yada ortası biraz daha birleşir mi?
Ben de koltUkaltı kesisi ile olmuştum.hangi kesi ile olursan ol 3-6 aydan önce istediğin kıvama gelmezler. Eğer doğal meme yapın ayrıksa, ne kadar Yumuşarsa yumuşasın sıfıra sıfır çatalın olmazSelam kızlar. Ben de 10 gün önce ameliyat oldum. Kas altı 345 cc konuldu. Kol altından oldum ben. İlk günler kadar sert değil ama yine de yanlara doğru şişlik var ve ortası biraz ayrık. Ben 2 buçuk hafta sonra tatile gidicem. Sizce o zamana kadar daha doğal görünür mü? Yada ortası biraz daha birleşir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?